Börjar känna av..

... jag tror att jag börjar känna av den laxernade biten tror jag. Har suttit och småätit hela dagen vilken förstås inte är bra. Trodde att det bara var påhitt men jag måste medge att det känns lite i magen. Måste nog sluta äta nu..

Läkerol i mängder..

Haha imorse när jag kom till jobbet så möttes jag av en reception FULL med Läkerol. Det var allt möjlig, både tablettaskar och  påsar. Alla smaker. Och det var gratis! :) Jag skämtar inte om jag säger att det var 25 kartonger fulla. Sen var det en som var full med Ahlgrens husvagnar plåster. Så himla söta!
Men jag tror att man måste komma ihåg att detta är ju laxerande så man kan ju inte äta allt för mkt.



Slutade ju  somsagt igår vid 19 så efter det bar det av till Henke där vi grillade kyckling och hade sallad till. Jättegott! Efter det satt vi och pratade en massa, det var jag, K , Sara, Andreas, Pyre och Henke. Alla dom utom jag och Sara har semester nu så det firade det, man blev bra avunsjuk! Jag åkte hem vid typ 21 för jag skulle hem och färga ögonfransarana och brynen. Blev lite föör mörkt på brynen men det bleks rätt snabbt. Annars vart det helt okej.. Kollade lite på tv men sen la jag mig.

Ikväll blir det nog Torön och grill+ räk buffé så det ska bli himla gott! Längtar lite, men först så måste jag ju städa på Hj:s med.

Tjing!

Min helg

Ja tyvärr så gick denna helg väldigt fort,  men det är väl så  när man har det bra. När jag kom hem på fredagen var vi och köpte mat och åt i Skästra. Sen efter det var vi och åkte båt en sväng med Fredholm och Elin. Mysigt värre! Efter det var vi på ranchen en sväng och slog lite. Det gick väl sådär för mig men desto bättre för K.

På lördag morgon kom Edvin, pappa, mamma och Tina skulle till Ljusdal på kurs så han fick vara med oss. Vi packade ihop oss och sen bar det av mot Ede. Jag och Edvin var nästan först där. Haha vi skojjade och busade hela dagen.
Sen kom K och Fredholm så då åkte vi lite ring efter vattenscootern som har tyckte var så kul. Även jag fick åka lite.

Vid ett tiden kom mamma, Tina och pappa och hade med sig fika och allt möjligt. Och jag solade och solade. Tänkte att jag inte behöver solcreme men det fick jag ångra på kvällen. Oj vad ont det gjorde och alldeles rödbränd.
Vi åkte nog från stranden vid 17 eller så och då åkte pappa och handlade mat så grillade vi hemma hos mig och K. Det var jag, K, pappa och Edvin. Lillebror skulle sova över hos oss men alla var så trött och allt så han följde med pappa hem igen.
Efter det skjutsade Kristoffer en kompis till till Torön, sen åkte vi och hyrde film. Funderade på om vi skulle på ön vi med för det verkade vara mkt folk men vi var båda helt slut så vi orkade inte.

På söndagen åkte vi till storöratjärn för sol och bad. Där var också Björn, Monika, Sandra, Olle, Anders och Sara. Bad för hela slanten och sen blev det grillning. Mumma!
Hj:s måsta jag ju också ta eftersom jag skjutit upp det hela helgen. På kvällen var vi till Björn och Monika en sväng och fick lite fika. K skulle hämta nå frön till maskinen. Efter det blev det hem och sova.

Imorse var jag ut en sväng och gick innan frukost och sen var jag på apoteket och införskaffade After Sun vilket var mkt behövligt kan jag säga nu.

Nu ska jag fortsätta med jobbet. Ska sitte här till 19 ikväll. Yippie!

Snart, snart..

.. slutar jag för denna vecka. Är bara 15 minuter kvar. Yes!

Ha en trevlig helg allihopa, min få men goda läsare :)

Kram och hej


Glass i stora lass!

Idag var det min lyckliga lott som drogs då det var jag som skulle ta med fredagsfikat. Funderade ett tag innan jag beslutade mig för att ta med glass, strössel och en massa chokladrån. Tror att mina kollegor blev nöjda med detta för en varm paj eller så tycker iaf inte jag skulle vara så frestande i denna värme som vi har nu. Men man ska absolut inte klaga! Det är så himla skönt att sommaren har kommit tillbaka.

Angående min önskan till Sushi idag så grusades dom när jag ringde och skulle beställa och de informerade mig om att de hade slutat med det för sommaren förra veckan, men kommer fortsätta i höst igen. Men det är ju då det..
Vi får försöka komma på någon annan god lösning till mat.

Imorn kommer lillebror Edvin och hälsar på då pappa, mamma och Tina ska på handledar utbildning för övningskörning och då ska vi ha Eddie en stund. Får se vad vi hittar på för skoj.

Tjing och kram på er


Blondie

Japp nu är jag riktigt blond i håret. Men jag var ju redan det i längderna så hon slingade bara utväxten så nu är håret i samma färg och det är därför det vart sådan effetk.
Och det var första gången som jag kom till frisören och de tyckte att jag inte alls hade nåt slitet hår och frågade om jag verkligen ville klippa mig. Haha det har aldrig hänt! Men jag kände att jag ville frächa på det lite så att det kanske börjar växa. Nu när det blir sommar och sol så sliter ju det hyfsat bra. SÅ nu känns det toppen. Inga slitna toppar och jag ska bli bättre att klippa mig, hellre klippa lite oftare än mkt en gång.

Efter frisören åkte jag till Anna och fick middag, hur gott som hellst! Jättemysigt hade vi, satt ute och åt och pratade. Sne blev det lite kallt så vi gick in och kollade på tv. Åt jättegod cheescake till efterrätt, mäktigt som bara den så det räckte med en bit men åh så gott! Pratade en massa och kollade på supersize VS superskinny. Ganska hemskt program men ganska ok ändå.

Och idag är det fredag, lovely! Har funderingar på vad man ska hitta på ikväll. Har för mig att vissa pratade om att backen hade bokat något men jag har inte hört något mer. Annars är jag lite sugen på att beställa och äta sushi. Det är ju så himla gott!



Vad tycker ni?

Snaggat eller?

Igår var vi somsagt på teater, jag och familjen. Faktiskt helt okej men jag tror att den var egentligen liite för estetisk för min smak. Musiken var jättebra men jag måste medge att jag inte riktigt hängde med i hela handlingen. Men somsagt, det är ju alltid kul att göra något annorlunda.

Idag efter jobbet ska jag till Kajsa på Syrran & jag för att klippa och slinga håret. När det  gäller mig vågar jag ju aldrig göra något annorlunda, men är det någon som har nåt förslag? Ska jag göra en Britney och raka av allt? Haha nej det skulle jag nog aldrig göra.

Nej nu ska jag fortsätta här. Skriver mer senare.

Ego girl

Just nu läser jag denna bok av Carolina Gynning. Har inte kommit så långt än men den verkar helt ok. Kan tycka att det är lite kul att läsa om kändisar och deras liv ibland. Men men, skriver mer vad jag tycker när den är utläst.



Sol och sommar

Yes nu börjar det likna något med vädret. Solen skiner och det är varmt ute, så himla skönt! Hoppas att det håller i sig dethär nu. Vill ha sommar på allvar nu!
Började jobba 10 imorse så det vart lite sovmorgon. Och igår när K kom så fixade han tv:n ordentligt så nu har vi alla kanaler igen och måtte det funka ordentligt nu.

Igår var jag även hem till mamma och syster en stund. Var och hämtade Tina först på hennes sommarjobb och fick lite glass och jordgubbar. Mums! Sen bar det av hemåt där vi kollade på Morden i Midsommer, en typisk serie på sommaren. Haha det är så komiskt, inte skulle jag vilja bo kvar där då så många blir mördade.

Efter jobbet idag ska jag till träteatern med mor och syster och kolla på årets upplaga, heter Järvsölif eller så. Får se hur den är, har tydligen inte fått så bra kritik men den är säkert bra ändå.

Imorn efter jobbet ska jag klippa och slinga håret hos Kajsa. Ska bli så skönt att klippa sig lite. Känna att håret mår bra igen och förhoppningsvis växer lite, förstår inte vad sakta det går nu.

Men nu ska jag fortsätta, har snart rast och då ska jag ut i solen lite.
Tjing

Tisdag

Solen bara skiner ute och jag sitter inne och jobbar, känns mindre bra men man får ju pengar för det.
Men det är  mkt nu, det ringer mkt och sen har jag ännu mer ärenden som jag måste sitta och hålla på med så det känns lite tung nu. Och jag känner ju också att jag vill försöka plocka så många samtal som möjligt så det syns i statistiken, det går nog bra. Funderar på hur det kommer att bli lite längre fram i sommar när det bara kommer att vara hälften så många. Yes liksom!
Till råga på allt har jag fått ett munsår som pricken över i. Det gör ju så himla ont men det brukar ju komma när solen kikar fram och när man stressar mkt, får börja lugna ner mig lite.

Igår var jag med mamma hela kvällen, åkte dit och fick lite mat och sen satt jag där och kikade på tv hela kvällen. Idag efter jobbet ska jag till hj:s och städa, sen hem och försöka pyssla lite. FUnderar på att ta en prommis ikväll med. Sen ska jag bara slappa, det är jag värd : ) 

Hej och hå!

Midsommarhelgen

Ja det mesta var trevligt men även en del som man skulle kunnat strunta i. Vi var hos vännerna Björn och Monica och grillade, drack och åt en otroligt god hemmagjord tårta bakad av Björn.
Satt och pratade om allt och hade en skönt stämmning, vi beslutade oss för att dra vidare till torön.

Haha det skulle vi inte gjort, enligt mig var det inte särskilt kul, måste vart för nykter eller nåt för nästan alla var stupfulla och spillde överallt. Sen när vi skulle hem började alla att bråka i busskön. Jag stod ganska långt fram och bakom mig tröck alla på så mkt så jag fick världens panik. Började få astma så jag fick ställa mig bakom bussen och puffa medicin. En mass strul hände som jag inte orkar skriva om här men det löste sig till slut.

På lördagen var jag med bästa Majja hela dagen och kvällen så det var jätteskönt, tack för att du ställde upp så mkt vännen! Var till Olle och Sandra en sväng på kvällen och pratade och skrattade en massa.

Igår så var jag på marknaden en sväng, köpte lite småsaker men det var inget spec som fanns.

Kan meddela att imorse var det ganska tungt att gå upp eftersom man nu har varit ledig i några dagar. Men nu börjar en ny vecka och jag ska försöka pigga på mig. Får se hur det går...

Tjing

Glad midsommar!

Eftersom jag troligen inte kommer att ha tillgång till någon dator imorn får jag ta och önska er en glad midsommar i förväg! Vi får hoppas på att vädret blir bättre så man kanske kan ha klänning, det vore ju trevligt :) 
Huvudsaken är ju att det är uppehåll för regnväder på midsommar känns inte så inspirerande. Känner jag iaf...

Vi får hålla tummarna! Hade gärna lagt upp en bild på en fin midsommarstång men det verkar ju vara nåt fel med att lägga upp bilder för mig så man får fantisera ihop en.

Kram på er!

Torön

Glömde skriva tidigare, igår när jag kom hem hade K lånat en kompis vattenscooter. Vi tog den och sen bar det av till Ede där vi sjösatte den.
Haha sen åkte vi på den till Torön och åt middag. En typisk spontan sak som jag älskar.

För min del blev det bakad potatis med en röra av keso, soltorkade tomater och fetaost tror jag. En massa god sallad till blev det med. K åt fläskfilé med god potatis. Till efterrätt blev det en Solero glass för min del. Efter det bar det av hemåt igen längst ljusnan.
Klippte lite gräs och så när vi kom hem, behövdes om man säger så. Själv var jag hem till mamma och rotade i systers garderob där jag hittade lite smått och gott.

Tina: Asså Tovan, när du kommer hem måste det kännas som att gå och shoppa hos mig, fast gratis!

Haha nja det vet jag väl inte, hon lånar ju kläder av mig med ibland. Tur att man näst intill har samma storlek iaf.

Nu ska jag fortsätta jobba lite, är avis på dom som går hem nu, vill också gå hem nu!



Bilderna

5368b7820c06797385c8470d68aa4466mz2-7091


Det är nåt fel så jag inte kan lägga upp bilderna ordentligt så jag fick dra in dom som
miniatyrer och sen dra upp den, därav kvalitén. Men men man ser lite iaf :)

Funderingar

Haha ska försöka skriva om inlägget som jag skrev igår och hoppas på att det går att publicera igen, vet inte vad som hände igår när jag gjorde det..

Satt iaf och tänkte lite igår när det var lugnt här på jobbet att mamma och Tina drar ju till skärgården idag i sthlm. Hoppas på att de får lite sol så de slipper sitta på en ö i spöregn och kyla. Det känns ju inte som någon direkt hit precis.

Kom att tänka på Munsö, stället där jag och min syster tillbringade åtminstone 1 vecka varje sommar tidigar. Det är ett lantställe som min morfar hade men som nu tyvärr är sålt. På gården var en stor villa och en lite mindre stuga på tomten. Det fanns en egen liten strand och en egen brygga. Önskar att det fanns kvar nu men de sålde det eftersom det blev så mkt att göra. Men där gjorde vi alla möjliga saker, fiskade, solade , plockade bär och svamp.

Men det häftigaste med detta var ändå Lagunen, eller husbygropen som ortsbefolkningen kallade den. Det var som en STOR grop fylld med vatten. Enligt morfar hade det tydligen varit ett kalkbrott innan. Den är jättedjup men det coolaste av allt är att vattnet är alldeles turkost och klart. Simmar man under och kollar endast på vattnet känns det som om man är utomlands men lyfter man blicken och ser omgivningen mister man ju den känslan då man inser att man är kvar i sverige.

Funkar det nu?

Måste skriva kort innan jag skriver långt nu eftersom jag gjorde det igår och när jag tröck på publicera så försvann allt. Det var ju sådär lagom kul.. Hoppas det funkar..!

SOL!

Kan ni förstå, imorse vaknade jag av att solen sken i ansiktet. Det var en underbar känsla det när man inte känt det på väldigt länge. Innan har man för det mesta hört regnet piska mot fönstret. Hoppas hoppas att det blir bra väder i midsommar, de flesta säger att det lutar åt det sämre med smhi har ju haft fel förr. Får hoppas på att det kommer ha lite fel iaf. Är ju inge hit att frysa direkt!
 
Mamma och TIna ska åka till skärgården i sthlm och fira, lite avis är jag eftersom det är så himla mysigt men det kommer kanske att vara kallt där med. Var så länge sedan jag var där men det kanske inte är såå kul eftersom det bara är jag som är 20 och den som är under mig är Tina, sen är alla bara yngre. Men men.. Blir väl kanske någongång i sommar, kräftskiva kanske? : )



Är så himla fint i Stockholms skärgård ska ni veta, ni som inte har varit där.

Funderingar

Har funderat länge på att köpa mig en bärbar dator. Men saken är den att jag inte är så tekniskt kunnig så jag vet inte vad alla funktioner står för. Vad man ska ha för prestanda och liknande.

Datorn jag vill ha ska jag ha till att surfa, ladda hem nån låt eller så och sen kunna skriva lite. Vill även ha lite utrymme till att lägga in kort och så. Någon som är duktigare än mig som kan ge mig något tips??



Denna var väl lite fin va?

Tidigt

Idag började jag redan klockan 7! Helt okej egentligen eftersom jag kommer få sluta klockan 15 då.
Ska in på köpingen en sväng då och kolla lite. Funderar på att kika efter en midsommarklänning, fast det är ju inte ens säkert att det blir klänningsväder så vi får se. Ska lite på apoteket och försöka byta en skjorta som jag köpte åt K i present.
Sen åkter jag till Hj:s och fortsätter att jobba. 

Igår var vi ute och gick en sväng i blåsvädret, rätt skönt egentligen. Var förbi Stefan en sväng och drack lite saft. Sen gick vi hem igen och la oss i nybäddad säng. Den känslan är svårslagen, nyduschad och sen bara krypa ner under täcket.

Skriver mer senare.
Tjing!

Min helg

Ja helgen har väl mestadels varit bra, hade ju kunnat gått lite för mitt lag på lördagskvällen. Det är något med mig och crusingen i ljusdal. Hädanefter ska jag ALLTID vara nykter vid detta tillfälle. Så det blev en tidig hemgång för mig i lördags och mådde inte prima på lördagaen.

I fredags hade jag en myskväll med Anna iaf, kollade på "Benjamin Buttons otroliga liv" åt godis och drack dricka. Min K var på fest så det var bara vi. Var upp till Ljusdal en sväng med legitimation åt Annas syster med. Skönt att bara ta det lite lugnt och prata en massa med.

På lördagen var jag och K ner till Bollnäs för jag skulle byta en ring som jag fick när jag fyllde år. Han shoppade lite kläder och sen fikade vi födelsedags fika med farmor och farfar. Min K fyllde ju år! : ) Även pappa med men han var inte hemma för han var och kollade på en mc den dagen. 
Sen bar det ju av hemmåt för det vankades ju fest..

Söndagen spenderade jag i soffan och sängen. Pappa och Tina kom och fikade, gav han lite presenter men var tyvärr inget trevligt sällskap eftersom jag  var som en klubbad säl.

Nu ska jag ta lite samtal, är fortfarande trött men har inte ont i magen iaf : )

Inte långt kvar nu

Nu slutar jag snart.. Tror att jag ska åka direkt till Järvsö och gå på cykel och motor affären. Ska shoppa en kopp eller liknande med en motorcykel på till min kära pappa som fyller år imorn. Han har ju klarat sitt mc kort för bara några dagar sedan. Grattis!

Nej nu kör jag slutspörten, får se om jag får tillgång till nån dator i helgen så kan jag skriva lite om hur mkt tårta jag kommer trycka i mig : )

Annars, ha en underbar helg!
Tjing

Promenad

Var ut på lunchen nyss och tog en liten prommis med Johanna, väldigt trevligt att röra på sig och prata lite. Gick från DHL uppåt stenhamre och upp förbi vattentornet nästan. Inte så långt men man hinner inte så mkt mer.

Gick och kollade på alla fina hus som är där, såg på vissa att det hängde gul-blå ballonger för alla studenter. Grattis till er! Vi konstaterade att vädret var otroligt skönt, trodde att det skulle vara jättekallt ute men så var inte fallet och det måste ju vara skönt för alla tjejer med fina klänningar idag. Slippa frysa om benen.

Gick och pratade om allt möjligt, timmerhus, insekter och köksinredning. Tillbaka på jobbet nu iaf och nu sitter jag och väntar på att få eftermiddags rasten. Ska köpa mig en glass då för jag är såå himla sugen på något smaskigt.

Ha de!


Freeedag!

Japp nu är det äntligen fredag och det känns super! Idag blir det fredagsfika på jobbet, mums!
Ja igår efter jobbet bar det av in på köpingen där jag köpte present åt Majja, Pappa och Kristoffer. Sen var jag på P-O:s och handlade 25m (!) antennkapel. Nu ska vi ha kanaler..

Hem och gjorde lite middag till mig själv, vart ingen direkt succé men helt okej. Efter det bar det av mot en timmes promenad.  När jag kom till Norrvåga fick jag kväljningar, självklarat hade bonden kört ut skit på åkern minuterna innan och självklart blåste det, åt mitt håll! Så då fick man gå i den lukten i några minuter och pinas.

Donade lite hemma när jag kom hem, duschade men sedan slog jag mig ner i soffan och kollade på lite film. Kan faktiskt vara lite skönt att vara hemma och bara pyssla om sig själv ibland.

Nu ska jag gå och ta en frukt tror jag. Skriver lite mer senare.

15:10

Åh snart slutar jag, är ganska trött eftersom jag började vid 7 imorse.
Ska iväg och köpa present åt pappa och Majja nu har jag tänkt. Ska även kolla på antennkabel till huset. Får se om vi får tillbaka några kanaler då.

Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, tänkte att jag skulle hem och kolla på hotell med mamma men hon skulle bort så det går inte heller och Tina skulle ha någon dansföreställning på skolan och den var inte för allmänheten. Så jag tror att det blir en bra film och lite choklad kanske? :)

Glömde ju att säga att mina naglar vart gryymt snygga igår. Tack Adéle! Hon gjorde även en liten blomma på varje ringfinger, väldigt sött! Så nu är jag sommarfin om naglarna. Nu fattas lite sommarväder bara.

Vart somsagt ingen träning för mig igår eftersom jag kom hem så sent. Tänkte ut och gå lite idag om det inte regnar. Får se hur det blir men det skulle vara lite skönt med friskluft. Är ju så trött hela tiden nu, varje dag.

Nej nu ska jag plocka ihop lite saker här.
Tack för mig!

Nu är det bokat!

Japp igår bokade mamma flyget till London så den 11-14 september är vi i London.
Ja jag vet, man kanske inte borde ut och flyga den 11:e men nu ska vi det iaf och det ska bli såå kul. Vi trotsar rykterna! 

Ska boka hotell med, men det ska vi kolla på tillsammans så vi är överrens. Haha vi hade lite problem med hur mkt packning man skulle boka för också, för enligt mamma tyckte hon att vi skulle klara oss med 10 kg men det satte jag stopp för. Jag påpekade att även min syster ska med och hon ska ju ha med både det ena och det andra och sen vill man ju kanske köpa något :)

Det som står helt klart på listan öven "to do in London" är

* Gå på musikalen Fantomen på operan
* Jag vill även gå på Harrods, vi får se vad som blir

Åh det ska bli så kul, att ha något att se fram emot tror jag är bra för när det då är jobbigt på arbetet är det ju bara att tänka att man snart ska åka. Lite mysigt ändå att bara åka med syster och mamma.




London

Länge har jag, Tina och mamma pratat om att vi vill åka till London.
Nu ska vi nog slå slag i saken och göra det. Mamma hade sett något erbjudande i september och det är ju perfekt för då kan ju jag också ta ledigt. Vi har kollat på en såndär weekend typ tors-mån så jag hoppas att vi bokar för det vore otroligt skoj.

Då har vi även planerat att gå på musikalen "Fantomen på operan". Fatta vilken upplevelse!
Men ännu är inget bestämt men kul ändå.

Nej nu ska jag googla på lite saker man kan se där.

Hej hopp!

Onsdag, och det bara regnar

Jahapp, då var det redan onsdag, skönt! För det innebär ju att då är det ju snart helg och det känna alltid bra enligt mig. Idag jobbar jag till 16.15 och efter det ska jag  till en tjej som ska göra mina nagla sommarfina. Ska bli så skönt när dom blir superstarka och såå snygga igen. Ska förstärka dom med gelé så det blir nog bra.

Ikväll ska jag försöka att ut och springa lite med, om det blir lite bättra väder iaf för annars kan man ju smälta : ) Ska även försöka fortsätta med mitt experiment och se om det blir någon skillnad idag.

Igår var jag ju på tårta hos Björn och Monica och oj så gott det var. Kladdkaka, grädde och hallon till. Mums! Tack så mkt. Vi satt och pratade om allt möjligt trevligt. Midsommar, Leksand sommarland och Gotland. Lekte lite med deras söta hund Keelha (tror dom stavar så), är så himla söt.
Nej nu ska jag fortsätta med mitt.

Såhär kommer nog mina naglar se ut efter att jag har  fixar dom. Jaa!


Lite nyttig..

Igår när jag slutatde bar det av till biblioteket för att låna lite böcker och ljudböcker till K. Hittade en del bra faktiskt, en utav dem var boken som är fortsättningen på "Grabben i graven bredvik".
Var och handlade en  sväng med, var lite wok, grönsaker och qorn. Fixade iordning det med bulgur när jag kom hem, var verkligen gott kan jag säga.

Fick en impuls efter maten och tog bilen och for till kyrkön där jag sprang två varv. Kändes härligt att svettas lite : ) 
Där kom jag på att jag nog lider av någon slags sjukdom eller ett syndrom, alla som har gått där vet att stigen kan dela sig i två ibland om det kommer något träd eller liknande ivägen och då händer något med mig, tankarna virrar febrilt i min hjärna. Frågan som poppar upp är, ska jag ta höger eller vänster om trädet. Haha det är så skrattretande vad knäpp man är, sen eftersom jag tog två varv så kompenserade jag upp det hela med att ta den andra stigen på de ställen där det var delat. Någon mer som lider av detta? : )

Kom hem och duschade, skrubbade kroppen med peeling. Sen började jag med mitt lilla experiment med tandblekningen. Knäppte iaf före bilder så vi får se om ett par behandlingar om det blir någon skillnad. Tror faktiskt att det kommer att fungera..
Låg och läste lite medan det verkade, ska se om jag hinner göra det igen ikväll.

Var uppe ganska tidigt idag fast jag inte började förrän vid 10 men jag tänkte att jag skulle hinna städa på Hj:s innan så där var jag klockan 8 imorse. Nu sitter jag här och funderar lite. Det är ganska lugnt så vi sitter och pratar en del strunt istället. Det är också skönt ibland.

Ikväll ska jag till Monica och äta tårta, hon fyller ju år idag så jag ska iväg och köpa blomma också efter jobbet. Slutar ju inte förrän vid 18 idag så det blir lite sent, men men.
Åhh jag är så hungrig men jag har inte lunch förrän vid 13.45 men det är ju inte så långt kvar, får ta en frukt istället nu tror jag.

Tjing!


Måndag

Måndag igen, ingen kul dag enligt mig för jag är alltid så trött dessa dagar.

Hade det mkt trevligt i helgen iaf, var kul att träffa så många i lördags som man inte sett på ett bra tag, sedan blev det ju dans på stadens och det är ju alltid skoj!
Söndagen tillbringade jag i bollnäs med släkten för att gratulera Petra och min farmor. Vart en massa pastasallad, bål, kaffe och ananaspaj. Mumma!

Åkte hem och åt lite ravioli till middag. Det var också gott. Åkte på Statiol och hyrde en fillm, det blev "I taket lyser stjärnorna" tror jag den hette. En bra film, men sorglig. Själv har jag läst boken men det var ett tag sedan. Fy tusan för cancer säger jag bara, är så himla glad att denna sjukdom inte har drabbat någon i min närhet. PEPPAR PEPPAR!

Efter jobbet ska jag på biblioteket och kolla lite,se om jag hittar något spännande. Sen bär det av hemåt för att försöka fixa någon middag åt mig själv, K jobbar eftermiddag hela veckan. Funderar på att ta en prommis senare också, nu jäklar ska jag få lite kondis.
Sedan ska jag även försöka börja att bleka mina tänder ikväll, har ju köpt ett hemmakit som sägs fungera. Ska bli spännande, måste knäppa före och efterbilder iaf och se om det blir någon skillnad.

Bara 22 minuter kvar nu.

Tack o hej!


Det blev en liten tripp..

Jaha igår ringde K och frågade när jag slutade för dagen och det var ju 17:00. Jimmy hade frågat om vi ville följa med på en impulsresa till Östersund. Jag är ju inte den som tackar nej så när jag kom hem bar det av igen, lite kul ändå att göra något helt spontant.
Åkte förbi Lassekrog och såg att de hade huggit ut alla träd framför husen, kan ju säga att det verkligen blev annorlunda. Inte till det bättra tyvärr, det vart så himla öppet och knepigt, men man vänjer sig väl.

Anledningen till att vi åkte var för att Jimmy skulle köpa nån växellåda av något slag. Så det vart ju en mysig lite tripp, körde runt lite i stan, verkar vara mysigt att bo där faktiskt. Vet kompisar som pluggar där men jag har ingen aning om vart skolan ligger  men men.

På vägen hem sov jag nästan hela vägen så det var skönt men som alltid är det ju inte kul att kliva ur bilen när det är varmt och skönt i den, och man måste ut i kylan.

Idag efter jobbet ska jag in på köpingen och kolla på ett fiskespö. Nu ska jag också bli storfiskare! :) Sen ska jag kolla lite på nån present åt farmor och Petra.  Vi måste även handla lite på Coop. Ikväll blir det nog natchos till middag, mumma!

Nej nu ska jag köra slutspörten för dagen kan man säga, slutar 17 idag med.
Tjing

Ordspråk..

Förutom våra egna tankar finns det
inget som vi har full makt över.
René Descartes


En del har tusen skäl till varför de
inte kan göra vad de vill göra, när
allt de behöver är ett enda skäl
till varför de kan.
Mary Frances Berry


Det är vad vi tror att vi redan vet
som hindrar oss från att lära oss
nytt.
Claude Bernard


Att ta det första steget är den viktigaste
delen av varje upptäcksfärd
och utan tvekan det mest betydelsefulla
Platon


Många åker och fiskar hela livet
utan att någonsin förstå att de inte
är fisken de är ute efter.
Henry David Thoreau

Änglar och Demoner

Idag är det torsdag, härligt eftersom det då bara är fredag kvar då. Mina planer för helgen är att jag ska på fest på lördagen hos en vän och sedan förmodligen dra vidare på en annan samma kväll. Har lite problem med att bestämma klädsel eftersom temat är coctail men jag får se, ville ha min nya från Style By Stars men det sitter ju så konstigt att jag måste sy in den och det kan jag inte själv, ska försöka klura ut något. Annars blir det nog bara en vanlig svart. 

Imorn vet jag inte riktigt vad som händer, har inga planer för kvällen än. Sedan ska jag även ner till Bollnäs antingen på lördag eller söndag för att gratta farmor och Petra.
Vi skulle behöva lösa problemet med våran tv också eftersom att vi inte har några tv-kanaler nu för att sladden troligen har gått sönder på nåt ställe. Blir så less! Men då måste vi ha någon kran eller nåt då vi ska dra sladden under taket och allt.

Igår var vi på bio, jag och K, mamma och Tina. Kollade på " Änglar och demoner". Riktigt bra film och spännnande som bara den, gillade ettan Da Vinci koden med fast denhär var nog snäppet bättre.

En till spännande sak som hänt är att det är någon eller några som har flyttat in i huset bredvid oss, det gula fallfärdiga. Jag fattar inte vem det kan vara för vad jag har förstått så finns det varken el eller vatten. Vi satt och spånade på vem det kan vara men vi har ingen aning. Det är fullt med blommor i fönstret så det kan ju inte vara en knäppis, eller?

Det är ju inte direkt så kul eftersom det är skönt att bo lite för sig själv som vi gjorde innan. Då kunde man ligga och sola topless utan problem och springa från duschen i bara handduken, men nu kanske man ska passa sig lite.

Tänkte att jag skulle få en skymt av personen/personerna som är där imorse när jag gick ut till bilen men icke. Kanske när jag kommer hem.

Nu ska jag fortsätta, skriver kanske mer senare då det är ganska lugnt idag.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se