Valborgsnaglar

Även fast man är förkyld på Valborg kan man ha snygga naglar. Fy har inte tid att vara dålig, vill vara FRISK!


Husmorstips

Ta en bunke och lägg folie i botten och upp på sidorna. Häll sedan i grovsalt, kanske en halv deciliter. Häll sedan på med kokande vatten. Därefter är de bara att lägga ner det missfärgade silvret. På 30 sekunder är de skinande igen. Tycker att de märks bäst på den stora tången för mig.


Matmässa

De skulle inte vara helt fel att följa med på. Dit är dessa två sköningar påväg till. Mormor och Tinatös. Jag var på den mässan förra året med Karin. Riktigt trevligt och gott var det. Snittar, godis, glass, dryck. You name it!


Tävlingsdags

Såg på facebook att man kunde tävla om ett sommarpris hos Eva-Lenas Hud och kroppsvård. Hur perfekt vore inte det. Funderade senast imorse om man skulle ta och prova att vaxa benen inför sommaren då jag sällan lyckas bra med rakhyveln. Såg att Fia  hade prövat och hon verkade nöjd med resultatet. Så därför tänkte jag prova om lyckan är med mig.
Detta med bikinilinjen vore ju nåt det med, men undra hur ont det gör. Förmodligen inte ondare än de man provat hemma då hon säkerligen gör det oftare med en utbildad teknik.
Jag får se hur det går. Gilla företaget Eva-Lenas Hud och kroppsvård på facebook och var med och tävla ni med.


Önskemål

Dessa byxor är ju fina som bara den! Oj oj och inte allt för dyra heller. Men med min tur sitter dom väl som hej kom och hjälp mig om jag provar dom. Vad tror ni?


Morgonpromenad

Blev en sväng vid Gävle strand och tillbaka. Var då tråkigt väder men riktigt klar och frisk luft. Har iaf idag hunnit med promenaden och skrivit klart en fråga på inlämningsuppgiften. Nu blir de dusch och frukost. Därefter böckerna igen.. Men inte många veckor kvar nu!


Finväder?

Nej de är de verkligen inte. Absolut inte 10 grader varmt och sol. Appen och verkligheten är inte riktigt överens för tillfället.


Lite mer


Shopping

Det blev de idag. Men bara nödvändiga saker och jag hade rabatt på allt. Både de jag handlade på H&M och Åhléns. Så jag "sparade" mycket pengar. Bara på rengöringen och ansiktsvatten blev de nästan 100 kr billigare.


Då sätter vi fart

Ja, då börjar vi om. Ska ta och börja skriva nu. Kanske kommer en liten bit på vägen, vore himla skönt! Maten är lagad och intagen, disken är diskad och matlådorna fyllda. Ja allt är som det ska. Nu tar jag en sipp kaffe och hoppas på att fingrarna skriver av sig själv. Tidig sänggång blir de iaf känns de som.


Ny vecka

Det börjar dra ihop sig med tiden innan jag slutar. Och innan dess ska tusen saker vara klara känns det som. De kommer ju att gå men känner mig aningens stressad nu. Två stora PM ska skrivas, en hemtenta, två inlämningar och en redovisning. På de ska jag försöka hitta en ny lägenhet till hösten och planera för utflykten av nuvarande. Jag måste försöka börja planera med packningen och städningen av min lägenhet nu.
Sen kommer födelsedag och annat skoj också. Skönt iaf att jag var på DHL i fredags och pratade med dom, så nu är de klart att jag börjar där direkt. 11:e juni börjar jag med introduktionen så jag kommer in i systemen igen och lär mig nya saker. Men de ska nog också gå.
Mycket tankar nu bara, skönt att jag tog en prommis imorse på en timme iaf. Det var välbehövligt! Trevlig dag på er! <3


Vårfint

De är det på våran bro nu. Handlade lite blommor på Plantagen i veckan så nu är de nedsatta i krukor på bron. Har två hängande krukor och tre stående. Satte i lite småkvistar också som jag tyckte blev fint.


Senaste köpet

Japp efter mycket funderande köpte jag denna lilla "bur" Gillar den himla mycket faktiskt, tänkte ha en blomma i men den jag köpte blev för stor. Därför får de vara ljus i den så länge. Så gick det bli!


Trevlig kväll

Natti natti på er! Nu är det dags att sova, har dock sovit en god stund i soffan med. Kvällen har innefattat god middag och bra öl med ett gäng killar iaf. Himlans trevligt! Men nu ska jag ladda inför en ny dag imorgon.


Wanties

Kikade in på H&M appen och hittade lite godingar. Blir nog en sväng på stan till veckan. Jag fick ju trots allt reda på att jag fixade förra tentan.


Gamla stan

Idag efter skolan fick jag gå hem då jag åkte ner först imorse. Jag vägrade ta bussen hem när de var så fint väder. Och tur var väl de, tog en ny väg. Och de var en himla fin och mysig väg. Den gick genom gamla stan i Gävle. Jag gillar ju att ta nya vägar och se nya saker. Nån mer?


Söndagspromenad

Har precis kommit hem från en liten promenad med mamma runt Storsved. Skönt att komma ut lite. Men man känner att de är bara solen som värmer. Blev ganska kallt i skuggan. Men nu har man lite mer energi iaf..


Sökt kurser

Nu har jag äntligen fått tummen ur och sökt kurserna inför hösten. Känns bra! Sista dagen är ju på söndag och jag har glömt det hela veckan men nu är det äntligen gjort. Tur så slipper jag oroa mig över att jag ska glömma det för de vore lite typiskt mig.
Annars då, har fixat lite här hemma. Sytt lite, packat in pellets, slängt grejer. Snart ska vi börja med maten. Ikväll blir det lyxmiddag, plankstek med oxfilé. Mumms vad jag längtar!

Någon mer som sökt inför hösten, och ska börja plugga?


Hard work, work!

Det är precis vad vi gör just nu. Fredag och vi sitter på skolan, ambitiöst! Måste vara klar med att förbereda en redovisning inför måndag. Sen blir de hemgång till underbara Järvsö!


Ensam tripp

Japp, ikväll har jag varit på IKEA i min ensamhet. Men de är ganska skönt, man kan ju gå i sin egen takt och allt. Kika, fundera, planera och liknande. Jag vet en hel del saker jag skulle vilja köpa till hösten då jag förhoppningsvis får en egen lägenhet. Åh jag längtar! Får precis inreda som jag vill.
Den obligatoriska kaffen och bullen köptes även.
Dessutom är de himla fint väder ikväll!


En liten rättelse

Min kära syster ringde och informerade mig om att jag bör dubbelkolla mina inlägg innan jag publicerar dom. Jag skriver ju från mobilen och den gör ju lite som den vill ibland. Så hädanefter ska jag göra de. För att undvika att folk ska börja undra...
Ett litet klargörande :)


Regn och rusk

Mm idag är de tråkigt väder, och det verkar hålla i sig i några dagar till. Vill ju ha sol och varmt. Men men de blir till att sitta inne under en filt och plugga. De är ju inte heller så pjåkigt.
Bilder från We Heart It


Nya tag

Påsken är över och vargen kommer åter. Känns sådär nu när man varit ledig ett tag men man är nog tillbaka i skolmönstret igen. Har iaf haft en himla bra påsk, träffat familjen, vänner och även de som inte varit hemma på länge. Blev festligheter både fredag och lördag, himlans trevligt. Söndagen spenderade jag med mamma hemma framför tv:n. Mys mys! Nu ska jag plugga lite är de tänkt. Vädret ute är trist så de gör inget. Något som kommer kännas annorlunda är att K inte kommer vara här med mig på kvällarna. Han har ju bott här senaste typ tre veckorna så se kommer nog bli lite jobbigt. Men vi syns ju i helgen.


Liten har blivit stor

Imorgon fyller min lillebror år, 10 år. Sjukt vad tiden går. Tycker inte att de var såå länge sedan vi var och hälsade på honom första gången på BB. Så imorgon blir de lite kalas. Hoppas att an gillar våra presenter, men de tror jag. Han gillar ju att "mecka" med saker.


Godmorgon

Ny dag men nya möjligheter. Idag är de skola hela dagen och de kommer nog gå bra. Sen ikväll ska jag packa lite för imorgon bär de av hemåt för lite påsklov. Som tur är de fint väder idag!


Välkommen tillbaka!

La ju upp en bild i höstas på en kanin som verkar leva och bo här på gården någonstans. Och igår när jag kom hem från skolan ser jag den igen. Visserligen behöver de inte vara samma men jag tror de. Den har väl sovit här i lån lövhög eller så i vinter. Då är de vår!


Gårdagen

Detta pysslade vi med igår. Lasta ur en säck med 600 kg frusen pellets tog på krafterna för både mig och K. Men nu är de gjort och de känns bra. Håller på att rensa upp lite på gården. Sen var vi ut med fyrhjulingen och hämtade lite ris och även blåbärsris. Hade tyvärr Inge fjädrar så får försöka fixa de till helgen.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se