Syster-yster

Tina är hemma igen och de är jag glad för. De blir ju så mycket roligare då!


Festen

Idag är jag pigg vilket känns great. Är hemma i Järvsö igen då jag tog 12-tåget från Gävle. Hade det himla trevligt igår! Var ju hos mig innan och sen drog vi ner på stan och Slick. Avslutade kvällen med strips vilket var himla gott.


Dagens frulle

Japp den består av gröt, kaffe, vatten och ett kokt ägg. Nu gäller de att ladda upp för dagens tenta och ikväll blir de utgåång. Himla trevligt kommer de bli tror jag.


Hårinpackning

Fick tips om denna inpackning så nu har jag provat. Och den var riktigt bra, ett stort plus i kanten är att de doftar himmelskt också. Köpte den på Ica kvantum. Kostade 52 men så var de 7 kr prova-på-rabatt. Ännu bättre!


Tentamiddag

Som tidigare innan tenta har jag ätit detta innehållande matvete, bacon, tomat, avokado och turkisk yoghurt. Så himla gott. Och eftersom jag klarat alla tentor hittills i Gävle har jag fått för mig att jag måste äta dethär. Men de gör inget för de är riktigt gott.


Mumms

Åt så sen lunch så de blev enkelt ikväll, men ack så gott. Först är de godaste hårdbrödet, fäboknäcke. Har ni inte provat de, gör de! Sen har jag keso och avokado på med lite kryddor på. Såå gott!


Fin sörru

Var ner på stan en snabbis idag efter att vi var klar på skolan. Inhandlade alkohol tills på fredag så de är klart. Hittade även denna fina. Blev dock ingen köp men nu ångrar jag mig nästan lite. Den var ju så fin och inte så dyr. Ska fundera lite, annars blir de en snabbis på stan imorgon igen :)


Familjen

Dom och ens vänner är de bästa man har. Jag har börjat på att fundera om man skulle tatuera sig och skriva typ Family eller så. Får se vart de leder. Men jag är himla glad över att omges av så många fina människor.


Jihoo

Har varit ute och sprungit en stund nu och oj vad skönt de var. Nåt som gjorde mig glad vad att jag lyckades springa 3.82 km på 23 min UTAN uppehåll! Vissa kanske inte anser att de är såå bra men för mig är de det. Jag ger alltid upp när de blir jobbigt men nu lyckades jag komma över "tröskeln" Fick väldigt mkt bra energi nu. Satsar på ännu längre sträcka nästa gång. Och de funkade rätt bra med astman med. Nu är jag glad! Ska plugga lite till nu innan jag börjar med maten.


Vår

Igår var de fint väder hemma, dock lite blåsigt men annars bra. Är tillbaka i Gävle nu och pluggar. På fredag gäller de igen. Tenta i finansiell planering och analys.
Tänkte snart snöra på mig skorna och ta en prommis, ser dock inte ut att vara så lockande väder men men. Det finns inga dåliga väder...


Vackert!

De var så himla vacker himmel när vi åkte hem från Gävle. Känns så bra att de blir ljusare och ljusare!


Tentaplugg

Ja då laddar vi om igen, nästa fredag gäller de. Då blir de finansiell planering och analys. Men efter de på kvällen ska vi fira med en utgång!


Middag

Idag blev de mysmiddag här i lägenheten. Wok med corn och sen även lite vin till. Väldigt gott och mysigt! Det bästa var att först blev vi två mätta men sen blev de även 6 matlådor! Toppen ju. Så lämpligt att bara ta fram om man ska ha med lunch på skolan.
Nu blir de tv och sen sängen, ska försöka gå upp i tid imorgon för en springtur. Hoppas bara på att benhinnorna är med på min sida.


Vår

Som en belöning till mig själv för att vi idag har skickat in vårat PM blev de ett par nya solisar. Känns riktigt skönt att äntligen vara färdig med arbetet, som vi har kämpat. Och mestadels har de varit roligt! Har ju förlängt livet med många år de senaste dagarna.
Nu är de bara att ladda om för nästa fredags tenta. Men sen börjar de två sista kurserna innan sommarlovet! Jaa! Dethär året har gått så fort!


Äntligen

Nu är dessa snyggingar påväg hem till mig. De har varit slut länge i min storlek men äntligen har de kommit in i laget, så därför beställde jag direkt. Hoppas på att de hinner komma innan helgen!


Helgen

Har haft en bra helg, den har gått för fort men de är ju snart helg igen. Besiktiga bilen på fredagen, de gick ju mindre bra eftersom de blev körförbud. Så de blir skroten nästa. Som tur va var ju Sandra och Sara hemma så jag fick åka med dom hem.
På lördagen var vi en snabbis till Bollnäs och införskaffade en ny micro. Sen på kvällen var de fest i Nor, riktigt trevligt var de! Synd att jag inte fotade nåt bara.
Söndagen var lugn, åkte ner till Gävle på kvällen. Men innan kom Anna på fika. Var himla kul att ses då vi inte träffats på ett tag.


Måndag

Nu vecka och mer PM arbete. Men nu börjar vi komma mot slutet iaf. Hiskeligt väder var de imorse också, såg knappt framåt när jag cykla eftersom jag hade en snöstorm i ögonen. Fy! Vill ju ha vår och sommar nu.
Red bull kom på skolan också och delade ut drucket. Riktigt trevligt och välbehövligt. Nu är de kaffepaus innan vi fortsätter.


Älskade PM

Detta är vad vi pysslar med nu och har gjort de senaste degarna. Igår satt vi från 9-19.30. Då var man bra mör i huvudet. Men idag blir det hemgång, vilket är riktigt skönt! Nu kaffe!


Powerwalk

Det är precis vad jag nyss har gjort. Har varit ute nu i cirka en timme, riktigt skönt efter en heldag i skolan och man var totalt slut i huvudet. Är så skönt att komma ut och gå lite, speciellt nu när se är både ljusare längre och varmare i luften. Nu blir de dusch och snart kommer K!


Ett litet tillägg

Såg på bilden att gardinen ser lite speciellt ut, grejen är att de är lite som en hissgardin, den är längre men jag har rullat upp den och har sedan nålat. Därav att jag funderar på sidenband istället. Nej nu ska jag fara till skolan.


Pyssel

Tänkte visa pysslet jag donade med i helgen. Gardinerna är jag osäker på, funderar att ta ett sidenband runt istället. Får se hur de blir. Vad tycker ni?


Fan för astma

Det är så jobbigt när man känner att psyket orkar vidare men inte när de gäller kroppen, den får liksom inte tillräckligt med syre så orken försvinner. De är så tråkigt när man väl försöker ut och röra sig. Men men har ju varit ute ett tag iaf. Nu är de dags att ta tag i dagen. Näst på tur står medicin så de slutar pipa i luftröret, en dusch, frukost och sen vidare mot skolan för PM arbete. Trevlig dag på er!


Kvällsmums

De blev de av lite jordgubbar. Trodde de skulle vara jättegott men tyvärr var de ganska smaklöst. De är ju inte svenska jordgubbar, men de är ju inte många månader kvar innan dom kommer heller.


Pysseldag

Idag har jag pysslat hemma här nästan hela dagen. De har blivit egensydda gardiner, dock tog de längre tid än behövligt då jag och maskinen inte var riktigt överens men nu sitter dom uppe. Sen blev de ett kakfat av koppar och assietter. Bilder kommer! :)
Nu är godmiddagen intagen också, blir nog rätt lugnt resten av kvällen.
Blev en liten tripp idag också, var ju så fint ljus ute så jag måsta ta ett kort över fina Kåsjö. Home sweet Home!


Min nya tavla

Gillar den skarpt, var och köpte en ram åt den idag och är himla nöjd. Tycker att den är riktigt snygg. Annars har de varit lite plugg idag på stan med vännerna. Och imorgon är de helg, wiho!


Hejdå Stockholm

Nu sitter jag på tåget tillbaka till Gävle. Lite tråkig med tanke på att jag har haft det himla mysigt här nere. Träffat och umgåtts mycket med både Tina och Mormor. Var ju ute igår i det härliga vädret och tog de lugnt på kvällen. Jag se inte träffat några kompisar denna gång då jag kände att jag ville fira mormor ordentligt. Men som de känns nu kommer jag snart tillbaka och då blir de kompishelg :)


Stockholmsdag

Idag har bi varit ute på en liten tur. Var till Haga och ut och gick i det fina vädret som var helt underbart. Sen kikade vi på Plantgen, var på Naturhistoriska för att gå på Cosmonova men dom hade tyvärr stängt idag. Nu är vi tillbaka i lägenheten. Så får vi se vad som händer ikväll.


Succé

Mormor blev så överraskad så. Ett riktigt lyckat kalas. Så de var riktigt kul. Nu är vi hemma hos mormor igen så nu fortsätter "festen" här. Bara lite familjemys. Får se vad som händer imorgon.
Oj vad härligt de är med solen, här i Sthlm är de alldeles bart på backen.


Mormor 70 år

Underbar känsla som infinner sig nu. Har gjort tentan, solen skiner och fåglarna kvittrar. Sitter på tåget påväg till Sthlm nu. Kunde boka om för annars hade jag inte kommit iväg förrän 15.09. Största misstaget nu är att jag glömt mina hörlurar så jag kan inte lyssna på musik vilket jag verkligen hade velat gjort. Är rätt mkt folk på tåget så de är hög volym.
Har inte varit så mkt uppdatering på senaste men de är för att de enda jag gjort är att plugga. De är ju inte så intressant att läsa om.
Skulle behövt bytt om nu innan men får göra de när jag kommer fram. Hm får gömma mig då innan. Saken är ju den att jag ska på en överraskningsfest som är för min mormor som fyller 70 år. Hoppas att hon kommer bli glad men de tror jag. Kommer komma lite sent men bättre sent än aldrig.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se