Fix och trix

Hej hej!

Idag har jag ju vart i bollnäs och strosat runt lite, var in på synsam och pratade lite, köpte ögonskugga och ett lila linne på "såfin". Pratade även med en chef på ett jobb som jag sökt så det är bara att hålla tummarna. Åkte hem och jobbade lite på Hj:s.
Ikväll ska vi nog vara i goda vänners lag hoppas jag och imorn kanske det bär av till bollnäs igen för att fira  lillasyste som fyller år snart, hoppas hon blir glad över presenten som jag köpt men det är ju något hon är alldeles tokig i så de ska nog gå bra. :) Kan ju inte skriva vad hon får utifall hon läser detta.

Har även bokat tid för min make over idag så nästa vecka gäller det om jag inte fegar ur men det tror jag inte. Sen hoppas jag att jag får en tid för att fixa naglarna med, vore så kul när jag aldrig provat men jag hoppas att det blir fint.

Nej nu ska jag ner och fika lite.
Trevlig helg allihopa!

Blir galen..

Idag har jag bara vart hemma och pysslat på, skulle träffat bästa anna men hon fick förhinder så jag hoppas att de blir en annan dag. Var på massage igår för att jag har typ knaster i ryggen men jag tror dessvärre att de blev sämre än bättre. Ingen som känner en bra massör?
Det är ingen höjdare att vara arbetslös direkt, blir galen då jag inte har något att göra så jag städer lägenheten men till siste går de ju liksom inte att stda mer. Men imorn tänkte jag åka till pappa en sväng och hälsa på. Träffa världens bästa farmor och så. :)
Nu ska jag ner och dricka lite te har jag tänkt.

Och jo, imorn tror jag att jag ska ringa och beställa tid för färgning av mitt blonda hårsvall :)

En liten fråga..

Vad tror ni som läser detta om att jag skulle färga håret brunt och bli brunett isf blondin. Känner att jag är trött på det blonda och vill förändra lite då jag haft blont hela livet.. Skriv vad ni tycker vetja ;) Kul att få veta hur andra tycker menar jag.


Stockholm

Sitter hos mamma nu och ska kolla lite på datorn.. Har inget speciellt för mig annars, jag måste ha något att göra innan jag blir knäpp. Men de ringde idag från ett jobb som sa att jag var intressant för dem men att de inte skulle bli förrän om typ tre veckor så det är ju ett tag tills dess.

Jobbade som sagt i lördagskväll, spännande och trevligt. Som tur var va det lugn så jag hann lära mig lite tills nästa gång. Sen följde jag med mamma till sthlm igår fram o tillbaka över dagen för ett band som hon tycker så mkt om P-floyd skulle spela i kungsträdgården så jag fick följa med då jag var skeptisk till bandet och det är jag fortfarande, var inte min  musiksmak direkt. Men visst var de okej och kul att komma till sthlm med öven fast det var för några timmar.
Träffade bästa Sophie också för hon var i lägenheten och hade tråkigt så då tog jag tuben till henne. Skönt att sitta och prata och kolla på tv i väntan på konserten som började vid 21.00. Sen efteråt bar den hemåt, sov mest så det gick ju snabbt.

Idag har jag bokat massage till mig imorn så jag hoppas att "knastret" i ryggen försvinner efter det..

Tack ni som var så gulliga att skriva lite om mitt förra inlägg, det är fler än jag som tänker kanske lite för mkt ibland och analyserar lite väl. Skönt att inte vara ensam.
Nej nu snart ska jag hämta syster som kommer från gymnasiet i bussen.

Puss på er!

Fredag

Jaha nu är jag hos pappsi igen i Bollnäs, alltid lika skönt att åka hit och ta de lugnt, leka med lillebror och kolla på stan.
Hade förövrigt jättemysigt i Funäsdalen med min älskling, var och kollade på meteroitnedslag och på olika ställen. Satt framför brasan och läste m.m. Var verkligen avkopplande!
Har städat på Hj:s idag också, när jag var där ringde Patrik på repbuplic, så imorn ska jag jobba mitt första pass där. Får se hur det går, wich me luck!

Har varit och sökt lite jobb också så jag hoppas att jag får något snart, inge kul att inte ha något att göra ju. Men det löser sig väl det med..

Är det någon mer än jag som har funderat på hur allt varit om man inte haft pojkvän, det har jag iaf.
Jag vill ju inte vara utan honom när jag tycker så mkt om han men jag har tänkt på vad man skulle gjort nu då isf. För jag hade ju tänkt att åka iväg någon annanstans och jobba och resa, varit barnflicka eller nåt men det har jag ju tänkt bort ifrån nu.
För om man har ett bra förhållande vill jag ju ha det och inte göra slut för att jag ska vara ensam och göra saker som man har tänkt.Det behöver ju inte bli bättre för det. 
En sak som jag verkligen har lärt mig i livet är att allt blir inte som man tänkt sig. Kanske att jag kommer ångra mig i framtiden då jag inte gjort som jag tänkt men jag har ju det bra nu.. Jag är nog en person som tänker för mkt, någon som känner igen sig...?
Blir fundersam och förvirrad ibland men det är ju sant, livet ska aldrig bli som man tänkt sig, eller??

Nu snart åker jag...

Vill bara säga att nu är jag glad för nu ska jag alldeles snart åka till fjällen med K ♥ och bara mysa, se hur fint det är och ta de lugnt! Känns så skönt!
Ha det bra här hemma!

Söndag

Inte så mkt uppdatering på ett tag nu men jag orkar liksom inte, finns inte så mkt att skriva om heller. Är så less nu, har inget jobb förutom Hj:s och det är ju bara 3,5 timmar / vecka så de är ju inte mkt att skryta med. Har bara vart "ledig" i typ 4 dagar och jag vet inte vart jag ska ta vägen, börjar snart krypa på väggarna.

Har skrivit CV och platsansökningar till några ställen men ingen har svarat, var på arbetsförmedlingen också så nu är jag inskriven där iaf men jag vill inte vara utan jobb för då får man ju inga pengar.. Lite tufft nu men som en vän skrev "de finns dom som har det värre" och det är verkligen sant de för det gör de. Men man har väl för stort ego och tänker kanske lite mkt på sig själv.
Nej nu ska jag inte klaga, det löser sig nog.

Igår var jag till sundsvall men kristoffer och andreas på biltävling, roligt att se så snabba bilar som det finns, synd bara att jag var så himla trött. Höll ju på att somna där vi satt..
Sen åt vi lite kräftor då kvällen, åh men du vad gott det var! Efter det var vi till erik och anki en sväng och umgicks lite, drack vin och pratade. Väldigt mysigt!

Ikväll ska vi på söndagsmiddag hos mamma. Mmm vad gott, tror de skulle bli paj..
Sen hoppas jag på att vi kanske ska åka till fjällen imorn, jag och kristoffer för han har semester så då får man ju passa på liksom. Skulle vara så mys!

Nej nu ska jag åka och kolla lite på knattefotboll tror jag.
Ha det så bra!
PuSs

Lugn och ro

Idag var vi nere på stan en sväng, syster och jag innan hon åkte hem och jobbade. Själv var jag ju ledig så jag  strosade runt och kollade lite på egen hand vilket kan vara skön då man kan göra sakerna i sin egen takt och se de man vill se. De slutade med att jag införskaffade en ny ögonskugga och lite godis, sedan tog jag mig en lite längre promenad hemåt, tog senvägen istället för genvägen.

Åt middag hemma med familjen i Bollnäs innan det bar av till järvsö igen, fick veta att min älskling gjort illa sig på jobbet idag också så han fått rönkat ryggen, men som tur var hade han inte fått några problem utan bara svullnad och självklart väldigt on men det ska gå över.

Ska alldeles snart åka och kolla lite på fotboll tänkte vi, hans bror som spelar och de är ju alltid kul att kolla lite på de, värma upp lite inflör OS! : )

Ha det bra i sommarsverige!

God morgon

Nu har man vaknat och ätit lite frukost, mumma!
Funderar på vad jag ska göra idag, tänkte kolla lite på stan och sen kommer väl pappa hem med. Sen ska jag åka hem till järvsö gen.
Inge viktigt har hänt hittils så jag vet inte varför jag skrev nåt men men. Hoppas ni andra sovit gott med?
Är det någon som ska åka på cityfesten i helgen då?

Have a great day!

Mamma Mia

Sitter hos pappa nu och skriver detta, åkte hit idag för jag var ledig och hade inget annat spec att göra, skönt att komma hit ner också och träffa släkten här för de blir inte så ofta nu när man själv har en massa att göra och det är då de blir extra skönt att komma hit och ta det lugnt och bara mysa.
Var nyss ute i trädgården och plockade smultron med syster och även fast man kände sig lite barnslig genom att gå ut barfota, osminkad i myskläder och tycka att de var lite spännande och mysig så kan de vara såna enkla saker som gör de lite speciellt även fast man är 19 år för sånt gjorde man ju när man var yngre. På den tiden man inte behövde vara vuxen och duktig för då hade man inga problem i världen, ibland kan jag verkligen känna att jag saknar den tiden, men man ska ju växa upp någon gång med ju.

Ikväll var de även familjemiddag hos farmor och efter det lite spontanbio, såg filmen Mamma Mia, verkligen att rekommendera tycker jag. Den var underhållande, spännande och väldigt mkt på samma gång, sedan sjöng dom ju nästan genom hela filmen så de var också lite annorlunda.
Jo, höll på att glömma.. Idag när jag kom ner var jag, pappa och lillebror ute på en liten shoppingtur också, fick två par skor av pappsi, ett par springskor och ett par Puma snikers eller hur man ska förklara. De var ett par svarta tygskor med lite högre skaft. Verkligen bästa pappan är han!

Nu ska jag ta mig en kopp te innan jag kryper till kojs.. Natti Natti!


CV-skrivning

Sitter hemma hos mamma och ska försöka skriva ett cv som jag ska lämna in på lite arbetsplatser men det är ju så svårt för de finns ju en del olika sätt att skriva det på och jag vet inte vilket som är bäst, sen får jag inte tag på personen som jag behövde prata med idag heller. Men jag får prova senare..
Har jobbat lite på hjs idag också och sen imorn tror jag att jag ska åka ner till pappa en sväng, vore skönt tror jag och kanska gå och hämta Edvin på dagis med Tina. Ja så får de nog bli, måste ju göra nåt nu när jag är ledig till fredag. Sen ska jag jobba i helgen igen, inge kul men nu är man inne på sluttampen iaf, sista helgen och sen var de lite målningsarbete om vädret tillät vilket jag hoppas så de blir lite extra timmar. :)

Fy jag tycker att de känns ganska jobbigt nu när man inte riktigt vet vad man ska göra till hösten, kommer man få nåt jobb eller blir man arbetslös. Hemskt ord tycker jag.. :(

Nej nu ska jag fortsätta med skrivandet. Wich me luck!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se