Ny vecka och nya tag

Måndag igen då, som vanligt gick helgen väldigt fort. På fredagen blev det en snabbvisit till S-hamn för K skulle köpa något. Var kul att se lite annat iaf.
Åkte hem och hyrde filmen Twilight, den var riktigt bra tycker jag. Gillar lite udda och övernaturliga saker jag och sen var han ju himla snygg också : )

På lördagen fixade jag lite hemma, sen kom mamma och Maggan och kollade lite. Efter det bar det av på Kräftskiva. Väldigt trevligt och gott! Tack!
På söndagen blev det lugnt, kollade mest på tv. Såg filmen "Män som hatar kvinnor"  Hemsk men hilma bra.
Nej nu ska jag ha lite rast. Jobbar till 18 idag.


Laddad!

Denna arbetsdag lider mot sitt slut. Har nyss fått lite fika av chefen, äppelpaj och vaniljsås. Riktigt gott! Ska åka med mamma från Ljusdal eftersom bilen fortfarande inte går att köra. Ska iväg och städa på Hj:s direkt tänkte jag eftersom jag inte är säker på hur jag kommer att må på söndag.

Är laddad som bara den för kräftskivan imorn. Ska bli så himla kul! Och de har ordnat ett stort partytält så det gör inget om det regnar, visst det är inte lika kul men men. Funderar på vad jag ska ha på mig. Blir väl någon gammal trasa :)

Nej nu är det bara ca 20  min kvar. Trevlig helg på er!

Minus och bilbingo

Fredag idag, det är skönt. Hoppas att denhär dagen går lite bättre än den igår. Kan ju säga att el-giganten inte ligger på plus hos mig. Jag la ut ett x antal tusen på en dator den 12/8, de lovade mig då att den skulle komma i tisdags, då kom den inte och de lovade att  den skulle komma igår.
Ringde igår eftermiddag och verkligen hoppades att den skulle kommit men självklart inte, det hade blivit något fel med den ena och det andra. Så nu blev beskedet nästa torsdag, alltså nästan en månad efter att jag beställde den. Som kompensation skulle jag få en datorväska. Räcker det eller ska man häva köpet och köpa den på en renodlad databutik som typ Mid@t eller så??

Men det blir nog att jag vänta lite till och hoppas på det bästa. Man kanske får något mer i kompensation.  Vi har ju ändå inte fått något internet än.

Istället blev det att jag följde med mamma och Tina på bilbingo på strandvallen. Det var ju sista gången i sommar och oj vilken stämmning det var. Det märktes nog att vi var riktiga nybörjare. Det roliga var att första vinsten vann mamma av allihopa så då blev hon 500 kr rikare. Vi blev verkligen taggade men vi vann inget mer än det. Var ett nummer ifrån att vinna 3000 flera gånger och lika på sista spelet när det var 5000 i potten var jag också bara ett nummer ifrån. Kändes inte kul när man hörde en annan biltuta. Hade ju behövt de pengarna till London så jag kan shoppa något fint åt mig själv.

Haha det var faktiskt riktigt trevligt igår på bingon, köpte t.o.m en riktig "duttpenna" som de inbitna bingospelarna är så nu är jag en av dom :) Den fungerade som den skulle så det var jag ju glad över. Man får vara nöjd med det lilla.




Såhär satt vi igår och min "duttpenna" hade just dena lila färg, snygg va?

Bollnäs och presenthandling

Toorsdag, yes bara idag och imorn kvar sen är det helg. Tiden går så himla snabbt, både veckorna och även helgerna. Helgerna skulle ju kunna få gå lite saktare men men. Slutade somsagt 19 igår så vi åkte och handlade efter det, åt lite. Var till skästra en sväng på kvällen för K skulle kolla på några viktiga papper. Själv satt jag och kollade på filmen "Sjön"  med Regina Lund. SÅg inte hela med nästan iaf.

Idag ska jag ta itu med El-giganten med, hoppas VERKLIGEN att den har kommit i eftermiddag. Men det har den säkert så då blir det en tripp till Bollnäs igen, alltid lika trevligt ju. Jag gillar Bollnäs jag. Får se om man hälsar på pappa eller kanske farmor och farfar.
Ska kolla på present till min kära syster med, frågade vad hon ville ha tidigare. Svaret jag fick var -något dyrt. haha det är så typiskt henne. Har mina funderingar om vad jag ska köpa men det kan jag ju inte skriva här utifall att hon läser :)

Vad kommer hända?

Jahpp snart eftermiddagsfika, tänkte att jag ska dricka lite kaffe. Har faktiskt lärt mig att dricka det nu, det är inte så hemskt faktiskt.
Ganska lugnt nu vilket oroar mig eftersom att de då kanske inte behöver mig sen när min provanställning går ut i oktober. Vad gör jag då?
Shit jag måste komma på vad jag vill bli när jag blir stor. Jättesvårt tycker jag! Men det löser sig nog, det brukar det ju göra. Någon mer som känner en gnutta panik? Eller panik är ju också fel ord för man har ju lång tid att bestämma sig på eftersom det finns 35-åringar som pluggar. Men jag vill inte vänta så länge med att börja heller...

Motion och jobb

Idag började jag klockan 11 men eftersom bilen som jag annars använder är inne på lagning fick jag ta bussen. Och när man bor där man bor går det knappt några bussar så jag var i Ljusdal redan vid 9 imorse. Vad kan man göra då? Hm inga affärer är öppna så då gick jag till mammas jobb och lämnade väskan där och sen gick jag ett varv runt kyrksjön. Var himla skönt och jag känner mig väldigt duktig.
Satt mig sen hos mamma igen efteråt och pustade ut lite innan gick igen, nu mot DHL. Så man kan säga att jag har fått dagens motion nu.
Ska jobba till 19 idag, känns mindre bra men men.

Imorn så hoppas jag även att datorn ska ha kommit till Bollnäs för annars blir jag lite sinnig på dom. Funderar på att kanske fråga om man kan få någon ersättning när de lovade leverans i tisdags. Men men får se, har ju legat ute med några tusen i cirka 14 dagar utan att jag fått något. Kan man säga något då?


Middag och lingon

Gårdagen hos farmor och farfar var mkt trevlig,åkte ner och blev mött på stationen av farmor och Tina. Vi for hem och fikade lite medans älggrytan stod på spisen. Det var Tina som hade önskat mat för farmors mat är sjukt god! :) Satt lite på balkongen och beundrade de 50! liter lingon som farfar hade vart ute och plockat en snabbis på morgonen. Haha jag tror inte att jag skulle orka det ens på en hel dag.

Åt lite middag och sen blev det glass. Hälsade på Edvin en stund sen var det bara att  hoppa på tåget mot järvsö. Var helt slut när jag kom hem så det blev duchen sen sängen.

Tröttsamt

Ringde för en stund sedan Elgiganten för att dubbelkolla att datorn hade kommit, men såklart med min tur hade det blivit något fel så den kommer först på torsdag. Så himla typiskt!
Men K skulle fixa och dona en massa så jag åker ner ändå en sväng och hälsar på pappa, farmor och farfar. Ringde dom tidigare och då visade det sig att även Tina hade åkt ner, vilket sammanträffande liksom. Så det blir bra det.. Åker ner vid 16.10 så det  är ju snart.
Tjing

Måndag

Ny vecka och nya tag. Givetvis har även denna helg gått vääldigt fort. Fredagen spenderades med familjen, lagade middag och bjöd syster och mamma. Kände mig så duktigt. Maten jag gjorde var natchos så det var ju inte direkt exclusivt men väldigt gott. Mätt blev vi iallafall.
På lördagen var jag hos mamma nästan hela dagen. Kollade lite efter väskor och så till London och sen hjälpte jag henne lite. Kvällen spenderades i Buan med grillning, vin och ljus i goda vänners lag. Det var jag, K, Olle och Sandra. Och Frankie såklart! :)
Vi satt där och hade trevlig, sen vid tolv eller så kom vi på att vi skulle till Pär Lindgren så då var det bara att ordna skjuts och fixa iordning sig lite. Sen bar det av till honom. Synd att det knappt var några kvar när vi kom men men. SÅ är det ju ibland. Det var en himla god smörgåstårta iaf, det är en sak som är säkert.

På söndagen var jag också hos mamma, var ju ganska fint så jag solade lite och sen låg jag på bädden på altanen och sov en sväng. Det var verkligen skönt!

Igår kväll lyxade vi till det till middagen. Vi åkte upp till Gamla stan i ljusdal och beställde Sushi till mig och kinamat till K. Åhh vad det var gott! Det tyckte K med så det var ju  bra. Inte så fasligt dyrt var det heller så det blir nog mer take off därifrån. Mums!


Snart helg!

Jahapp nu är det inte långt kvar av denna arbetsdag heller. Väldigt skönt! Idag har vi fått lite tårta på jobbet för en kollega hade vunnit någon internationell tävling. Riktigt smaskigt var det.

Varit en omväxlande dag idag, har både blivit kallad för dumma saker men en kund kallade mig även ängel så det är jag nöjd med.
Nej nu ska jag slutföra dagen lite. Slutar om 15 minuter och då funderar jag på att åka och städa eller så åker jag hem till soffan. Hm, lite klurigt val.
Trevlig helg!

Hur kunde jag glömma?

Fy vad jag skämms nu! Kollade på min systers bilddagbok och insåg att jag har GLÖMT att min lillebror började i ettan igår. Den dagen som betyder väldigt mkt för alla småttingar, eller ja han har ju blivit stor nu.
 
Tina skrev iaf att Edvin hade ringt och pratat med henne, inte mig. Betyder det att jag betyder mindre för honom? Nej nu ska jag inte hålla på så. Klart man betyder lika mkt och jag vet att han ser upp til både mig och TIna.
Ska ringa honom ikäll tror jag och prata lite. FÅr se om jag tar en sväng ner på söndag eller så. Eller så får det bli på måndag då jag förhoppningsvis kan åka till Elgiganten och hämta ut min dator! :) Det blir nog bra.

Freedag

Enligt mig är detta den bästa dagen på veckan. Och extra plus i kanten är att jag slutar redan klockan 15 idag. Lovely! Sen funderar jag på om jag ska bjuda min kära mor och syster på middag dag. Får se hur det blir.

Igår var jag med Anna, lagade mat och pratade en massa om alla möjliga saker. På kvällen var vi ute och gick en sväng och sedan plockade vi trattkantareller  med mamma och Tina. Hittade faktiskt en del.

Det roliga var att när vi kom till skogen var mamma och TIna redan där. Mamma står och garvar och jag ser att TInas sko hänger i trädet. Då har hon trampat ner i nåt surhål och mamma har dragit upp foten när den hade fastnat. SKon var genomsur så sen gick Tina runt i bara strumpan och plockade. Haha vad jag skrattade!

30 min kvar

Nu är det bara 30 minuter kvar tills jag får sluta. Känns vääldigt skönt. Då bär det av hemåt för då ska jag umgås med Anna och laga lite middag. Ska bli trevligt och gott. Undrar vad vi kan hitta på för smaskigt. Sen blir det kanske att vi tar en prommis eller så. SKulle vara väldigt skönt iaf. Ut och röra lite på sig.
Är det nåt bra på tv:n sen eller? Hm vi får se..

Nu, slutspörten!


Attans...

... kollade nu om youtube funkade men den sidan har dom spärrat.  Så det roliga klippet får komma en annan dag. Men jag ska lägga upp det för det är helt otroligt!


090820

Torsag, vilket innebär att det är helg imorn. Känns så skönt!
Igår efter jobbet var jag och lagade min nagel,  så nu är den hel och fin. Sen åkte jag till Hanna där Majja också var. Bytte om lite och sen var vi riktiga hurtbullar och gick runt kyrksjön. Var faktiskt jätteskönt! Det är ju så himla fint där och en perfekt sträcka att gå. Kommer inte ihåg hur långt tid det tog.
Efter det skulle vi ta oss an och göra någon middag men det slutade med att vi åt en varsin Järnvägsburgare. Mmm vad god den var och man blev så sjukt mätt..

Haha efter det så bar det av till lägenheten igen och kollade på en sådan sjuk videoblogg så det är inte sant. Funderar på att lägga ut den här senare. Man visste inte om hon menade allvar eller inte. Helt sjukt! Men det har hon ju tydligen blivit känd för med. haha vad vi skrattade.

Jobb idag igen då, men bara till 15.15 och sen ska jag nog umgås lite med Anna hoppas jag, var så länge sedan nu. Får se vad vi kan hitta på.
Tjing

Prova på...

Jaha onsdag, härligt eftersom det betyder att snart har halva veckan gått.
Satt och började på med ett prov högskoleprov. Men du vad svårt det var! Kände att jag gav upp när jag kom till lösförståelsen. Sitter ju på jobbet och kollade på det mellan samtalen så jag var ju inte koncentrerad till 100% direkt. Vill ju göra årets prov när jag inte gjort det innan. Haha får se hur det går,  var svårare än vad jag trodde. Speciellt de svenska orden då man ska ta fram synonymen.
Men man ska ju alltid börja någonstans. Åt nyss en god lunch bestående av wok med glasnudla, mumma!

Idag efter jobbet ska jag åka och fixa min nagel som gått sönder. Ska bli skönt när den blir hel igen.
Kollade klart på Fantomen på Operan igår, det var verkligen en fin film. Nu har jag lite mer koll på musikalen iaf.
Funderar på att ta en prommis runt kyrksjön idag med, har med mig gympaskorna. Vara lite nyttig, det vore ju inte fel.  

Tjing

Tisdag

Tisdag då,  hm gårdagen gick ganska snabbt för jag åkte hem redan vid 12. Mådde inte alls bra så jag åkte hem och la mig några timmar. Sedan kändes det bättre. Var t.o.m ut i skogen en sväng med mamma för att kolla efter svamp. Och vi hittade en del men de var fortfarande så små, vi ska vänta några dagar till innan vi går ut igen.

Började kolla på filmen "fantomen på operan" igår. Kände ju att jag måste göra det innan London då vi ska gå på den där. Vore ju tråkigt om jag inte har en susning om vad musikalen handlar om. Men den verkar vara jättebra, jag gillar stuket på musikaler. Här är huvudrolls innehavarna. Någon mer som sett denhär filmen?


Vilken helg!

Haha ja denna helg har varit lite utöver det vanliga. Väldigt trevligt men man hade ju kunnat tagit det lugnare i lördags och mått bättre igår men men.

I fredags var jag med på en sak som jag aldrig gjort innan. Vi fiskade kräftor. Det var jättekul att se. Visserligen fick de inte så många men några och det var ju det som var huvudsaken. Konstigt att se dom svarta när man jämt sett dom röda innan... Inte så konstigt egentligen när dom då är kokade och klara men.  Lite fyrhjulingsåkning och korvgrillning blev det med, väldigt trevligt!



Denna bild är sedan i lördags, väldigt trevligt var det! Tack för att ni kom tjejer!
Tack Majja för lånet av bild.

Fredag, here i come

Yes äntligen helg för mig om cirka en timme. Känns skönt! Och nästa vecka kommer lite mer folk tillbaka så då trevligt. I helgen har jag inga direkta planer faktiskt. Men vi ska nog ha lite tjejfest med drinkar på lördag innan Engmans på Torön. Vore ju himla skoj. Var ett tag sedan det bara var vi tjejer. Annars är det inget spec på g, vore härligt att ta en prommis i skogen. Kolla efter lite svamp eller blåbär. Ska prata med mamma och det tror jag.

Ska ni göra något speciellet i helgen?

Varning

Varning för lite känsliga läsare men jag måste skriva om en lite äcklig sak imorse. Jag jar ju beställt bruna linser nu och skulle sätta i dem i godan ro på toa imorse. Jag får in den men den satt lite kontig så ögonen tårades, tog en handduk och skulle torka bort det. När jag kollar tillbaka på mig själv i spegeln är linser borta.. Paniken infinner sig, hoppade den ut i toaletten? Handfatet, eller på golvet?

Märker att det känns fortfarande lite konstigt i ögat så jag börjar massera det eller hur man ska beskriva. Och fram kommer linsen!! Då har den åkt bakom ögat men  som tur var kom tillbaka. Jätteäckligt ju! Fy tänk om den hade fastnat. Det ni, så tänk på det.. Fast jag pratade med mamma och hon har linser jämt. Hon sa att det kunde bli så men det var tydligt ovanligt att den verkligen fastnade. Tur hade jag iaf som fick fram dem.
Så min läxa är nu att jag ska ta det lite lugnare när jag stoppar i dem framöver.

Nu har jag investerat i en bra dator.. hoppas jag

Har lite ångest idag nästan, var ju till Bollnäs igår och köpte en dator. Den var ganska dyr men jag kände att det är jag värd, har ju sparat lite pengar och velat haft en dator länge. Men den verkade bra på alla sätt och vis och det var mkt minne och sådant man behöver. Så om jag ska plugga framöver så har man ju en bra dator. Mår lite dåligt när det hanlade om mkt pengar men jag tog lite från pengarna jag fick för knäna.

Tyvärr så kommer jag inte få den förrän den 24:e ungefär men då hinner jag ju ordna internet innan med. Funderar på om jag ska ha fast hemma även då vi inte har hemtelefon eller om man ska köpa såndär dongel eller vad det heter? Någon med förslag? Dongel är väl mest för folk som är ute och reser runt mkt med jobb och liknande och det ska väl inte direkt jag göra. Får se hur jag ska göra.

Detta är datorn iaf :)


15,6" bärbar PC med Intel Pentium-processor, 4 GB RAM och 500 GB hårddisk.

Denna laptop passar utmärkt för dig som vill ha gott om utrymme, ha flera sysslor igång samtidigt och enkelt kunna ansluta till Internet.

Lagra filer, bilder, filmer eller e-books på den 500 GB rymliga hårddisken. Du kan även skapa och bränna tvåsidiga CD- och DVD-skivor med etiketter. Snabbt och enkelt.
Skriver Elgiganten på deras hemsida, det låter väl bra va?

Nu ska det äntligen ske

Jag ska bli en dataägare :) Har sett lite olika erbjudanden på både elgiganten och mid@t . Ska prata lite med Anton också om de som jag har på förslag, så man får en annans åsikt som är lite mer insatt än mig. Men efter jobbet idag drar jag och K ner till Bollnäs. Tänkte säga hej till pappa med om han är hemma.

Igår var vi och köpte en platt-tv med. Mkt shopping här men det var begagnad och verkade helt okej. Och mkt billigare än om man köper en sprillans.
Så nu återstår det bara att skaffa ett internet, men det är ju inte så svårt.  Vet att jag skrivit om att jag har velat köpt en dator innan men nu ska det ske, nu har jag tagit mig råd. Får visa imorn eller så vilken det blev. Kanske att det finns olika färger med.. Hmm.

 

Detta är nog jag i ett nötskal

Såg detta lilla ordspråk på en hemsida och det känns som om det är typiskt jag och det skulle nog många som känner mig väl hålla med om. Det lyder:
 
Planer är ingenting, planering är allting
D.Eisenhower

090811

Tisdag igen då, mkt att göra på jobbet och allt krånglar. Kunder är extra på hugger idag och min dator krånglar så jag håller på att få något fel... Inget verkar gå idag. Men så är det ju ibland. Får se om det blir bättre efter lunch. Ska ta en promenad då men eftersom jag har en timme idag.

Igår var det supertrevligt att äta med Sandra iaf. Var så himla länge sedan vi träffades så det fanns ju en hel del att prata om. Satt där i nästan tre timmar och bara pratade. Jag åt en kyckling provencale och sen drack vi en varsin latte. Himla gott var det! :)
Så det var en väldigt lyckad kväll. Vi bestämde att vi skulle träffas snart igen och även ta med lite fler då så man bara kan sitta och prata gamla minnen. Haha man blev värsta nostalgisk men tiden har verkligen bara flugit fram. Som man brukar säga "tiden går fort när man har roligt"

Nu nu ska jag ta och äta en behövande lunch..

Middagen

Nu är denna dag snart slut med. Det har gått fort.
Nu efter jobbet ska jag åka på Condis och äta och träffa Sandra. Haha det ska bli så kul, var väldigt länge sedan vi träffades nu, det ska bli väldigt trevligt.  Funderar på vad jag ska äta, jag tror att jag tar något gott :)

Skriver mer imorn!

Weekend

Har faktiskt hunnit med en del i helgen. I fredags åkte jag och K till Lassekrog och sov över där. Mysigt att komma ifrån lite. Var ju jätteskönt väder på fredagskvällen så vi var ute en sväng.
På lördagen åkte vi till Loos för K skulle flytta traktorn en bit. Sen handlade vi lite gott fikabröd på Wilmars bagarbod. Det var det färskaste bröd jag någonsin ätit. SÅ himla mjukt och saftigt :)

Sen bar det hemåt, städade på Hj:s och hann t.o.m att sola lite innan jag började göra mig klar för kvällens kräftskiva. 
Det var mkt folk, god mat och roliga lekar. En helt lyckad kväll. Godast måste varit Siws sörja. haha ja jag vet att det låter äckligt men det var ootroligt gott. Åt kräfter så det pep ur öronen. En del alkohol förtärdes så jag hade lite ont i skallen på morgonen. Men det gick över efter lite resorb och ibumetin. 

Åt lite och sen bar det av till Björn och Monica igen för att hämta lite saker. Själv blev jag kvar där och hjälpte Monica att måla. haha himla trevligt var det. Kan göras fler ggr. Satt uppe på ställningen och målade i bikini och pratade om allt möjligt. 
Gjorde middag med Majja på kvällen och sedan blev det soffläge till sängdags. Känns som en lyckad helg. Hann med en del faktiskt. 

Så nu är det bara att se fram emot en ny härlig arbetsvecka. Just nu sitter alla bara här för det har blivit fel på telefonerna så vi får inte in några samtal. Haha kommer att bli kaos när det börjar fungera igen. 
Nu ska jag kolla på lite bloggar medans jag väntar... 


Yes, ledighet snart

Nu är det inte långt kvar.
Måste fråga om någon vet, har hört talas om "tennisarmbåge", är det någon som vet vad det är. Jag vet att det är en yrkesskada och nu är fallet så att jag just fått så ont i armbågen men jag tror inte att det är någon fara, kan nog slagit i den bara. Det konstiga är att varje gång jag stödjer mig på den så "färrar" det till som det kan göra när man slår sig på en viss punkt på armbågen. Haha vad sullig jag är, förstår ni vad jag menar?
Nej nu märks det att jag är lite slut. Ska hem nu och packa innan det bär av mot fiske. Kul!
Trevlig helg på er!

Tjing

Sommarhettan har nu kommit

Hm satt ute en sväng nu på lunchen, tänkte ut och gå eftersom jag hade en timme men det var så himla varmt så jag orkade inte. Jag klagar absolut inte på värmen för det är underbart att den äntligen kommit tillbaka. Hoppas bara på att den håller i sig så den stannar i helgen med. Skulle vara skönt! Så man kanska kan doppa sig lite i sjön eller så. Ikväll står det nog fiske på schemat iaf, hoppas på fisk för en gångs skull.

Nej nu ska jag  fortsätta här, ringer utav bara ....... idag. Men snart är det helg :)


Konstig dröm

Hm vaknade imorse och mindes en dröm jag hade haft. Den var jättekonstig och knäpp, förstår inte varför jag drömde så.

Det handlade om klassen som jag gick med mellan 3:an och 6:an. På nåt vis skulle vi åka på en resa tillsammans, till Spanien tror jag. Det var jätteförvirrande för jag brukar alltid vara så noga med att packa och förbereda men jag hade tydligen bara slängt ner lite kläder och tagit på mig ett par stövlar.
Vi kom till Arlanda och det var först då jag kom på det. Jag behövde ju ha andra finare och svalare kläder och andra skor än stövlar. Allt blev så fel. Skulle försöka köpa ett par flipflops på flygplatsen men det fanns inga. Sen ville jag ha snyggare skor om man skulle ut eller så. Kommer ihåga att jag övervägde att be mormor komma med ett par pumps eller så.
Men det hanns inte med så när vi kom fram fick vi gå till någon affär med billiga saker som t ex Dollarstore här. Men där fanns det bara små prinsesskor till barn.

Haha vaknade och hade stor ångest, det var skönt att det inte var verklighet. Sjukt man drömmer ibland verkligen. Kanske någon mer som drömt något jättekonstigt?

Svettigt värre

Jahapp torsdagen har kommit, helg imorn. Känns skönt!
Imorse när jag vaknade och skulle klä på mig så var det dimma ute, såg ganska kallt ut så jag tänkte att det är bäst att klä på sig. Tog mörka jeans och långkofta. Tji fick jag, istället slog det till och blev pangvarmt. Var ute och gick nu en sväng på lunchen när jag hade en timme idag och oj vad svettigt det blev! Skulle tagit kjol som jag tänkte istället. Blir kanske det imorn istället.

Planerna för helgen är att det troligen blir Lassekrog en sväng imorn och på lördag vankas det kräftskiva. Hoppas på att vi får tag på några kräftor bara. Är ju lite efterfrågan på sådant nu.
Men nu, back to work.

Seegt!

Står på jobbet nu, bara 20 minuter kvar. Det är så seegt, har ringt in 11 st sen klockan 17. Så det har blivit lite facebook då. Vill bara hem nu, blir middag och sen en film verkar det som. Härligt!
Inte långt kvar nu.
Tjing!


Onsdagen

Jahapp redan i mitten på denna vecka, snart är det helg igen. Haha man måste vara positiv! Började vid 11 imorse men innan var jag och fixade mina naglar så nu är dom tipptopp igen,känns skönt.
Vädret är ju halvskapligt, lite kvaft ute bara men men. Inte regn iaf. Slutar 19 idag så då blir det hemgång, ska göra lite sallad till middag tror jag. Sen blir det väl slapp på sofflocket. Skulle egentligen behöva ut och röra mig lite så vi får se vad det blir.

Funderar på vad som händer till helgen och jag tror nog att det vankas lite kräftskiva. Vore ju trevligt, nu är det ju faktiskt augusti så nu är det ju tillåtet :) Men jag anser att det då även tillhör att man har dessa fåniga men roliga hattar på huvudet. Måste ju få till rätta stämmningen. Eller vad anser ni? Ska någon på kräftskiva framöver?


Shoppat lite till

Hm jag känner att jag måste börja spara lite pengar om jag ska ha råd med någon Stockholmsresa snart. Men så var vi till Björn och Monica igår och hon skulle beställa färgade linser och då blev ju jag lite sugen med, så jag beställde ett par bruna linser jag med. Dessa snyggingar!



Inte så himla bruna som ett par jag har haft innan men skillnad blir det ju från mina blå. Men jag skulle tycka att det vore kul att ha typ riktigt gröna eller intensiva blå någon gång med, kanske får bli det med snart. :)

Helgen

Jahapp då var även denna helg slut. Back to business!
På fredag efter jobbet bar det av till Bollnäs och pappsi. När jag kom dit bytte jag om så åkte vi motorcykel ner på stan och åt natchos. Mkt gott! Hem och fixade för lördagen, sen sängen.
Vaknade och fick gröt till frukost sen var det bara att göra sig klar för vid 8 kom Petra och Edvin så då bar det av. haha det var faktiskt jättekul där på sommarland. Visserligen var det ganska kallt i vattned där när det inte hade varit nå sol innan men vi hade det jättetur med vädret. Sol och uppehåll nästan hela dagen, blev lite mulet ibland men inte kallt. Träffade Sandra där med, det var jag inte beredd på men det var en del där man kände igen, kul! Kan ju verkligen medge att man var rätt däckad i bilen hem. Edvins somnade efter 5 km tror jag.

Kvällen spenderades hemma i skästra framför en film med K, Carl, Henke och Karin.
På söndagen var jag hos mamma och fixade lite, sydde kuddöverdrag till Tina så jag  hoppas att hon blir glad för det. På kvällen var jag upp till Hanna Rikard en sväng där det var massa folk som skulle ut, de enda jag kände var ju Majja, Lena och Hanna men det var trevligt. Ingen utgång för mig då jag hade sådan huvudvärk. Har det fortfarande lite, inge kul direkt.
Ja det var min helg det, hur har eran varit?



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se