Weekend

Har faktiskt hunnit med en del i helgen. I fredags åkte jag och K till Lassekrog och sov över där. Mysigt att komma ifrån lite. Var ju jätteskönt väder på fredagskvällen så vi var ute en sväng.
På lördagen åkte vi till Loos för K skulle flytta traktorn en bit. Sen handlade vi lite gott fikabröd på Wilmars bagarbod. Det var det färskaste bröd jag någonsin ätit. SÅ himla mjukt och saftigt :)

Sen bar det hemåt, städade på Hj:s och hann t.o.m att sola lite innan jag började göra mig klar för kvällens kräftskiva. 
Det var mkt folk, god mat och roliga lekar. En helt lyckad kväll. Godast måste varit Siws sörja. haha ja jag vet att det låter äckligt men det var ootroligt gott. Åt kräfter så det pep ur öronen. En del alkohol förtärdes så jag hade lite ont i skallen på morgonen. Men det gick över efter lite resorb och ibumetin. 

Åt lite och sen bar det av till Björn och Monica igen för att hämta lite saker. Själv blev jag kvar där och hjälpte Monica att måla. haha himla trevligt var det. Kan göras fler ggr. Satt uppe på ställningen och målade i bikini och pratade om allt möjligt. 
Gjorde middag med Majja på kvällen och sedan blev det soffläge till sängdags. Känns som en lyckad helg. Hann med en del faktiskt. 

Så nu är det bara att se fram emot en ny härlig arbetsvecka. Just nu sitter alla bara här för det har blivit fel på telefonerna så vi får inte in några samtal. Haha kommer att bli kaos när det börjar fungera igen. 
Nu ska jag kolla på lite bloggar medans jag väntar... 


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se