Ledig idag!

Idag har jag vart ledig idag och imorn med. Känns skönt, ska ju jobba hela helgen så då är det skönt att vara lite ledig nu. Dagen har jag spenderat i bollnäs, vaknade och gjorde mig klar och efter det bar det av. Skulle ner och besiktiga volvon i Bollnäs. Och det gick galant,gubben som gjorde det berättade och förklarade mycket och det var trevligt. Han påpekade att de dom gjorde var ju bara att gå igenom bilen så att den var säker i trafiken men helt säker skulle man ju aldrig vara. För man vet ju aldrig med bilar ; )

Sen har jag umgåtts lite med farmor, farfara och pappa. Var och kollade lite i pappas lägenhet och jag tror att det kommer att bli jättefint. Har kikat lite i affärer och handlat lite. 
Nu är jag hos mamma och har betalat lite räkningar. Inte lika kul men nödvändigt.

I helgen är det personalfest i backen och det ska bli såå kul, har panik över vad jag ska ha på mig, som alltid, men det löser sig ju alltid. Men man vill ju känna sig bekväm i kläderna och känna att man trivs. Men det blir nog bra. 

Nej nu ska jag skriva lite annat.
Pusshej

ps, nu tar det säkert ett tag till innan jag skriver igen men men, håll ut :) 

Jag har inte förvunnit...

... det är bara det att nu bor jag ju i Skästra med min K och då har vi inget internet. Superdrygt men jag får åka till mamma då för hon har ju. Sen har jag jobbat mkt så då har jag helt enkelt inte haft tid.

Det är inte så mkt speciellt som har hänt, har donat och pysslat hemma för att det ska bli någon slags ordning men det går sakta. Sen har jag jobbat i backen mkt. Har nästan som en heltid där nu :)

Sen igår var jag hör och häpna ute och åkte längdskidor, hela 5 km! Haha det ni, det kändes otroligt skönt både när jag åkte och efteråt. Nu ska jag skaffa mig motion ska jag säga. Och denhär gången ska jag inte strunta i det efter typ tre gånger utan jag ska försöka hålla i det hela. Malin åker också och då blir det ju lättare när man är två, så man kan peppa varandra. Så  detta ska nog gå vägen hoppas jag.

Sitter och kollar upp en massa papper idag, som jag bara lagt på hög men idag när jag är ledig ska det ske. Sen ska jag städa på Hj:s, efter det vet jag inte riktigt faktiskt.

Mamma åkte nyss till sthlm, det vill jag med! Men snart ska jag åka ner iallafall och det ska bli sååå skönt! Komma iväg en sväng, vet inte sist jag gjorde det.

Nej nu ska jag ringa facket och höra med dem, efter det ska jag försöka att få av mina gelé naglar, fy det gör så ont men dom ser för hemska ut nu så det måste ske..
wICH ME LUCK!

Töväder försvinn

Idag har jag jobbat i backen, känns lovely! Det var inte alls mkt folk men det var skönt för vi hann göra så mkt städning och saker som måste göras. Dagen gick otroligt fort trots allt. Köpte mig ett par nya goggles idag med, jättefina enligt mig och som jag själv tyckte att jag passde i.

Vädret är varmt, och det blåser, vilket i sin tur betyder att all snö nästan försvinner helt. Inte bra! Jag vill ju ha snö.
Nej nu ska jag ta och umgås lite med mamma och Tina, skönt att vara hemma med, Sen ska jag nog  även ta en dush här, det är ju så skönt med golvvärme :)

Måste bara tacka tjejerna sedan i lördags, det var sjukt kul! Måste göras om. För jag vill ha revanch i spelet :p

Tjejpartaj på G

Halloj allihopa!
Ikväll blir det tjejkväll för hela slanten kan jag lova. Vi ska spela spel, dricka och sedan blir det nog utgång på stadens :) Det blir jag, Majja, Sandra och Annelen vad jag vet nu iaf.

Härligt värre, vet inte sist jag var ut. Så det blir till att dansa som en tok.
Idag har jag mest tagit det lugnt, var ledig trot eller ej.

Nej nu ska jag göra mig klar för att åka.
Ha det bra allihopa!

Puss och trevlig helg på er.

Sista dagen på Sprinkler!

Idag är det sista dagen som jag jobbar här på Sprinkler i bollnäs och det känns faktiskt jättebra, lite konstigt men väldigt skönt! Jag kommer iofs komma in två gånger i månaden och ordna med papper åt honom men det ska gå bra då det ínte är så många timmar och det kommer kännas skönt att kanske inte lämna det totalt men det ska bli såå skönt att slippa sitta själv hela dagarna.

Så nu ska jag jobba mer i Järvsöbacken och sen får jag hoppas på att det andra stället hör av sig som de sagt. Känns bra att jag tagit ett beslut om att jag inte ville vara kvar här för jag mådde inte bra där ett tag men det ska det ju bli ändring på nu.
Har en massa som jag måste ordna med idag så vi får se om jag skriver mer lite senare. Nu ska jag klura ut hur man gör när man ska prata in på telesvar men det ska väl inte vara nå svårt tycker jag. Det fixar ju jag :)

See you


Nu vill jag sjunga dig ljuva sånger..

.. är en bok som jag läser nu och den är jättebra! Sorglig och djup med väldigt bra och man kan inte lägga ifrån sig den.
Boken handlar om två kvinnor som bor i samma by inte långt ifrån varandra. De ha båda varit med om livsöden som förändrat dem och man får följa med i båda kvinnornas historia. Den är otroligt bra! En sak som var kul är att i boken läste jag en bit ur en folvisa som vi sjöng på högstadiet i kyrkan när vi slutade nian tror jag med kören. Nån som känner igen den?




Limu, limu lima,
Gud låt solen skina
över bergen de blå,
över kullorna små,
som i skogen gå,
om sommaren.

Trött, trött!

Fy jag känner inte igen mig längre, är helt slut i kroppen och känner att jag inte har nån ork liksom. Höll på hemma hela dagen igår så jag har  ju inte bara slappat på VÄLDIGT länge men så är det ju ibland. Ska dra ner tempot lite nu känner jag.

SItter på jobbet och ska börja med provisionen nu, yippie! Haha men det måste ju göras iaf. Sen kommer chefen idag så då får man ju lite sällskap så det  känns bra. Nej, skriver mer senare.
Puss


Senaste tiden..

.. har det hänt en del saker, både bra och dåliga. Men det löser sig alltid och kan klarar allt, även fast man inte tror det. Var stark vännen!

Vi är mitt i flytten, eller vi är ju i huset nu men det är ju så otroligt mkt att göra så det tar sin lilla tid.
Har jobbat som bara den nu de senaste veckorna så jag är helt slut i kroppen, hoppas på lite ledighet snart för annars kommer jag inte orka det. Men det blir väl kul när lönen kommer. 

Sitter på jobbet nu och är förkyld upp över öronen så det är ju ingen hit det heller men det är ju sådana tider nu. Det är ju så sjukt kallt!

Nej back to work, skriver mer senare.
Pusshej



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se