Tentan, check!

Jahapp nu är det kväller igen och tentan är gjord idag. Kändes inte så bra eftersom det var mycket som jag inte hade pluggat på då jag ansåg att det inte skulle vara så viktigt men jag hoppas att jag kan knåpa ihop lite poäng så jag klarar det. Skönt att det är gjort bara. Så nu får jag hålla tummarna men ska försöka att inte tänka på det så mycket förrän jag får reda på resultatet. Annars får jag göra om bara, mer än så är det inte men det skulle ju kännas lite jobbigt.

Efter skolan åkte jag till mormor och vi hoppade in i bilen och åkte mor Nacka Forum. Vad stort det var! Blev lite shopping faktiskt för det var jag värd nu. Sen åkte vi till min lägenhet och här blev det lite te och mackor. Nu har hon åkt så jag sitter här. Ska packa lite inför imorgon och sen blir det sängen. Får städa lite och fixa imorgon. Måste börja läsa också inför nästa kurs. haha jippie! Många tycker att den är jättesvår så jag hoppas att det kommer vara intressant eftersom då blir det lättare att lära sig. Jag får hoppas på det bästa.

Nej nu ska jag fortsätta. Natti natti

Är ute och går en morgonpromenad i det fri...

mms_img17507 (MMS)

Är ute och går en morgonpromenad i det friska vädret. Helt underbart! Idag är det tenta som gäller.


Räkor i mängder!

Hej hej igen! Nu sitter jag hos mormor och har nyss avnjutit en underbar middag med bakpotatis och handskalade räkor i mängder. Riktigt mumma! Har pluggat idag men vet inte om jag har förstått något. Men jag får hoppas på det bästa. Ska sitta hela dagen imorgon med. Sen så är det bara att hålla tummarna!
Ska snart iväg till mina småkusiner och hälsa på lite. Ska bli trevligt! Sen ska jag faktiskt sova hos mormor inatt.

Vi ringde nyss till sjukhuset i hudik med och fick reda på att mamma låg på uppvaket och att allt hade gått bra men vi tänkte ringa henne igen senare ikväll. Får prata lite med henne då och höra hur hon mår.

Nej nu ska jag läsa lite innan vi rullar mot gullmarsplan!

Mamma

Pratade med mamma nyss på telefonen eftersom hon är påväg till Hudik och ska operera sig. Håller tummarna för att det ska gå bra men det tror jag. Saken är den att hon ska få en knäprotes eftersom hennes är helt slut. Hon har haft ont så länge jag kan minnas nästan men läkarna har inte velat sätta in än förrän hon var över 65 men då hon var på kontroll för några veckor sedan hade det blivit mycket värre än vad de kunnat föreställa sig så nu är det dags. Skönt ändå att det blir innan vintern. Håller tummarna och tårna för dig mamma. Ska ringa henne sen och prata lite igen. Synd bara att jag sitter här och inte kan hjälpa till. Annars hade jag följd med henne till hudik och skjutsat henne, istället får hon åka buss. Fy vad hemsk jag känner mig nu.

Älskar dig!


Solsken

Idag blir det plugg hela dagen, har ingen motivation alls känns det som men det måste göras. Har ingen motivation till nåt egentligen men men. Livet går ju upp och ner men på sistone har det gått mest ner för mig men jag hoppas att det vänder snart och börjar bli lite lättare. Kommer kännas riktigt skönt på torsdag då jag gjort tentan för då kan man inte göra så mkt åt det mer än att vänta på resultatet. Skullle vara så skönt att klara det. En lättnad men vi får se men jag hoppas att jag kommer klara det.
Nästa kurs blir redovisning och beskattning, alla säger att det är jättesvårt men jag tror och hoppas att det kommer bli lättare om man tycker att det är intressantare och sen ska vi jobba med SPCS också och det har ju jag gjort innan på företaget i bollnäs så jag hoppas att jag har lite nytta av det.

Solen skiner iaf idag så de tär underbart. Behöver lite vitaminer till kroppen nu för det har ju varit så regnigt väder på sistone. Hm hösten ska ju vara färgrik och vacken. Nästa vecka ska jag fråga anna iaf om hon vill följa med på en prommenad runt Djurgården eller så. Det skulle nog vara fint. Finns ju så mkt man kan göra här och träffa många gamla kompisar men tiden räcker inte till. Plugget tar mkt tid och sen åker jag ju hem på helgerna, visserligen väljer jag ju det själv. För jag vill! Men tiden kanske kan planeras annolunda framöver. Nej nu ska jag ta itu med böckerna.

Skriver kanske mer senare om jag tar ett break!


Sitter i ett soligt vitt rum med ljusa kläder. Då blir fotot såhär!


Red nails

Back in Stockholm nu. Åkte ner med Klas igår och fick även sällskap av Linkan, Sofie och Chien. Jag körde till Uppsala och sen fick Klas ta över, har väldigt svårt för mörkerkörning så det måste jag nog träna lite på. Hade väldigt trevligt iaf, hade korsordslösning hela bilen och sen var det en tävling med typ 5 poäng, 4 osv.
Har varit på föreläsning idag och sen har det blivit lite plugg. Känns som om jag skulle kunnat gjort mer men ska bläddra igenom boken nu när jag ska gå och lägga mig snart. Fy på torsdag är det tenta så jag är lite nervös inför det men jag hoppas att det går bra. Huvudsaken jag får G. Då är jag nöjd!

Håller på att koka lite makaroner med som jag ska ta till matlåda imorgon och då bär det nog av till mormor efter hårdplugget i skolan. Kanske blir en tripp till kusinerna med för det var länge sedan jag träffade dom. Vore mysigt! Men jag ska ju koncentrera mig med. Men jag ska klara detta!! Måste börja tänka på rätt sätt bara, det är det som är det kluriga.

Hmm nej nu ska jag slänga mig i duschen med. Har målat naglarna med så nu är dom röööda! Supersnyggt!
Gnatt!


Regniga Järvsö

Lördag och jag sitter och pluggar lite. K är ute och åker fyrhjuling i regnvädret. Tror att dom skulle åka upp och kolla på folkrace i ljusdal.
Hade en supertrevlig kväll igår hos mamma. Maten från Pärlan var toppen och sen satt vi där och drack vin och pratade. Brasan smattrade i bakrunden och det var fredagsmys på hög nivå. Det är kvalitétstid det!

Ska fortsätta plugga och sen ska jag nog duscha, äta lite och sen får vi se. Funderar på vad som händer ikväll också, vet att det är fotbollsfest men vad mer? Hmm får kolla upp det tror jag.

Nej nu tillbaka till induktion, deduktion, premisser och liknande. Kul va??

Överraskning

Sitter och pluggar igen, var faktistk duktig och gick upp vid åtta och började nästan direkt. Har mycket kvar och jag måste verkligen banka in det tills nästa torsdag då det är tenta. Åh vad nervös jag börjar bli men det ska nog gå bra.
Är ju hemma  i Järvsö igen eftersom jag överraskade K med att komma hem igår när det först var tänkt att jag skulle stanna i sthlm men kände att jag ändå vill hem. Så jag frågade runt lite och fick åka med Klas igår. Supersnällt, tack! Och jag körde hela vägen så det var kul, himla skön bil han hade så det gick jättebra att köra. Eller så överraskad blev han inte eftersom en kompis hade råkat försagt sig men det var bara en stund innan jag kom hem så det blir kul iaf.

Ska fortsätta plugga och sedan kommer K hem och då bär det av till Bollnäs för att hämta stolar som han köpt på Jysk och lite shopping kanske. Skulle behöva mig något nytt tror jag och sen har jag lite presentkort så jättedyrt kommer det inte bli. Ikväll ska vi till mamma och äta lyxmiddag. Hon har beställt mat från Pärlan (gymnasieskolans kockprogram) så det blir en tre rättersmiddag för 80 kronor!! Hoppas att vi kan elda lite i den öppna brasan med, det skulle bli pricken över i. Tänkte köpa lite rödvin också och ta med, riktigt många vuxenpoäng va?

Nej tillbaka till böckerna och sammanfattningen. Wish me luck!


IKEA shopping

Jaha redan onsdag, känns skönt. Var på skolan idag en sväng på föreläsning mellan 10-13 och det var den flummigaste föreläsningen jag varit på hittills. Det var nog 3 fjärdedelar som gick efter bara en timme eller nåt. Hmm men även fast det kändes viktigt förstod nog ingen något. Efter det kom mormor och hämtade mig och vi handlade lite mat och sen bar det av mot underbara IKEA i Kungens kurva. Bästa IKEA´t! Handlade lite bra saker, hyllor, tavellister, lampor, latteglas, mjölkskummare, papperskor och mycket annat bra. Så nu har vi monterat upp lite men hyllorna får vänta eftersom jag måste ha en borr med det har hyresvärden lovat att hjälpa mig med så jag ska prata med honom till veckan.

Mormor följde med hem och hjälpte mig och nu tvättar jag också för första gången sedan jag flyttade hit. Det ni! Jag är så glad att jag har min mormor, hon har hjälpt mig jättemycket med allt.

Nej nu ska jag läsa igenom vårat arbete och förbereda mig lite inför presenationen och oppositionen imorgon. Spännande, haha!

Nej natti natti!.


Plugg, plugg

Jaha måndag igen och lite ångest när jag kom ner igår men jag grät inte, ett steg i rätt riktning. Har varit på skolan hela dagen idag och pluggat. Fick en del gjort men har mycket kvar. Men det ska nog gå bra, måste börja se lite positivt på allt.

Är hos mormor nu och tänkte säga hej innan jag åker hem till min lägenhet. Hon skulle ut på dans ikväll så jag är nog kvar tills dess. Men förkyld är jag så huvudet känns som sirap, trögt som bara den men det blir nog inte så mkt mer plugg idag. Tänkte lägga mig i tid. Sova ordentligt brukar hjälpa mot det mesta faktiskt.

Jag hoppas även att det börjar gå bra för Kristoffer också, han har det jobbigt men jag vill ju absolut inte att han lämnar mig.. Men det är nog som många säger att det är en vanesak så jag hoppas även att tiden kommer gå fort. Snart är det ju jul för tusan! :) Och då är man ju ledig, hoppas verkligen att vi kan hyra en stuga eller liknande över nyår, vore så himla kul att åka dit ett gäng kompisar och åka skoter och bara njuta!! Hur underbart låter inte det?!

Nej nu ska jag ta itu med våran undersökning. Wiie, eller inte :)

Halsont och fryssen

Nu är jag nere i sthlm igen. Känns sådär men det ska nog gå bra. Ska ta och renskriva lite nu och sen hoppa in i duschen och tvätta av mig lite. Sen blir det hopp i säng. Ska upp tidigt imorgon och till skolan. TÄnkte åka dit till 8 så hinner jag plugga lite innan föreläsningen vid 10-13.

Åh nästa vecka har jag tenta så jag börjar bli lite nervös men jag hoppas att det ska gå bra. Är en massa att ta in men jag ska göra mitt bästa och hoppas på att det räcker. Mer än så kan man ju inte göra. Aja nej nu ska jag sluta. Har blivit förkyld också så jag har typ ingen röst nu. Funderar även på att ta en kopp te innan sängdags, brukar lindra rätt bra.

Natti natti på er!

Rosa himmel i minnet av dig

Igår var det en svart dag, var riktigt jobbigt på begravningen men det är skönt nu när det är över. Det är alltid jobbigt och se så många personer gråta och vara så ledsna och min lillebror var jätteledsen, kanske inte förrän nu han förstod riktigt.
Efteråt var det fika och sedan middag i älvkarhed med dom närmaste så det var skönt att träffa dom som man inte sett på väldigt länge.

Aja nu gäller det att se framåt och hoppas på att det blir ljusare, det kommer fortfarande vara jobbigt men förhoppningsvis kommer det bli lite lättare nu när begravningen är över för det är något som vi alla varit oroliga över. Nu gäller det att bygga upp en ny framtid.
Jag kommer alltid att minnas dig och jag hoppas att du har det bra där du är nu, jag kommer alltid tänka på dig när det är rosa himmel.

...................

Idag har jag tänkt åka till mamma och hjälpa henne lite och bära in utemöblerna, sedan är jag sugen på att ta en tur i skogen i jakten på lite mer svamp. Sedan har jag inte så mycket mer  planer faktiskt, vill bara vara hemma och ta det lugnt så som det känns nu.


Minispa hemma

Har haft lite skönhetskväll med mig själv. Duschade och skrubba ordentligt, filade fötterna, la ansiktsmask och nu har jag precis målat naglarna. Men nu måste jag skynda mig och packa ihop det sista för sen måste jag sova då jag ska upp tidigt imorgon.
Har seminarie så jag hoppas att det går bra. Ska prata om våran enkät så det ska nog gå. Sen ska jag sluta lite tidigare så jag hinner med pendeln till centralen då jag bokat en buss därifrån som går till gävle. Sen ska jag byta där och ta tåget till bollnäs. Kommer bli en låång och jobbig dag imorgon. Ska på minnesstund på kvällen och på fredag är det begravning. Men det ska bli skönt att ta ett riktigt farväl iaf.

Idag har jag bara pluggat på skolan, skulle behövt gjort mer men tyvärr blev inte det så. Men jag har läst alla böcker jag ska och nu är det till att renskriva och få in allt i huvudet. Åh två veckor kvar till tenta, håller tummarna för att jag klarar det. Känns  sådär nu men alla säger åt mig att tänka positivt så jag måste nog börja göra det. Hmm...

Nej nu blir det natti  natti!

Tuuuungt

Sitter på skolan och pluggar igen, nu går det tungt igen och jag börjar oroa mig för hur allt kommer gå i helgen, hur kommer Edvin att reagera? Jag vill finnas där för honom men vet inte riktigt vad jag ska säga. Förstår han? Och nu när jag är här nere i sthlm hela veckorna kan jag bara träffa han på helgerna och det är ju inte varje helg jag kan det heller.

Gör jag rätt i att gå detta här i sthlm? Åh nu är tankarna där igen. Orkar inget nu och jag känner mig förkyld också. Toppen! Känner mig bara så deppig nu men som sagt det är ju andra som har det värre, men så kan man inte heller riktigt tänkta.

Äh det blir väl bättre....

Se på all svamp jag och hjärtat hittade id...

mms_img13261 (MMS)

Se på all svamp jag och hjärtat hittade idag på våran svampjakt.


Kväller igen

Nu är jag framme i sthlm, har plockat upp, gjort lunch tills imorgon och duschat. Sitter och kikar lite här nu och snart ska jag ta fram "Kritiskt tänkande" som ska hellst vara läst imorgon men det vet jag att jag inte kommer hinna. Har iaf läst ut boken som är till på tisdag så lite duktig är jag.
Imorgon blir det föreläsning mellan 10-13 och sen ska jag ringa Camilla. Blir nog plugg på skolan också.

Känns faktiskt bättre nu när man kommin in lite mer i det hela, hoppas på att det kommer fortsätta såhär. Nej nu ska jag läsa/dricka te/ kolla på Mamma Mia. Tror ni jag klarar det eller tar tv:n överhand. Haha jag tror faktistk det om det inte är en superintressant bok och det är det nog inte.
Aja natti natti!


Trist dag

Söndag och trist väder. Igår bar det av till Hudik för lite marknad iaf men det enda jag lade pengar på var en karusell som jag och Fia åkte men kul var den. Haha lätt värt pengarna, fick en hissnande upplevelse. Sen var vi till Kawa och sen åkte vi hit. Jag var i storsett nykter så det var väl sådär kul. En av mina ljuslyktor gick sönder också som jag blev lite ledsen över för jag gillade den så mkt. Men men.. Det var av olyckshändelse.

K är väl bakis idag och jag är bara rastlös, känner för att ta en prommenad men jag vet inte, är nog härligt väder ute. Men jag ska väl läsa lite läxor iaf. Har liksom inget intressant att skriva för tillfället. I eftermiddag bär det av till sthlm igen med blandade känslor, hoppas på att denna vecka går bättre, åker iofs hem redan på torsdag denna vecka men det är ju för att jag ska på begravning så de är inte något kul som kommer hända. Fy det kommer att bli riktigt jobbigt, vet inte hur jag kommer reagera. Gillar inte att se ledsna männiksor speciellt inte min familj och nu kommer alla vara förkrossade.

Nej nu ska jag nog gå och ta en macka och fundera lite mer.

Helg igen

Nu är frukosten intagen och jag är redo för dagen, K ska åka cross och jag har lånat mammas bil och ska puttra ner till pappa och familjen i Bollnäs. Men först ska jag handla lite åt mamma, måste ju vara en god dotter nu när man är hemma och hon har opererat knät.
Tack för de fina kommentarerna jag fick, dom värmde! :)

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, är ju marknad så det kanske blir det eller bara mys hemma, det är ju inte så tokigt det med. Imorgon är det Sthlm som gäller igen, men det tänker jag på imorgon tror jag. Hoppas på att denna vecka kommer gå bra. Har lite inplanerade saker så det ska nog gå, det är nog det man måste ha till en början så man inte bara sitter i lägenheten och känner sig ensam. Då blir det jobbigt. Sen har ju mormor sytt en massa kuddar och likandne så mysfaktorn är ju mkt högre nu. Skulle behöva en sväng till IKEA igen men det får jag nog ta när jag har lite mer pengar. Men jag tror faktistk att det ska gå bra att leva på CSN och sen har jag kanske ett extrajobb på G. Så vi får se vad som händer.

Ha en trevlig helg på er!

Känner jag nån från Jönköping?

Nu är jag hemma i fina Järvsö igen, känns toppen att andas friskluft igen!
Har precis ätit en god mysmiddag med mitt <3 och nu är Sebben här som vi ska vara lite barnvakt åt ikväll så det blir nog nån film eller liknande tror jag.
Imorgon bär det av till pappa för att fira syster-yster så det blir trevligt hoppas jag. Nej nu ska jag återgå och vara lite social, man fastnar ju lätt här..
Kram på er fina!


.....


Och sen vill jag tillägga att den personen som verkar tycka så illa om mig, man kan spåra ip-adresser. Visserligen är det inte särskilt pålitligt men enligt det finns du i Jönköpings området. Kännner faktistk inte något där, du behöver absolut inte läsa mig blogg om du bara tycker illa om mig och den. Skriv vem du är isf och vad du står för. Är så less på folk som skriver elaka saker men inte kan stå för det, känner du ens mig??

Såhär såg jag ut på kvällens cirkussittnin...

mms_img66559 (MMS)

Såhär såg jag ut på kvällens cirkussittningsittning. Vad tycker ni? Nu väntar jag på att snälla mormor ska komma och hämta mig och sen blir det sängen och sova. Imorgon åker jag hem till järvsö. Blir nog en sväng till bollnäs också för lilla tina har ju blivit stor. Minns när hon var liten och nu är hon 18. Nej gnatt på er.


Enkätstudie

Jaha då var dagens seminarie arbete utfört, känns väldigt bra att vi har kommit såpass långt. Vi har ju gjort en enkätstudie som visar hur många som har en hushållsbudget. Rätt intressant faktistk. Känns lite bättre idag men igår fick mamma ett tråkigt besked om att hennes knä är helt paj. Doktorerna insåg inte hur dåligt det faktistk var så nu måste hon få en knäprotes. Känns som om det kommer så mycket på samma gång, mormor sa att "en olycka kommer sällan ensam" och det stämmer verkligen.

Nej nu ska jag ringa Anna och kolla om vi kan umgås lite. Skulle vara mysigt! Nej skriver mer senare. Ta hand om er.

Update

Sitter på skolan igen och väntar på mina seminarie kamrater. Hm undra när dom kommer. Hoppas att vi får mycket gjort idag iaf för annars vet jag inte hur det kommer att gå. VI har iaf ett grupprum idag så jag hoppas att det går och vid tio ska jag ringa högskolan i gävle och höra med dom. Så får vi väl se hur det går sen men jag ska ju prova här ett tag till. Aja en kort update bara.
Skriver mer senare..

Tänker på dig! <3

Trygghet

Jaha då provar vi skriva några rader här igen.. Hmm vet att det är en halvdålig blogg just nu men jag skriver mest för min egen skull så om några läser är ju det bara kul. Om man är intresserad av mitt händelserika liv. Höhö

Hade min första seminarie idag iaf och det gick väl sådär, läraren sågade oss lite men det var ju sunda saker hon sa. Jag, Sara och en kille som heter Mikael ska göra en enkät om hur olika personer förhåller sig till en hushållsbudget, om de har en och om den blir genomförd som den var tänkt varje måndad. Hoppas på att det ska gå bra, ska sätta oss ner imorgon igen och se hur det går. Svårt när man aldrig tidigare har gjort något liknande.

Är hos mormor nu iaf, ville inte åka tillbaka till lägenheten. Hon är iofs ute på dans ikväll inne i stan men jag har fått lite mat, sällskap och prat så det känns bra. Har pratat om en massa för-och nackdelar med olika saker och jag är fortfarande förvirrad men imorgon ska jag ringa till gävles högskola och höra med dom om lite olika saker. Jag ska försöka mig på detta till jul eller denna termin så får vi se om jag fortsätter sen. Eller om jag ska försöka byta till gävle men högskola känner jag ju att jag vill (måste) ta nu för annars kommer jag inte göra det och det är ju smart att ha det gjort. Men vi får se, hittills har sthlm inte varit som jag trott men jag ska försöka ett tag till. Kanske inte är en sthlm:s tjej helt enkelt. Kanske för mycket norrlänning eller vad tror ni?

Nej nu ska jag ta och sammanfatta de tidigare föreläsningarna vi har haft och sen blir det nog till att krypa ner i soffan här hos mormor, tryggheten!

Natti natti

Trevligheter

En ganskak skön dag idag. Sitter och pluggar lite med min dator i tv-rummet och K sitter med sin i ett annat. Snacka om att umgås va? :) Men det är skönt att ha honom nära, otroligt skönt! Men snart är jag klar här och då ska vi kanske göra något innan jag måste stänga igen väskan och åka tillbaka till sthlm. Hoppas på att denna vecka går lättare.

Igår var vi och åt middag med Sara och Anders, det blev pizza. Riktigt gott när jag inte ätit det på länge. Sen var vi till Krister och Liv på kvällen på fest. Väldigt trevligt var det och jag pratade en massa med Liv om utbildning och så. Skönt att pratat av sig lite med någon som också suttit i lite samma båt.

Tidigare idag var pappa och Kerstin hit och fikade med, härligt att träffas och få en trygg kram av pappa, han är bäst och så förståndig. Det ska jag försöka lära mig av honom. <3

Nej nu ska jag fortsätta med materialet till enkäten. Spännande, eller nåt...


Pappsi och jag när vi var på afternoon tea på Lilla K i Bollnäs för flera år sedan.


Här är den lilla krabbaten vi träffade på ...

mms_img35248 (MMS)

Här är den lilla krabbaten vi träffade på igår. Söt va?


Järvsö

Lördag, vad underbart. Sitter hemma i järvsö och pluggar lite. Det är inte så underbart men jag måste göra det.
Igår kväll blev det fyrhjulingstur här hemma. Var till långtjärn och grillade korv och drack lite öl. Såg en jättesöt fladdermus som jag kan visa er och där satt vi sen till typ elva på kvällen tror jag. Då började det bli lite kyligt. Men det var så vackert, alldeles spegelblank tjärn och stjärnhimlen reflekterades i vattnet. Romantiskt det låter va? :)

Sen hem och myste med <3. Idag är det iaf lite plugg som gäller, K är ute och snickrar då det är fint väder så det är toppen. Sen ikväll får vi se vad som händer. Finns lite olika alternativ.

Åh det är så himla skönt att vara hemma i järvsö. Det blir verkligen en kontrast. Känns skitlöjligt att jag längtat hem så mycket då det inte gått så länge men det är verkligen så att man uppskattar det man hade när men ej har det. Funderar om jag kommer palla detta och om detta verkligen är vad jag vill, åh hellst vill jag att någon kan se in i framtiden och säga åt mig vad jag kommer trivas med och vad som blir bäst. Skitsvårt! Och när jag och K knappt varit ifrån varandra på så länge blir det ännu värre, men klarar andra det ska väl vi klara det??

Men det är nog mycket att jag kunnat haft en bättre start i skolan om inte allt detta med dödsfallet kom, mycket funderingar går dit. Begravningen är kvar, hur kommer det kännas då och hur kommer det bli? Frågorna är många och svaren få.

Massa plugg

Sitter i skolan nu och funderar. Borde plugga som en tok då redan har mycket att göra. Guudd sitter och funderar, kommer jag att fixa detta?? Mycket tankar som kommer upp,känner mig rätt ensam men det är tur att jag har hittat några fina vänner. Men i tre år! vet inte ens om man kommer fixa första tentan men jag tror nog att jag tror för lite på mig själv med. Sen blir det rätt ensamt när man har sovit med någon såpass länge och nu ska man sova själv på veckorna. Men vi ska fixa detta. För jag skulle bli så besviken på mig själv om jag gav upp även fast jag har lätt för att göra det. Men det är ju mycket tankar som snurrar...

Ska hem till Järvsö iaf imorgon så det ska bli skönt. Nej nu ska jag läsa lite om emperi, försöka komma på ett bra förslag till en enkät och skriva lite om det. Sen läsa typ 60 sidor. Nej bäst att sätta fart. Ska försöka skriva mer framöver också..

Ta hand om er!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se