Bildregn från midsommar

Onsdag idag och vädret är inte lika fint, men jag har bränt mig rätt rejält så det gör inget. Och ikväll ska jag ju på bio, Eclipse! Wiiee vad kul det ska bli. Har inte något spec att skriva, har legat och pressat på stranden nu i två dagar så vi tar ett litet bildregn från helgen istället.








Första semesterdagen..

.... och det känns helt underbart! Har haft en väldigt bra dag med syster. Vi har solat och badat (preimär för mig) och det var faktistk himla skönt. Tror nog att jag fått lite färg.. Och nu blir det middag hos mamma, hemlagad kebab. Mumma! Får se om jag stannar här och kikar på lite film med systeryster som hon vill eller om jag drar mig hemåt. Jag behöver ju inte oroa mig för att vara uppe sent eftersom jag har semester och det är så skönt!  Har aldrig tidigarre haft det så det känns hinla bra. Visserligen har jag bara 2 veckor nu men skönt ändå, för sedan jobbar jag ju bara en vecka för att vara ledig en vecka till.. Wiie!
Nej nu ska vi börja med maten.

Jo, hade förövrigt en riktigt bra midsommar, tack alla inblandade. Bilder kommer snart!


Nu är jag och världens bästa syster och ba...

sp_a0569 (MMS)

Nu är jag och världens bästa syster och badar och äter lunch. Det är underbart med semester!


Nu är vi redo för fest!

sp_a0561 (MMS)

Nu är vi redo för fest!


För 1 år sedan

Såhär såg jag ut förra åre på midsommar, tänkte faktiskt göra en liknande krans om jag hittar tillräckligt med blommor. Nu är jag nyduschad och ren igen,så nu funderar jag på att ta cykeln på en tur och leta lite blommor.


Midsommar

Glad midsommar på er! Själv har jag redan hunnit med rätt mycket, har städat och donat och sedan har jag och K ätit sillfrukost. Nu ska jag torka golven och slänga mig i  duschen. Förhoppningsvis går B.U.S doften bort då.
Hoppas att vädret blir bra idag, håller tummarna, huvudsaken att det är varmt och uppehåll.
Ska senare till Sara och Anders  och äta och ha det trevligt. Ska även försöka hinna ut och plocka lite blommor och binda en krans. Yees! Tagga midsommar nu!


Idag bjuder jobbet på jordgubbstårta innan...

sp_a0556 (MMS)

Idag bjuder jobbet på jordgubbstårta innan midsommar. Supergott!


Snart semester!

Wihoo idag är det sista dagen på jobbet innan min semester på två veckor. Sedan jobbar jag en vecka och efter det en till veckas semester. Ska bli så skönt men jag funderar på vad jag ska göra. Hoppas  verkligen att det är finväder så man kan bada och sola. Sedan är jag så sjukt sugen på att åka någonstans, ingen som vill vara lite crazy och boka en weekend till London? Vill dit igen! Ska kika lite på ryanair och lite hotell. Men man måsta ju hitta en travelfrien med, någon som är sugen?


Uppmaning

Nu börjar dt lugna ner sig här på jobbet, har varit rätt hektiskt idag faktistk. Men nu har jag nästan bara 1.5timme kvar. Sedan blir det hemgång. Ikväll ska jag till att leka frisör då jag förmodligen ska slinga håret på K. Kommer nog blir bra, ljus och sommarfin!

Har ju börjat läsa om Twilight böckerna jag, och dom är lika bra nu. Är inne på andra boken nu och tänka hinna med de tre första innan jag ser tredje filmen. Mycket man har glömt i böckerna och dom är ju så bra. Alla dom som inte har läst dom uppmanar jag att göra det. Får låna av mig. Ni kommer inte ångra er :)

Köpte ägg idag med från en kollega som har egna höns, jättefina och stora och ett kilo för 25! Super ju! Så nu kanske man borde hem och baka..

Tid över

Jaha blev inte en lika lång powerwalk som jag hade tänkt mig då jag började känna av lite skoskav. Som tur var kom K och skulle säga hej innan han åkte på jobbet så då fick jag åka hem med honom. Men bort till Våga och en bit tillbaka kom jag så jag är rätt nöjd ändå. Och nu fick jag ju lite tid över så jag har suttit och fört över lite bilder på datorn. Måste ta mig i kragen och framkalla en massa med. Oj oj kommer nog bli rätt många kort. Får ta det när jag får semester tror jag.
Tänkte vis er några bilder som jag tagit på sistone.







Är ute på en powerwalk nu eftersom jag bör...

sp_a0555 (MMS)

Är ute på en powerwalk nu eftersom jag börjar sent idag. Riktigt skönt är det!


Idag gjorde jag storkok med spagetti och k...

sp_a0553 (MMS)

Idag gjorde jag storkok med spagetti och köttfärssås så det blev lite matlådor, och det är ju alltid bra att ha!


Tröttsamt

Detta kändes som en ganska bra dag imorse men jag vet inte om jag kan hålla med om det nu. Det ringer som bara den här och jag har haft mycket strul. Som grädde på moset gick jag ner på lunchen och såg fram emot god mat, så tappade jag ut all min goda sås över HELA golvet. Åh vad less jag blev, så då var det bara torka upp allt och äta en torr lunch. Men det var ju gott ändå, så nu hoppas jag att det går lite bättre resten av denna dag..

Gamla tider

Tänk att tiden går så fort, detta är taget för cirka 2 år sedan på våran champagnefrukost hemma hos Ronja. Åh vad kul jag hade på studentveckan. Älskade SP3EI! Vet dock inte vad jag gör på bilden, men dessa människor betyder mycket för mig.


Sopie,Josefine,Ronja,Jennifer,Anna,Caroline,Josefin,Marie,Sandra,Linnéa och jag. Liggandes är den enda killen i kalssen, Albin.


Det kungliga bröloppet

Satt ju somsagt och kollade på bröloppet i lördags och oj vad fint det var. Kände mig som en gammal tant som satt och kollade så länge men jag hade ju inte något annat för mig direkt. Och jag blev alldeles rörd när både Daniels pappa hade sitt tal och när Daniel hade sitt till Viktoria. De verkar så otroligt lyckliga och det syns verkligen. Håller ni med? De kommer nog få det himla bra tillsammans framöver, de verkar komplettera varandra väldigt bra. Och nu har de ledigt under sommaren så jag hoppas att de åker på en underbar resa tillsammans.


Söndag

Nu är helgen slut, har gjort lite saker men ändå tagit det lugnt vilket känns himla bra.
Skjutsade ju lite folk igårkväll/natt. Sen  var det hem och  nanna för mig när jag hämtat K. Kändes väldigt skönt att vakna upp pigg imorse så då tackade jag för att jag varit nykter.
Idag har jag städat på Hj:s och sedan har vi varit till Hudik på Donken. Det var jag, K, Sara, Anders och Olle. Gott gott! Sen blev det en film här hemma så nu är det lite småfix innan jag ska lägga mig.

Ska bli himla skönt med en kortvecka till veckan.Mina tankar går redan till på vad man ska tänkas ha på sig på midsommar, sjukt att det är redan till helgen så jag hoppas att vädret bli bättre så man börjar känna av sommaren ordentligt.


Ligger framför tvn och kollar på brölop...

Ligger framför tvn och kollar på bröloppet. Åh vad fina alla är och vad fina tal dom håller. Känner mig som en pensionär som kollar på detta men jag tycker att det är himla fint och romantiskt. Har ätit lite melon och choklad. Ska hämta både K och mamma senare. Igår var vi till det gamla mentalsjukhuset i kilafors, det var väldigt läskigt där men jag skriver mer om det imorn. Nä åter till tvn.


Nu blir det myskväll med min själv!

sp_a0551 (MMS)

Nu blir det myskväll med min själv!


Eclipse bokat

Nu är det bokat och klart, den 30/6 är det jag som ska se premiären av Eclipse! Åh det ska bli så kul och spännande. Då har ju jag semester också så det är ju perfa. Nej back to work.


Bild lånad av SF bio


Varning för känsliga!

Detta kan tänkas vara äckligt om man är känslig. Men jag vill bara skryta lite om mig själv då jag var så duktig igår.
När jag kom hem var det ju dags att börja städa. Ett problem vi haft nu är att på vår toalett uppe har vattnet i handfatet runnit undan så sakta  så det tänte jag ta itu med. K tycker att det är så sjukt äckligt, manligt eller vad. Så då fick ju jag ta tag i det. Ringde först ett samtal till svärfar som även är rörmockare. Fick lite tips och så. Tog fram en glassbunke och tog på mig dubbla plasthandskar och började mecka.
Ska inte gå in på detaljer men mycket omysigt kom det ju. Rengjorde så gott jag kunde i vattenlåset och kände mig riktigt karig. Och när jag är klar ska jag börja spola och se hur duktig jag varit, och till min förvåning har det knappt släppt något alls. Då blev jag lite less.. Men det har ju knappast skadat av det det jag tog bort. Men jag får nog be att svärfar kommer på ett besök iaf.

Till råga på allt gick jag ut och klöpp gräsmattan med. Så igår var man effektiv. Aja nog med berömmande åt mig.
Sitter på jobbet och tycker att vädret är väldigt trist. Men hej det är ju en klassisk svensk sommar. Hoppas att vädergudarna är med mig efter midsommar då jag har semester. Då ska det stekas!!

See you later!

Bygget är i påbörjat ordentligt nu verkar ...

sp_a0549 (MMS)

Bygget är i påbörjat ordentligt nu verkar det som!


Rabarbertips?

Sitter och klurar lite på om jag ska hitta på och baka eller göra en saft av rabarber. Vi har ju så himla mycket. Men vi har ju låtit dom börjat blomma nu och jag har för mig att det blir en annorlunda smak då. Någon som vet? Har tänkt att göra lite saft och kollade lite efter recept, det verkade inte alls så svårt. Vad tror ni?

Färdigt på: 1.5 h
Ingredienser:

1 1 kg rabarber
1.78 1.78 l vatten
4.5 4.5 dl strösocker
1 1 st cirton, saften

Gör såhär!

1. Skär rabarbern i småbitar och med vatten i cirka 15 minuter, rör inte då blir saften grumlig. Sila och släng rabarberresterna.
2. Koka upp spadet igen tillsammans med strösocker och citronsaft, låt svalna.
3. Häll upp saften i tillbringare eller flaska.
4. Servera den gärna iskall med isbitar, garnera med färska jordgubbar eller lime.


Bild lånad här


Nektarintime

Torsdag redan vilket känns lovely! Jobbar till 17 idag och sedan ska jag nog hem och fixa och städa lite inför helgen. Det behövs nu, sedan ska vi försöka sätta upp sätta upp lite saker som vi köpt för ett tag sen. Klippa gräset skulle inte skada men det kanske K kan göra.. eller det blir ju lite motion så det kan ju iofs jag också göra. Aja.. Maten igår var supergod, kanske inte ser så gott ut på bilden men det smakade himmelskt.

Nu ska jag ta mig en nektarin till fika. På återseende!


Nu är det middag på Järnvägs med jobbet. K...

sp_a0548 (MMS)

Nu är det middag på Järnvägs med jobbet. Kycklingpasta blir det.


Dåligt blev bra

Jaha idag är det onsdag och jag sitter på jobbet igen. Var lite kaos tidigare då det var strömavbrott men det har löst sig nu.
Idag jobbar jag till 16.15 och sen ska jag hem till Hanni en stund innan jag ska på middag med jobbet på Järnvägs. Ska bli riktigt mysigt!

Igår kväll när jag kom hem fick jag ett sms av Carro om jag ville kolla på ett par chinos, och det ville jag ju :) Kom även hem med dom,tur man har ibland.. Och som om inte det var nog fick jag sms av Sara som frågade om jag hade ätit, vilket jag inte hade. Så då blev man bjuden på middag också. Verkligen flyt och riktigt god mat!! Kikade lite på en film med "stekta gröna tomater" Love that movie. Men det blev så sent så jag kunde inte se klart den, men jag har ju även den hemma. Hem och duscha och kröp ner i sängen.

Så min dag igår som började lite trögt slutade iaf väldigt bra! Och tur är väl det...


Såhär ser jag ut på mitt jobb.. Och nu slu...

sp_a0545 (MMS)

Såhär ser jag ut på mitt jobb.. Och nu slutar jag!


Lite småless

Tisdag idag och det känns inte som någon bra dag. Jobbar kväll vilket inte är så kul. Men jag har ju tagit Hj:s på morgonen så det är gjort vilket känns bra. Känner mig lite deppig idag, vet inte varför men det kan väl vara så ibland.

Men igår hade jag en bra dag iaf, kom ju till bollnäs och behandlingen var himla bra! Kände mig väldigt ren och fin när jag kom därifrån. Fick pappas bästa spagetti och köttfärssås när vi kom till honom och sedan blev det tårta. Jo köpte även ett par bikinibyxor igår som jag hoppas att jag kommer kunna ha. Dom plomerade dom i affären och jag hann inte testa där så jag får hålla tummarna för att det inte kommer "hänga över"

Nej nu ska jag försöka muntra upp mig lite, får hoppas att det bara kommer snälla kunder till mig idag.

Ny mailadress

Nu är det inte långt kvar tills jag slutar. Ska snart gå och tvätta av ansiktet lite.
Jo idag har jag tagit tummen ur ..... och skaffat en ny hotmail som är lite mer seriös. Känns väldigt bra att jag tagit det steget, haha, men nu blir det ju lite klurigt när man ska ändra alla kontakter, någon som har ett smart tips??
Sen har jag försökt komma ihåg vart jag har konton och olika inlogg så jag måste ändra mailadressen där med. Oj i-lands problem igen.

Nej nu ska jag tvätta av sminket och göra mig redo. Skriver mer senare...

Ansiktsbehandling

Måndag igen och jag är laddad för en ny arbetsvecka. Mjukstartar lite idag och jobbar mellan 7-15. Sen bär det av till Bollnäs för lite ansiktsbehandling hos Lottas. Det ska bli så himla skönt. Kände att jag borde lyxa på mig lite inför sommaren. Och sen har jag ju presentkort där så det passar ju utmärkt. Ska bli så skönt och jag hoppas att det kommer bli bättre. Vet andra som har varit där och är nöjd. Sedan ska jag till pappa och fira han lite som fyllde år igår. Har köpt en cd-bok åt honom så det blir nog uppskattat då han jobbar i skogen. Kan nog vara skönt att blanda och lyssna på något annat än radio hela dagarna. Så jag hopppas att han blir glad. Syster följer också med så det ska bli kul men lite sällskap och vi har nästan jämt väldigt roligt med varandra. Även fast vi kan bråka rätt mycket så vet jag att hon och Edvin är de bästa syskon man kan ha som jag älskar innerligt.
Nej nu blir det en kopp kaffe.


Min helg

Redan söndag, förstår inte hur fort helgerna går. Men men.
I fredags var jag ju hem till Monica på kalas och det var himla trevligt. Jättegott fika med tårta och kakor och sedan gott dricka till ;) Lyssnade på bra musik men det var ändå ganska lugnt, så det tackade jag mig för i lördags. Inge bakis alls!
Igår tog vi det rätt lugnt, tapetserade klart i mellanrummet och sedan städade jag på Hj:s. På kvällen kom Sara,Anders,Anki och Erik på middag. Då blev det natchos och sedan filmtittande med gott snask.
På natten hämtade jag och K mamma för hon hade varit på middag och efter det blev det en liten tripp med hopp om att vi skulle se något djur men det gjorde vi tyvärr inte. Så då bar det av hemåt och sängen.

Idag har vi varit in oc handlat lite, jag har fixat och donat lite. Nu tänkte jag nog bara kika lite p tv. K är ute och åker lite cross. Sen ska vi nog göra lite rabarberpaj som vi ska bjuda på när det kommer lite fikafrämmande, K fyller år idag, och även min pappa. Men han ska jag fira lite imorn då jag ska ner till Bollnäs. Ska ju på ansiktsbehandling då. Åhh vad skönt det ska bli!!

På återseende.

Studenttider

Fredag igen, lovely! Vädret var ju bra på morgonen men nu är det inte lika ljust. Verkar blåsa lite. Hmm stackars studenter, men huvudsaken är väl att det är upphåll..
Sitter och tänker tillbaka på min student och studentvecka. Åh vad kul det var. Hela veckan var helt underbar, fylld med fester och gemenskap. Vi var på nore, var till bollnäs på tranan och hade beachparty! Oj oj vad kul det var! Känna att hela gymnasietiden var över, allt slit man haft med inlämmningar och prov. Så lite avis är man faktistk nu. Hoppas dom får en bra kväll också.

För min del blir det till att åka till Monica och gratta henne lite, så det ska bli trevligt. Kanske man får smaka lite tårta med..

Nu är jag ute på en härlig cykeltur!

sp_a0533 (MMS)

Nu är jag ute på en härlig cykeltur!


Smoothie time

Nu har jag precis städar klart, känns väldigt skönt.  Så nu sitter jag med en smoothie och kollar lite på tv. Funderar på om man ska ta sig en prommis eller en cykeltur. Hmm skulle vara skönt. Men först ska jag pusta ut lite.


Planer

Nu börjar det närma sig sitt slut på denhär arbetsdagen med, tiden går så fort när man har roligt. Haha nej men allvarligt, veckorna bara flyger fram just nu känns det som.
Idag är det torsdag så då blir det lite städning även när jag kommer hem, ska bädda rent med tänkte jag. Funderar på att göra lite pastagratäng till middag,med broccoli såklart.. Ja så får det nog bli. Har redan pasta som blev över från Saras och min middag igår.
Skulle vilja ta en prommis ikväll med, någon som är på?

Finväder

Sitter på jobbet nu och solen skiner ute, vill ligga ute och sola. Känna hur kroppen värms. Men men, jag håller tummarna för att det fortsätter vara finväder även i helgen. Ser väl inte så hoppfullt ut men jag håller tummarna. Skulle ju inte sitta fel med en båttur på Ljusnan igen.

Nej snart ska jag gå och ta en kopp kaffe, hoppas på att man blir lite piggare.

Denhär fina buketten med liljekonvaljer fi...

sp_a0531 (MMS)

Denhär fina buketten med liljekonvaljer fick jag av syster igår. Så nu luktar det gott i hela rummet :)


Dagens goda ord..

"Ingen kan få dig att känna dig underlägsen utan att du ger dem ditt tillstånd"
Eleanor Roosevelt


Dagen idag

Inget riktigt sommarväder idag heller, hoppas det kommer igång snart, det är ju tusan midsommar om ett litet tag bara.
Jobbar för fullt och K jobbar eftermiddag så jag funderar på vad som händer ikväll, något förslag någon? Funderar på lite planer till middag och jag tror nog det får bli matvete, bacon och turkisk yoghurt toppat med avocado. Visst låter det gott?

Jag fick en fin blå klänning, ett par svar...

sp_a0528 (MMS)

Jag fick en fin blå klänning, ett par svarta haremsbyxor och sedan ett bokmärke om det står Tove-Li på. Fick en massa annat med som jag kan dela med Tina men det blev kvar hos dom. Gnatt!


Silverhead

Nu är det sängen som gäller, har varit hos mamma idag och fått fina presenter, kan visa med mms. Och nu är jag nyduschad och ren. Använde lite silverschampo och jag tror att jag hade det lite för länge, känns som mitt hår blev silver. Vet inte om det syn så bra på bilden. Får se bättre när det är torrt imorn.  Nej godnatt på er!


More work

Snart får jag också sluta men då bär det av till Hj:s för att jobba lite mer och sedan lite presenöppning hos mamma. Åh jag är fortfarande som små barn när jag får presenter, lika ivrig :) Men men det tror jag fler är, inte bara jag.
Ikväll funderar jag även på att ta en sväng med cykeln, skulle nog vara skönt!
K kom hem iaf och jag bad honom ringa min mobil för att se om han hittade den, och det gjorde han ju. Den var i morgonrocken. Haha vad typiskt, där kollade jag ju självklart inte. Aja tur att den är hittad iaf. Har kännts ganska konstigt att varit utan den idag men ändå skönt på något vis.
Tjing

Tisdag 8/6

Tisdag idag och jag är tillbaka på jobbet. Känns bra då man haft en långhelg. Förstår inte varför alla mina mms-inlägg inte kommit fram. Skickade ju fler igår.. Skumt!
Aja har varit och hämtat mitt betyg också imorse, så nu ska jag ta och skicka in det. Måste ringa och kolla vad som är det bästa med. Hm törs man skicka med posten?

Idag ska vi ha lunchmöte med våran grupp också, det ska bli mysigt. För mig blir det en grekisk sallad. Mumma!
Och ett problem som jag har nu är att jag imorse tappade bort min mobil HEMMA!. Den var helt spårlöst och jag försökte leta överallt men ingenstans fanns den. Förstår inte... Ligger säkert på något simpelt ställe som jag gick förbi flera ggr. Hoppas på att jag hittar den när jag kommer hem iaf.

Såhär härligt hade vi det i lördags på lju...

sp_a0525 (MMS)

Såhär härligt hade vi det i lördags på ljusnan. Har försökt skickat tidigare men det har inte fungerat då.


Söndag igen

Nu är det redan söndag och vi har varit inne på järvsö och ätit lite, blev en grekisk sallad för mig och den var riktigt god!
Var ju och grillade och åt igår i skålbo hos erik och anki, blev lite dricka och kubbspel. Riktigt mysigt. Skickade ett mms inlägg men det verkar inte ha fungerat. Men men skickar det kanske snart. Nu ska jag boka tågbiljett, packa lite och senare drar jag till Stockholm.

Nej nu ska jag kika lite på tv innan jag sätter igång.

Vakna med ett ryck

Lördag nu och jag vaknade med ett ryck, kikade på klockan och såg att den var 7.36 jag rusar upp och kollar på schemat och tror att jag är sen till jobbet. Paniken sprider sig i kroppen så ropar  K och frågar vad jag håller på med, så upplyser han mig om att det är lördag. Haha vad jag skrattade! Paniken försvann rätt fort.. Men sen kunde jag inte somna om så nu sitter jag här. Håller på att färgar ögonfransar och bryn så jag hoppas att det blir bra. Skönt när man vill vara i solen och slippa sminka mig. Sedan funderar jag på om man ska åka till ljusdal en sväng och kika lite. Efter det blir det nog lite solning,är ju fint väder idag. Tiden kommer nog att gå iaf.

Så fixade jag även verified by visa, det var ju inte alls krångligt som jag trodde. Nu ska jag bara hitta någon med skrivare så ska jag försöka beställa min tågbiljett.

Kanske mms:ar ett inlägg under dagen. Ha det bra!

Vad händer ikväll?

Kväll igen men nu ska jag verkligen njuta. Ligger och slötittar lite på tv nu och funderar på vad jag ska göra. K är ute och åker lite  4-hjuling. Vi var och åt tidigare inne på Järvsö, det blev ungsgratinerade grönsaker för mig på Järven. Riktigt gott var det. Vet inte riktigt vad som händer ikväll, något förslag?

Inorn fundera jag på om man ska ta och åka och kika lite på balen, alla kommer ju vara så fina så det är ju kul att kolla på. Sedan måste jag försöka fixa verified by visa på internetbanken så jag ska kunna betala för tågbiljetten hem på måndag. Hmm någon som har gjort det?


Har precis gjort sista provet för matte c,...

sp_a0518 (MMS)

Har precis gjort sista provet för matte c, och jag klarade det! Är så glad och stolt över mig själv.


Fredag 4/6

Fredagen är här och det är så himla skönt, har inte skrivit så mycket på sistone men känner att det inte händer särskilt mycket just nu. Känns som om jag bara skriver om samma saker hela tiden. SKa bli bättre med mms inlägg och liknande så det kommer upp lite fler bilder för det tycker iaf jag är roligare.

Vädret är inte lika roligt idag, tänkte om jag skulle ta mina nya "fejk" converse men det blev sandalerna iaf. Känns som om jag får så stora fötter i dom andra, men förmodligen är det bara jag som tänker på det. Aja nu blir det arbete. Vet ännu inte vad som händer i helgen riktigt mer än att jag åker till sthlm på söndag kväll. Det ska bli kul!

Intressant inlägg

Sitter på jobbet, har haft lite möte och nu är det bara att köra igång och ta samtal igen. Sitter och sneglar på matten samtidigt men har kört fast totalt, känns inge bra men ska kolla om någon kan hjälpa mig här. Har en timmes lunch idag igen, inte lika fint väder idag men man kanske kan sitta ute ändå. Blåser det varmt eller kallt tro?
Aja ikväll har jag tänkt tagit mig en cykeltur iaf, sedan ska vi nog klippa gräset också, har växt som bara den nu.
Nog om intressanta saker som händer i mitt liv...


ps. åhh vad jag skulle vilja göra något annorlunda och roligt! Någon som har något förslag? ds.

Ressugen

Hade fått ett mail från Studentum idag angående vissa kurser i sommar och i höst och oj vad sugen jag blev på en språkresa kombinerat med volontärarbete. Infon fick jag via El Puente. Det är verkligen något jag skulle vilja prova på någon gång,och man kanske skulle göra det innan man blev för gammal. Verkar väldigt kul iaf och bra när man kan variera både mellan språk och aktiviteter. Har ju läst ganska mycket spanska men känner att jag har tappat väldigt mycket nu då man inte har underhållit språket.
Skulle ni vilja göra något liknande?

Bilder är lånade från El Puentes hemsida:





Kolla vilken fin! Är så himla glad. Nu bli...

sp_a0515 (MMS)

Kolla vilken fin! Är så himla glad. Nu blir det en cykeltur. Sen hem och sova.


Nu är naglarna fin igen! Vad tycker ni? Se...

sp_a0511 (MMS)

Nu är naglarna fin igen! Vad tycker ni? Sedan har jag köpt en till sak idag, ska visa snart.


Nagelfixning

Nu packar jag snart ihop här och åker och fixar naglarna, mms inlägg kan väntas senare!

Soool!

Har haft en timmes lunch idag och då satt jag ute först och åt och sedan hämtade jag matteböckerna och knatade ut igen. Försökte förstå men nu har jag kört fast totalt igen, det sista kapitlet är svårt och jag som hoppades på att det skulle gå lätt, som att cykla i en nerförsbacke men icke. Hoppas att jag kan ta ut komp och gå på lektionen imorn. Det brukar ju lossna lite då.

Åh nu vill jag istället sitta ute i solen och njuta av värmen. Men jag hoppas att dethär finvädret håller i sig nu!

Dagens planer

Nu dag och lika fint väder, det gillas. Och idag har jag en timmes lunch så då kan man ju sitta ute i solen lite. Eller om jag ska jobba in 30 min..
Igår var jag iaf och kikade på en jättefin cykel som jag tror att jag ska slå till på, känns bra iaf. Och det är väl magkänslan man ska gå på. Träffade även systeryster litegrann, satt hemma hos mamma och henne på altanen i solen och myste.
På kvällen var jag ute och sprang en runda, kändes så himla skönt när jag gjort det, tog en rejäl dusch efteråt och kröp sedan ner i sängen.

Idag kommer det bli en lång dag, först jobb till 17 och efter det ska jag äntligen till Adelé och fixa naglarna, det behövs verkligen nu. Efter det bär det av mot Järvsö för jobb på Hj:s. Aja jag är ju ung så detta klarar jag :)



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se