Varning för känsliga!

Detta kan tänkas vara äckligt om man är känslig. Men jag vill bara skryta lite om mig själv då jag var så duktig igår.
När jag kom hem var det ju dags att börja städa. Ett problem vi haft nu är att på vår toalett uppe har vattnet i handfatet runnit undan så sakta  så det tänte jag ta itu med. K tycker att det är så sjukt äckligt, manligt eller vad. Så då fick ju jag ta tag i det. Ringde först ett samtal till svärfar som även är rörmockare. Fick lite tips och så. Tog fram en glassbunke och tog på mig dubbla plasthandskar och började mecka.
Ska inte gå in på detaljer men mycket omysigt kom det ju. Rengjorde så gott jag kunde i vattenlåset och kände mig riktigt karig. Och när jag är klar ska jag börja spola och se hur duktig jag varit, och till min förvåning har det knappt släppt något alls. Då blev jag lite less.. Men det har ju knappast skadat av det det jag tog bort. Men jag får nog be att svärfar kommer på ett besök iaf.

Till råga på allt gick jag ut och klöpp gräsmattan med. Så igår var man effektiv. Aja nog med berömmande åt mig.
Sitter på jobbet och tycker att vädret är väldigt trist. Men hej det är ju en klassisk svensk sommar. Hoppas att vädergudarna är med mig efter midsommar då jag har semester. Då ska det stekas!!

See you later!

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se