Snart helg!

Jippi! Snart helg, sitter och gör lite nyttigheter innan helgen. Lovely! Behövde inte stanna så länge idag för de skulle inte börja flytta förrän ikväll.
Igår gjorde vi adventsfint hemma också, blev jättebra och mysigt! :)
Nej back to work, får se om jag hinner skriva nåt mer..

Gå in och anmäl er!

Här är en sida som är jättebra! Man blir medlem och sen kan man samla poäng genom att göra nåt test eller gå in på nån spec hemsida. Sen när man har tillräckligt med poäng skickar de hem presentkort på t ex H&M och Gina Tricot!
Bra va? Jag har redan börjat samlat, gör det ni med! För det kostar ju inget och är inte särskilt svårt heller. Gå in och kolla och bedöm själva :)

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=121128

Bästa partypulvret..

... för håret! Detta är så underbart, strunta i att stå och tupera och spraya för detta behöver man bara dutta i och det håller sig läänge. Är det så att det lägger sig behöver man bara puffa upp det med händerna och vips är det bra igen. Det funkar t.o.m. på mitt hår som absolut inte kan tuperas men detta går prima det. Och det är super om man är lite lortig i håret men inte orkar tvätta det. Häll i lite sådan och det ser ut som nytvättat.
Haha känner mig som en reklampelare men men, det funkar verkligen!


Simple plan- Untitled

Jag bara älskar denhär låten, den är sorglig med så otroligt bra!

Familjen

Vet att jag har tjatat lite om min familj på senaste men jag har tänkt mkt och det är verkligen det absolut bästa man har! Var ute och åt lunch med pappa idag för han började nu på eftermiddagen och det är så mysigt att bara göra nåt själv med en förälder, utan andra syskon även fast det också är roligt. Men då kan man prata om allt som man kanske inte vill prata med ens syskon om.

Nu när jag börjat jobba i bollnäs har jag märkt hur underbart det är att vara med familjen för förut var det sällan jag var här för på helgerna var jag med kristoffer och vänner och sen på veckorna så var jag ju i skolan men jag märker nu i efterhand att jag missat en del. Saker som jag inte följt med på utan stannade istället hemma och gjorde nåt, absolut inte för att  jag ångrar det utan jag märker bara att det  nu är så skönt att vara här mer och träffa alla mer än förut.

Vet att detta blev ett ganska sulligt inlägg men jag förstår ju innebörden och det är ju vikitigast  :)

* Family rock!

Torsdag

Äntligen redan torsdag men här på jobbet är det mkt, massa saker som ska göras nu när kontoret ska flyttas och jag vill bara att det ska bli klart och fungera alltihop. Lite jobbigt med när man är helt själv med att göra allt. Men men det löser sig, snart är det helg  och då är det bara att släppa sådant så man inte mår dåligt över det på helgen. Men men inte det lättaste ibland kanske.
Var och kikade på mobilen igår också, den var så fin men jag funderar kanske på att köpa en röd istället. Hmm!

Ny mobil

Kollade runt lite nu på olika sidor och hittade denna mobil som jag tyckte jag söt. Jag behöver nog ingen supermobil direkt och har inte pengarna att lägga ut flera flera tusen för en. Men vad tror ni om denna?

Hittade den på elgiganten men på deras hemsida kostar den 1290 och i butik 1450.  Vad är det för skillnad liksom för de borde ju ändå lägga på för frakt och sådant. Ska nog åka och kolla på denna idag kanske.. En för tidig julklapp till mig själv?
För den gamla jag har nu är jag så trött på, min förra gick ju sönder så nu har jag den gamla sony ericssonen som är glapp och knapparna verkar leva ett eget liv. Får se om jag tar mig råd, fick ju lön nyss så det är väl nu det isf ska ske så jag inte gör av med pengarna på nåt annat nödvändigt :)



Tänker tillbaka på studenten

Satt och kollade på en massa kort från studenten och den veckan och jag vet att jag har skrivit om det förut och att det kanske bli tjatigt men jag hade så j*vla kul den vecka, så kul har jag aldrig haft för det hände så mkt saker, man var med personer som man knappt vart med i skolan med det var så otroligt kul. Tänk om man kunde gör det igen nästa vår, fast det kanske är bäst att bara gjort det en gång.
När man såg korten kom det så mkt minnen och känslor, men bara glada då vi hade så kul. Som på måndagen då vi var på Nore och grillade, i början var vi väl runt typ 20 pers högst men det slutade med att vi säkert var runt 60, eller minns jag fel då? Och vi satt där och lyssnade på "skogsaren" som gladeligen spelade och sjöng och han var duktig så där satt man gladeligen och lyssnade och kanske sjöng med.
Men det som satt stopp för det hela, iaf för min del var ju alla dessa oälskade mygg. Fy,blev alldeles äten på benen men det var det värt.

Haha ett lite nostalgiskt inlägg må jag säga :)

Behöver mer tid!

Åh nu har jag fått en hel drös med saker gjorda, skönt som bara den och det var vissa problem men dom löste jag, det känns skönt!
Snart ska jag väl äta lite lunch tänkte jag, blir pastasallad. Mumma! Sen blir det nog en prommis på lunchen, inte strålande väder men inte storm heller så man får vara tacksam för det lilla. VIll på dollar och kolla på julgardiner men jag vet inte om  jag ska dit på lunchen eller om jag ska fråga pappa om vi ska åka dit sen, hmm tål att tänka på. Får se hur jag gör.
Känns som om jag har så mkt att göra nu. Detta är fortsättningen på min vecka:

Onsdag: Kolla på gardiner, hem till mamma och betala räkning för Unionen, träna
Torsdag: Börja klockan 8 och jobba hela dagen, hem och adventsstäda lite och förhoppningsvis sätta upp nya gardiner
Fredag: Börja klockan 8 och jobba till 12, sen flytta kontoret till ? Hem och skjutsa mamma till färila på kalas, träna
Lördag: Jobba i backen 9- 17? Jobba hj:s i 1,5 timme. Sen kanske hitta på nåt kul. Eller?
Söndag: Jobba från 9 eller 10 till troligen 17.

Jahapp och sen var det måndag igen. Men men på måndag ska jag ju fixa mina naglar så det känns kul. Nåt att se fram emot, men det ska bli jättekul att jobba med i helgen. Så kul att träffa alla igen :)

Har våren kommit?

Nyss när jag gick från tågstationen mot kontoret här i bollnäs inträffade det en lite konstig sak. Jag hörde vårfåglar. Det lät precis som det alltid gör på våren när snön smälter bort och krokusarna skjuter u´pp ur marken. Jag menar det har inte kommit igång och blivit vinter än ju.. Hmm mkt konstigt! Jag menar har inte dom flyttat än, eller stannar dom här hela vinterna bara det att de inte börjar prata förrän på våren. Som ni nog förstår kan jag inte allt för mkt om fåglar men men.
 En liten betraktelse i mitt liv bara.

Sitter ju åter på jobbet idag men nu är det ju redan onsdag, tänk vad dagarna går snabbt! Och idag ska jag skicka in röstsedlarna på min syster också, så är det bara att hoppas på det bästa då :)

Nej vi hörs senare!

Julklappshandling?

Jaha så var lunchen slut och back at work!
Det var jättegott iaf, vi åt på highlander inn här i bollnäs, blev ett kycklingspett för min del. Mumma!  Satt och diskuterade livet lite i allmänhet, härligt.  Sen bar det ju av tillbaka till jobbet men innan var vi in på dress man och kollde, de har ju 1/2 priset där på allt så jag kanske ska dit och kolla på julklapp åt min gos.

Annars är det nästan klart med allt vad julklappar heter, det känns skönt för annars skulle det blivit en himla utgift nu och det skulle ju inte kännas så bra, för istället har jag tagit det lite pö om pö som man säger. Då tycker jag att man inte märker av det lika mkt. Man lurar sig själv :) Fast på ett listigt sätt.
Så när andra har panik och springer runt som yra höns kan jag luta mig tillbaka och njuta över att jag för en gångs skulle följde mitt eget råd.

I veckan måste jag försöka att börja ta fram julstjärnor och allt sådan med för att det ska bli lite juligt till första advent. I helgen kommer jag ju inte hinna med det då jag ska jobba i backen och på hj:s. Men byta gardiner blir det inget av med även fast jag skulle vilja och det skulle även behövas för de som sitter uppe nu har vi haft hela tiden och de är säkerligen mkt dammiga men vi har inga andra och jag har inte energin heller känns det som. Dessutom är det så stoora fönster så det behövs så mycket tyg och man får typ sy själv så det struntar vi i. Haha mkt bortförklaringar här men men. Får se hur det blir.

PuSs


Lunch

Idag ska jag äta lunch med pappa, så det ska bli mysigt. Skönt att slippa äta själv med tv:n. Nu har man ju nån att prata med och inte vem som hellst utan världens bästa pappa! Det är han verkligen, han ställer alltid upp och försöker hjälpa till med allt. Sen kan man prata med honom om vad som hellst. Det är så det ska vara tycker jag. Han började sent idag så därför kunde vi äta tillsammans. Visserligen hinner jag kanske inte med någon lunchprommis, känns dåligt då det inte blivit på ett tag men jag tänkte ta en när jag kom hem kanske :)

Jag klarade det!

Haha jag skulle ju ut och springa igår eftersom min lumpen träning började då. Kan ju bara meddela att det inte var särskilt motiverade med snö och storm men jag hade gett mig den på att jag skulle klara det, och det gjorde jag. Inte utan att man blev lite stolt.
Direkt när jag kom hem bytte jag om och tog på mig springskorna och ut i stormen. Det var halt men det gick bra och tro det eller ej, det var så otroligt skönt när man hade klarat det. Höll inte på att stupa för halkan förrän när det var typ 20 meter kvar men jag klarade mig. Sen bar det av rätt in i duchen för att sedan avnjuta en god pastasallad med min älskling! Det var härligt det. Blev soffan resten av kvällen och ganska tidig sänggång.

Men jag kan även meddela att idag känns det att jag var ute och rörde på mig igår, har ont i benen! ;)
Funderar på att gå att köpa broddar idag, känns lite tantvarning men är nog bra när det är halt så man inte  blir som en alldeles för stel pinne.




Är glad att jag klarade det och hoppas att jag även fortsätter med detta för jag har en vana att bara vara duktig en gång och sen blir det ett uppehåll på ett bra tag innan jag är duktig igen.

Jobb lör & sön!

Haha nyss ringde Ann i från backen så i helgen blir det jobb för hela slanten! Härligt att det har börjat dragit igång nu. Ska bli så kul att träffa resten av de som jobbade förra året, men det blir ju bara extra iår med då jag jobbar här i bollnäs nu! Åh vad kul det ska bli, och få se hur fint dom har gjort det med :)

Helgen

I fredags var jag på tjejkväll hos Annelen med henne, Sandra, Viktoria, Patricia, Sofia och en tjej jag inte kommer ihåg namnet på. Det var mkt trevligt med vin, drinkar, tjejsnack och dans med massa hög musik. Härligt att bara vara med tjejer ibland också. Så tack för det tjejer!

Lördagen blev då självklart ganska lugn, städade på hj:s, upptäckte att vi fått pungteringa som visade sig inte vara det men slut på luft var det men när vi fyllde på pös det inte ut och höll sig luftfyllt hela helgen så jag vet inte vad som hände där. Sen på kvällen kollade jag och  mamma på min kära syster när hon dansade på slottegymnasiet. Var så duktig så! :) På kvällen kurade jag och gosen ihop oss i soffan och kollade på film, Hancock! Den filmen kan jag rekommendera.

Söndagen startades med en prommis i den bitande blåsten, men det var skönt när det var gjort. Tog en tripp upp till Harsa och kollade hur mkt snö det var. Åkte hem och gjorde lite middag bestående av soppa, sedan blev det soffan och tv:n igen. Det underbara programmet "Erik och Mackan- snygga och smärta" får man ju bara inte missa.

Ja detta var min helg det, hoppas att även eran var till belåtenhet. Eller?

Snöväder på hög nivå

Sitter på jobbet nu och ser ut på stormen, kändes som det imorse iaf. Man höll ju på att blåsa bort, helt sjukt och ändå bor ju vi i inladet så det är ju ÄNNU värre vid kusterna. Hörde på nyheterna imorse att det  var ett fartyg i hudik som hade tappat all sin last som bestod av timmer då det bokstavligen hade blåst av.
Som tur var skjutsade farfar ner mig till kontoret från lagret imorse. Det var väldigt uppskattat kan jag säga ;) Och idag får jag lön, skönt!

Visserligen vet jag inte om jag har så stor lust att kolla i affärer på lunchen då man bara vill kura ihop sig inomhus men vi får väl se. Hoppas att vädret lugnar ner sig snart iaf.
Det är meningen att jag  idag ska börja träna enligt made in lumpens program vilket betyder att jag ska vara ute och sprina  i 30 min i eftermiddag. Jag ska klara det men jag funderar på hur det kommer att gå med hala gympaskor uten broddar. Kanske skulle haft sådana. hmm? Tål att tänkas på.

24 minuter..

...till helg. Tror att jag ska  åka med farmor till Mobackes och gå på amaryllisutställning! Det är riktig julkänsla det. Trevlig helg allihopa. Får se om jag skriver nåt i helgen också, om jag får tag i nåt internet.


Sunes sommar

Vet att det är lite fel årstid men jag satt och kollade lite på youtube och även fast Sunes sommar är gammal och att man även själv har växt upp kan jag inte annat än älska denna film! Speciellt Håkan, han är underbar!



Naglar och svammel

Haha nu är jag lite gladare iaf för nu har jag bokat tid för att göra mina naglar fina den 1 december.
Lite skoj och mera ytligt men det har jag velat provat länge och nu så ringde jag till Lottas hud och naglar i bollnäs och de hade en del tider och de hade även elever som gjorde det, för att liksom utbilda sig så det skulle jag prova och då kostade det 350.
Är det mkt eller lite, jag tycker inte att det var så mtk iaf om det blir bra och håller i cirka 4 veckor. Då kan man ju kanske hinna göra det en gång till innan jul eller så. Gud vad jag svamlar egentligen men men.

Sitter och dricker en kopp kaffe också, har faktiskt börjat gjort det nu. Har vart lite emot det och inte alls gillat det fram tills nu. Men men, man blir ju lite piggare iaf. Fast jag har inte blivit så att jag inte kan överleva dagen utan en kopp kaffe och känner begär efter det så på så sätt är det skönt!

Jo ingen som vet om en ledig lägenhet i järvsö? En tvåa eller så? :)

Fredag och snart helg

Jaha nu är det äntligen fredag som självklart betyder helg. Härligt! Var på lagret och packade tidigare imorse också.. Så då fíck jag mig en liten morgonprommis med.
Och nu sitter jag på kontoret och jobbar, slutar 12 idag så det är skönt!

Ja och nu har jag slingat håret med, blev inte riktigt som jag tänkt mig men okej ändå. Det första hon sa när jag satt mig "men vad grönt håret är, vad duchar du i för vatten?" Blir så less för det gick inte att göra som jag  ville då så nu känns det mest randigt bara, men det är väl för att man är ovan med. Men det konstiga tycker jag är att innan jag tonade det var jag ju riktigt blond och då duchade jag i samma vatten som nu och då sa de INGET om att håret var grönt. Jag tycker att det ska synas bättre på blond är  mörkt. Men vad vet jag??
Och nu sa  hon att jag inte bör slinga det igen förrän i typ januari men dit är det ju långt tid. Vad ska jag göra? Fy vad ytlig jag känner mig nu men jag vill ju känna mig fin i håret, det vill väl varenda tjej. Eller?

Nej back to work..


Nervös?

Haha snart slutar jag, lovely! Men nåt som inte är så lovely är att det var en som beställde löshår tidigare idag och enligt systemet skulle det finnas på lagret men när jag var dit med farmor på lunchen så fanns det inte. Och nu får jag inte tag på henne. Attans vad trött man blir då. Ringer hon inte tillbaka är det bara att jag får skicka det andra som hon beställde, kan ju inte göra nåt mer..

Vill förlänga mina naglar! Skulle vara så häftigt att göra det nån gång och se hur fint det blir, om man klarar av att hanskas med det eller om man blir helt handikappad. Även fast jag har hyfsat långa blir det att när de väl har blivit bra går en av och då ser det så konstigt ut om resten är långa så då måste man ju klippa av alla. Hmm!
I-lands problem ut i fingerspetsarna!

Och nu är det inte så långt tid tills jag ska till Ljusdal och slinga håret heller. Ska bli så kul att få klippa av allt det slitna och göra lite nytt med håret även fast det inte var så länge sen jag tonade håret, men men.

Idag på lunchen blev det ingen promenad heller, har lite dåligt samvete men det var ju så kallt och jag hade bara strumpbyxor på benen och sen måsta jag ju åka till lagret och hämta håret, som inte fanns där. Men men.


Såhär fina naglar vill jag ha!


09:12

Jaha nu är det redan torsag! Härligt känner jag. Imorrn är det helg men jag har ännu inget bestämt vad som händer då. Hoppas på något kul men det bör vara billigt eftresom jag näst intill är pank. Men på måndag kommer det lite kosing så det ska bli lovely. Då ska jag köpa de reserande julklapparna men jag har nog bara två stycker kvar så det är skönt.
Riktigt kallt är det idag också, fy. Men men, nej nu ska jag jobba och lyssna på Erik och Mackan på P3. Är dom bäst eller? Japp! :)

Klipp och sling

Vet inte om jag har nämt det men nu är det bokat. Imorrn klockan 18.00 ska jag klippa och slinga håret igen. Vill nog ha blont igen men vet inte riktigt vilken färg, tror inte lika ljust som jag hade innan men kanske åt det guldiga hållet? Vad tror ni? Funderar även om hur jag ska klippa mig, det funkar ju med  klippa topparna, klippa upp lite men mer än så blir det ju inte. Kanske att jag är tråkig men jag törs inte nåt nästan..

Nåt förslag?




Stämmer detta?

Made in Lumpen

Har fått ett tips om www.madeinlumpen.se och jag var in där och kollade så nu är även jag medlem! :)
Det verkade inte alls svårt men det är ändå skönt att börja i lite lugn takt och sedan sakta trappa uppåt isf. SÅ nu ska det bli ändring på träningsfronten för min del. 
 
Snart lunch och sedan promend!

Hurtful!




Tycker att denhär låten är så bra! Någon mer kanske?

Onsdag

Yippi, redan onsdag som betyder lill lördag. Men något sådan blir det nog inte för mig ikväll. :)

Igår efter jobbet följde jag med pappa och Edvin och kollade på lägenhet i Bollnäs på ett ställe som kallas "slottet i dalen", den var jättefin så vi ska nog trivas där pappa, edvin, tina och jag när vi är där. Det blev ju lite omtumlande när vi fick reda på att pappa och hans sambo petra skulle flytta isär och sälja huset. Vi har ju ändå bott där i några år. Men detta blir nog bra det med, eller det klart att det blir det.

Det var jättehögt i tak och stoora fönster så då kan man ju köpa en våningsäng eller liknande för det tycker jag är så häftigt men jag har inte bott på något ställe där det finns möjlighet till det.
Efter det så fick jag lite middag av farmor innan jag skulle åka hem till järvsö igen. Min farmor är helt klart den bästa! Så underbar och man kan prata om allt med henne och hon stöttar en till 1000! Helt enkelt bäst!

När jag kom till järvsö åkte jag till hj:s och städade innan jag for hem till min gos! Kollade på filmen "the list" igår med sara och andreas. Lika trevligt som vanligt, och filmen var bra den med. En tänkar film kan man kalla den :)

Nej nu ska jag ta itu med lite saker!

Erik och Mackan

Haha glömde att skriva det!
"Erik och Mackan snygga och smärta" det är bannemej det bästa programmet just nu. Satt och skrattade tills vi kiknade igår, speciellt när de skulle testa om det blev bättre om man körde med alla möjliga knep för att undvika bakfylle. Verkligen att rekommendera att se. Dom är helt galna!




Veckan börjar om..

Jaha nu är det måndag igen, den jobbigaste dagen enligt mig. Men som tur var så började jag nio idag så jag slapp gå upp gristidigt.
I helgen har vi gjort lite saker faktiskt. På fredagen var vi hem till Olle och Sandra på kvällen och festade, mkt trevligt! Lördagen blev då ganska seg, tog det lugnt och bara slappade. Fast jag började iofs dagen med att ta en promenad till hj:s och städade där eftersom jag inte gjorde det på fredagen. På kvällen hade vi skräckis maraton med snacks och dricka. Söndagen spenderades genom att vi åkte på dollar och köpte en del saker, det var meningen att vi skulle köpa tandkräm och lampa men det slutade med typ varor för 450 kronor ändå. Men vi köpte två fina tavlor och annat behövligt så det var inga dåliga köp. Därefter blev det mathandling på Coop.
Hem och myste lite framför tv:n. Efter ett tag fick vi nåt tokryck och  började möblera om, tyckte att det blev bra jag men vi får väl se hur det känns om ett tag, blir ju skönt med liite förändring.

Lasangemiddag och mamma och syster, sen hem och bara tog det lugnt på kvällen..

Beröm

Våran revisor ringde nyss från stockholm och var så snäll. Hon sa att hon tyckte att jag verkade så duktig och att jag hade ordning och reda på allt och det värmer verkligen i kroppen tycker jag. Det är så kul att höra, och man känner verkligen att man är uppskattad även fast jag kan känna att såå duktig är jag väl inte. Jämt har jag varit så att jag vill vara duktig men att jag inte tycker det själv väldigt ofta. Därför är det så underbart att höra att man klarar av det så bra av en person som hållt på med ekonomi hela sitt liv.

Alla människor behöver beröm för även fast man inte tror att det spelar någon roll om man säger att en person är duktig eller liknande, kan det betyda så mkt och stärka den personen mycket mer än vad man tror. 
Det är väldigt skönt att få bekräftelse på det man gör är bra och på rätt sätt. Eller hur?

Trevlig helg!


Knappt 2.5 timmar till helg!

Åh nu är det fredag, härligt! Eftersom det betyder att det snart är helg. Har lite funderingar om vad vi ska hitta på i helgen men jag vet inte riktigt. Lite kul ändå med spontana saker som man inte planerat sedan i måndags liksom.
Igår städade jag och tvättade hemma så det är klart innnan helgen vilket är väldigt skönt. Sen for vi och hälsade på Olle och Sandra. Även Emma var där, kul att träffa henne lite med eftersom jag inte har sett henne  på ett tag. Kollade lite på tv och pratade rent allmänt om livet.
I morse var jag på lagret och packade lite paket och skickade även en pall med pusherburkar till parma som ska fyllas. Inte så speciellt intressant för er som läser men ändå. :)

Vill åka till sthlm snart och hälsa på kompisar från klassen, vore så himla kul tycker jag! Har ju inte träffat vissa sen vi slutade i juni och det är ju ett tag sedan. Blir nog nåt tag efter att jag har fått lön eftersom jag är ganska så pank vid detta tillfälle. Det löser sig allltid!
Nån mer som vill följa med?

Lunchpromenaden..

.. är nu avklarad och åh vad underbart väder det var, skulle kunnat vart ute i en timme till eller så men det fick räcka med 40 min för jag har ju bara en timmes lunch. Men det var så skönt med lite kyla, solen som lyste och alla glada människor som man mötte som nog kände samma underbara känsla.
När jag kom till kontoret såg jag att jag hade alldeles röda kinder men det är lite fint tycker jag för det är ju då det känns att man varit ute och fått lite frisk luft. Det är verkligen härligt att komma ut en sväng såhär mitt på dagen när man bara sitter framför en dataskärm resten av dagen. Kan rekommenders varmt!

Har inte så mkt att göra idag för det är rätt lugnt och det är då tiden går så sakta, skönare att ha något att göra för vid såna gånger flyger tiden fram helt enkelt.

Haha jag är fortfarande rookie!

Trodde att det skulle gå bra att bara lägga till dendär länken till Takida men det gjorde det ju inte, erkänner att jag inte är allt för tekniks av mig. Någon som kan visa hur man gör?
Kommer säkert på det om man sitter en stund men det är ju lättere om någon bara skriver det. Så nån, hjälp mig!?

För att den är så hilma bra!

http://www.youtube.com/watch?v=rU4V2vuzuZY

Nu är dagen slut..

.. yes nu är även onsdagen avklarad. Väldigt skönt! Nu ska jag till pappa en sväng och ikväll ska vi äta på Tranan med Olle, Sandra, Annelen och nån till kanske. Haha måste ju passa på när det är 25:an! :) Har aldrig ätit där då så jag hoppas att det är gott.

Bye then!

Veckans citat

"Den som går i andras spår kommer aldrig först"

Äckligt!

Måste även tillägga en otroligt äcklig sak som jag var med om igår..  Nu ska ni få höra.
Efter maten funderade jag på om vi rengjort fläkten nån gång i lägenheten och kom snabbt fram till att det hade vi inte gjort så då var det verkligen hög tid för det.

Började med att fylla upp diskhon med varmt vatten och  en MASSA Yes. La ner allt det äckliga. Fy fan för sådant fett, det var alldeles grönt och klippigt. Kan inte beskriva hur illa till mods jag kände mig, men det skulle ju bli så bra efteråt, det var det enda som kretsade i mitt huvud.
Efter ett tag tog jag upp plastdelarna och försökte i möjligaste mån rengöra dem så gott det gick. Men till slut när jag skulle ta det svarta som samlar upp allt fett liksom så bara smulades den sönder, det var så äcklig så den kunde inte hålla ihop sig. Vad skulle jag göra mer än att slänga den?

Fick lite panik men vi ska prata med hyresvärden om att han får ordna en ny för jag vill inte tänka på hur länge dendär kan ha suttit där utan att ha rengjorts.. Fy hemska tanke!

För visst måste man kunna köpa nya sådana? Eller?

Onsdag!

Haha redan onsdag, snart helg! Känns som det iaf :)
Idag började klockan nio och det kändes lite konstigt när jag börjat åtta varje dag i tyo 1.5 vecka. Men skönt att få sova lite längre iaf. Drömde en konstig dröm inatt också, har drömt lika flera gånger förut så man börjar ju undra lite vad som händer. Men jag har ju hört att fler har drömt att de är gravida så med det är det väl inte så konstigt men ändå. Så konstig känsla! Nån mer än jag som har drömt det?

Igår blev det bara att vi tog det lugnt, var ju och jobbade på hj:s först efter jobbet och sen hem och åt men efter det var ju klockan typ nio så då fick man ju nästan börja fundera på att göra sig klar för sängen..

Nu tror jag att jag ska göra lite nytta :)

Jag.. rörmokare?

Haha sitter på jobbet och ska snart sluta nu. Härligt! Har städat och fixat lite också nu. Jag har även fått agera rörmokare eftersom när jag skulle spola ner ett papper så fastnade spolknappen och det brukar ju gå lätt att lösa men det kom verkligen inte upp. Så där stod man och bankade i typ 5 min och sen åkte den upp men då var jag så inne i bankandet så självklart tröck jag ner den igen!
Det blev 5 min till innan jag fick upp den men nu är den uppe iaf. Har inte törsat att gått på toa mer idag.
Haha helt ,meningslöst inlägg men ändå.
Nej nu ska jag sluta och gå mot bussen :)

Tisdag

Nu är det redan tisdag, imorn onsdag och då har över halva veckan gått. Otroligt vad fort allt går tycker jag :) Men det är skönt också för då får man ju oftare helger eller vad man ska säga..

Apråpå helgen så var den väldigt trevlig, på fredagen sov vi i stugan igen med Olle, Sandra och såklart Frankie :) Mkt mys och prat så kom även Majja och Anders där på kvällskvisten.
På lördagen städade vi och for sen hem, jag städade på hj:s och åkte sen hem och la mig. På kvällen åt vi och kollade på film med sara och andreas. Spelade kort gjorde vi också vilket var skoj. Blev ganska tidig sänggång eftersom vi var så trötta.
På söndagen var det ju Fars dag så då tog jag tåget ner till pappa och släkten på familjemiddag hos farmor. Haha men först var jag med och kollade på när lillebror Edvin hade simträning.

Edvin:"Jag är verkligen expert på att simma ryggsim" (och han är verkligen superduktig för att vara sex år)
Jag: "Men varför fuskar du när du ska simma bröstsim?"
Edvin: "Men det är ju inte lika kul så varför ska jag då göra det ?"

Man blir lite häpen då och börjar fundera lite, ja varför ska man göra saker som är tråkig? Men nu handlar det ju iofs om simmning så han ska simma börst även fast det är tråkigt. Grejjen är den att han kan bara han försöker men då blir han lat och simmar under vattnet  i stället. Haha dagens ungdom!

Yippi snart helg!

Haha äntligen fredag, fast denna vecka har faktiskt gått ovanligt fort tycker jag. Troligen för att det har varit så mkt här på jobbet så dagarna har sprungit iväg.
Igår kollade vi på film med Sara och Tjanne, det var lika mysigt som vanligt men jag hade absolut kunnat hyrt en bättre film än Blonde and Blonder med Pamela Andersson. Ni förstår nog själv. :)
Idag efter jobbet och ta ut mina mediciner, ser inte fram emot det eftersom det kommer gå på över 1000 kronor. Men det är ju adrenalinsprutan som kostar, mot nötter. Sen måste jag köpa linsvätska tror jag också. Efter det ska jag handla julklappen som jag har lagt undan åt pappa. Hoppas han kommer bli glad!

Men nu ska jag börja på att kolla igenom provisonen som jag blev klar med igår men eftersom det skulle bli en viss summa och min summa felade med typ 30 000 så måste jag satt en del siffror lite fel och det måste ju åtgärdas.
Inlägget får avslutas med min astma medicin som jag också ska hämta ut idag. Lyckos mig!


Tekniskta prylar..

Oj, nu har jag inte skrivit på ett tag men det beror på att jag har så mkt att göra på jobbet, har fått jobba över lite varje dag denna vecka för nu är det provisonen som ska in igen så i början på månaden är det stressigt som bara den, tur att det är då man nyss fått lön så man är lite glad över det.

Anledningen till att jag nu skriver är att jag blir så less på tekniska prylar! Igår när jag satt på tåget påväg ner till bollnäs pratade jag med min K och efter det började displayen på mobilen är pela ut totalt. Man såg en liten stirmma i sidan sen var det bara suddigt. När bilden väl kom fram igen var den upponer och även spegelvänd. åh! Varför ska det aldrig gå bra liksom? Har redan bytt displayen på den en gång. Men jag måste väl köpa en ny men det som irriterar mig mest är att jag hade en hel del nummer som jag inte spratat på kortet utan bara på telefonen och eftersom jag inte ser nåt så kan jag ju inte spara dom nu.
Ska gå till P-Os radio idag och fråga om dom kanska kan hjälpa mig att spara numrerna för mobilen har jag gett upp hoppet om att den någonsin ska bli sig själv igen. Så nu har man sin gamla lilla vita Sony Ericsson! Jippi, NOT!

Villa bara lufta mitt bekymmer en stund! Tekniska saker ska bara gå och gå tycker jag och aldrig krångla! :) Men det fungerar väl inte så förmodar jag.


Livet i allmänhet

Sitter på jobbet som vanligt och ska snart dricka lite kaffe för att bli pigg, förstår inte hur jag kan vara så trött som jag är, speciellt på kvällarna. Lägger jag mig i soffan sover jag på två minuter. Så nu ska jag preparera kroppen med koffein :)

Helgen blev väldigt lugn men skön. på fredagen var vi bara hemma, lagade mat och myste i soffan på kvällen. På lördagen var vi ute och gick en sväng i det fina vintervädret, det var alldeles vitt och kallt. Härligt!
Sen var jag på Condis och fikade med Anna Visco, haha man kan inte sluta skratta när man är med henne, underbara människa. Efter det åkte jag och tände ljus på kyrkogåorden och for sen hem och packade ihop lite saker som jag skulla ta med mig när vi skulle till Lassekrog. Och kan ni tänka er vad som gjordes i lördags! De sprutade snö f´ör första  gången i år i backen. Härliga känsla!
Var och myste i Lassekrog bara, åt god mat och kollade på The Grudge. Det ni, första gången jag kollade på hela utan att  flippa ur och gömma mig bakom en kudde.

På söndagen tog vi också en prommis i det fina vädret, lovely! Sen skrotade vi runt i alla garderober som fanns och oj vad mkt snyggt  som  fannns! Hittade en kappa med såna där hundtandsmönster som var jättegammal men supersnygg men oturligt var så var den för str. Men en pälsmössa hittade jag som jag fick, jättefin och jag  var så söt i den. Tyckte ja iaf :)

På söndag kväll spelade vi bingolotto med Olle, Sandra, Majja och Anders. Haha det var skoj! Vann faktiskt 100 kronor så jag är nöjd. Vi var tre av sex som vann nåt. Olle van två sverige lotter och Anders en ny bingolott så det tyckte jag var en bra utdelning. Kanske blir det fler gånger?

xoxo



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se