Är påväg till pyre för att grilla och fest...

sp_a0481 (MMS)

Är påväg till pyre för att grilla och festa lite. Skål! Och ha en trevlig valborg.


Fikatime

Men nu är det inte långt kvar till helg. Såå himla skönt! Har fortfarande inte bestämt mig för vad som händer ikväll, vill ju vara med på allt ju. Hmm men det går ju inte! Ska ta lite fika snart tänkte jag. Då kanske det känns bättre.
Nu är det iaf lugnt här och så kommer det nog fortsätta, många som redan slutat nu. Nej nu är det dags för coffee!

Fredag 30/4

Ny dag men idag är det ju ingen vanlig dag utan der är ju fredag och sista april. Yeeh! Sitter på jobbet redan och är inloggad, idag ringer det nog på lite tror jag när det är många som går hem efter halvdag.

Och idag är det lunch med "mitt team" så det ska bli trevligt. Blir förmodligen någon god pastasallad, så får vi se vad det mötet handlar om.
Jo fick en fråga om vad Adelé tar för priser på naglar och jag tror att det är cirka 500 för förlängning och har man långa naglar själv tar hon 350 kr för förstärkning. Men dubbelkolla på hennes blogg så kanske mer info finns där.

Sooon

Nu snart är även denna arbetsdag över. Mindre än en timme kvar ju. Får inte glömma vattna blommorna men i värsta fall får jag ju ta det imorn. Blir väl hem och äta något lättare, typ fil eller något för jag orkar inte göra någon middag och matlåda behöver jag inte heller eftersom imorn ska vi bli bjuden på lunch. Vilken superfredag liksom! Ska plugga och kanske ta en prommis, Tina tyckte vi skulle hitta på något så vi får se vad som händer. Det är ju redan kväll så tiden går ju fort. Måste ju upp tidigt imorn också.
Nej nu går jag och hämta vattenkannan...

Kvällsjobb

Good morning! Idag är det jobb 10-18 för mig. Igår blev det inte så mycket pluggning för mig men lite iaf, sen blev det mys och film innan sängen med älsk när han kom hem från jobbet.

Men ikväll blir det nog lite städning och plugg. Måste försöka komma fram några sidor för nu är det inte såå mkt kvar av kapitel 2. Wiie!
Känner mig inte så pigg idag, vet inte vad det är, lite hängig pga vädret kanske... Nej nu ska jag ta och rycka upp mig.

Såhär blev naglarna!

sp_a0479 (MMS)

Såhär blev naglarna!


Middag och plugg

Nu är det kväll igen, förstår inte att dagarna går så himla fort. Sitter vid matbordet och ska plugga lite matte, sen blir det duschen och lite filmmys när älsk kommer hem från jobbet. Imorn jobbar jag 10-18 så då kan man ju vara uppe lite längre ikväll. Har ju varit och gjort naglarna idag också hos Adelé. Blev nöjd som vanligt. Ni ska få se en bild senare.

Sen har jag lagat lite mat, broccoligratäng. Blev faktiskt ganska gott! Känner mig nöjd med det.
Nej nu ska jag ta itu med lite plugg. See you!


Onsdag 28/4

God morgon! Ny dag och nya möjligheter eller hur var det. Solen skiner ute iaf men tydligen skulle det bli regn senare. Inge kul! Sitter på jobbet nu och idag jobbar jag till kvartifyra. Sen ska jag till duktiga Adelé och fixa naglarna. Det är verkligen behövligt nu kan man säga. Men då kommer jag till dagens i-landsproblem, hur ska jag fixa dom? Ska jag köra med det klassiska vita och snygga till det med någon sten eller ska jag vara lite wild and crazy och köra något jättespeciellt? Hm det är frågan det..

Har iaf gjort klart ansökningarna till KY-nu så idag slänger jag dom på posten så får vi se. Ikväll blir det nog plugg som vanligt men en prommis skulle sitta bra det med. Får se vad som händer.

Satt igår och fundera om man skulle åka upp till Ljusdal på "tjejkvällen" och kika lite men det blev att jag var hemma istället och det var nog tur för annars hade jag handlat något jag egentligen inte haft råd med. Är så sugen på att åka till Gävle eller Sundvall och vårshoppa lite och gå på IKEA men det får vänta lite tror jag. Lika bäst ju. Men sugen är jag! :)

Nej nu ska jag ta och engagera mig lite i jobbet. Lika bäst det så får vi se när det är handledartid idag. Spännande!

En aning stolt

Nu är det fullt upp här, är många som ringer och sedan har jag försökt fixa med mina ky-utbildningar som jag ska söka men det går sådär, vissa hemsidor funkar inte och liknande. Faan! Men men kanske funkar när jag kommer hem men då är det ju så att jag inte får upp mina worddokument eftersom jag inte har det på datorn hemma, himla irriterande är det. Måste försöka skaffa det snart, på något vis. Det MÅSTE jag ju ha om jag ska börja plugga. Men det känns inte så lockande att köpa ett paket för cirka 1400 kronor. Det är lite väl mycket pengar anser jag... Något tips någon?

Snart är det lunch iaf och då blir det rester från igår med pannkisar, gott gott!
Sen ska jag förbereda mig lite för eftermiddagen då jag ska vara lite handledare åt de nya här på jobbet så det ska bli spännande. Har jobbat i knappt ett år och får redan vara handledare, är faktiskt stolt över mig för då måste de ju vara nöjd med mitt arbete.
Tjing

Här är presenten som jag fick av älsk igår...

sp_a0477 (MMS)

Här är presenten som jag fick av älsk igår. Åh vad glad jag blev! Och vips så fungerade båda högtalarna med, kanon!


Nu är det kväll igen och jag är ganska ...

Nu är det kväll igen och jag är ganska slut i kroppen, det blev en snabb promenad med carro och anna. Jobbigt nu men ändå otroligt skönt att man kom ut. Hann deklarera också så nu är det gjort. Middagen bestod av pannkakor med sylt och grädde, himla längesen man åt de så det blev lyckat. Nu ska jag kika lite mer på matten och dricka en kopp te. Sen blir de sängen för imorn börjar jag vid 7.15 igen. Jo jag fick en överraskning av älsk också,men det får ni veta imorn! Gonatt!


Nu ska jag också bli brun! :)

sp_a0474 (MMS)

Nu ska jag också bli brun! :)


Måndag 26/4

Ny vecka och nya tag. Denna helg har varit riktigt bra tycker jag.
Skrev lite tidigare i helgen men sen har det bara inte blivit av. I lördags var jag ute i trädgården en sväng och donade lite, hittade dock inte krattan så det var synd men jag drog bort lite gammalt gräs och liknande. Sen så var vi upp i backen en sväng jag, Sandra, Olle och Kristoffer. Vi tjejer solade och killarna åkte skoter, blev dock inte så långvarigt då Kristoffers skoter gick sönder. Men lite färg fick vi allt.
På kvällen grillade vi hos Thomas och så blev det lite dricka med. Gick ut en sväng på Järnvägs och det var helt okej. Rätt mycket folk faktiskt.

På söndagen mådde jag prima, himla skönt faktiskt. Åt lite mat och sedan följde jag med Sara en sväng till Bollnäs och kikade. Gick lite på dolllar och karlssons och så. Sen hem och så skulle vi plugga i nor men det blev inte av så jag satt lite hemma. Sedan sprayade jag våran gardinstång vit som förut var träfärgad. Det blev väl sådär, hade nästan varit lättare att måla men men. Lätt att vara efterklok ju.

Midag åt vi i skästra,himla gott! Efter det blev det en ganska lång prommis med Anna,tack för att du drog med mig. Det var behövligt. Så vi var nog ute i cirka 40 min. Blev så impad så jag tog en snabb joggingrunda också när jag kom hem. Sen var det bara att duscha och sen blev de natti natti.

Men nu är det måndag igen och idag slutar jag redan vid 15.15 så det ska bli så skönt. Ska försöka in och prata  med skattekontoret idag med angående deklarationen. Få se om man får något svar.

Lördag 24/4

God morgon på er! Idag är det underbart väder ute så det skulle vara skönt att vara ute lite, men jag har ju en massa pluggning också, få se om jag kan kompensera det hela på något sätt.

Ska sätta mig och betala lite räkningar nu och sen blir det lite frulle. Alltid lika kul att betala räkningar, eller hur? Så försvinner hela lönen igen, eller nej nu överdrev jag men. Måste fulla på telefonen också så jag kan ringa igen. Utgifter utgifter..

Nej bäst att jag börjar betala nu så jag inte kommer in på någon shoppingsida och tycker att det är intressantare.
Ha en bra dag, uppdaterar senare också. Eller kanske ett mobilinlägg, vem vet?

Lön ju!

Nu är lunchen intagen och det blev en köppaj (kan man skriva så) med kyckling och till det körsbärstomater. SÅ himla gott! Nu är det bara ca 2.5 timmar kvar för mig idag, yees!
Sen åker jag hem för att äta lite god fredagsmiddag bestående av kycklingfajitas, sjukt gott det med. Sen har jag inga mer planer för denna helg mer än att TOKPLUGGA! En promenad skulle man kunna ta också, det skulle inte heller skada. Måste försöka komma igång, när jag gick med Carro härom kvällen var det ju jätteskönt och friskt. Men det är ju det att man ska komma iväg också, det är där skon klämmer för mig. Men ska försöka bli bättre eftersom man mår ju mycket bättre av det.

Snöade nyss gjorde det med, sjukt. Men det är ju aprilväder. Men somsagt det har ju varit ett visst antal gånger under min tid i livet då det snöat på min födelsedag och den är 17:e maj!
Aja nu ska jag fortsätta med mitt här men vill egentligen bara hem. Skönt med helg iaf snart och ännu skönare när det är löning! Wiee! Det behövs nu kan jag säga.


Underbara fredag

God morgon eller god förmiddag kanske man får säga. Jobbar ju 10-18 idag jag så jag har ju nyss börjat, fast jag har redan jobbat på hj:s också. Skönt att få det överstökat ju.

Sen pratade jag med Sandra tidigare idag, så i helgen ska vi plugga en hel del. Hon och Hanna behövde också ta itu med böckerna på allvar, likaså jag. Så jag hoppas på finväder så man kanske kan sitta ute i finvädret.

Jo jag var ju på teater igår och kollade på "Frysboxen" i Ljusdal. Min syster var ju med och oj vad stålt man kände sig, alla var jätteduktiga så det var kul att se. Knäppte lite kort också som jag tänkte lägga in.

Och idag känner jag mig helt okej på rösten så idag sitter jag i telefonen! Nej nu ska jag ta igen alla samtal. See you!

Jag är glaad!

Yes yes! Fick just ett mail från min lärere i matte c och jag hade klarat provet igår. SÅ nu är jag glaaad! Åh vad kul, nu är det bara att försöka att plugga vidare och kämta på.  Och ikväll blir det teater, ännu bättre. Var ett tag sedan jag var lite kulturell. Så det känns kul och det ska bli jättekul att se min lillasyster, och hon har lånat en massa kläder av mig som hon har. Haha!

ps. jo utbildningarna jag sökt leder både till ekonom yrket bara att dom är på olika ställen i landet, det är då det kan bli fundersamt.

För- och nackdelar

Åh vad svårt, har kommit till ett jobbigt dilemma nu! Tydligen så är det så med ansökningarna att om jag kommer in på mitt första val så sorteras jag ur mina senare val om jag inte tackar nej till första. Och sthlm la jag in som fjärde prioritet. Är så osäker på vad jag vill... Men ringde till studera och hon sa att om jag bara vill söka till sthlm kan jag ta bort alla andra kurser jag sökt så jag bara har sthlm kvar. Och så skulle jag ju kunna göra. Och sedan om jag vill söka sundsvall som sen sökning.

Fördelar och nackdelar

Sundsvall

+ Verkar vara en trevlig studentstad
+ Inte så långt hemifrån
+ Måste skaffa mig nya vänner
+ En utmaning när jag måste klara mig själv
- Känner ingen där
- Vet inte om jag kommer hinna ordna boende
- Kommer jag få nya vänner?

Stockholm

+ Jag har släktingar där
+ Kommer förmodligen inte ha svårt att skaffa boende med kontakter
+ Massa kompisar
+ En del jobbar i sthlm men bor i Järvsö----> samåkning
- Kommer jag ha råd att åka hem
- Väldigt långt hem
- Kommer jag ha råd att leva
- Kommer allt bli för ytligt?

Kan någon välja åt mig? Nejdå klart att jag ska välja själv men det skulle iaf vara lätt om det skulle kunna vara någon som såg in i framtiden och sa att "nej detta ska du välja, det kommer bli bättre"

Torsdag 22/4

Torsdag idag, tänk den här veckan har gått så himla snabbt också. Sitter på chatten idag med men tänkte att jag skulle försöka prata lite i eftermiddag för halsen är ju bättre men ändå långt ifrån bra.
Ikväll blir det teater som syster-yster är med i, ska bli så himla kul att se. Tycker att det är jättemodigt att stå på en scen framför massor med människor och köra sin grej. Det vet jag inte om jag skulle klara av faktiskt, men sen är jag och Tina väldigt olika som personer med.

Gjorde ju somsagt mitt omprov i matte igår så jag hoppas verkligen att jag kommer att klara det, skulle göra mig så glad! Men jag kommer få svar idag på mejlen så jag håller tummarna. Om jag inte klarar det provet ja då vet jag inte vad jag gör. Det är ju det allt hänger på liksom.
Sen ska jag försöka att ringa studievägledaren på gymnasiet idag och höra med dom om mitt lilla dilemma.

Men först börjar vi dagen med ett glas med c-vitamin brus!

Bilder på tatueringen

Oj oj nu börjar klockan springa iväg. Det går ju alltid så fort när man sitter här och kikar runt. Har iaf haft en bra kväll, först god middag med lite grillat, matveten och sallad och sedan blev det en hurtig prommis med Carro. Tack för att du drog ut mig!
Tänkte att jag skulle visa min tatuering lite närmare så ni får se den. Visseligen är den rätt svullen nu och så men ni får ju iaf se lite. Och ja jag vet att jag har stora fötter men så står jag också stadigt på jorden.




Vad tycks?


Onsdag 21/4

Ny dag och nya möjligheter, ber om ursäkt för mitt lite deprimerande inlägg igårkväll.  Men det blir en massa olika funderingar hit och dit ibland. Men somsagt ska jag ju inte ta ut något i förskott då jag inte ens har behörighet för att komma in än.
Men sedan ska jag ju även söka olika ky-utbildningar och dom ligger i Stockholm så det får man ju se om man kommer in på. Ringde till mamma igår kväll och pratade lite. Och hon sa att isf kan man ju tacka nej och det är ju sant och enkelt. Men då vet jag inte hur det fungerar med om man fortsätter att söka till nästkommande sökt utbildning på listan. Hmm mkt funderingar här. Men så kan det ju vara ibland.

Sen måste jag ta itu med min deklaration också, fy. Trodde ju att jag skulle få tillbaka pengar iår men hade läst fel så jag skulle betala in igen iår. Ska kolla med skatteverket vad jag gör för fel eller liknande för jag betalat extra skatt på varje ställe jag jobbar på. Hmm. Inte lätt detdär.

Nej nu ska jag ta och bli lite positv och se framåt med glädje.

Var det dumt?

Har kommit hem nu och duschat lite och nu sitter jag i morgonrocken och kika här. Ska kolla igen på matten också ,ska ju göra prov imorn igen och då ska jag verkligen klara det annars ger jag upp.

Satt och funderade igen som jag brukar göra. Var det dumt att jag sökte ekonom i Sundsvall?? Skulle jag sökt till Sthlm som första val?
I Sundsvall har jag ingen koppling, inga vänner och ingen familj. Fast det är väl det som är lite kul också. Lite utmaning sådär. Men i Stockholm har jag både mormor och morfar. Många vänner bor där och jag har en del kontakter så boende skulle inte vara något problem.
Visserligen är det mycket längre men det är många som bor här och jobbar där nere som man säkert skulle kunna åka med dom. Åhh nu när man skriver det såhär så ångrar jag mig lite. Men det kanske är mycket svårare att komma in där också? Sen känner jag lite att jag skulle vilja gå mot strömmen och strunta i storstan och välja Sundsvall före.
Men alla dom som känner mig vet ju att familj och vänner betyder mycket. Aja nu ångrar jag mig faktiskt lite, eller mycket. Men somsagt vet jag ju inte ens om jag kommer in eller inte... Jag har ju inte ens klarat matte c än. Jag hatar att tänkta så mkt i efterhand när det ändå är för sent för att ändra sig.

Tatueringen

Yes nu är jag tillbaka hemma igen och ska bara svida om med skorna för att åka till hj:s och städa lite. Jag är himla nöjd med min tatueringen, blev lite konstig vinkel med mobilkameran. Ska lägga upp ett annat kort senare som vi tog med kameren.
Jag hade ju föreställt mig världens smärta jag, att jag knappt skulle härda ut så därför blev jag glatt överaskad när han börade. Det var ju inte alls så farligt som jag hade tänkt mig. På en skala mellan 1-10 gjorde det kanske ont som nummer 5. Eller jag vet inte, farligt var det iaf inte. Gick väl på cirka 15 min så något stort hade jag ju inte. Förstår att det skulle göra ont om man satt i flera timmar. Men men.

Så nu är det bara att börja smörja och hoppas på att jag inte kliar för mkt när det kommer en skorpa. Han frågade om jag inte skulle ha något mer men jag tyckte att det räckte med texten, än så länge iaf. Så får man ju se senare.
Så tack Robban i Delsbo!

Jaha gott folk, såhär blev det och jag är ...

sp_a0472 (MMS)

Jaha gott folk, såhär blev det och jag är himla nöjd!


Justja...

Jo förresten, jag har kameran med mig så jag hoppas kunna få några bilder också under själva skapandet.

Snaart

Nyss fulläten i magen och snart gäller det, klockan 15 ska jag vara redo och klar i Delsbo. Nervositeten kruyper på mer och mer men som tur är så följer Sandra med som moraliskt stöd så hon får väl hålla mig i handen om det gör för himla ont. Hon har ju också en fast i svanken. Nej nu ska jag ta och lugna ner mig. Klart att jag kommer klara det. Ska köpa en cola också innan jag åker.

Over and out!

Idag gäller det

Idag gäller det, idag ska jag till Delsbo och få min första tattoo.Är väldigt nervös just nu..
Och jag blir så less på att jag fortfarande inte kan prata, får sitta på chatten idag med, så det är ju tur, annars hade det inte gått alls. Måste ringa till delsbo vid 10 men man hör ju knappt vad jag säger. Åh vad tråkigt. Men men, jag hoppas att dom hör väldigt bra.
Jag förstår inte varför jag inte blir bättre heller, har ju varit tyst ganska mycket nu men det har inte blivit särskilt mkt bättre. Vill vara frisk nu, hellst nyss!

Så nu är det honungsvatten och bafucin som gäller..


Lite nervös kanske?

Nu ska jag snart hoppa ner i duschen och skrubba av mig lite. Sen ska jag måla tånaglarna, så dom blir fina tills imorn tänkte jag. Åhh börjar bli riktigt nervös nu men jag tror nog att det ska gå bra. Sen blir det natti natti och hålla tummarna att jag mår bättre i halsen imorn.



Svåra beslut

Har ätit lunch nu, blev lite rester med lax. Lika gott det! Och nu sitter jag och slörplar på mitt honungsvatten och tycker inte om att jag inte bör prata. Min bordsgranne är också sjuk idag men det kanske var lite tur i oturen för annars hade jag pratat ännu mer. Efter jobbet idag ska jag iaf på Apoteket och handla ansiktscremer, nässpray och ett paket med riviga halstabletter. Det är något jag skulle behöva känns det som.

Har suttit och kollat på olika typsnitt med och jag tror nog att jag hittat ett jag är väldigt förtjust i nu, så det kör vi nog på. Jag menar hey det ska ju bara sitta där förhoppningsivs hela livet. Men det är bra att jag har såpass lite val som möjligt då jag alltid haft och kommer nog alltid ha vääldigt svårt för att bestämma mig.

Nej då var det dags för halstablett igen.

Rockrösten

Nu är helgen redan över, tycker att det gick så himla snabbt så jag hade inte tackat nej till ännu en dag. Men nu sitter jag på jobbet iaf, får sitta på chatten idag eftersom att jag nästan inte har någon röst alls.. Fy inge kul att inte kunna prata.

Har iaf haft en lugn och trevlig helg med mkt kompisar och god mat. Och nu hoppas jag på att jag blir friskare snart, sitter här och snorar och kan knappt prata men det är iaf lite bättre än igår för då kom det bara pipljud när jag försökte prata. Men i lördags var häftigast för då hade jag lite hes rockröst, sån skulle jag kunna ha hela  tiden. haha.

Börjar bli lite nervös inför morgondagen också, det är ju då jag ska göra en tattoo! Har suttit och kollat på lite olika stilar nu som jag gillar som jag ska skriva ut texten med så får vi se vart detta bär. Bra kommer det bli iaf tror jag.
Sen måste jag försöka kolla på matten mer också och göra ett omprov eller vad jag får göra, känner att jag måste hoppa upp ännu ett snäpp om jag ska hinna med kursen. För tydligen är kapitel två ännu svårare.. Hmm inte kul men det måste göras. Annars är det bara att vinka farväl till utbildningarna jag vill komma in på.

Nu nu ska jag ta och chatta lite mer.

Idag blev det lax,potatis och romsås till ...

sp_a0468 (MMS)

Idag blev det lax,potatis och romsås till middag. Så himla gott!


Mumms

Satt och kikade runt lite på gamla bilder och hittade en bild av tårtat vi åt på midsommar. Åh vad sugen jag blev på det, men snart fyller man ju år så man kanske skulle baka en tårta då och bjuda vänner på..


Resultatet

Jo förresten, glömde ju skriva hur det gick på matteprovet. Och det gick inge bra, klarade det tyvärr inte och är så sjukt besviken på mig själv. Men jag visste nästan att det inte gick nå bra när jag gick därifrån. Vet vad jag hade fel på också så det var himla synd. Men jag ska verkligen klara detta, får anstränga mig mer och plugga mer.
Men då vet ni det med.. Nej nu blir det frukost.

Lördag

Idag är det lördag och känner mig som tur är lite bättre. Har fortfarande ont i halsen när jag sväljer men jag hoppas att det skall kunna botas med lite te och honungsvatten.
Åkte hem från jobbet tidigare igår för jag klarade helt enkelt inte att vara kvar. SÅ vid två åkte jag hem. Däckade direkt i sängen och sov till fem. Då kände jag mig lite piggare. Till middag blev det tunnbrörulle så det var gott. Sedan låg vi bara på soffan hela kvällen, kollade på tv och åt lite godis. Myys!

Idag blir det nog mest lugnt, får se om det blir någon massage eller om jag hoppar det då jag inte känner mig riktigt bra, men det vore ju bra skönt! Sen har jag inga direkta planer. Fånga dagen kanske.

See you!

Honungsvatten i mängder

Nu har jag ätit min lilla lunch som jag tog med mig. Har så ont i halsen och det är svårt att svälja så det blev en nutrilett. Mumma.... not! Men det gick, hade gått bättre om det var soppa eller något men det hade jag inte hemma.

Ska försöka hålla ut att vara kvar på jobbet så länge som möjligt. Så får vi se hur det blir. Min chef var så snäll så jag får sitta på chatten idag, slipper prata så mkt då. Himla snällt tänkt!

Nu blir det honungsvatten och te om vartannat, måste lena halse. Sen blir det hem och vila. Det skulle inte sitta helt fel nu..


Fy för att må dåligt

Godmorgon!
Sitter på jobbet och mår pyton men jag ska försöka orka med så länge som möjligt iaf. Igår kväll började jag må dåligt, hade lite ont i magen och i halsen. Inatt har jag nästan inte sovit då det bara har rivit i halsen hela tiden.

Men jag hoppas att jag blir bättre, har inte tid att vara sjuk nu. Jag ska ju faktiskt på massage imorn och då tror jag inte att det är så bra om man är sjuk. Har jag hört.. Har liksom ont i hela kroppen, ett tydligt tecken på att man håller på att bli sjuk. Men när jag väl åker hem ska jag bara lägga mig och kurera mig. För på tisdag ska jag ju tatuera mig också.

Så idag blir det honungsvatten och te hela dagen, kan liksom inte svälja heller så någon mat vet jag inte om jag kommer att klara av att äta.  Tog för säkerhetsskull med en nutrilett som jag kan dricka.

Nu är det god natt för mig. Tänkte bara...

Nu är det god natt för mig. Tänkte bara skriva lite innan jag sommar. Gjorde ju somsagt matteprovet idag men det kändes inte alls bra så vi får se hur det går. Får veta det imorn iaf. Sen har jag fått himla ont i halsen. Jag hoppas att jag inte kommer bli sjuk nu lämpligt till helgen. Får hoppas på att jag mår bättre imorn. Och då är det fredag, så himla skönt. Får se om det blir mkt på jobbet pga vulkanen.. Finns ju ändå inget man kan göra liksom. Nu är det god natt!


Fina undies

Åh hittade en bloggare som köpt underkläder från BikBok och jag måsta ju in på deras hemsida och kika lite. Blev alldeles kär i lite saker. Kolla bara in dessa. Hur fina som hellst! Ingen som ska till något BikBok inom snar framtid? Undra bara om de är bra stöd eller om det bara är till för att täcka eller hur jag ska förklara. Ni förstår säkert... Håller de sakerna uppe så atts äga. 



Alla bilder kommer från BikBok


PRO medlem nästa

Tulpaner, kan man få nog av dom? Det är bland dom finaste blommorna enligt mig. Och tacksamma är dom också, för dom håller ju såpass länge. Riktigt bra!
När jag blir äldre ska jag boka och åka på en resa med andra pro:are till Holland och kolla på tulpansäsongen. Känns som en typisk pensionärsresa. Vilka planer va, bäst att man planerar. Haha eller så blir det tidigare, utan pro vänner. Vem vet. Vackert verkar det vara iaf.


Bild lånad av http://www.tulpankungen.se/


Torsdag 15/4

Torsdag redan, oj vad tiden går fort. Och idag har jag mitt matteprov, gaah! Ojoj men det ska gå bra. Huvudsaken G ju.

Igår hade jag en väldigt trevlig kväll, satt och pluggade lite först efter middagen som K lagade. Sen kom Sara och hämtade upp mig och så for vi till Carro och Fredrik. Sara skulle få sig en gaddning av Carro med två svalor. Och oj vad fina dom blev, blev lite sugen jag med bara för att prova på innan tisdag men jag får ta mitt då. Har fina vänner som kanske följer med och kan hålla min hand om jag har för ont. Haha nejdå jag ska nog klara det.
Nu blir jobb hela dagen men det brukar gå undan nu såhär på slutet av veckan.

På återseende

Äntligen!

Åh nu har det släppt en liten sten från mitt hjärta, har ju varit ganska stressad över ansökningar till skolan men nu har jag lagt in de jag vill söka till och skickat iväg. Så känns det skönt. Nu har jag bara matteprovet imorn och oroa mig lite över..

Utbildningarna som jag har sökt till är:

*Ekonom i Sundsvall
*Fastighetsmäklare i Gävle
*Ekonom i Gävle
*Ekonomi utbildning i Stockholm

Sen ska jag skicka iväg några ky-utbildningar med så vi får se vart det bär. Känns bra i magen nu iaf.

Onsdag 14/4

Onsdag och efter denna dag har halva veckan gått, hur skönt är inte det då? Idag MÅSTE jag färdigställa mina ansökningar till skolor. Så får vi se vart det bär. Men en fråga som jag har, om det är så att man skulle komma in på sitt första val, får man ingen chans till att veta om man kommer in till det andra valet då? Blir lite fundersam nu, det låter ju lite konstigt egentligen. För jag ska även söka till sundsvall tror jag som andra val. Får se om jag kan hitta något svar på hemsidan studera.nu

Ikväll ska jag plugga järnet och även idag på jobbet, ska försöka läsa igenom alla instruktioner och memorera. Imorn gäller det, jag måste få G. Detta är första ämnet som jag kommer vara himla nöjd i om jag bara får G. Vi får se vart det bär. Och ikväll kanske jag få följa med en kompis när hon ska bli tatuerad, om det skulle bli ikväll. Skulle vara himla kul för på tisdag ska jag göra det. Oj tror jag glömt att sagt det men då gäller det även för mig. Åhh är väldigt nerför att det kommer göra himla ont, men som ordspråket säger. "vill man vara fin, så får man lida pin" Det sa jämt mamma när jag var mindre och tjatade om att jag var så håröm. Förmodligen har de flesta hört det någon gång under uppväxten. Eller så har jag en mamma som gillar ordspråk.

Övertid

Är på jobbet och nyss frågade dom om jag kunde jobba över, ambitiös och duktig som man är ställer man upp. Men det var bara 30 min det gällde så det går ju bra iaf. Sen har jag ju Hj:s med men det brukar ju gå ganska fort. Man har ju vanan inne nu om man säger så..

Efter det bär det av hemåt och ordna något att äta, sen blir det PLUGG till 100 % Åh ikväll måste jag komma någon vart.
På torsdag har jag bokat för prov och jag vill inte få IG. Jag ska ju klara dethär ju! Så det blir till att lägga manken till.

Nej nu ska vi göra lite bokningar.

Gårdagens ogenomtänkta..

Måste bara skriva en lätt pinsam sak som inträffade igår. Inte helt genomtänkt från min sida.
Det som hände var att igår morse var det väldigt kallt, fick tillomed skrapa rutorna på bilen. Så när jag kom till jobbet stoppade jag i motorvärmaren. Ja man måste ju passa på när man betalar en måndasavgift för det varje måndad. Och sedan när jag kom ut till bilen då jag slutat så tänkte jag ju inte på att solen hade legat på och gassat hela dagen plus att jag kört motorvärmare. Så det var säkert +40grader i bilen. Oj oj det var mindre skönt! Fick köra med öppen ruta ett tag.

Så idag har jag ingen motorvärmare. Jag lärde mig en läxa.

God morgon

Ännu en ny solig dag! Åh vad härligt. Man känner sig mkt piggare och mår bättre när det är sol och lite varmt. Sitter på jobbet men känner mig lite hängig idag, får se om jag blir  bättre senare. Igår var vi ut och tog en liten prommis på kvällen, gick hem till K:s föräldrar och fikade te och macka. Sen bar det hem igen, var så himla skönt och friskt ute igår kväll. Nu ska det börja prommeneras hemma..

Ikväll blir det att åter ta itu med matten, ska försöka fråga lite här på jobbet idag då jag tänkt att göra provet på första kapitlet i slutet av denna vecka. Håller tummarna för att det kommer gå bra!

Nu ska jag ta mig ett glas med C-vitamin brus med exotisk smak. Låter bra va?

Årets första glass är är en solero ice fru...

sp_a0456 (MMS)

Årets första glass är är en solero ice fruit. Supergod!


Mediumet

Jaha nu börjar denna arbetsdag lida mot sitt slut, skönt! Och då bär det av en sväng mot Hanni och Sandra. Kanske blir en snabbfika eller något och sen ska jag hem och äta middag. Ikväll känns det som om det blir lugnt, måste plugga en del men men. Det löser sig.

Igår var jag ju som sagt till ett medium, har aldrig provat det innan så det var intressant och spännande. Hon sa en del saker som gjorde att jag nog trodde på det men mkt var ju saker som skulle kunnat stämma in på stortsett alla i min ålder.

Men rådet som jag fick var att jag måste börja lära mig att ta egna beslut och inte bara följa vad andra tycker och det är verkligen jag i ett nötskal. De som känner mig väl vet om det.
Sen kunde hon bara ge mig lite råd om framtiden och yrken och det var tydligen ekonomi så det känns ju bra. Ska kolla lite mer på utbildningar och lägga in det och skicka iväg senast imorn har jag tänkt. Sedan sa hon vissa saker som jag inte vill skriva om här som är lite mer privata. Men i det stora hela tycker jag att hon var duktig och det var kul att prova på men jag vet inte om jag skulle göra om det till det priset..

För tipset som vi fick i lördags på högskoleprovet var att göra det innan torsdag då sista dagen är för då kommer många på det i sista sekunden och hemsidan blir överbelastad och fungerar inte som den ska. Och det skulle ju vara himla tråkigt!

Nej nu ska jag ta en clementin!

Första vårtecknet, men vet inte riktigt va...

sp_a0452 (MMS)

Första vårtecknet, men vet inte riktigt vad blommorna heter. Vet någon?


Måndag 12/4

Är slarvig varje helg nu. Förstår inte...
I lördags gjorde jag iaf högskoleprovet, det var intressant men det kändes inte som om det gick så bra. Ska ta mod till mig och rätta lite senare idag. Men förra året kändes det inte heller så bra men gick ganska bra så det kanske är samma sak iår.
Sen var vi på bergen en sväng och efter det åkte jag till Olle och Sandra och åt grillat och hade trevligt. Men jag var nykter så det var skönt! Åkte upp på järnvägs en sväng, känner att det kunde jag skippat nu såhär i efterhand men men gjort är gjort.
På söndag morgon tog jag en skön prommenad i solen från kyrkan och upp mot Kramsta och tillbaka. Jätteskönt var det att gå i sin takt och bara lyssna på alla ljud. Försökte att hitta lite vårtecken men hittade bara små små blommor, vet inte vad dom heter. Med dom är blå. Kanske ni vet vilka det är? Knäppte ett kort men det syns inte så bra. Får fixa bilden senare.

Sen åkte jag hem och solade i bara bh, det var så himla varmt! Lyssnade på musik medans och bara njöt av solen, tror t.o.m att jag somnade en stund.

På kvällen var jag upp till Ljusdal en sväng och träffade ett medium. Mer om det skriver jag senare!

Nu blir det en kopp te. Tjing


Kväll, igen

Nu är det kväll igen, förstår inte att tiden går så fort.. Har nyss ätit middag och det blev natchos, så sjukt gott är det, tror att jag nog skulle kunna leva på det. För man kan variera det så mkt, eller kanske inte leva på det man jag kommer nog inte tröttna på det så lätt.

Syster-yster Tina är här också, alltid lika trevlig! Ska försöka kolla lite på matten och sen försöka förbereda mig lite för morgondagens högskoleprov. Någon mer som är lite pirrig i magen och nervös??

Nej nu sätter jag fart. På återseende!

Frågesportsfredag...

... är någon som vi har börjat med här på jobbet. Riktigt kul faktiskt. Tänkte att jag skulle dela med mig av lite frågor som ni kan klura på om ni vill.

Frågorna lyder:

* Vad är akrofobi?
* Vad är en Wurlitzer 1800?
* Om du fyller en korg med moreller, vad har du då plockat?
* Vem är ordförande vid utrikesnämndens sammanträden i Sverige?
* Ekoxen är ett landskapsdjur i ett svenskt landskap, vilket?

Ja det var några frågor, kan ni något svar? Ta en funderare vettja och släng in en kommentar...

Fredag morgon

Äntligen fredag, som jag har längtat. Sitter på jobbet då jag var här redan vid 7.15. Det ni! Skönt att sluta tidigt ju.
K kom hem igår och masserade ryggen sen låg jag med värmekudde hela natten så nu känns det väldigt mkt bättre. Det tackar vi för. Fy det var inte alls kul igår för jag måste gå som en gammal tant och luta mig framåt för att slippa smärtan men när jag väl sträckte på mig och gick rakt blev det ännu värre. Så nu hoppas jag att det inte kommer tillbaka idag.

Idag är det jag som har fredagsfika här på jobbet och då bjuder jag på kladdkaka + grädde och kolakakor. Hoppas på att det smakar bra. Insåg igår att det är ju faktistk himla kul att baka, att skapa något själv istället för massa köpefika eller bröd. Så på söndag kanske jag ska ta itu och baka lite matbröd. Vi får se.

Nej nu ska jag ta lite C-vitamin brus och hoppas på att jag slipper bli förkyld framöver, känns som de flesta är det nu fast jag brukar sällan bli sjuk så jag hoppas att jag slipper iår med. *peppar, peppar*

Kvällsgöra

Har precis slängt in kladdkakan i ugnen så nu är det bara att vänta.  Ser ut att bli smarrig och den smakade bra då jag tog lite av smeten.

Trippen till Bollnäs blev lyckad, köpte faktiskt inga skor hör och häpna, och det var nog lika bra. Hittade inte riktigt något på Lindex heller. Men på Rusta hittade jag massa städsaker och typ tvättmedel och sköljmedel. Så nu är jag redo för att tvätta.

Sen blev det en sväng förbi Max för lite mat. Mumma!
Nu sitter jag bara och väntar på kakan och sen ska jag ner och duscha i hett vatten för att sedan krypa till kojs. Blir ingen matte för mig idag då jag har så sanslöst ont i ryggen och magen. Vet inte vad det är för fel, men när K kommer hem ska han nog få massera mig lite.

Nej nu ser kakan god ut. Dax att ta ut den snart. På återseende imorn.

Här är ringen!

sp_a0447 (MMS)

Här är ringen!


Ryggont

Mätt i magen igen och snart har jag rast, sen är det inte så lång stund kvar tills jag slutar. Skönt! Och då blir det till att hoppa ut i bilen och åka till Bollnäs, fick lite sällskap också av Sara så det känns bra. Blir en sväng förbi Rusta med, där kan man ju alltid hitta något kul!

Gjorde ett kort test av ett gammalt högskoleprov tidigare imorse och det gick helt okej så det känns bra. Nu blir det till att ladda upp inför lördag. Så får vi se hur det går. Jag håller mina tummar!

En negativ sak är att jag har så ont i ryggen, längst sidan på vänster liksom. Vet inte om jag har sovit konstigt eller sitter som en kratta på jobbet, ont gör det iaf.
Nej nu ska jag sluta klaga och ta en kopp te istället.

Jo idag har jag på mig en ring som jag bara älskar, vill ni se den?

Torsdag 8/4

Ny dag och nya möjligheter, eller hur var det? Idag är jag väldigt trött iaf, vet inte vad det är för såå sent gick jag inte och la mig. Kanske tröttade ut min hjärna med matten igår kanske. Hmm.

Idag är det jobb iaf för hela slanten och sen styr jag kosan mot Bollnäs där jag ska åka och hämta mitt pass. Så tänkte jag passa på att kika lite i affärer. Sen blir det nog att jag åker hem för ikväll ska jag ju baka en kladdkaka som jag ska ta med till jobbet imorn då det är min tur att ha fredagsfikat. Hoppas på att det blir god bara.
Ja det är hur min dag ser ut i korthet, intressant va?
Fast det kan ju hända något kul, vad tror ni? Isf skriver jag om det, jag lovar!


Färgning av bryn och fransar

Har haft en liten skönhetsstund såhär på kvällen. Kan inte påstå att det blev särskilt stor skillnad men lite blev det iaf och det är ju huvudsaken. Men det blir ju bättre på salong. Men så länga får ni hålla till godo med detta.
Förövrigt håller jag på att bli galen på matten..


Före


Under


Det jag använder


Och efter, inte särskilt stor skillnad men jag vill inte ha det för mörkt heller.



Vad tycks?


Fjällvandring kanske?

Har suttit och funderat på lite spontana idéer och kom på. Fjällvandra, det är något jag verkligen vill testa. Finns så mkt fina vyer och upplevelser som Sverige har som man aldrig upplevt, (delvis för att det är så dyrt att semestra i sverige) Men i sommar ska jag banne mig ta en tripp till fjällen för lite vandring, om jag så ska behöva åka själv. Ta på sig vandringskängorna och bara ut och njuta. Det låter inte fel va, eller töntigt???

Har hittat en massa fina bilder iaf så detta ska jag nog försöka skrida i verket. Se så fint.. Vad tycker ni??
Se så hurtigt.






Bilder låndad från Google.


Spontan idé sökes!

Nu är det lite lugnt på jobbet, känns ganska bra. Frågade min kollega om hjälp med matten så vi får se hur det går. Han tror att jag kommer att behöva en grafritande miniräknare. Oj någon sådan har jag inte, någon som har en och skulle kunna tänka sig låna ut den till mig ett tag. Lovar att vara försiktig!!
Skickade även ett mail till min lärare för att se vad han säger.

Nu är det bara 3.5 timmar tills jag slutar. Wie vad tiden går fort när man har roligt. Haha ironisk! Skulle vilja hitta på något riktigt kul någon gång framöver, åka någonstans på en liten tripp, nåt spontant. Hm undra vad det kan vara.. Får försöka spåna vidare på det. Fjällen  hade ju varit nice men där är det väl inte heller så mkt snö kvar. Synd men men, nästa vinter kanske..

Back to a wonderful work!

Onsdag 7/4

Sitter på jobbet igen då, idag blir det kvällsjobb till klockan 18. Skönt ändå att ha gjort sitt kvällspass efter detta. Det brukar gå ganska bra till 18, känns lite värre till 19. Men men..

Sen bär det av hemåt för att laga mat, plugga och kolla på skolor. En sak som är himla negativt med min dator hemma är att jag inte har något Word paket inlagt. Och Word som är så bra enligt mig. Men jag får väl förmodligen skriva det i programmen jag har och sedan fixa till det här på jobbet. Ingen som vet om man kan skaffa word paketet på annat håll? Har funderat på att köpa det men det blir ju en ganska stor kostnad. Hmm får fundera lite på det.

Imorn efter jobbet bär det av till Bollnäs för att hämta mitt pass. Ska nog passa på att även kika lite på den stora skoaffären i bollnäs, värsta skohimlen ju. Jag som bara älskar skor. Så vi får se om jag hittar något.

Nej nu ska jag ta en kopp kaffe.

ps. jo dagen till ära bär jag kjol, för nu jäklar ska våren komma. De ni!

Nu är det snart sängen för min del. Bö...

Nu är det snart sängen för min del. Börjar iofs klockan tio imorn så jag är ju inte uppe för länge. Nu ikväll var jag till Sandra och pluggade åt sushi, så sjukt gott! Sen har vi ätit Ben & Jerrys glass som smakade himla bra. Pratat tjejsnack och haft det allmänt trevligt. Sen nu har jag kommit hem, duschat och bakat ett gäng kolakakor, jag blir nästan imponerad av mig själv. Det var år och dar sedan jag baka, så det var därför jag tog något väldigt enkelt. Jag har ju fredagsfika på fredag. Ska faktiskt försöka och avancera till att baka matbröd någon dag framöver. Men nu ska jag kika en sväng i matteböckerna och ta en kopp te innan det blir sängen. Godnatt på er!


Det var riktigt gott med sushi till middag!

sp_a0445 (MMS)

Det var riktigt gott med sushi till middag!


Tatueringsplanerna

Nu är det på G, har ju funderat länge på att göra en tatuering och nu börjar det närma sig. Jag vet vart jag vill ha en och vad det ska stå. Och nu ska jag få en kompis tid så det börjar närma sig.. Ska göra på foten och är rädd att det kommer göra gräsligt ont. Det är ju såpass tunn hud där och dom jag har pratat med säger ju att det gör ont men att det går. Och som det gamla ordspråket lyder "vill man vara fin så får man lida pin" Det stämmer ju faktiskt ganska bra!

Utbildningar hit och dit

Sitte och har kollat lite på KY-utbildningar nu inom ekonomiområdet. Och det finns ju hur mkt som hellst!! Hur ska jag kunna välja?? Och sen så är det inte så lång stund kvar heller innan ansökningarna måste vara inne. Hm det blir en spännande tid framöver. Vet att jag tjatar om detta mkt men hur ska jag göra?? Behöver råd för jag har själv en släng av beslutsångest.

Ska det vara:
*Redovisningsekonom
*Redovisningskonsult
*Kvalificerad juridisk handläggare
*Optometritekniker
*Fastighetsmäklare

Många frågetecken och funderingar just nu men det får ni stå  ut med! :)

Glass i stora lass

Sitter här och blev så sjukt sugen på glass, även fast det är jättekallt ute. Hm det skulle inte sitte fel med en Cornetto Jordgubb. Det är nog min favvoglass, har ni någon favorit?

I sommar är det jag som ska äta glass som en tok. Sen har en kompis tipsat om Ben & Jerrys glasskaka eller hur man ska förklara den. Har fortfarande inte provat den men ska nog snart göra det, hon sa att den var värd priset. Hmm återstår att se.. Tillsvidare får jag sitta och fantisera mig bort.


Tisdag och tillbaka på jobbet

Back to work again! Känns sådär men det blir ju en lite kortare vecka än vanligt iaf. Så det är ju ett plus i kanten. Shit denhär veckan måste jag plugga som ett as. Ska försöka göra klart första kapitlet så jag kan göra ett prov snart. Hoppas på att jag klarar det och då är det ju BARA 3 kapitel kvar men typ 150 sidor. Känns sådär, man jag har ju gett mig den på att jag ska klara det.
En massa annat som också ska fixas. Måste skriva antagningsbrev till KY-utbildningar och sen ska jag söka skolor. Är ju bara några dagar man har på sig kvar och med min tur och glömska glömmer jag väl det fast jag satt påminnelser lite här och var.
Det skulle även vara bra om man kikade på något gammalt prov också tills på lördag då det är stora högskoleprovet. Oj oj idag ska jag klå mitt förra resultat. Vi får se hur det blir, men de brukar ju gå bättre andra gången eftersom man är mer beredd på det hela och vet hur själva upplägget fungerar. Håller tummar och tår!

Har förövrigt haft en väldigt bra och lyckad påskhelg med mkt trevligheter. Det tackar jag för! Och igår när vi var och grattade lillebror blev Star Wars legot väldigt uppskattat vilket var tur. Det är så skönt att ha lite familjeträffar ibland med alla.
Nej nu ska jag ta en kopp te, har fortfarande lite ont i halsen. Skriver mer senare..

Jaha då blev det vinter igen.

sp_a0444 (MMS)

Jaha då blev det vinter igen.


Lediga måndagen

God morgon på er! Kass uppdatering jag haft nu under helgen men det har varit så mkt annat, vi har varit hit och dit.
Igår morse var vi ut på isen igen och pimplade lite. Fick ingen fisk men  det var trevligt sällskap och gott fika, sen sken ju solen hela tiden med. Det var ju ett plus också..

Ligger i sängen nu och bloggar, himla bekvämt faktiskt men nu snart ska jag gå upp och göra mig klar för senare ska vi åka till Bollnäs och gratta min lillebror som fyller 8 år, storkillen våran. Så det ska bli kul.
Nej nu tror jag att jag ska hoppa ner i duschen och sen blir det förhoppningsvis lite mattepluggning innan vi åker, det skulle behövas.

Tänk att det är måndag och man är ledig, himla skönt. För då blir ju arbetsveckan lite kortare iaf. Åh på fredag är det jag som ska ta med fika till jobbet, något förslag??


Glad påsk

Idag har man varit lite trött men hade det väldigt trevligt på isen och på berget efteråt igår. Tack alla! Oturligt nog orkade jag inte med på kvällen, var så sjukt trött och det tror jag var bra idag för annars hade jag nog inte varit så pigg.
Idag var vi till hudik en sväng och kikade lite, tog en sväng förbi donken också, där blev det en cheesburgare och en äppelpaj. Mumma!

Och nu har jag precis duschat och ska göra mig iordning. Ikväll står det grillat på menyn, sen får vi se vad som händer.
Hoppas att ni andra också har haft det trevligt.

Glad påsk på er!

Vi har det bra på isen! :)

sp_a0440 (MMS)

Vi har det bra på isen! :)


Regn, regn

Jaha då blir vädret en fråga för bloggandet igen. Regnet bara öser ner, hoppas hoppas att det blir fint imorn. Såg så ut på vädret men det ser inte så ljust ut nu riktigt.  Vill ju ha sool!
Vill kunna sitta ute och njuta i solskenet. Känna att solen värmer. Ja vi får se vad det blir.

Ska hem direkt efter jobbet, skulle ju tagit en prommis med Monica men jag vet inte om jag är så sugen i detta väder. Men som ordspråket säger "det finns inga dåliga väder, det finns bara dåliga kläder" 
Nej nu ska jag ta en kopp te, känner mig lite fryssen så jag hoppas att jag inte blir sämre ikväll eller så.


Jobbar och kollar på matten mellan samtale...

sp_a0439 (MMS)

Jobbar och kollar på matten mellan samtalet, jag kör multi! :)


Gamla tiderna

Satt och tänkte lite, tänk när man var yngre och det var skärtorsdag. Oj vad kul man tyckte att det var då, iaf jag gjorde det. Då gick man ju oftast först kortdag på skolan och sen brukade vi åka hem till Josefine och byta om för att gå påskkärring på Lustes och Pellpers. Det var tider det, och vi fick jämt sjukt mkt godis, frukt och lite pengar. Det brukade vara jag, Jossan, hennes lillebror Alex och Tina. Haha så som vi jobbade med påskkorten och allt! Ja det var tider det, nostalgisk man blev nu. Måste försöka leta reda på ett kort som jag kan visa. Så himla söta var vi.
Tänk om det kommer några hem till oss i eftermiddag, vad gör jag då? Jag har inget godis... Hm kanske de får en liten slant då istället. Haha ja vi får se.


Skärtordag!

Idag känner jag mig bättre, yes! Var lite rädd för att jag skulle bli sjuk lagom till påsk men det verkar gå bra. *peppar peppar*
Sitter på jobbet nu och ska vara här till 16.30 sen får vi se om det blir hem och en prommis ikväll kanske. Kom inte ut något igår utan åkte direkt hem och låg på soffan mest hela kvällen, pluggade lite matte också.

Ska bli så himla skönt med lite långledigt nu, sova ut ska jag göra oc bara ta det lugnt, eller ja fest kommer det ju bli men ska försöka att ta det lugnt då. Sitter och funderar om hur det blir imorn, tydligen ska det vara sol på förmiddagen bara och sen regn. Vissa ska ut väldigt tidigt och jag är osäker på om jag kommer orka. Får se hur vi gör. Får ladda upp med mkt fika iaf för då kan man ju hålla sig sysselsatt ett tag.

Nej nu blir det samtal igen.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se