Nyårsfin

Såhär ser jag ut idag. Blev en lite suddig bild men men. GOTT NYTT ÅR PÅ ER!!


Nyårsnaglar!

Såhär ser dom ut ja! Bild på hur jag kommer se ut blir senare. Har inte funderat klart än men lite lockar blir de nog allt.


Finservisen

Hade lilla julafton hos pappa igår. Åh vad mysigt det var! Fick ännu mera fina saker, en krok som Edvin gjort själv av luffarslöjd, två fina ljusstakar i fattigmanssilver, en till ljuslykta i liknande stil, fina handdukar och sist men inte minst kopp+fat och assiett i servis serien jag samlar. Wie snart har jag en hel uppsättning.
Snart bär de av för lite shopping! Me like:)


Frukost

Sitter här och ska äta lite frukost, sen göra mig lite iordning och sätta mig på bussen till Bollnäs där vi ska ha lite "lilla julafton" idag. Så det ska bli mysigt, ett minus är att de känns som om en förkylning är på gång. Typiskt! Men får proppa i mig lite tabletter och nässpray och hoppas på ett de ger sig.


Julafton i bilder

Ja, här kommer lite bilder sedan julafton.










Julen är över...

... Och den har varit himla lyckad. Bara nyår kvar nu :)
Har haft en bra jul med god mat, trevligt sällskap och fina klappar. Sedan blev det utgång ändå på Stath på juldagen. Även det var jättekul, mindre kul var det på genvägen då de var träd överallt på vägen och hemma var vi utan ström ända tills igår runt 19. Tack för att de kom tillbaka, tråkigt bog verkar de fortfarande finnas dom som inte har ström än.
Idag åker K och jobbar då då blir man gräsängkling, ska faktiskt umgås mkt med syster då och ta tag lite med pluggandet faktiskt. Får se hur det går!
Ha det bra!


Julafton

Nu är klapparna öppna och jag har bara fått saker jag önskat mig. Så himla kul! Hoppas att ni också har det bra?!
Helt sjukt vad många julklappar det blev då vi bara är fyra personer. Men riktigt trevligt har vi det, snart ska jag, mamma och Tina köra klappleken.
Mamma var lite kul också genom att ge både mig och Tina två snapsar var. Haha alkoholfria men goda ändå.


Grann gran

Är påväg hem från Bollnäs nu. Ska till att fira K:s mamma nu och sen får vi se vad som händer ikväll.
Idag har vi klätt granen hos pappa och den blev så fin.


Dan före dopparedagen

Sitter för tillfället på tåget ner mot Bollnäs, blev lite ändrade planer men toppen ändå. Ska överraska Edvin på skolan och sen klä deras gran tillsammans. Tina är också hemma så hon är med, hela familjen är samlad vilket toppen, nu får julen komma!
Var och hämtade väskan också idag som jag budade till mig.
Nu på tåget fick jag veta att jag kunde åka på fritidskortet också, förstå vad jag har "tjänat in" då jag köpte det. 450 kr har jag lätt åkt upp.
En stort minus denna dag är att min koppling på bilen fortfarande är stum fast den har stått inne i varmgarage hela natten. Hm undra vad de kan vara för fel? Vill ju kunna ta mig nånstans i mellandagarna när K är borta..
Nej nu ska jag vara lite social ned Tinatös. Hoppas att ni alla har det bra såhär dagen före julafton.


Vinterland

Här är en bild på när vi åkte förbi skålbo idag. Så himla vackert!


Dom har kommit!

Äntligen, nu är glasögonen här. Och jag trivs så bra i dom. Har inte knäppt nån bild med dom på än men nedan ser ni hur dom ser ut. Och vad fort det gick, bara cirka 10 dagar sedan jag beställde dom och igår kom dom i brevlådan. Härligt när det hår fort.

Idag har jag varit på DHL med papper för tjänstledighet och även träffat alla trevliga där. Kändes bra att säga hej!
Sen gick jag och kikade på köpingen en sväng. Kikade efter nå kläder men hitta inga så vi får se vad jag tar på mig på juldagen. Hm...

Har även hunnit bogsera ner min bil där kristoffers jobb har garage, där inne är det varm så vi tänkte att kanske kopplingen skulle lossa om den tinade upp men vi får se. Jag håller tummarna för att det inte är nåt värre.
Nu tänkte jag försöka mig på att göra en skoluppgift. Kan ju inte lägga av alldeles helt..


Vintern är här!

Idag har jag sysselsatt mig väldigt bra fast jag inte visste vad jag skulle göra. Tog en prommis i fina vintervädret, dock var det lite kallt. Sen har jag pysslat på lite här hemma, har plockat granris till bron, färgat ögonfransarna och nu ligger jag och kikar på Greys på femman.


Vad ska man göra idag då?

Har vaknat, ätit lite frukost och plockat lite. Funderar på vad jag ska göra idag, kan inte riktigt ta mig nånstans då min bil inte medarbetar. Ska kolla om jag får igång den senare.
Någon som har nåt förlag på vad man kan hitta på?


Järvsö

Nu är jag i Järvsö. Härligt, och här är det vinter. Fick starta hemkomsten genom att skotta hela gårdsplanen. Hade ju fyrhjulingen till hjälp men fick handskotta en del med. Blev riktigt stolt över resultatet för att vara första gången.
Sedan var jag och mamma och grattade Abbe som fyllde år, riktigt trevligt att träffa alla dom och sen var det gott fika. Efter det tog jag och mamma en liten kvällstripp, jag gillar ju att göra det. Åkte och kikade på snökanonerna bland annat.


Jullov!

Japp nu har man äntligen jullov! Känns jättebra, ska lägga det sista i väskan nu, städa toan och invänta fikabesöket som jag sedan ska få åka med till Järvsö. Man har ju tur! :) Fick tillbaka inläsningarna på förra delen av kursen också, alla VG vilket känns bra! Nej bäst jag sätter fart här, innan besöket kommer.


God natt!

Men nu är det natta här i lägenheten i Gävle. Sista natten här nu på ett tag, imorgon får jag jullov och blir hemma länge. Funderar på hur mina blommor ska må men får vattna ordentligt imorgon och hoppas på det bästa. Dom klarade sig ju förra julen. Och det är ju bara tre stycken jag har.

Har iaf varit en bra dag mestadels, först föreläsning, sen fick jag veta att jag klarade förra tentan, tror ni att jag blev glad eller? :) Bästa julklappen hittills. Haha! Sen gjorde vi uppgiften som ska in imorgon så nu är allt klart innan jul. Får se hur mycket plugga jag får gjort nu på lovet men måste försöka lite då och då eftersom när jag börjar skolan igen är det bara 10 dagar innan sista tenta denna termin.

Sen imorgon tar jag tåget hem vid 17, blir nog till att skotta det första jag gör men lånar nog K:s fyrhjuling då, han är ju inte hemma än så man får försöka agera manlig då ;)

Snart är det julafton och jag har nog inte riktigt insett det än, vi pratade om det idag på skolan. Förr hade man ju nedräkning cirka en måndag i förväg och nu är de bara dagar kvar. Tiderna förändras..

Tog en fika med tjejerna ikväll också på Java nere på stan, en liten avslutningsvis då alla åker hem över jul och nyår. Trevligt som alltid!
Nu är det läggdags så det blir tisdag nån gång! Natti.


Måndag

Godmorgon på er! Idag är det måndag, vilket innebär att det är näst sista dagen innan "jullov" Och tror ni att det känns underbart, jaaa! Är i Gävle nu igen, ska ta och stoppa i mig lite mat nu och sen åka till skolan. Efter skolan blir det jobb med uppgiften som ska in imorgon.
Igår efter att vi kom hem hann vi skotta gården och ta en skotertur i Harsa. Sen åkte K och jag åkte vid 18.19. Skulle ta bilen in men den bara slirade i snön så kom inte där ifrån och sen blev kopplingen stum också, hoppas innerligt att det bara är snö som fastnat någonstans så inte bilen har gått sönder..
Här är en utsiktbild över Sundsvall från Södra berget. Underbart ställe!


Södra berget

Jaha, ligger just nu på sängen på rummet och pustar ut lite. Är proppmätt, men har hittills haft det så bra. Tyvärr är jag och min mage inte riktigt överens så det känns sådär men men.
Började dagen här med ett besök på spaavdelningen, där var det bastu, bubbelpool och "japansk tvätt" Sen lunchbuffe, som var himla gott. Efter det lite tid på hotellrummet innan julbordet. Riktigt mycket folk och god mat, underbar underhållning bestående av Wallmans show. Låter gammaldags men dom var grym! Snart bär det av en sväng men sen blir det nig sängen.
Jo lite otippade saker inträffade också genom ett frieri, spännande!


Nya naglar

Oj, har inte skrivit på länge nu men det har bara varit skola och det är ju inte så kul att jag bara skriver om det.
Har iaf gjort en riktig julstädning nu, så de är klart. Har även precis duschat och målat naglarna. Så nu är jag fin för hotellvistelse. Vi åker ju till Södra Berget i Sundsvall imorgon. Ska bli så sköönt! Vi är medbjudna av K:s jobb. Haha riktigt kul att vara "respektive" Det blir god mat, behandlingar och gott dricka. Kan verkligen INTE klaga! Ser så mycket fram emot det! :)

Snart bär det av till mamma, hon och jag ska klä granen. Myys! Tyvärr är inte Tina med men hon kommer ju hem snart. Vi ska göra vårt bästa för att få den fin, lilltrollet!
Sen vet jag inte vad som händer, blir nog lugnt iaf eftersom vi åker tidigt imorgon.
Vad tycker ni om naglarna, var länge sedan jag hade pärlor på. Hoppas att dom sitter en stund nu så dom inte ramlar av direkt.


Luciamorgon

Luciamorgon är här. Jag satte klockan på strax innan sju, gick upp och kollade på luciamorgon på tvåan.
Tyvärr hade jag ingen att lussa för men de gick bra att vara själv också. Ska snart åka mot skolan. Sitter här och äter lite gröt och dricker kaffe nu. Idag blir det föreläsning och sen ska vi sitta och gå igenom inlämningen inför torsdg. Skönt att ha den gjord så fort. Haha bara en inlämning, ett PM och en tenta kvar av denna kurs. Men det fixar man väl.. Man ska ju vara pooositiv! :)


Ny hårfärg

Jaha söndagen är här och solen skiner. Helt underbart! Är hos mamma nu en sväng och ska senare upp på byn och äta lunch med pappa, Edvin och Kerstin som kommer. Ikväll bär det av mot Gävle igen, men nu är det inte långt kvar innan jul. Och denna vecka går vi bara tills på torsdag, sen till helgen bär det av mot Sundsvall och SPA, jaaaa!

Gårdagskvälleb var trevlig den med, var hemma först och åt godmiddag. Var till Skästra på fika och sen hem och mys i soffan. Vid strax efter elva följde jag med Hanna till Ljusdal. Vi var ut på krogen nykter. Helt otroligt! Stod där med en varsin Loka i handen men trevligt var det. Stannade inte till stängning utan åkte hem efter en stund men träffa många trevliga.

Idag åkte K och jobbade redan vid klockan 10. Det var stressigt nu innan jul men men. Jg träffar ju familjen istället då.
Ha en trevlig söndag på er!
Ps.såhär blev resultatet. Vad tycker ni?


Förändring

Jaha, i helgen ska det bli lite förändring på mitt yttre. Dock ingen markant men lite. Vågar mig inte på så stora förändringar jag. Vad tror ni? Kanske jag ska lägga upp en före och efter bild?


Jaaaa

Nu börjar ha flyt! Jag var ju med i en tävling med Lensway igår, och vet ni vad, jag vann!! Så jag kommer kunna få ett par gratis glasögon. Himla härligt. Sen är tentan skriven, har handlat de sista julklapparna. Nu ligger jag och tar det lugnt bara innan tjejerna kommer ikväll och vi ska tillsammans laga middag. Sen blir det nån film eller liknande :)


Tävling

Sitter och gör en liten provtenta inför imorgon för tillfället. Så plingade det till i mobilen och påminnelsen om Lensway tävlingen kom. Tur, för det hade jag glömt bort. Så nu är jag anmäld och tävlar om 2000 par gratis glasögon som dom ska lotta ut. Skulle vara kul att ha chansen att vinna. Elller hur? Ett par fina glasögon efter jul liksom. Inte helt fel, har ju ändå funderat på att köpa nya. Får veta om man vann imorgon på förmiddagen. Spännande!
2000 par är ju ändå mycket, om jag bara visste hur många som var med och tävlade skulle jag ju kunna räkna ut sannolikheten för att jag skulle vara en av de som vinner. Hahah skadad av den nuvarande kursen eller vad tror ni? :)

Tog en prommis imorse iaf med mamma till sjukhuset. Sista gången hon var där idag så nu räknas hon som frisk. Inge mer besök där nu får vi hoppas. Receptionisten hälsade hejdå och sa även att hon hoppades att de inte skulle ses mer där och det får vi verkligen hålla tummarna för.
När jag kom hem tog jag en varm dusch, kände inte förrän då hur kall jag var om låren. Oj vad de stack och pirrade. Ingen behaglig känsla. Men nu sitter jag i min myszipperall och pluggar så nu är det frid och fröjd.

Ska nog snart ta och göra lite soppa till lunch. Och lite lunchtv på de, fint som bara den. Och ikväll blir det godmiddag, matvete, bacon, avocado och tomat. Precis som middagen innan tentan sist, får hoppas att det bringar tur, gick ju himla bra sist iaf.
Nej nu ska jag rätta min "provtenta".
Tjing



Natta

Nej nu är det dags att sova här hos mig. Ska faktiskt kliva upp i tid imorgon och ta en promenad innan jag fortsätter att plugga. Känns som en bra start och få lite frisk luft och rensa tankarna direkt. Tror det kommer göra mig pigg :) Godnatt på er!


När man tentapluggar...

... Får man äta sånt och göra sånt som hjälper ens motivation. Haha så nu står det en godisskål på bordet, ljusen är tända och mysdressen är på. Nu kör vi! Fast jag är rätt trött på denhär kursen nu, vill bara ha lov. Men snart så ;) Och K ringde nyss och berättade en kul sak. Fjällen är bokat i slutet på januari en helg. Åh vad mysigt! :) Har man nåt mer att längta efter. Lovely!
Nej nu ska jag fortsätta här, se hur det går.


Söndag!

Nu är det söndag, igen! Tiden går så fort, men snart är de ju jul så då får det gärna gå fort. Är åter i Gävle. Sitter här med en kopp kaffe och ska läsa lite innan jag slänger mig i sängen. Satt med Bella på tåget ner och pratade om allt möjligt. Himla trevligt, och vi bestämde att vi skulle ta en fika eller liknande nån dag. Man får ju liksom passa på när man bor i samma stad.
Apropå att tiden går så fort, imorgon är mamma inne på sin femte och sista vecka här i Gävle. Det hat gått så fort och jag är jätteglad att allt har gått så bra. Känns skönt!

Idag var jag och mamma på julmarknad på stene också, köpte dock bara en god lussebulle. Men mysigt var det. Och som tradition är så var det även uppträdande av järvsö lucia, där då Bella är med iår. Dom var så fina så!


Klart!

Kolla vad fint det blev när vi fixat med bordet. Jag är nöjd iaf. Och nu lyser första ljuset också i detta hus. Vad tycker ni?


Tentadimma igen

Jaha, nu är det sax igen. Tycker inte att det var länge sedan sist. Men nu är det bara del 1 tentan. Den andra och sista kommer efter jul. Wow sen börjar vårterminen. Helt sjukt! :)
Är iaf hemma i Järvsö nu och sitter och pluggar lite. Men de är så mycket som ska in så jag vet inte i vilken ände jag ska börja. Hm!
Inatt fog Gävlebocken också, tycker att den kunde fått stått kvar lite längre än såhär. Men men, tråkigt nog var de ju inte kallt så detdär "istäcket" fick man inte se nåt av.
Min cykel har jag hämtat nu från verkstaden iaf så nu kan jag cykla igen. Riktigt skönt, de går ju så mycket fortare än att gå.
Hade en himla trevlig kväll i onsdags iaf, dansade och pratade, god mat och trevligt sällskap. Gick hemåt Brynäs vid ettiden tror jag. Bra gick det iaf men fick lite ont i fötterna, ville inte riktigt lägga pengarna på en taxi.
Nej nu måste jag fortsätta här.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se