Jaha sitter en sväng med matten igen. Det...

Jaha sitter en sväng med matten igen. Det är kul när man förstår men när man inte gör det vill man bara slänga iväg böckerna. Annars har jag bara tagit det lugnt ikväll, sovit en sväng och nu känner jag mig bättre. Hoppas att mår toppen imorn. Skönt att det är som fredag imorn! :) Nej nu ska jag nog gå och lägga mig, i tid för en gångs skull. God natt!


Choklad är alltid gott, eller hur?

sp_a0433 (MMS)

Choklad är alltid gott, eller hur?


Semester 2010

Nu har jag äntligen lämnat in ansökan för semester i sommar, ska bli spännande att se vad man får. Hoppas att jag får mitt första val :) Håller tummar och tår, men förmodligen är det en period som de flesta vill ha så vi får se hur det blir. Spännande blir det iaf. Undra när man får reda på det? Hm det ska jag kolla..
Annars inget nytt nu, har druckit lite te och känner mig lite bättre i halsen men har forfarande ont i huvudet och i nacken. Skulle nog behöva en massage egentligen.


Onsdag 31/3

Onsdag idag och känner mig inte kry alls, har ont i ögonen och i huvudet så vi får se hur dethär går. SItter på jobbet nu men skulle inte ha något emot att vända hemåt igen. Men jag har inte riktigt råd att vara sjuk. Får se om jag blir bättre snart.

Igår blev det en prommis med Sandra och sen blev det godisätning och pluggning hela kvällen. Fick lite gjort men har MKT kvar innan jag är klar. Skulle vilja kunna göra första provet snart men vi får se hur det blir.

Sitter och pluggar matte med Sandra och ät...

sp_a0431 (MMS)

Sitter och pluggar matte med Sandra och äter godis!


Här är mitt nya te, riktigt gott!

sp_a0429 (MMS)

Här är mitt nya te, riktigt gott!


Godisråtta

Jaha nu har jag äntligen fått lite mat i magen, blev rester från igår. Pasta och kräftsås, wonderful! Så toppade man med lite godis som de har i ett stort påskägg här på jobbet. Lyckan är gjord!

Har haft lite strulsamtal idag på förmiddagen så jag hoppas att det blir bättre nu på eftermiddagen. Vill bara sluta nu känns det som. Då blir det apoteket först och sen ska jag till Hj:s. Ikväll kommer Sandra O en sväng för lite plugg och prommis tror jag. Myys!
Nej nu ska jag nog ta en till godis, godisråtta som man är.



Tisdag 31/3

Började tidigt idag men det är också himla skönt då jag slutar redan vid 15.15 men då har jag ju Hj:s kvar också förstås.
Igår blev det lite mattepluggning iaf och sedan kom Sandra då vi skulle kolla lite på resa men det slutade med att vi bestämde oss för att ta det en annan gång. Det matchade inte riktigt med de tider vi hade och sen hittade vi ingen billig resa som passade våra plånböcker till ett varmt ställe. Hittade en jättebra till Egypten men då kostade bara resan 4900 tror jag och då blir det lite väl mkt då man även  ska leva och äta en vecka också. För när man är på semester är det ju skönt att kunna unna sig lite iaf. Känns himla trist men vi var överens om det och vi får helt enkelt ta det senare då vi sparat lite mer och vet att vi kan hitta något till bra pris.

Avslutade kvällen med att fika skorpor och dricka te, det var ju himla gott faktiskt!
Och idag måste jag gå till han som sitter med scheman på jobbet och förklara hur läget är, bara dom inte säger att jag inte kan ta tillbaka semestern, kan dom göra det??

Så måste jag lämna in för sommarsemestern, ska jag ta 4 veckor eller spara 1.5 veckor och bara ta 3.5 i sommar. Men å andra sidan vet jag inte hur läget ligger till i höst om jag ska börja plugga eller inte. Hmm mkt funderingar blir det nu.

Nej  nu blir det en kopp te tror jag.. från Friggs.


Matteplugg

Sitter och pluggar lite matte nu, jag ska klara detta!
Åkte till Carro en sväng efter jobbet och skulle prova skorna men jag kunde inte ha dom :( Synd när dom var så snygga! Men men, det är ju inte skönt med skavsår heller direkt.

Väntar på att Sandra ska komma och kolla om vi hittar någon resa nu annars blir det nog att vi struntar i att åka, vi får se vad som händer. Nej tillbaka till matteböckerna, skriver mer senare.

Edvin

Här är han, bästa lillebrorsan. Och hur söt som hellst!



Och himla duktig på att åka skateboard är han också.
Man får skryta om sina syskon va? :)


Min lillebror

Skickade iväg ett sms till Edvins mamma och frågade om hon hade några tips på vad han kan tänkas önska sig i present. Vet ni vad hon svarade? Han vill ha en svart Michel Jackson hatt för han gillar honom och musiken. Hur sött är inte det?? Han ska fylla åtta.
Så ge mig tips på vart man kan hitta en sådan. Kanske på Lindex eller likande?? Får kika runt lite på nätet kanske. Vad kan han annars tänkas vilja ha?
Tips?

Veckans to do!

Har insett nu att detta nog kommer att bli en ganska busy vecka. Har lite som jag måste ta itu med.
På schemat står:

* Kolla några bankpapper från Bollnäs
* Kontakta ungdomsmottagningen om nya p-piller
* Kolla hur jag och Sandra ska göra med resan
* Lämna in semesteransökan tills i sommar
* Söka lite skolor kanske?
* Plugga MATTE!!
* Och sist men inte minst måste jag köpe en present till min lillebror som fyller år på måndag. Han blir 8 år! Storkillen!

Så jag kommer att hålla mig sysselsatt tror jag.


Måndag 29/3

Oj oj, har inte skrivit på hela helgen, sorry!
Men såå mkt har det inte hänt, var ju meningen att vi skulle åka till lassekrog i fredags men det blev ändrade planer. Vi kollade på vädret och såg att det inte skulle bli fint på lördagen så vi stannade hemma då. Inte så kul att åka och fiska om det blåser och är mulet.
Så istället blev vi bjuden på middag hemma hos Erik och Anki, himla trevligt. Så blev det lite grogg på kvällen också.

På lördagen tog vi det mest lugnt, K har varit förkyld så han har inte orkat med så mkt. Åkte en sväng till Sara och Anders på kvällen, blev lite vin där och Mario Wii. Somnade där i soffan så vid 23 tiden rullade vi hemåt igen.

Igår pluggade jag lite, städade på Hj:s, var och handlade och hälsade på Erik och Anki en sväng. Så om man sammanfattar helgen hat det varit en hyffsat lugn helg. Skönt det med, det kommer ju en påsk om några dagar. Skulle egentligen vara himla skönt att bara åka bort en sväng men man blir väl hemma. Det är ju säkert många som kommer komma hem i helgen.

Nej nu är det en  ny arbetsvecka och jag är som alltid trött på måndagar. Men det kanske blir bättre efter lite starkt kaffe, vad tror ni??

Mer önskelista

Har suttit och surfat runt lite och kom in på Modegallerian och hittade en maaassa fina saker. Detta är det jag hittade. Vad tycker ni??









Alla bilder kommer från http://www.modegallerian.se


Fredag 26/3

Fredag fredag, bästa dagen av alla! Och idag slutar jag vid 15.30 så det blir ganska tidig hemgång. Åh vad skönt! Då bär det av mot bibblan först och sedan hemgång, ska packa lite och efter det styr vi bilen mot lassekrog är det tänkt. Ska ta en kväll där och hoppas på att det är sol imorn så man kan åka och fiska lite kankse eller bara sitta i solen.

Igår blev det en prommis med Anna och Monica, blev en liten bit vi tog. Himla skönt att komma ut lite, sen bar det av hemåt för lite städning och hängning av tvätt. Kul det låter va??

Nej nu ska jag ladda upp för helg här på jobbet, och idag är det ju fredagsfika!! Super för mig som gillar sötsaker!

Önskelista

Jaha nu var man mätt i magen igen, idag blev det lasange, stor skillnad från gårdagens spagetti och köttfärssås va? :)
Nu är det BARA 2.5 timme kvar tills jag slutar och då bär det av hemåt för att bara byta om och sen blir det prommis tror jag. Himla skönt! Men träningsverken min sitter fortfarande i sedan i tisdags och igår gjorde jag inte heller något. Blev så himla sent.

Vill ha en massa saker nu men det är något som sätter stopp för det hela, pengar! På min önskelista just nu står:

* En utlandsresa, just nu känns det kanske lite osäkert men jag ska kolla upp det hela mer idag
* En tattuering på foten
* En bilstereo så jag kan börja poppa "riktig" musik i bilen och inte bara radio och kasettband. Även fast man inte    ska underskatta kasettbandstiden..




Lön och räkningar

Torsdag idag och löning, vilket känns väldigt behövligt. Vet inte vad jag gjort med pengarna men slut har dom varit ett tag nu så det var skönt med lite påfyllning.
Betalade alla räkningar imorse så nu är det inte lika mkt kvar. Men skönt att ha det gjort iaf..

Idag blir det jobb ända fram till 18.30 och sen ska jag hem och laga lite middag tror jag. Blir nog qornfyllda paprikor och matvete. Hur gott låter inte det??

Huvudet fullt

Nu är det kväll igen, tiden går så fort. Mötet på jobbet höll på såpass länge så det blev ingen prommenad för mig och Monica, får kanske ta det imorn. Så jag har bara kommit hem, ätit lite och kikat lite på tv.  Försökte kolla lite i matteböckerna men huvudet känns fullt med info. Tänkte ta en dusch nu och se om jag kan kolla på det lite mer efteråt. Sen blir det sängen och vänta på att K slutar så man får godnatt kramen.
Imorn jobbar jag kväll, fast inte hela till 19 utan bara till 18.30. Haha!
Blir väl lite städning eftersom det är torsdag men det kanske jag kan ta på morgonen.

Nej nu ska jag gå och duscha,natti natti.




                                  Lägger ut lite fina sommarbilder för jag längtar såå till sommaren!

Mätt i maggen igen

Nu är man mätt i magen igen. Blev spagetti och köttfärssås till lunch, himla gott! Min såg däremot inte lika god ut som på bilden men smakade himla bra iaf.
Idag är det lite molnigt och kallt ute. Hm vill ha sol och värme, nu ska snön bort. Men snart kommer sommaren men det ska bli ganska skönt med våren innan, se blommorna börja växa fram, sopmaskiner på vägarna men då kommer ju all smuts och skit fram med så det brukar ju lukta lite, men det hör ju också våran till.
Eller vad tycker ni?


Bild från google.


Höjdpunkten

Sitter här och funderar igen. Det är massa tankar som bara snurrar runt, vad händer i framtiden? Vad vill jag bli, vilka skolor ska jag söka. Blir det att man måste flytta?
Men först är det ju tänkt att jag ska åka utomlands en vecka nu v.16 men mina aningar säger lite att det inte kommer att bli av. Det är helt enkelt för dyrt om man till ett varmt land. Ska prata mer med Sandra men man får säkert räkna med typ 6-7 tusen om man lever lite snålt. Och det är ju rätt mkt pengar. Vi får se, ska väl träffas någon dag och kika runt lite.

Sen vill jag åka igen till London. Handla på Primark och känna in våren och sommaren. Det skulle inte skada. Satt och kollade på Ryanair och det är ju inte alls dyrt och nu när punden är så låg. Hmm vi får se. Har sett att en vän skrev om samma sak på sin blogg. Så då kan man drömma sig tillbaka och längta tillsammans :) Eller hur?

Nej nu är det bara några minuter kvar till dagens höjdpunkt, lunch!!
Fast ikväll är det ju utbildning också, men det kan ju också bli spännande.

Onsdag 24/3

Onsdag idag och lite ont i kroppen. Igår följde jag med Mia, Hanna och Sandra på afrodans på STARK. Och jäklar vad kul det var, och vad slut man blev efteråt. Riktigt skoj var det men liite väl dyrt per gång. Kul att prova iaf.
Sen åkte jag hem till mamma och beställde lite kläder från Ellos och det mesta jag ville ha verkade finnas.

Sen åkte jag hem och pluggade lite matte, duschade och kröp ner i sängen.

Idag är det jobb och sen blir det möte med jobbet. Ikväll hoppas jag på en prommenad och sen måste jag fortsätta med matten. Just nu känns det som om jag aldrig kommer att hinna klart. Inde i den takten jag har iaf...


POLISEN

Fick ett sms från polisen för en stund sedan. Mitt pass har kommit! Det gick verkligen undan. Men nu till problemet, jag vet inte när jag kommer ha tid att hämta ut det. Hmm vet inte hur jag ska lösa det. På torsdag hade varit perfekt men då jobbar jag självklart kväll till 18.30 och det hinner jag ju inte med.
Får se om jag kan byta med någon eller så? För jag vill ju hämta ut det så fort som möjligt!

Men somsagt allt brukar ju lösa sig och sen låg det tydligen där i tre månader så innan dess ska jag ju absolut hämta ut den.

Sjuk?

Sitter här på jobbet och känner mig trött och seg. Vet inte om jag håller på att bli sjuk. Har kollat alla bloggar och allt möjligt. Vad gör man nu? Har suttit och kikat runt på olika resor och hoppas att jag och Sandra kan hinna träffa varandra och försöka styra upp något någon dag framöver. Det blir ju rätt mkt pengar som denna resa kommer kosta och jag vet egentligen inte om jag kommer ha råd. Men vi får diskutera lite.

Hoppas att det löser sig bara.

God morgon sunshines!

Ny dag och nya möjligheter. Fast denna dag bjuder förmodligen inte på något annorlunda. Börjar tidigt idag men då får man ju även sluta tidigt.
Känns lite i benen igår efter promenaden men funderar på att ta en till sväng idag, kanske en annan runda. Funderar på att ta en sväng mot backen över storsved. Men jag får se hur det blir, skönt var det att få friskluft iaf.

Sen ska jag nog till mamma en sväng idag med då vi kankse ska beställa lite kläder och då är det ju bättre om man beställer tillsammans pga frakten och så. Hittade faktiskt en del godingar som jag hoppas finns kvar. Nej nu blir det jobb..


Kvällning

Hemm igen nu, har suttit och pluggat lite matte, druckit te, duschat och haft ansiktsmask.
Nu blir det sängen tror jag faktiskt, för imorn är det ju en ny dag. Hoppas på att den har något roligt att erbjuda. Jo sen har jag suttit och kollat lite i ellos också så imorn kankse det blir en liten beställning. Vi får se. Ska nog krypa ner i sängen nu och börja på med min nya bok som jag lånade på biblioteket idag. Seom den är bra.

Men först ska jag smörja in mig med lite aloe vera!

Love unmaked faces!


Kvällning

Hemm igen nu, har suttit och pluggat lite matte, druckit te, duschat och haft ansiktsmask.
Nu blir det sängen tror jag faktiskt, för imorn är det ju en ny dag. Hoppas på att den har något roligt att erbjuda. Jo sen har jag suttit och kollat lite i ellos också så imorn kankse det blir en liten beställning. Vi får se. Ska nog krypa ner i sängen nu och börja på med min nya bok som jag lånade på biblioteket idag. Seom den är bra.

Men först ska jag smörja in mig med lite aloe vera!

Love unmaked faces!


No subject1

sp_a0426 (MMS)

Är ute en sväng i det sköna vädret påväg till mamma.


No subject1

sp_a0409 (MMS)

Här kommer en sen bild från modevisningen för inferno


Back to work

Ny vecka och nya möjligheter.
Har haft en trevlig helg med vänner och fest. Sen var det otroligt fint väder på lördagen så då blev det mest att vi lapade sol ute. Satt i solen och drack saft och åt munkar från marknade. Det var verkligen livet på en pinne.

Igår var jag till Hanna en sväng på kvällen och köpte lite aloe vera produkter av hennes granne. Så nu får vi se om det fungerar men det tror jag verkligen att det gör. Ska bli spännande att se förvandligen.
Känner att jag måste lägga ut lite kort här, ska försöka göra det ikväll. Sen blir det kanske en hurtpromenad också, en powerwalk skulle inte skada tror jag. Sen ska jag ta mig en funderare på om jag ska köpa gymkort eller inte.. Får se hur det blir.

Nej nu blir det en kopp kaffe, eller te??

I-landsproblem

Idag är det ganska lugnt här på jobbet, skönt med lugnt avslut innan helgen. Måste komma på vad jag ska ha på mig ikväll också, dagens i-landsproblem. Hmm får nog fundera lite, byxor och linne eller ska man ha klänning?

Hoppas på att det inte blir allt för mkt folk idag bara, men det ska det inte bli för då kommer jag säga till. En sak som bekymrara mig är att vi har knappt några parkeringsplatser så det kommer kankse bli lite trångt. Får hoppas på att de flesta får skjuts för annars vet jag inte hur jag ska lösa det hela.

Men det löser sig alltid..

Hudik med syster

Justja igår var jag ju i Hudik med syster Tina. Haha vad kul det var, skulle ju dit och göra ett nytt pass. Slutade tidigt från jobbet och allt så jag skulle komma iväg i tid. Ringde Tina och hon ville ju med och hon var på stationen. ( i ljusdal trodde jag självklart) Men så var ju inte fallet, hon var ju redan i järvsö men som tur var så hoppade hon på tåget mot ljusdal igen så det gick bra. Medans jag väntade köpte jag en supersnygg keps på Inferno och sedan var jag förbi systemet och inhandlade rusdrycker tills ikväll.

När vi kom till Hudik åkte vi först till Donken och köpte oss en ostburgare för att stilla hungern och därefter bar det av till Polisen.
Jag måste ju verkligen varit den omständigaste igår iaf, först tog jag ett kort. Gjorde klart allt och när hon frågade om jag var nöjd var det ju lika bra att säga att jag inte var det när jag inte var det. Fick göra om det, nej då sa hon att jag såg för glad ut. Nuförtiden ska det vara ett neutralt ansikte så jag fick knäppa om mitt kort två ggr. Haha men till slut löste det sig iaf.

Sedan blev det rusning genom affärerna på 20 min innan dom stängde. Men ändå hittade jag ett par shorts,ett linne och en tröjja. Jag lyckas ibland!
Sen åkte vi och åt igen, så efter det rullade vi fram. Åkte en snabbis på Coop i Hudik med och köpte slingfärg,tulpaner och shampoo.

Därefter tog vi racern och styrde mot järvsö igen via kalvstigen. Kom hem ganska sent och började genast slinga håret, för att spara så mkt tid som möjligt gjorde jag det och medans jag väntade på att håret skulle blekas städade jag toaletterna, dammsög,vattnade blommor,diskade och plockade iording så nu är det rent och fint hemma. Städade inte allt för mkt då det säkert kommer blir skitigt idag om det kommer folk.
Kom i säng ganska sent och upp tidigt så i värsta fall får jag ta en koffeintablett idag och hoppas på att man piggnar till.

Hur har ni haft det?


Fågelkvitter

Äntligen fredag, den härligaste dagen på veckan! Steg upp tidigt och masade mig iväg till jobbet. Började ju sju idag men det var ändå väldigt skönt. Kom ut i morse, fåglarna kvittrade, det blåste inte och vädret var härligt, lite disigt sådär och solen var påväg upp. Hann precis slänga soppåsen innan sopbilen kom, det var en härlig känsla. Ska bara försöka att ta med den upp till huset idag eftersom det är marknad i helgen och vi inte vill ha en full soptunna igen om det är någon som använder den.

Så idag blir det jobb och sedan får jag se om jag tar Hj:S direkt med. Funderar på att fira helgen med lite sushi till middag. Det är ju så sjuukt gott! Och enkelt när man bara kan köpa. Sen ikväll blir det fest innan Engmans.
Blir nog en bra dag detta!

Farligt att diska

Har glömt att skriva om min lilla klumpiga incident härom dagen.
Jag står och diskar i godan ro och ska ta locket till stekpannan som är gjord av glas och vips så åker den ner i golver. Glassplitter överallt, vet inte vad det är nu för först spritflaskan och då locket.
När jag ska försöka plocka ihop allt fick jag ett x antal små glasbitar i fingrarna. Det mesta kunde jag ta bort direkt men en stannade lite längre. Har försökt fått ut den men det har inte fungerat. Så jag har tänkt att det kanske ändå inte var något även fast det har gjort ont.

Och nu imorse mellan samtalen så satt jag och tröck och donade med fingret. Och helt plötsligt slinker det fram en glasflisa som kanske var 3mm lång. Inte konstigt det gjorde ont! Så nu hoppas jag att jag inte har något kvar, men fingret är alldeles varm medans de andra är kalla. Är det normalt, ska det vara så?

Torsdag 18/3

Idag blir det också en bra dag känns det som. Började tidigt och får sluta tidigt, då bär det av för att förmodligen köpa en keps och sedan styr jag bilen mot Hudik för att fixa ett pass. Sedan blir det nog en del kikande i affärer. Skulle vilja ha så mkt men jag ska iaf kolla på ett par shorts hos Lindex och hoppas på att Hudik har rätt storlek.

Igår hade jag en väldigt trevlig kväll iaf med tjejerna! Blev räksallad, vitlöksbröd och en MASSA prat och skratt. Så tack för det!

En bra dag!

Idag har det varit en förhållandevis bra dag. Har fått sovmorgon, sedan har det gått ganska bra på jobbet. Har varit på mattelektion idag och det gick väl sådär, fick lite ångest då det är så lite tid kvar tills det ska vara klart och jag har ju nyss börjat i boken och förstår väldigt lite. Men jag ska klara det! Måste göra det.

När jag kom tillbaka till jobbet var jag på möte med min chef och fick väldigt mkt beröm så det känns faktiskt toppen. Så man får veta att man är duktig då man sliter som ett djur vissa dagar. Dom verkade himla nöjd med mig och då blir man ju inte annat än glad liksom. För jag har ju inte jobbat här i ens ett år!

Och snart är det bara 40 min kvar tills jag slutar. Så himla skönt och då bär det av till Ica för lite handling för ikväll blir det tjejmiddag hemma hos mig. Ska bli himla kul att träffas lite. Det blir jag, Sandra, Sara och Monica. Yes yes, får se om det blir någon film eller nåt senare.  Ska försöka att lägga mig i ganska bra tid då jag ska börja jobba vid 7.15 imorn. Men då får jag ju sluta tidigare iaf.

Nej nu kör vi spurten mot jobbdagens slut.

God morgon

Har nyss ätit frukost och kollat lite på tv samtidigt. Ska sminka klart mig nu och åka mot jobbet. Idag blir det jobb, mattelektion och ikväll blir det girlsnight med Sandra, Sara och Monica. Trevligt värre.  Men först blir det jobb till 18, inte lika kul men det ska nog gå.

Såhär ser jag ut idag, inte riktigt färdigfixad men men. Ni förstår sammanhanget.


Nails

Nu är det kväll igen, har städat på Hj:s och sen bar det av och hämtade Tina som ska sova här inatt. Helene kom och åt lite middag med oss och sen har vi suttit och pluggat matte som galningar. Nu blir det duschen och sen ska jag lägga mig och kika på lite tv. Börjar sent imorn så jag behöver inte lägga mig såå tidigt.

Tänkte visa mina naglar som jag gjorde igår hos Adele. Valde vanliga vita franska med en glitterrand. Enkelt och väldigt snyggt tycker jag. Vad tycker ni?



God natt på er!


Tisdag och sol!

Oj igår var jag sämst på att skriva något. Men men, ska försöka bättra mig men jag tycker inte att det händer något speciellt i mitt liv som är värt att skriva om. Sitter på jobbet som vanligt och funder lite. Är lite osäker för det känns inte riktigt som om det kommer bli någon resa nu. Är lite strul med att hitta någon som passar och sedan är det ju inte så många ställen som är billiga nu så de som väl är varma är dyrare. Så vi får se hur det blir, men det vore ju himla skönt att komma iväg lite.

Får se hur det blir, sen är det massa annat också, funderingar om skola, vart, vad och liknande. Men som sagt, det löser sig ju alltid. Men en sak som jag verkligen borde ha lärt mig vid dethär laget är att ingenting blir som man tänkt sig. Men det kan ju även vara positivt.
Aja det blir nog bra till slut. Känner att  jag är lite negativ men det får man ju vara ibland tror jag.

Idag åkte K också till funäs, bra avis jag är! Skulle så gärna velat följt med men jag fick tyvärr inte ledigt från jobbet. Men jag hoppas kanske att det blir en till sväng innan snön försvinner. Håller tummar och tår!

Nej nu blir det nog en kopp kaffe, så man piggnar till lite.

Måndag 15/3

God förmiddag på er. Måndag igen och jag sitter och gäspar hela tiden. Trots att jag sov länge.. Idag är det jobb och efter det ska jag till Adele och fixa naglarna igen. Ska bli spännande, har funderat på lite olika alternativ jag skulle vilja ha. Men det blir alltid snyggt. Men idag vill jag nog ha vita toppar alltså franskt stuk nu när det blir vår och så.

Sen blir det hemgång och ikväll måste jag plugga en massa matte. Skulle behöva gå på lektion men tror inte att jag hinner det och får sluta från jobbet idag. Men ska höra med min chef angående onsdag. För då ska jag försöka komma in i boken lite mer också.

Nej nu blir det samtal igen... Tråkigt inlägg, men men. Ni som orkar läsa, gör det!


Söndag

Nu är det kväll igen och jobb imorn, känns sådär men men. Det går nog. Har haft en himla bra dag iaf.
Igår hade jag det jättetrevlig på både Sofia Karlsson och hos Anna. Utgången på kvällen var också super. Träffade en del folk, blev en massa dans. Så tack för det alla inblandade.

Idag har jag varit och åkt slalomskidor med pappa och Tina. Jätteunderbart väder, blev en massa åkning fika och skratt. Jättemysigt att hitta på något sådant spontant med pappa och syster. Och sedan var det otroligt skönt att känna farten i kroppen igen. Underbar känsla att bara kunna släppa på farten och bara köra. Så nu sitter jag här och känner hur det hettar lite i ansiktet. Bara man inte fått googelbränna..

Ikväll blir det nog himla lugnt, kanske en film och god mat. Inget annat planerat, K kommer snart hem igen då han har varit och jobbat idag. För att han i veckan åker till fjällen. Dom kommer nog få det himla bra, synd bara att jag inte fick ledigt för annars hade jag också följt med. Men förhoppningsvis blir det kanske en fjällresa till. Hoppas på det iaf.

Nej nu ska jag kolla lite på Per Mobergs "vad blir det för mat"

Pimms öde

Idag blev det en sväng med längdskidorna, inte så långt då det var så dåliga spår men det var skönt att komma ut i luften iaf. Sen åkte jag till Tina en sväng.

Och nu är jag nyduschad och ren. Så satte jag mig och skullel lyssna på lite spotify och så hör jag en SMÄLL! Vänder mig om mot baren och inser att det är min Pimmsflaska som har åkt i golvet.
Sprit överallt på golvet. ÅÅÅh vad jobbigt. Det var bara att torka upp och glassplitter och allt. Den som jag hade sparat från England tills nästa helg då det förhoppningsvis blir lite tjejfest.. Skulle ju bjudit på det då.

Och det typiska är att jag har bara sett Pimms i England och sedan på systemet i sthlm. Det finns inte här uppe. Men tydligen var det inte meningen att jag skulle dricka den då den for i golvet. Men nu har jag dragit ur basen iaf.

Nej nu ska jag hämta min syster för att sedan åka och lyssna på Sofia Karlsson.


God morgon världen

Jaha har kollat lite på tv och solen skiner ute. Funderar på vad man ska göra idag. K har åkt och jobbat så jag vet inte riktgt vad som händer för mig. Funderar på om man ska ta en promenad eller kanske en skidtur. Hmm får fundera lite till tror jag. Sen senare idag blir det Sofia Karlsson konsert och efter det blir det middag och födelsedagsfirande hos Anna. Ser verkligen fram emot det och sen blir det förmodligen utgång ikväll. Himla kul ska det bli iaf.

Vad gör ni idag?


En underbar bild från fjällen förra året tror jag.


Tips på resa tack!

Har nyss ätit lunch så nu är man mätt i magen. Har suttit och kollat på lite resor också men inte hittat någon perfekt än. Någon som har tips på billiga resor v.16 till ett varmt ställe??

Min lillasyster ringde också tidigare och meddelade en rolig sak, hon hade vunnit biljetter till en Sofia Karlsson konsert på lördag och bjöd med mig. Och det vore ju faktiskt himla kul, och mysigt att hitta på något bara vi systrar. Vi får se hur det blir men hon är ju himla bra Sofia Karlsson. Många lugna och fina låtar.


God morgon

Nu är det fredag! Äntligen. Och solen skiner och snön smälter. Kan det bli bättre? Nja känns faktiskt inte som så. Det som skulle kunna bli bättre vore kanske om man satt i en snögrop i fjällen, strålande sol men trevligt sällskap och en kopp choklad i handen kanske. Men jag hoppas att även det kommer att inträffa innan snön smälter bort.

Idag blir det jobb och sedan ska jag köpa sista presenten till Anna. Hoppas att hon blir glad för det men det tror jag. Hj:s blir det efteråt och ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Men nyktert blir det iaf. Men imorn blir det fest.

Ska höra med pappa också om jag ska följa med han och lillebror och åka slalom imorn, det är skandal att jag inte gjort det än iår. Men därför hoppas jag att det blir imorn. Får se om det blir i järvsö eller i bollnäs.

Snaart..

... drar du och jag utomlands. Det ska bli så himla kul och underbart skönt. Det behöver vi tycker jag.



Längtan

Vill ha sommar snart! Få lite bränna och kunna gå ut i shorts och linne bara. Eller vad säger ni? Längtar ni med? Tur att jag får komma till värmen om cirka en månad!


Paketleverans

Fick ett sms idag av mitt eget jobb, DHL. Att jag hade ett paket att hämta ut. Kan ni gissa vad det var i paketet?





Tattoo planerna

Jaha har ju börjat fundera på allvar dethär med tatureringar. Och Sara ritade ju upp en igår men nu har jag kommit på en ännu bättre. Ett ordspråk som min älskade gammelmormor ofta sa. Och det ska jag ha på Esperanto. Ett slags världsspråk som inte slagit igenom lika mkt som det var tänkt. Det påminner mkt om latinet. Men jag känner mig jättenöjd och den har jag tänkt haft på foten. Så nu ska jag be sara rita upp en snygg stil bara.

Och sedan är det ju bara att boka tid för själva genomförandet :)
Känns väldigt bra att jag äntligen har bestämt mig. Yes yes yes!

Torsdag 11/3

Igårkväll hade vi det himla bra tjejer. Först middag bestående av räksallad med god sås och vitlöksbröd. Efter det blev det hårklippning av både mig och Sandra. Så nu är mina toppar bättre och nu är det bara att hålla tummarna för att de börjar växa också.

Massa prat, kladdkaksätning och tatueringsskissande blev det också. Så idag blir det kanske ett samtal till en tatuerare. Vad tror ni. Om bloggfunktionen med mobilen hade fungerat hade ni kunnat fått sett en bild men det gör den ju ej. Himla synd men jag hoppas att det löser sig snart.

Idag blir det jobb ända fram till 17 och sedan ska jag in på köpingen och spana efter en present till Anna. Får se om jag hittar något kul. 

See you!

Stjärntecknet Oxen

                    Planet: Venus
                    Element: Jord

                     Oxen är det andra tecknet i zodiaken. 
                     Den är ett jordtecken, pålitligt med båda fötterna på jorden.

                     Den härskande planeten är Venus, kärlekens gudinna.

                                Hur den är som person. 

                Oxen är stabil, uthållig och har ett utpräglat skönhetssinne.
                Den är trofast och lojal. Har man en oxe till vän kan man räkna
                med att den ställer upp i vått och torrt för en.
                Har den lovat en sak så kan man vara säker på att det blir så.
                En oxe bryter sällan sitt löfte.
                Uthålligheten gör att den alltid slutför det den börjat med.
                Tryggheten är viktig för oxen, både i arbetslivet och på fritiden.
                Han vill alltid veta säkert i förväg vad som ska hända.
                Att leva för dagen är inget för oxar.
                Tryggheten i hemmet gör att han oftast vill stanna hemma i
                hemmets ljuva vrå. Det i sej är inget dumt val.
                Oxen med sitt utpräglade skönhetssinne har ofta ett smakfullt
                hem. Möblerat med bekväma möbler och mycket blommor.
                Oxarna trivs med att påta i jorden och har ofta "gröna fingrar".
                Han njuter av dofter, vackra färger och sköna material som
                känns behagliga att ta på.
                Oxarna är ofta musikaliska också och vill gärna ha skön musik
                att lyssna på.
 

                                    Negativa sidor.

                Oxar är ofta snabba att bedöma folk, oftast för snabbt.
                Eftersom oxen är så rädd för förändringar så kan han lätt fastna
                i vanor och gamla mönster.
                Han är mycket svartsjuk och har ett stort ägandebegär.
                Svartsjukan behöver inte bara vara mot en älskad utan även
                vänner och arbetskamrater som han tycker om kan han bevaka
                svartsjukt.
                Oxen är tjurskallig och envis. Han vägrar att lyssna på de mest
                övertygande argument när han bestämt sej för något, det går
                inte att övertala honom.
                Oxen är dessutom ofta tveksam inför främlingar och vill inte
                gärna släppa dem inpå sej.
 

                                     Kärleken.

                Eftersom det är Venus som styr stjärntecknet så är oxen mycket
                sensuell och erotisk när han är förälskad.
                Har en oxe blivit förälskad så är det svårt för föremålet i fråga
                att motstå uppvaktningen.
                En oxe vill gärna ha en partner som är lugn och stabil framför en
                vildsint en, återigen kommer trygghetsbiten in.
                Vill man charma en oxe så ska man bjuda på gott vin och god
                mat.
                Då har man den på "kroken" direkt.
                Tyvärr kan oxarna dock bli väldigt svartsjuka och det är ju inte
                bra i ett förhållande.
                På plussidan kan tilläggas att oxar ofta gifter sej och är trogna
                sin partner hela livet.
                De kvinnliga oxarna passar bäst ihop med:
                Lejon, Skorpioner och Stenbockar.
                De manliga passar bäst ihop med:
                Vädur, Skorpion, Stenbock, Vattuman och Våg.
 

                                     Arbetet.

                Oxar gillar som sagt var allt som växer och skönhet, så ett yrke
                som passar oxen är trädgårdsmästare.
                Estetiken är viktig för dem också och därför finner man oxar i
                konstnärliga yrken, t.ex.. konstnär, sångare, arkitekter,
                fotomodeller mm.
                En annan av oxens begåvningar är att han har god hand med
                pengar, han är mycket ekonomisk av sej och därför är ett
                passande yrke inom bankväsendet eller ekonomi i allmänhet.
 

                                     Hälsa

                Oxens svaga punkt, hans akilleshäl är halsen.
                De drabbas lätt av halsåkommor av olika slag och bör se till
                att inte bli kall om halsen i kallt väder.
                Dessutom lägger oxar lätt på sej för många kilon.
                Förkärleken för god mat gör att han får kämpa mot vikten
                hela livet för att inte rent ut sagt bli fet.

 


Skor!

Kollade lite på olika skor, hittade några på Skopunkten. Men saken är den att man får ju det tredje paret på köpet om man köpet tre st och jag är nog bara intresserad av ett par. Någon som är sugen på att beställa så kan man göra det tillsammmans.. Säg gärna till isf.

Dessa är de som jag är lite sugen på.



Onsdag

Ny dag och idag hoppas jag att det blir bättre på jobbet men det brukar faktistk onsdagar vara, efter denna dag lutar det ju mot helgen så det är underbart. I helgen blir det kalas hemma hos Anna, ska bli så kul. Måste köpa en present också men funderar på vad hon kan tänkas vilja ha. Hmm får nog tänka lite till. Men något fint ska jag nog klara av att hinna på.

Igår bar det av till Nor efter jobbet på Hj:s för middag och sedan plugg. Och oj vad duktig vi var, jag fick faktistk lite gjort men sen blev det ju mkt prat också.
Idag blir det jobb igen och sedan hoppas jag att det blir tjejmiddag och mys. Får se om de andra har tid. Vore ju himla mysigt.

Nej nu blir det en kopp kaffe så man kanske vaknar till..

Noll motivation

Fy nu är det inge kul på jobbet tycker jag. Det ringer som bara den. Jättemånga är borta och vissa har semester. Vet att jag inte ska klaga men jag har liksom ingen motivation till jobbet kände jag idag. Man känner sig lite som en robot när man bara sitter och matar samtal.

Man känner att axlarna stiger högre upp mot huvudet, har så himla ont men som tur  var masserade en kollega mig med en jättebra creme som hon hade så jag hoppas att det hjälper och hon sa att jag var "hård som ett stenparti" och det låter ju sådär. Men men kanske blir bättre nu på eftermiddagen men fortsätter det såhär tror jag inte att många pallar det.

Men somsagt man ska ju vara positiv men håll med om att det kan vara en aningens svårt ibland.
Tur att jag ska åka ner till Sandra och plugga ikväll. Då blir man alltid glad, så ska jag ju följa med henne och släppa in hästarna också och det har jag ju börjat få kläm på nu. Dom är så fina, önskar verkligen att jag själv kunde rida, gjorde ju det när jag var liten men sedan kom den nedrans allergin. Så den lotten fick jag, men det går bra iaf.

Nej nu ska jag ta itu med detta och snart blir det en staark kopp kaffe.

Pluggning på hög nivå

Nu är det tidsdag och värmen håller i sig ganska bra. Tänk vad fort det går med snön när det blir lite varmare, igår sken solen och det droppade för fullt från taken. Härligt känsla iaf när man ser skillnaden på snön. Det blir varmare i luften också så jag håller mina tummar hårt för att inte kylan och snön ska  komma igen för nu vil jag ha våår!

Idag blir det jobb i ljusdal och sedan hj:s. Sen ikväll bär det av till Nor för pluggning med Sandra. Nu ska jag verkligen komma igång. Ska försöka fråga Anton här på jobbet också om han kan hjälpa mig lite då han har läst matte c och tyckte det var himla roligt härom dagen när han kollade vilka uppgifter jag hade. För jag hoppas och tror att det kommer att släppa snart så att jag börjar förstå lite. Sen blir det nog pluggning med Helene på torsdag, det ser vi fram emot. Hon kan nog också hjälpa mig. Ja det var lite utav mina planer, har ni några fina?

Tjing

Isigt värre

Nu efter jobbet har jagg haft lite fart i kroppen igen. Har plockat lite här  hemma, tvättat två tvättar och hängt dom. Sedan har jag lagat middag och diskat. Pluggat lite matte utan framgång och sedan tog jag en liten powerwalk men oj vad det blåste på hemvägen. Och då hjälpte det ju inte med att bara ha gympaskor på blanka isen. Men hem kom jag iaf.

Nu blir det nog en kopp te i soffan innan jag kryper till kojs. Imorn blir det jobb i ljusdal och sedan hj:s så fullt upp alltså. Funderar på att ta en joggingtur imorn och sedan på onsdag kanske en simtur på simhallen i färlia.l Det tycker jag låter som ett bra upplägg för en lyckad vecka.

Sov gott!


Tröstshopping

Kollade med jobbet idag om jag kunde få ledigt 2 dagar då det var planerat att åka till fjällen men det gick inte för det var flera andra som redan fått ledigt. Det var himla synd för det hade verkligen varit jättemysigt och jag har inte råd att åka upp på fredag eftermiddag och hem på lördag kväll då det var stugbyte på lördagar. Så då blev jag lite ledsen, men men. Som tröst gick jag in på Frozza och beställde en klocka och ett par örhängen. En supersnygg klocka från Friis och company.
Vad tycker ni?



Måndag igen då

Måndag igen, ny vecka och nya möjligheter. Jag tror nog att dethär kommer att bli en ganska tuff vecka då det är så många som är sjuk och ska resa bort. En kollega här ska åka imorn till Thailand i tre veckor. Lagom avunsjuk man är, förstå vad underbart det skulle vara. Men någon gång ska jag också dit :)

Igår blev det ingen uppdatering för jag låg och hade migrän eller liknande hela dagen. Och nej jag var inte bakis, var nykter hela helgen. Men det var jättejobbigt, mådde illa, huvudet sprängde och det enda jag gjorde var typ att sova hela dagen. Framåt kvällen kände jag mig bättre så vi for till Erik och Anki och kollade på lite film. Avslutades som en bra söndag iaf.

Idag blir det jobb och sen måste jag ta itu med min matte, nu måste jag komma igång på allvar om jag ska klara detta. Får se hur det blir, sedan skulle jag varit till apoteket med och köpt lite nya saker. Hudkrämer, hudlotion och listerin står högst på listan. Får se om det blivit några förändringar också iomed att de bytt namn och likande.
 


Blev lite shopping iaf

Jaha då var lördagen över också, har inte hunnit blogga mer idag. Vaknade imorse och gjorde mig iordning, sedan var jag och hämtade min syster och skjutsade henne till jobbet innan jag åkte och blev masserad. Och oj vad skönt det var, verkligen behövligt! Och hon sa att jag hade väldigt hårda axlar med knutar i så jag tror att jag får försöka börja massera mig själv lite mer eller om jag ber K snällt göra det så att det kanske börjar släppa.

Sedan bar det av till Bollnäs, hittade faktistk lite tröjjor och linnen. Får visa er senare. Köpte även ögonbrynsfärgning, provade det nu ikväll och det vart jättebra. Tog fransarna med och det blev också bra. Nu blir det sängen, sedan hoppas jag att det kommer vara lika fint och underbart väder imorn som det var  idag för då blir det nog en tur med skotern för lite korvgrillning och solning. Det låter inte så tokigt va?

Godnatt!

Sov gott!

Nu blir det snart sängen för min del. Det blev sushi och film först och sen kom Sandra och hälsade på oss. Jättetrevligt hade vi det, pratade om allt möjligt men framförallt våran resa! Åhh vad kul det ska bli, gäller bara att vi hittar en bra som är hyssad billig också men det löser sig,det gör det ju alltid. Så denna kväll har varit himla bra. Nu blir det nog sängen snart. Ska bara gå och duscha en sväng först.

Men godnatt på er!

Vill ha från Lindex

Var in en snabbis på Lindex hemsida och kollade och hittade en maaassa snyggt. Vad sägs om detta?




Visst fanns det mkt snyggt? Nu nästan måste jag åka till Bollnäs imorn och kika. För kolla kostar ju inget :)


Kvällssysslorna

Jaha nu är det bara en timme kvar här på jobbet, känns som om det kommer att bli ganska så segt. Tur att jag har med mig matteböckerna som jag kan kolla lite i och försööka förstå. Men det borde ju släppa, ska försöka gå på en lektion nästa vecka om jag får ledigt från jobbet.
Till middag blir det nog sushi. K ringde och var lite sugen på det och det är ju även jag, jämt. Så nu ska jag bara komma på vad jag ska ta, men det blir nog en 6-bitars maki. Alltid lika gott! Får kanske knäppa kort på det så ni får se hur gott det ser ut. Nej nu ska jag nog öppna böckerna lite.

Dagens roligaste händelse

Nu börjar de flesta kollegor att sluta, själv sitter jag här och har flera timmar kvar. Inte särsklit kul men men, somebody is going to do it.
Dagens roligaste inträffade iaf för ett tag sedan, jag sitter idag på chatten och Anton börjar skriva till mig som en vanlig kund. Och innan jag förstår att det var hann. Guud vad jag skrattade. Haha! Låter säkert inte lika kul som det var men skulle ni varit med hade ni också skrattat. Så då förlängde man livet igen med något år pga all skratt.

Ikväll blir det godmiddag med K och sen kanske det blir till att träffa Hanni lite, får se om det blir en film eller liknande. Lugnt blir det iaf. Nu ska jag gå och ta en sockerkaksbit och en kopp kaffe. Så man får en liten sockerkick och förmodligen piggar på sig lite.

Dagens namn - Tove

Jo idag är det ju Tove som har namnsdag. Så grattis alla Tove! Jag räknar faktiskt in mig själv i detta även fast jag har dubbelnamn. Detta hittade jag på Wikipedia

Tove
är ett fornnordiskt kvinnonamn, den danska varianten av Tova och en feminin form av Tor. Namnet började användas i Sverige på 1800-talet. Tove uppges även enligt vissa källor betyda tuva – som i grästuva – och fågeln duva, båda källor från Danmark. Tove blev ett ganska vanligt tilltalsnamn på 1990-talet, under flera år var Tove ett av de 70 vanligaste tilltalsnamnen.


Fredag igen

Äntligen fredag och det betyder fredagsmyyys! Idag jobbar jag till 19, inte lika kul men jag har redan städat på Hj:s så det är skönt att det är klart.
Efter jobbet idag vet jag inte vad som händer. Några förslag??

Imorn blir det massage och sedan funderar jag på att åka till Bollnäs. Grabbarna ska ju åka på skoterträff. Så man kanske skulle ner och kika i lite affärer. Lindex har ju fått in väldigt mkt snyggt och sen har vi ju den stoora skoaffären. Har ju lite funderingar på att köpa ett par snygga sandaler tills i april. Hmm men det var ju det att jag skulle spara lite pengar. Får se vad som händer. Man brukar ju alltid hitta på något.


Bara för att vi är bäst!

Här kommer en vääldigt gammal bild på mig och min syster. Tror att det var en skolavslutning eller liknande. Är vi inte söta? Det tycker iaf jag, det blir ett gulligull ögonblick.




Kvällningen

Sitter hos mamma och ska bli bjuden på middag, inte dåligt. Det är faktiskt Tina som har lagat middagen, blev kyckling och något, jättegott. Lyssnar lite på musik och surfar runt. Var ju hemma innan och städade av lite, Tina hjälpte mig så då gick det mkt fortare. Så ikväll blir det till att sova i renbäddad säng, finns det något skönare? Ska nog ta på mig en ansiktsmask också ikväll. Färga ögonfransarna skulle man gjort också man jag får se hur det blir med den saken. Brukar ju bli bäst om man gör det på salong.

Sitter och kollar lite på gamla kort igen. Här kommer ett kort som visar den enda hårfärgen jag haft förutom blont. Fast denna hade jag inte mer än två månader tror jag. Tycker ni jag ska prova igen?



Full i magen

Lunchen avklarad så nu är jag åter mätt i magen. Idag blev det thai soppa, hur gott som hellst! Och nu är det bara att jobba järnet tills jag slutar. Är inte såå långt kvar nu men jag funderar om jag får sluta lite tidigare eftersom jag började 45 min tidigare idag. Då blir det till att hämta upp syster yster och hoppas på att hon har lust att hjälpa mig att städa lite hemma om jag skjutsar hem henne. Haha inte så troligt men man kan ju alltid hoppas. Tänkte att vi skulle ta en tur förbi Dollar också. Där kan man ju alltid hitta något kul, eller hur?

Gårdagens kväll spenderades förresten hemma hos Sandra i Nor. Åt god mat och sedan var vi så himla duktig, vi satte oss ner och pluggade matte. Hon med sin och jag med min, och medans åt vi billigt godis från ICA. OBS 4.90/kg nu! Så då bara måsta vi ju köpa. Jag måste medge att det gick sådär för mig. Men det tar nog lite tid att komma in i boken. Sedan var vi och släppte in hästarna också, jag har ju varit med några gånger nu så nu vet jag lite vad som ska göras. Även fast jag inte kan hjälpa till lika mkt som jag skulle vilja pga allergin.
Nu vankas det en kaffe tror jag. Håller ni med?

Rödtott?

Kikade runt på lite bilder på google.se och hittade dessa. Vad tror ni? Är jag helt ute och cyklar om jag skulle vilja ha något liknande. Tror ni jag skulle passa i det?



God morgon!

Idag känner jag att jag kommer bli väldigt trött. Anledningen till det är att jag först och främst var uppe lite väl länge igår och sedan vid 3 kom K hem efter att han hade skjutsat folk och då blev jag pigg som bara den och pratade länge och väl. Sen lyckades han somna men inte jag, och han snarkade! Blev så himla trött och tänkte att jag verkligen måsta sova och då går det ju verkligen inte.. Eller så blir det så att jag blir överpigg hela dagen som att komma in i andra andningen och sen ikväll komma hem och tvärslockna...
Och idag är det ju torsdag=städdag. Tråkigt men men. Det måste ju göras, bör bädda rent i sängen med som luktar brun utan sol. Och det vet ju dom som använt det att det är ingen superdoft direkt att känna.

Igår färgade en kompis håret också, rött! Precis som jag vill ha och har funderat på och det blev skiiitsnyggt! Blev verkligen avis, hon var också blond innan men inte lika blond som mig. Skulle jag prova det tror jag nog att jag skulle se ut som en morot, och det är ju inte särskilt läckert. Inte på mig iaf!

Nu blir det en stoor kopp kaffe.

Neulash

Är så himla sugen på att testa denna produkt! Men den är så himla dyr men skulle kanske vara värt det om det verkligen fungerade. Har läst lite om den och många bloggare skriver om den. Och många anser att den verklign fungerar. Men jag får nog vänta ett tag för nu tillåter inte min plånbok detta. Läs mer Neulash här.


Bild lånad av http://neulash.se/


Flawless skin

Nehe inte nu heller fungerade det med att jag skickade in en bild till bloggen jag ville visa er. Hmm funderar vad som är fel. Någon mer som har haft problem?

Aja hoppas på att det löser sig snart iaf. Längtar tills i helgen, för på lördag ska jag på massage. Ska bli så himla skönt! Få lite senknutor utknådade, oj fy hur det lät men det är så det är. Knastrar i hela ryggen när jag sträcker på mig. Sen kollade jag upp om Lotta i Bollnäs hade några tider för ansiktsbehandling men icke, synd. Men det får bli en annan dag, har ju ett presentkort som jag måste utnyttja. Ska bli så himla skönt! Tänk en portömmning, låter skitäckligt jag vet. Men oj vad skönt det förmodligen är efter. Skulle vara en dröm att ha ett flawless ansikte som gör att man kan gå osminkad. Aja nog med tankar och funderingar och tillbaka till bokningar..

Food soon

Nu kurrar verkligen min mage, vill ha mat nu. I lådan idag infinner sig baconsås med pasta. Så himla gott!

Har ju fått svar också från blogg.se att de tydligen höll på att fixa med en del förbättringar angående mms bloggning så jag hoppas att det fungerer snart. Har ju en del bilder som jag vill visa upp. Så jag håller tummarna!

Sitter och funderar på om jag ska göra om min blogg, är så less på denna. Men då måste man  vara lite teknisk med koder och allt, och det är inte jag tyvärr. Inte nån som kan hjälpa mig?

C-vitaminer i massor

Ny dag och nya möjligheter. Hm ja det är många borta på jobbet idag så det är mkt att göra. Hoppas att några kommer tillbaka snart innan andra åker utomlands. Men snart är det även min tur! Att åka utomlands menar jag. Yeees!
Har suttit och kollat runt en massa men vi har ännu inte hittat något perfekt. Men det gör vi nog. Åh det ska bli så kul och jag ser fram emot det hur mkt som hellst!

La ju upp lite gamla bilder igår, vad tycker ni? Är det något ni vill se mer av? :)

Idag blir det jobb till 16.30 och sen ska jag umgås med Sandra, funderar på vad vi ska hitta på för kul men det löser sig nog. Vi kanske kan sitta och plugga tillsammans, skulle inte vara fel om jag kom igång lite ju. Känner att jag skriver vääldigt osammanhängande nu men men. Ni förstår ju iaf.

Nu blir det en kaffe och en apelsin. Det är viktigt med c-vitamin i dessa tider, tar försäkerhetsskull även en brustablett.

Minnen

Är hos mamma en sväng nu och hämtar lite saker, kollar posten och liknande. Kom ju på att jag har en massa bilder på denna dator med. Tänkte att jag ska visa er några.


Här är en bild tagen i Våga, där vi bodde förut, regnbågen gick ner precis där vi bodde.

´

Bild från balen med mig och farmor. Hon är helt enkelt bäst!


Underbar bild från studentveckan, kvällen på Nore. Fråga mig inte vad jag gör med benen, känner på vattnet tror jag.


En bild på min fina klass, Sp3aEI. Saknar er!

Ja det var några foton det. Kommer kanske fler framöver.Nu blir det hem och sängen.


Dagens goda gärning...

... har jag nytt utfört här på jobbet. Jag plockade ur diskmaskinen på min lilla rast. Det kändes himla bra efteråt eftersom det stod fullt med koppar i diskhon. Men nu är det rent och fint. Himla nöjd med mig själv. Så jag inbillar mig att jag fick en liten stjärna i kanten för det. Vad tror ni?


Bild lånad av google.se


Mätt i magen igen

Nu var man mätt igen då, blev pasta och baconsås sedan igår. Hur gott som hellst! Nu blir det jobb igen, nästa höjdpunkt är vid 14.30 så jag har lite rast. Ska ringa och fråga hur K mår också då han är hemma och är sjuk. Hoppas inte han smittar ner mig bara, vill inte bli sjuk nu. Kostar för mkt att vara hemma :)

Lååång dag idag

Detta kommer bli en låång dag, ville inte stiga upp ur sängen imorse. Jag vet att jag inte ska klaga men jag kommer att vara ganska tom i huvudet när jag kommer hem kan jag säga. Först började jag nu 8.30 och jobbar till 17. Och sedan är det utbildning mellan 17-19. Därefter tar jag bilen mot Järvsö där jag avslutar min arbetsdag med en sväng på Hj:s som tar cirka 1.5-2 timmar. Så någon gång runt halv nio, nio är jag klar ikväll. Någon som är avis?? :)

Igår blev det en ganska soft kväll. Somnade som en stock när jag la mig. Men det är bara att ladda upp ordentligt  med kaffe idag så ska nog detta lösa sig. Nej back to work now. Tjing


Gnatt

Jaha nu är det sängen för mig. Har ätit och fixat med en massa papper nu ikväll. Har sorterat in i pärmar och så, tråkigt att göra men det känns himla bra när det är klart.  Sedan kom Erik en sväng på en kopp kaffe, satt och pratade om helgens bravader. Oj vad kul jag hade!

Imorn blir det en riktigt tung dag känns det som, först jobb och efter det ubildning. Som pricken över i har jag ju Hj:s imorn med så det blir en låång dag, får ladda upp med mycket kaffe tror jag.

Nej nu ska jag gå och dra ett täcke över mig, natti natti!

Invigning

Nu är det inte långt kvar av min arbetsdag. Får se om jag åker och köper någon mat eller liknande sen.
Har faktiskt invigt mina glasögon nu här på jobbet. Och fått en del fina kommentarer, tackar tackar! Det känns lite konstigt nu i början men förhoppningsvis vänjer man ju sig snart. Får ta av dom lite då och då. Är det normalt?

Tror att jag ska åka hem och äta lite av chokladen som är kvar sedan igår.  Och bara slappa på soffan. Den är så underbart god. Prova vettja!


Anmälningar

Oj oj fick precis reda på av en kompis att det är snart man ska anmäla sig till skolor till hösten.  Shiiit jag har ju vetat att det kommer komma men nu blev det så plötsligt. Vad ska jag anmäla mig till? Och vart? Blir väl att man skickar hur många ansökningar som hellst. Åh vad svårt det är.. Han sa att det var tom den 15/3. Det är ju snart ju!!
Hmm ska hem och kika lite mer ikväll tror jag. Har ju läst ut min bok också så nu behöver jag en ny. Något förslag någon?

Min helg

Back on work och ännu en ny måndag. Fy inge kul! Igår låg jag mest i soffan hela dagen. Bakis var jag ju men inte så mkt som jag brukar vara utan jag var bara trött. Kollade på jätteintressanta program iaf på tv4 fakta.

Men så kul som jag hade i lördags helt sjukt! Tack alla för en underbar dag. Inte särkilt konstigt att jag somnade direkt i bilen efter Max. Så nu blir det nog en nykter nästa helg, får ju försöka att spara lite pengar också till april då jag och sandra drar utomlands! Yeeey!

Idag blir det nog hem och slapp framför tv:n heela kvällen. K jobbar eftermiddag så det blir förmodligen alldeles allena. Hoppas att ni har haft en bra helg?




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se