Måndag igen då

Måndag igen, ny vecka och nya möjligheter. Jag tror nog att dethär kommer att bli en ganska tuff vecka då det är så många som är sjuk och ska resa bort. En kollega här ska åka imorn till Thailand i tre veckor. Lagom avunsjuk man är, förstå vad underbart det skulle vara. Men någon gång ska jag också dit :)

Igår blev det ingen uppdatering för jag låg och hade migrän eller liknande hela dagen. Och nej jag var inte bakis, var nykter hela helgen. Men det var jättejobbigt, mådde illa, huvudet sprängde och det enda jag gjorde var typ att sova hela dagen. Framåt kvällen kände jag mig bättre så vi for till Erik och Anki och kollade på lite film. Avslutades som en bra söndag iaf.

Idag blir det jobb och sen måste jag ta itu med min matte, nu måste jag komma igång på allvar om jag ska klara detta. Får se hur det blir, sedan skulle jag varit till apoteket med och köpt lite nya saker. Hudkrämer, hudlotion och listerin står högst på listan. Får se om det blivit några förändringar också iomed att de bytt namn och likande.
 


Kommentarer
Postat av: Carro

Sv: Tack så mycket :) Jag är hemma den här veckan och har inget planerat ännu. Skicka sms eller ring så kan vi prata om tid och pris om du vill :) Helkropp tar ungefär 50 minuter.

2010-03-08 @ 09:47:18
URL: http://clinis.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se