Onsdag

Onsdag redan på första skolveckan oc allt känns fortfarande bra. Ska ta och renskriva lite saker nu och sen gå och handla lite. Behöver verkligen ett batteri till brandvarnaren som har pipit lite då och då sedan första natten, skapligt störande så nu slår jag slag i saken och ska fixa ett nytt.

Kom ju till lägenheten igår och kände mig lite rastlös, så jag ringde Sofie och frågade om jag fick komma och våldgästa henne i Tierp. Och det gick ju super så då hoppade jag på tåget och for dit. Jättekul att träffas och se hur hon bor och liknande. Hade lite sightsing och sen for vi hem och kikade på filmen "Hur många lingon finns det i världen" Har ju inte sett den innan och den var bra, trodde att det skulle vara bättre men helt okej men sorglig mellanåt. Sen var det sänggång. Nu har jag precis kommit tillbaka till Gävle. Ska plugga lite nu för imorgon är första seminariet, föreläsning på fredag förmiddag och sedan åker jag hem i helgen. Känns bra det.

Hm har lite i-lands problem igen, Tina (lillasyster) fyller år i helgen och jag vet inte alls vad jag ska köpa. Förslag??


Ordning och reda

Hej hej! Nu var det länge sedan det var ett "riktigt" inlägg här. Sorry för det men det har varit så himla mycket annat. Har ju iaf kommit igång här i Gävle. Nu har jag precis installerat min nya skrivare och skrivit ut lite till skolan. Var där tidigare idag och hade grupparbete med min grupp, gick jättebra och vi blev klar med seminarieuppgiften tills på torsdag. Så det är kvar och sedan en föreläsning på fredag förmiddag och sen är det heeelg. Känns iag jättebra här i Gävle. Hur skönt som helst. Tog en litem omväg från skolan idag för att se mig lite om. Kul med nya platser tycker jag. Det enda negativa just nu är att lagboken och alla böckerna väger BLY. Tror att bara lagboken väger cirka 2 kg. 

Var inne på 3 butiken tidigare också och uppgraderade mitt mobila bredband för mitt förra gick ut idag och då fick jag ett nytt till samma månadskostnad men det är mycket fortare. Och så fick jag 50% per månad fram till påsk så då blir det 99 kr i åtta månader. Toppen ju! Var även in och köpte kopieringspapper på Clas Ohlson, haha gillar den affären jag.

Nej nu ska jag ta och ringa ett samtal och se om jag skulle kunna hitta på något impulsivt, japp så får det bli.


En bild från soffan i nya läggan. Vad tycks?


Nu är allt uppe ur lådorna, lägenheten stä...

img_4688 (MMS)

Nu är allt uppe ur lådorna, lägenheten städad och jag är helt slut. Kikar lite på 27 dresses innan sängen. Wie imorgon börjar allvaret igen, men det känns toppen. Sov gott!


Åter snart i Järvsö efter en lång men härl...

Åter snart i Järvsö efter en lång men härlig dag. Jag har världens bästa pappa. Han hämtade mig tidigt imorse och sen bar det av mot Gävle. Hämtade upp Kerstin och Edvin först i Bollnäs. Fikade lite på vägen ner, kom till lägenheten och packade in allt. Plockade upp lite och sen var vi och storhandlade så jag fick lite mat hem. Allt känns toppen. Var förbi Ikea också för pappa och Kerstin skulle köpa lite saker. Nu är jag tillbaka i Järvsö igen och har duschat. Ska ner och säga hej i nor en sväng. Imorgon bär det sv mot Gävle igen och på måndag börjar skolan! :)


Har spenderat dagen i Bollnäs. Haft det ot...

Har spenderat dagen i Bollnäs. Haft det otroligt mysigt, ätit på Roma med syskonen plus farmor och farfar, de fick ju det av oss i present. Före var jag på Elgiganten och köpte en skrivare, riktigt nöjd. Sen bar det av mot Granberg där vi hämtade Edvin på fritids. Han blev himla överraskad. Nu sitter jag i myskläder och kikar på Fångarna på fortet. Imorgon bär det av igen mot Järvsö för lite mer packning för på lördag går flyttlasset mot Gävle. Natti


Nu ligger jag duschad och klar i en renbäd...

Nu ligger jag duschad och klar i en renbäddad säng, såå skönt! Har haft en toppendag. Först fixa hemma, var och satte in pengar på banken och packade. Sen nu ikväll var jag till Nor och Sandra. Följde med på en ridtur, och den blev fartfylld kan man säga, provade på alla gångarter, inklusive sken. Oj då var jag rädd, men till sist gick jag stopp på Ian och allt gick bra. Det var jag som gjorde fel, kortade inte tyglarna ordentligt så det blev en bra åktur, men jag satt kvar och fick stopp på han. Sen var jag skakis men hoppade upp igen direkt. Sen gick det bra och efter skrattade vi så vi nästan kikna, förlängde nog livet många år ikväll. Har haft det riktigt trevligt, tack igen Sandra <3 Nu är det natta här hemma. Sov gott!


Tisdag

Idag har jag hunnit med rätt mycket hittills, vaknat, ätit god frukost med syster som sovit över. Sedan bar det av mot Dollarstore där jag införskaffat massa nödvändiga saker. Inte så roliga men behövliga, typ toapapper, skurmedel, diskborste och liknande. Sånt som behövs i en ny lägenhet. Hittade även en fin fruktställ eller vad man ska beskriva det som. Så det tänkte jag ha frukt eller grönsaker i framöver. Nu har jag hållt på och registrerat mig via HIG och liknand, lämnat studieförsäkran till CSN. Såna där saker som måste göras. Och nu ska jag svida om och gå ut och klippa gräset, det är ju sol tametusan idag. Kanske man får lite färg på den bleka kroppen. Ja så får det bli. Efter det blir det middag hos mamma och ikväll ska jag ner till nor och säga hej en sväng.
Tjing på er!


Imorse satts jag mg på tåget och for till ...

Imorse satts jag mg på tåget och for till gävle. Kikade in lägenheten och blev glatt överraskad, den var sååå fin! Där kommer jag trivas tror jag. Efter de har jag kollat runt i lite olika affärer, köpte en skjorta. Nu sitter jag på Waynes coffee och äter lite. Ska ta tåget hem vid fyra-tiden och ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Umgås lite med syster kanske. Börja packa lite tror jag. Fundera vad man behöver. Nej nu blir det kaffe.


Tre nästan fulla!

Äntligen klar med fotona! Blev tre nästan fulla album. Det ni! Men hann även hämta mamma vid bussen sen hem till henne och duscha och äta en svampmacka så det tog ju inte såå lång tid. Plockade ju svamp tidigare med K som jag tog med så mamma också fick smaka. Det var ju uppskattat. Men nu ska jag krypa till kojs då jag ska upp imorgon och åka till Gävle. Ska ju kolla in lägenheten. Det blir skoj. Natti på er!




Detta ska jag pyssla med nu. Ordna dessa i...

img_2311 (MMS)

Detta ska jag pyssla med nu. Ordna dessa i ordning och sätta in i nya album. Det tar nog sin lilla tid.


Godmorgon på er! Vaknade precis, pigg och ...

Godmorgon på er! Vaknade precis, pigg och glad. Hade det trevligt på middagen igår och jättegod mat var det. Tina sov över här för hon inbillade sig massa konstiga ljud hemma så hon inte ville vara där. Ligger och funderar på vad som händer idag... Vad man ska hitta på. Får fundera lite till tror jag.


Tattoo

Nu är det inte långt kvar av denna arbetsdag. Ska hem, stoppa i mig något att äta sedan vidare. Fick också precis veta att Nettan från Stockholm ska till Ljusdal över helgen. Haha synd att Engmans har slutat spelat på torön! Sitter och googlar runt på lite tattoos också, åh jag vill göra en till text tror jag men det känns som att den jag funderar på kanske är lite "töntig" men det är en vacker text. Får se hur det går ja..

Nej får fundera lite till tror jag!


Dagen till ära ser jag ut såhär. Försökte ...

img_7025 (MMS)

Dagen till ära ser jag ut såhär. Försökte locka till håret på två röda imorse. Camera+ är bästa appen. Går att göra bilderna jättefina. Hoppas ni har en bra dag?


Sista arbetsdagen

Idag är det sista arbetsdagen för i sommar. Känns riktigt skönt men jag kommer sakna alla. Får komma och hälsa på någon fredag då dom brukar ha med sig fika :) Och idag bjuds det på både tårta och snickerskaka, kan ju dock inte äta det senaste om man inte vill ta en tripp till sjukhuset så jag hoppar över det.

Och ikväll blir det bio, som jag längtar. Wie biomys på höstkanten!


Jag saknar dig

Jo har glömt att skriva det, tidigare i sommar vann ju jag en säljtävling på jobbet en dag och då fick jag en biobiljett. Toppen ju! Och den ska jag använda imorgon för då bär det av på bio till Hudik för att se filmen "Jag saknar dig" Tippar på att den kommer vara jätterörande så jag kommer väl sitta och grina men trailern verkar bra och jag har för mig att jag även läst boken sedan tidigare. Någon mer som ska se den?



Night time

Kväller igen, och idag ska jag verkligen lägga mig i tid. Det blev förresten ändrade planer med allt, K kommer hem i helgen men förmodligen inte nästa då jag hade tänkt flytta.  Hm men det ska väl lösa sig. Det jag skulle behöva är en bil med dragkrog. Men ska be kära pappa om hjälp tror jag.. Ska ta och koka mig en kopp te nu och mysa ner mig i soffan en stund innan sängdags. Det tror jag blir bra va?


Såhär ser man ut för dagen. Med en herrskj...

img_5651 (MMS)

Såhär ser man ut för dagen. Med en herrskjorta faktiskt. Härligt casual.


Ursäktande

Måste nog förklara mig lite för känner att det blev felformulerat i mitt förra inlägg. Jag är nöjd att jag är med i Unionen för jag har fått hjälp av dom men det är inte fel att vara med i det. Och anledningen till att jag ändå är med i facket och deras a-kassa och har det till ett billigare pris än en del andra a-kassor är ju pga av att jag har en lägre inkomst och dessutom pluggar jag nu. Hoppas ingen tog illa vid sig... För det var inte så jag menade.

Ruinerad snart..

Lunchen intagen och jag är mätt i magen. Mummsigt!
Har suttit på förmiddagen och kollat olika sidor där man beställer kurslitteratur, haha men hur jag än kommer beställa blir det åtminstone cirka 2400 kr!! Helt sjukt mycket pengar! Tur att man är med i Unionen som betalar en viss del av litteraturen. Det är inte dumt att farmor informerade om detta. Så man är ju med i facket, vuxenpoäng bra nog och dessutom helt perfekt, billigare än Alfa kassan och dessutom får jag tillbaka en del av litteraturen. Och skulle jag ha problem med jobb och liknande får jag hjälp av dom.

Är ni med i facket?

Onsdag

Idag onsdag, det betyder att det bara är tre arbetsdagar kvar innan jag slutar för denna sommar på DHL. Lite sorligt för jag kommer ju sakna kollegorna. Det är ju dom som gör jobbet roligt!

Ska ta och kika på litteratur idag och beställa via nätet. Haha har beställt mycket på senaste tiden men men. Det är ju saker som jag har behövt, inget onödigt. Eller jo, iphone displayskyddet för 39 var ju bara skit så jag köpte ett "riktigt" dagen efter men det handlade som tur var inte om större summa än 39.

Igår kväll hade vi mys på Condis, jag, Anna och Sandra. Åt, pratade och bara myste. Satt faktiskt ute och det gick bra, vart inte så kallt. Men visst märks det att det är höst i luften?

Japp japp

Lyckan som uppstår när man inser att man faktiskt sparde halva Jappen sedan igår bakom skärmen på skrivbordet. Precis vad man behöver nu när sockernivån är låg såhär på eftermiddagen. Wie nu höjdes det direkt!!


Tisdag

Ny dag och nya möjligheter! Eller hur var det, hm är stressad som bara den nu. Vet inte hur jag ska lösa allt till skolstarten och det känns som att det finns tusen saker jag måste göra innan och hur ska jag få ner allt, törs jag ta ner min bil dit? Hm många tankar men det ska väl lösa sig. Man känner sig stressad nu men förmodligen löser sig allt...

Annars då, igår tog jag och Tina itu med vinden hemma hos mamma. Och oj vad mycket saker, slängde hur mycket som helst och sen ska vi ge bort ännu mer till typ Erikshjälpen. Och jag rensade MASSA papper och böcker från skolan. Haha vad kul det var att läsa gamla historier jag har skrivit. Oj oj vad vi skrattade! Så bara det blev en hel sopsäck som ska till åkerslund.

Nej nu ska jag återgå till jobbet här..

Veckans citat

Man kan inte välja hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.
Joan Baez


Mättande

Nu är man mätt i magen igen, åt en jättegod pastarätt. Den som jag tipsade om tidigare här på bloggen. Lax och philladelfiapasta. Supergott blev det och väldigt mättande! Så den rekommenderar jag och den var dessutom jättesimpel att göra och inte så många ingredienser.

Nu är halva dagen gjord iaf, skönt! Vill bara sluta så jag kan börja beta av min "to-do" lista. haha glömde tidigare att skriva att jag ska ju även hem till mammam och städa vinden med Tina. Gäller att inte ligga på latsidan.

Sista arbetsveckan

Ny vecka igen men det är SISTA arbetsveckan denna sommar. Tänk vad fort det har gått, helt sjukt. Vipps så var hösten här liksom. Och regna gjortde det också imorse. Dessutom är jag gräsänka igen, K åkte igår kväll redan. Men det går bra, kommer ha fullt upp hela veckan så det gör inget.

Idag efter jobbet har jag massa ärenden jag måste fixa. Ska köpa nya kollegieblock, lite roligare då när man har fina saker att jobba med. Sen ska jag köpa ett iphone displayskydd, måste ju ta hand om den och har hört om ett som är som en silikonskal som ska vara toppen. Därefter ska jag hämta en bok på bibblan som jag har väntat på.

Hade fått post också nu i fredags, första kursen jag ska ha är handelsrätten. Wie jag längtar, det jobbiga är att jag ska då köpa en lagbok. Som är svindyr och dessutom väger bly, men lätt värt det för alla jag har pratat med tycker att det är superintressant. Och det tror jag att jag med kommer tycka. Woho snart drar det igång och jag är laddad faktiskt, känns jättebra att jag fått tillbaka lusten att plugga för det var bra trögt där på slutet i våras. Och sen är det så skönt att jag är klar med alla tentor hittills, inget som släpar efter. Lättnad!!

Vi åkte en sväng till svebovallen. Där trä...

img_2671 (MMS)

Vi åkte en sväng till svebovallen. Där träffade vi denna fina häst. Målade lite tidigare idag och ikväll får vi se vad som händer. Lutar åt ön kanske. Nu blir det fika i harsa.


Snart hemgång

Jaha dagen har gått utan att jag skrivit något. Har varit mycket på jobbet idag. Och lite nyttigt har jag fått gjort också, ringde högskolan i gävle och fick lite besked jag undrade över innan jag börjar. Så nu har jag lite mer "kött på benen" så att säga.

Snart bär det av hemåt där det blir snabbmiddag, sedan hopp i duschen, snygga till sig för att sedan åka tillbaka till Ljusdal för vinkväll med Angie och Rebecca. Trevlans värre!

Mina kort hade redan kommit också, dom som jag skickade in för framkallning i tisdagskväll. 330 stycket och de är redan i postlådan. Härligt! Nej nu kör vi slutspörten och firar med lite muffins tror jag.


Allt går...

Det finns ju ett ordspråk som går "det som inte dödar, det härdar"
Och det är något som verkligen stämmer, när allt bara är skit så kan det ju bara gå bättre.
Det är en erfarenhet jag har fått lärt mig detta år och det har gjort mig så mycket starkare, jag tror mer på mig själv.

Anledningen till att jag kan säga att det är något som jag lärt mig är att det har hänt så mycket detta år.
För nästan precis ett år sedan försvann en människa som stod mig nära hastigt från denna jord, jag kan ibland fortfarande inte förstå det, sedan precis då började jag på en ny skola, i en ny stad där jag inte kände någon. Man fick försöka ta kontakt med personer även fast man var ledsen och mådde dåligt.
Skolan i sig tog jättemycket tid eftersom jag inte är lyckligt lottad med att fått förmågan att läsa något så att man sedan direkt kan det. Jag måste verkligen trycka in det i huvudet.

Mycket har varit upp och ner men det har verkligen gjort mig starkare. Jag inser att jag kan så mycket mer än vad jag tidigare har trott och jag har också insett att man ska försöka ta vara på varje dag för det kan ändras så himla plötsligt. Förut gav jag upp så lätt och bara sa att jag kan inte, det går inte. Dock har jag ju vissa sådana tendenser kvar men förtusan man kan ju inte säga att det inte går förrän man har provat. Jag har ju t.o.m. tatuerat in en fras som min gammelmormor brukade säga: "allt går bara viljan är god" Och det stämmer, allt handlar ju om inställningen. Har man som inställning att det ska gå dåligt och är negativ, förmodligen går det då inte heller så himla bra. Sen kan det ju gå dåligt även fast man är positiv men man mår ju bättre av att se saker från den ljusa sidan.


Sommaren, vart är du?

Ny dag och jag är trött! Men vi hade jättetrevligt igår så tack för det. Drack lite bål, dippade grönsaker och bara pratade om allt möjligt. Jättekul att nästan alla kunde komma. Det var tur att vi drog ihop till en liten träff när det var så himla länge sedan vi träffades.
Jobb idag igen och sen när jag kommer hem ska jag ta och sätta upp nya hissgardinen i "mitt rum" får se hur det blir. 

Insåg när jag kom ut imorse, nu är det verkligen höst! Helt otroligt vad kallt det var, vart tog sommaren vägen?? Vill att den kommer tillbaka...

Onsdag

Denna dag har ju gått superfort, lunchen redan avklarad och nu är bara halva dagen kvar. Sedan bär det av hemåt där jag ska fixa lite saker inför ikväll och sedan kommer ju tjejerna. Wie ska bli jättekul! Tror nog att de andra känner likadant. Håller även på att lägga in alla kontakter på mobilen men de tar ju sin lilla tid om man säger så. Men sen är det ju bara att sätta igång på riktigt.
Nej nu ska jag fortsätta här..

Äntligen

NU är den hääär! Min iPhone som jag hämtade idag på ICA. Så fint så! Har haft Vanja här ikväll på middag och lite filmmys så hon fick även agera hjälp med att installera mobilen. Mailen har jag fortfarande inte fått igång så det håller jag på att bli lite tokig över men det ska nog lösa sig, jag kan ju inte vara den enda som haft problem med det. Dessutom har jag skickat in bilderna för framkallning, idag gick det. Så 330 bilder till priset av 201 kr inklusive frakt och allt. Det tycker jag är bra. haha måste bara köpa en del album som jag kan sätta in dom i men men det är ju ett senare problem.
Nej nu blir det dusch och sen natta här i Lassmats.




Philadelphia och Laxpasta

Satt och lästa på Hanna Graafs blogg och hittade ett recept hon hade. Hur gott lät inte detta??

Philadelphia och Laxpasta

200 g sockerärtor
250 g tagliatelle
200 g Philadelphia Naturell
2 msk mellanmjölk
saften av en halv citron
125 g kallrökt lax
nymald svartpeppar
Instruktioner

Koka sockerärtorna i lättsaltat vatten i några minuter. (De ska ha mjuknat lite men fortfarande vara spänstiga).
Koka sedan pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda Philadelphia-osten med mjölken och citronsaften i en kastrull. Värm försiktigt under omrörning – det ska inte koka. Blanda den nykokta pastan med såsen. Lägg i den rökta laxen och sockerärtorna och smaka av med nymald peppar. Servera genast!


Lunchtime

Tisdag och idag är det jobb igen, sov faktiskt himla skönt inatt, tror att jag somnade direkt när jag la mig eftersom jag var lite slut i kroppen. Blev iaf 8 matlådor! Det är ju toppen att ha i frysen.

Idag är det jobb och ikväll filmmys med Vanja, det var ju inte igår om man säger så. Ska bli trevlans, undra om jag ska föreslå Despicable me. Hm den är ju underbar och jag tror inte att jag kommer att tröttna på den. Förhoppningsvis hinner jag måla en runda också, annars tar jag det senare, mina måsten fixade jag ju igår. Så nu är jag värd att bara njuta lite. Eller hur?


Nu ligger jag äntligen i sängen. Har hållt...

Nu ligger jag äntligen i sängen. Har hållt på med något hela tiden nästan sedan jag slutade 16.15. Men jag har fått mycket gjort också. Dock hann jag inte med allt på min liste men det var för att gräsklipparen krånglade så det tog längre tid än beräknat. Har även gjort ett gäng matlådor nu ikväll. Åtta stycken blev det med kycklingwok. Det är ju toppen det! Nej godnatt på er, en ny dag imorgon.


Såhär såg man ut efter en tur på inlines i...

mms_img31785 (MMS)

Såhär såg man ut efter en tur på inlines i regnet igår, men härligt var det!


Såhär såg man ut efter en tur på inlines i...

mms_img31784 (MMS)

Såhär såg man ut efter en tur på inlines i regnet, men kul var det. Gick även bättre denna gång,övning ger ju färdighet somsagt.


Pysslarsugen?

Är lite sugen på att fixa och trixa lite, har länge funderat på att gjuta sånadär rabarberblad. Någon som har provat det? Verkar ju inte vara såå svårt. Eller vad tror ni? Någon som vill hjälpa till att pyssla?


Veckans citat

Mod är ofta brist på kunskap, medan feghet i många fall är baserad på god information.
Peter Ustinov

09:42

Måndag morgon och den startade sådär, först har jag drömt jättemycket konstigt hela natten, kändes läskigt då man vaknade men nu när man tänker efter blir det bara löjligt som det brukar bli. Sen kom jag till jobbet och daton tog cirka 30 min på sig för att starta upp, och då är jag bra nog frustrerad. Men nu är det bra och allt funkar, det tackar jag för. Har suttit och funderat lite på budget till hösten och försöker kolla på vad jag kommer ha att röra mig med och det ska väl fungera, det brukar ju lösa sig. Bara man är noga och strikt.

Sen i eftermiddag ska jag fixa en MASSA. Har först en del ärenden att ta itu med och sen ska jag hem och fixa lite. Försöka klippa gräset om det inte regnar. Tanka bilen blir det också, vilket är mindre kul men välbehövligt just nu.

Nej nog med intressanta saker. Tjing

Sängdags

Söndagen är slut och det är jobbarvecka igen imorgon. Har haft en bra helg och ändå hunnit med mycket hemma mixat med att träffa familj och vänner.  Sådana helgen är perfekta! Har även varit duktig genom att måla lite lister i rummet vi håller på att fixar iordning.

Imorgon eftermiddag tänkte jag köra en riktig storstädning. Städa överallt och bädda rent, känslan av nybäddad säng är ju fabulös. Har även gjort en mapp med alla bilder jag ska framkalla framöver så de ska jag föra över och skicka in imorgon tänkte jag, jag och datorn gick inte ihop fullt ut denna eftermiddag så jag hoppas att det går bättre imorgon.

Nej natti på er!

14:07

Jobbet är inne på andra halvan av dagen, molnen hopar sig på himlen bara för att det är helg. Så typiskt men huvudsaken är ju att det är varmt.

Åt massa natchos till lunch och hade med mig creme fraiche med vitlök i, det jag insåg i efterhand var ju att vitlöken hade dragit till sig under natten så nu sitter man luktar en massa. Som tur var hade jag ju en tandborste i väskan så jag borstade tänderna men det känns ju fortfarande. Visserligen håller man ju sig förhoppningsvis frisk men det kanske inte är så kul för omgivningen.

Åh längtar till min mobil nu, hoppas det inte tar allt för lång tid för att den ska komma. Håller tummarna!
Ikväll blir det grillning hos fam Owetz-Andersson. Ska bli trevligt! Haha och Tina ska köra så då kan man kanske ta sig ett glas rött.
Tur när småsyskon växer upp.

Välkommen hem!

Jaha nu har jag gjort det, har tryckt på lilla beställningsknappen så nu är denna lilla skönhet förhoppningsvis i min ägo inom kort. Wie det ni!


Moneybrother var den som gjorde så det bör...

mms_img31783 (MMS)

Moneybrother var den som gjorde så det började gunga ordentligt.


Försovning

Denna dag började ju bra, njaa! Skulle börjat klockan 09.00. Vaknar och kollar på klockan, 09.04. Faan! Paniken som sprider sig, slänger mig på telefonen och ringer jobbet och förklarar vad som hänt. Jag VET att jag ställde klockan, 07.24. Förmodligen så vaknade jag, tänkte att jag bara skulle vila ögonen lite till och sen somnade om. Fy det är så pinsamt men det gick bra, ska jobba över en halvtimme. Bra tycker jag ändå att vakna ur sängen 09.04 och vara i Ljusdal påklädd och fixad vid 09.30



Hade det iaf riktigt trevligt igår på "Kul på vallen" Första gången jag var där men inte den sista, dock sista för iår eftersom dom stängde efter igår. Men trevligt som bara den, jag var ju nykter men tror att jag hade lika kul för det. Nepp nu ska jag ta och hämta en kaffe, så man kanske vaknar till lite extra.


Paniken som sprider sig när man ska dra up...

mms_img28975 (MMS)

Paniken som sprider sig när man ska dra upp byxorna lite och känner hur allt bara rispas upp. Haha som tur är är nya byxor på g upp till ljusdal. Tur det för man vill ju inte gå med rumpan bar.


Detta var kvällens middag. Grillad kycklin...

mms_img28974 (MMS)

Detta var kvällens middag. Grillad kyckling,massa sallad och lite turkiskyoghurt med söt-sur sås. Riktigt gott! Och mätt blev man.


Öh Torild?

Dagens skönaste kund ringde precis, det som hör till saken är att vi har ett förinspelat svar så att man slipper säga samma hälsningsfras minst ca 70 ggr/dag.

Jag: Välkommen till kunservice, Tove-Li Häll, vad kan jag hjälpa till med?
Kund: Va, hallå..
Jag: Ja du har kommit till DHL
Kund: Hej, var det Torild du hette?
Jag: Öh, nja Tove-Li
Kund: (fnissar för sig själv) Jaha oj, ja hej Tove-Li..

Sen fortsatte samtalet. Men så kan det gå när man heter på ett speciellt vis.

Tisdag

Ny dag och nya möjligheter, det är så man får se det. Är rätt dålig på det men ska försöka bättra mig, ta vara på varje dag liksom.
Åter på jobbet för en ny dag, i eftermiddag tänkte jag åka och kika lite på Outlet X, har en kompis som hade köpt ett par skor där som var sååå snygga. Har inte varit inne där sedan dom öppnade så det kanske är på tiden.

Igår träffade jag Sandra lite, himlans trevligt! Pratade och drack te och bara myste. Idag åker hon till Grekland för att segla, avundsjuk som bara den jag men jag hoppas att dom får det underbart! Det tror jag nog dom kommer få.
Och på fredag blir det kompisträff hos familjen Owetz-Andersson. Trevlig ska det blir och lite utav en tradition, som man säger "man ska hålla på traditionerna"

Någon gång i veckan ska jag försöka på mig inlines igen, denna gång runt kyrsjön då det känns lite "tryggare" än ute på vägen själv. Iaf i början eftersom jag inte är allt för stadig på benen. Men jag ska bli bättre, så är det bara.

En kaffe blir det nu tror jag!

11:39

Semestern är slut och jag sitter åter på jobbet nu några veckor. Jobbar 11-19 idag vilket är lite tung men men. Har haft en bra semester, iaf i början på veckan. Nu på slutet har väl varit sådär. Vill inte gå in något djupare på det men vi får se hur allt ter sig, just nu vet jag inget alls känns det som. Allt är bara ett kaos i huvudet. Hur man än gör kommer man göra fel känns det som. Därför kanske jag inte kommer vara så duktig på att uppdatera, vi får se. Ibland är det ju skönt att "skriva av sig" lite också.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se