Back in Sweden

Jahapp så var resan över,lite skönt men man längtar ju tillbaka. De var såå underbart!
Tänk att vara på ett ställe där man får äta hur mkt som hellst och maten smakar himmelsk och sen dricka så mkt drinkar man kan stortsett mellan 10-24.
Inte såå dumt va?

Men det var väldigt varmt, två dagar var de över 40 grader tror jag, då var man mest i skuggan eller i polen. Samma kväll var vi in till Rhodos stad och när vi åkte i taxin hem vid 22.30 på kvällen var de 32 grader ute, fatta så varmt är de ju nästan aldrig i Sverige!

Kan bara säga att de var härligt som bara den, köpte en väska, ett par supersnygga skor och lite småsaker plus dricka förstås. Men det är ungefär lika priser där som här så det är synd men bra ändå. Går inte riktigt att beskriva för de var så mkt som hände och ja orkar ju inte skriva superlångt.

Men jag kan ju säga att de inte blev någon partysemester för mig då jag var med familjen men det gick så bra ändå, skönt att ta de lite lungt ändå men visst drack man.

På midsommarafton kunde jag följt med ett gäng svenskar men de gick ut vid tolv och kom inte hem förrän vid sex och eftersom vi skulle vara ute ur rummet 12 på midsommardagen funderade jag att om jag kände mig själv rätt skulle inte jag vara kapabel till att göra de men de vart en underbar dag och natt ändå. Vi dansade t.o.m. runt stången fast den fick bestå av ett solparasoll, vi gjorde de en bit ifrån resten så de inte skulle tycka att man var för knäpp men vad gör man inte för sin sexårige lillebror :)

Blir nog mer beskrivande en annan gång men jag kan inte skriva allt nu.

Jo så har jag ju börjat jobba med på Järvsöcamping, helt okej men lite lite att göra vid typ mitt på dagen, men det ska väl gå.Funderar vad man kan hitta på i helgen, vill vara med min K iaf för jag har ju inte träffat han på ett tag nu..

Ha det bra alla! :D

Snart....

Nu är jag i Bollnäs iaf och ska snart gå och duscha för att sedan göra mig klar för sängen, börjar bli rikitgt nervös nu men allt är packat och jag hoppas att jag inte glömt något nu. Men de tror jag inte, märker de inte förrän man behöver saken iaf.
Har sagt hejdå till min K ♥ också, var lite svårt eftersom nu kommer vi vara borta från varandra längre tid än vad vi har varit på ett helt år men de ska ju gå bra. Kommer ju ha så kul så jag inte hinner fundera och längta allt för mkt så det är bra : )

Imorse var jag ner till bollnäs efter att jag jobbat för att besikta en bil, spännande när jag aldrig gjort de men det gick så bra så. Helt prickfritt förutom nån liten plastsak som var av men inte något jag fick någon anmärkning för iaf. Så då har man besiktat för första gången med.
Sen bar de av hem till Järvsö igen för att packa klart och vänta på att K skulle sluta jobba så vi fick fira han och pappas födelsedag..

Nu ska jag slänga mig duschen så jag blir ren till flygresan imorn.
Ha det bästa här hemma och så får vi hoppas att jag kommer hem brunare än nu. Skulle vara härligt! När jag kommer hem ska jag börja på mitt sommarjobb med, yes!

Over and Out! :D

Publish Me

Detta med den nya plattformen eller vad det heter har inte förstått, lyckades flytta över min jag för ett bra tag sedan då min nyfikenhet förstörde det hela.
Saken är att mina kontakter som jag hade, nu har försvunnit när man flyttade över till publishme.. Och nu har stortsett alla man kunde i huvudet också flyttat över annars kunde man liksom läsa genom deras sidor. Någon som vet hur man kan göra för att få tillbaka kontakterna??

Tillbaka till packning!


Resfeber

Oj oj nu är det lite nervöst i magen måste jag säga. Panik över att jag inte vet vad jag ska ta med mig och allt. Det är svårt, för även om man bara är borta en vecka blir det svårt då man inte vet vad de blir för  väder och liknande. Tar nog med mig alldeles för mycket men man måste vara noga med att inte ta med mer än 20 kg heller för då blir det övervikt men de ska jag försöka att låta bli. Kollade vädret hur de skulle bli där också och de såg ut att bli finväder hela tiden så det är braa! :)

Haha vet någon vad hej heter på grekiska? Inte vi och när vi skulle kolla på nätet var de på grekiska och det hjälpte ju inte precis.
Hoppas att detta går bra nu och allt, åkter ner till pappa imorn jag med Kristoffer tror jag, blir till att gratta för fullt då när både pappa och pojkvännen fyller år på samma dag. Märkligt men kul! :p
Sen på lördag morgon bär det av mot Arlanda :D Tax free here we come, haha nej men jag ska kolla lite på parfymer och mascara iaf.

Ikväll ska jag till fisen på födelsedagsfika, ska bli väldigt trevligt tycker jag och hoppas att hon blir glad för min present. Men det tror jag nog, är ju något hon han använda iaf.

Nej nu ska jag tillbaka till resväskan, önska mig lycka till nu och ha det bäst alla som är kvar i Sverige! :)

Beställt flera säsonger nu

Hahaha måste bara skriva att nu har jag kollat klart på hela första säsongen av Roswell och den var precis lika bra som jag minns så nu har jag precis beställt nummer två och tre med men de är bara med engelsk text men det ska väl gå bra hoppas jag. Har ju gått engelska C för tusan ;)

Nyttiga jag

Idag är det onsdag och jag har varit ganska duktig. Först har jag städat hela lägenheten hos Kristoffer som en liten present i förskott, för han fyller ju år på fredag. Sedan åt jag lite och efter det åkte jag hem till mamma för att stänga av kaffekokaren som min klumpiga syster glömt. Efter det var jag och färgade och noppade ögonbrynen och färgade ögonfransarna inför resan. Blev så fint så.
Sen var jag på bibblan och kollade efter lite böcker, hittade en dle och hoppas att dom är bra.
Har även lagt in en massa kort på datorn och facebook nu, inte gjort de på länge.
Nu ska jag packa lite och se över om jag har för mkt eller så..

Ha det bra allihopa!

Första dagen på lovet..

Jaha idag var de första dagen på lovet efter gymnasiet. Den har jag spenderat genom att tagit det lugnt och sovit ut länge. Drömde en jättekonstig dröm om att jag såg någon blev misshandlad, grät jättemkt i hela drömmen och sen blev jag skjuten med. Inte kul alls, kan ju fundera över vad det betyder :s

Har inte skrivit nu på ett tag men det har varit superkul att ta studenten och allt och jag hoppas att man inte kommer sluta prata med de man har varit kompisar med i skolan. Har ju haft det så kul och träffade också så många underbara människor framåt slutet med som var synd att det hände då och inte tidigare, men men.

Är hos mamma nu och packar och gör iordning lite inför lördag då vi åker til Rhodos. Lovely det ska bli! Längtar så..
Skriver snart igen, ha det bäst och njut av sommaren!

STUDENTEN!

Nu är det inte långt kvar kan jag säga. Har nyss strukit klänningen och ska ordna med lite mer saker nu innan sovdags.. Åh vad kul det  ska bli imorn men endå sorgligt.
Ikväll har vi ordant med vagnen och gjort den fin iaf, sen var vi upp på skolan och åt god middag plus att vi kollade på uppvisningen de hade gjort. Oj vad fint vissa sjöng! Efter det så var vi ut på skolgården och målade lite för att föralltid föreviga att vi gått dessa tre år. Men det har troligen gått bort redan tills nästa år men då lovade som tur var Linnéa att hon skulle fylla i det. Tur de! Blev fint iaf,
"Sp3A Hur svårt kan de va? /05-08" Härligt värre.
Imorn bär det av till Ronja på frukost och sen student! Längtar!

Men nu ska jag fortsätta så jag kommer i säng någon gång.
Grattis till alla studenter!

Balen 2008

Åh det kommer vara en dag som jag sent kommer att glömma! Hade det så underbart kul och det tror jag att de flesta faktiskt hade. Alla var så fina i sina kläder med humöret på topp. Vet inte hur jag ska förklara med KUL var det iaf!
Önskar att man kunde få göra om det nästa år igen men det blir väl lite väl att hoppas på iaf. Tack alla som gjorde kvällen och dagen underbar!
Var superkul att fota med Anna-Lena iaf. Och det var så fint på hembygsgården i Ljusdal, har vetat vart den är och så men aldrig riktigt varit dit.
Skriver nog mer om detta imorn eller så. Har inte haft tillgång till datorn på ett tag så det är därför det inte blivit så mkt uppdaterande direkt..
Idag har jag tagit det lugnt men det var så skönt för jag har inte mått dåligt eller så och det är ju ett stort plus i kanten. :)
Nu ska jag kolla på tv lite innan jag lägger mig.. Sov gott!

Det är inte alltid lätt att veta vad man vill, jag vill ju bara att det ska vara bra för alla.. Svårt!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se