Helgen

Jahapp snart var även denna helg slut men man har ju ändå hunnit med lite och även vart duktig..

I fredags så var jag hemma hos mamma en sväng medans min gos var på hockey, kände att jag inte hade nån lust med att bara stå där och frysa. Men dom vann matchen så grattis till dom. Sen kollade vi lite på film med Sara och Andreas, men som vanligt somnade jag då ja var så trött. Slår aldrig fel liksom :)

Sen var jag med mamma och syster på lördagen, var på stene på nån skördemässa eller nåt. Mkt trevligt iaf och få gå runt och provsmaka korvar och ost m.m.
 Sen hör och häpna var mamma och jag ut i skogen och plockade svamp, mkt skönt att vara ute i luften med fågelsången i löronen. Fick faktiskt ihop en del som nu ligger hemma på torkning..
På kvällen bar det av till en stuga i skogen med fyrhjuling för korvgrillning. Det var jag, Kristoffer, Sandra och Olle. Haha det var riktigt trevligt och jag kan ju bara säga att när man sitter i en stuga mitt i skogen där det är alldeles svart utanför och vinden viner är det inte ett bra läge att börja pratat övernaturliga saker. Jag vet! Men trevligt var det.

Sen idag har K färgat håret på mig så nu är jag lite mörkare ändå men det känns lite som om jag saknar det blonda, men det får kanske bli till sommaren. Eller?

Nej nu ska vi åka iväg en sväng.. Hade!

Lunch

Har nyss haft lunch och det är ju alltid lite skönt med avbrott. Åt min goda lunchlåda som jag fick av pappsi och sen kollade jag lite på datorn.. Skulle varit och tagit ut pengar så jag kan köpa busskort men jag riingde först telefonbanken och då vart jag trött då jag inte hade några pengar alls nästan.. Hej lugna helg kan man ju säga men skönt också..

Kommer ju inte få en riktig lön förrän i november.. Åhh!
Men men nu är det till att leva snålt för jag vill egentligen inte röra min sparpengar men det kommer jag säkert få ändå. Ska joba till typ tre idag tror jag och sen städa i järvsö.
Måste kolla upp allt detta med vilket fack man ska vara med i och allt sånt med. Mkt att göra nu så man blir så uppstressad. Skönt att det är helg nu snart iaf : )

Nej nu ska jag göra lite fakturor. Trevlig helg allihopa! c(",)


Senaste dagarna!

Oj oj nu har det varit torka på denna front, inte bra men jag har liksom inte haft nån tid över. När jag jobbar har jag fullt upp med att lära mig allt eftersom det är jag som ensam kommer sköta allt efter den sista denna månad. Spännande men nervöst men nu börjar ju få ett litet hum om allt. :)

Har pendlat fram och tillbaka så man stiger ju upp i ottan när bussen kommer 06.53 så det är lite kämpit men det går. Får ju vila lite på bussen.
Vad är det mer som hänt då? Jo idag var jag ledig eftesom de skulle rensa bort en massa på kontoret så idag har jag varit på Synsam i Bollnäs och kollat hur det fungerar där då mina tankar gått lite mer åt optiker hållet nu.. Har vart med och gjort synundersökning, slipat glas, färgat linser och mycket annat. Väldigt intressant och lärorikt. Sen stannade jag hos pappa och följde med lillebror på innebandy. Mkt roande att se på när de små liven sprang febrilt framotillbaka.

Imorn blir det först lagret innan det bär av mot kontoret men vad som händer senare i helgen är lite oklart, det blir nog inge dricka iaf då jag inte mådde särskilt bra ens i måndagsmorse.. Var det någon som hällde nåt i våra glas Sara? Eller drack vi bara mkt?? :p

Nej snart blir det sängen då jag ska upp tidigt.

Kollade på bilder från våran student idag också. Guud vad jag saknar alla i klassen har jag kommit på, längtar absolut tillbaka till studentveckan och studenten.. Har aldrig haft så kul! Tack alla som jag var med då ni gjorde veckan oförglömlig! Kommer alltid minnas den.

Nej nu ska jag borsta bissingarna (tänderna)
Natti Natti!

Alldeles fullt!

Sitter på jobbet igen och det känns som om det är en miljard saker man ska komma ihåg och det är det ju med och jag måste lra mig det på så kort stund :)
Var på lagret och kollade idag med och oj vad mkt hårprodukter det var där måste jag säga. Superstort!
Fick ta ut en t-shirt, shampoo, balsam och en spray med.. Glad!
Nej back to work. Skriver kanske nåt mer snar!
Och vännen, du är inte ensam, du får också ett jobb snart. För du är så duktig.
Kram

På jobbet

haha första dagen på jobbet och det är så mkt att ta in :) Men det SKA gå!
Var ute och åt lunch med jobbarkompisarna så allt känns bra.. Nej nu ska jag ringa och boka ett flyg åt en kund.
Wish me luck! :D

Yippii!

Yes, jag har fått jobb! :D
Och det verkade suprbra, börjar redan på måndag så det var snabba bullar. Företaget heter Sprinkler Head Group och säljer hårvårdsprodukter till frisörer. Det blir nog bra detta tror jag.  Är i bollnäs igen då och nu ska vi äta lite firar middag innan jag ska tillbaka till järvsö senare ikväll.
Imorn tror jag att jag ska åka på modevisning i ljusdal och kika lite. Får se och på kvällen blir det väl partaj.

Ha det super!

Jobb?

Haha idag har man vart o bollnäs igen och varit på intervju och ska dit och träffa chefen imorn så i bästa fall börjar jag på nytt jobb på måndag. Skulle vara super det då jag vill göra nåt annat och det verkar vara ett bra jobb :)
Men det lite negativa var att det bara kommer vara 60% men jag har ju Hj:s och sen kan man kanske jobba extra i backen för det är ju ett jobb och det är super när jag inte har något nu.

Träffade Anna idag också och det är alltid lika kul, tycker så mkt om henne och är så glad att jag har henne som vän. Kan prata om allt med henne ju :)

Och till sist tänkte jag skriva att min syster mobbar mig då det väldigt ofta är stavfel i bloggen som jag skriver. Och det är inte för att jag inte kan stava utan för att jag skriver lite slarvigt och aldrig läser igenom. Fast shrek kunde jag faktiskt inte stava :p

Kramen

MysPys!

Sitter hos pappa nu framför tv:n med lillebror. Åh det är så mysigt, har nyss kollat klart på Shreck 2 (tror att det stavas så?)
På så sätt är de jättebra att ha små syskon, eftersom då kan man liksom kolla på barnprogram med dom utan att de vore konstigt. Och om någon frågar kan man skylla på småsyskonen då man bara var en snäll syster som satt med och kolla.. Smart va? :)

Har vart och kikat lite på stan idag och har pratat med en person om ett jobb som verkar lite lovande så det vore jättekul isf ju. Var och fikade idag med farmor också och det var ju lika mysigt som alltid.

Nu ska vi kolla lite mer innan jag ska ta bussen hem senare.
Och imorn tror jag att jag ska umgår med världens bästa Anna, undra vad vi kan hitta på men det är ju trevligt vad man än gör.

Nalle Puh!

"Kanin är begåvad, sa Puh tankfullt."
"Ja, sa Nasse. Kanin är begåvad."
"Och han har Hjärna",
"Ja, sa Nasse, Kanin har Hjärna".
Det blev tyst en lång stund.
"Jag antar, sa Puh, att det är därför han aldrig begriper någonting".



Han säger så mkt kloka ord! :)

Skogsmänniska

Har vart i Lassekrog hela helgen och bara tagit det lugnt. Vart ute och åkt fyrhjuling i skogen, var till rövargrottan och klippt gräset. Sen igår var vi faktiskt ute i skogen och plockade blåbär, tror att vi var lite sent ute för det fanns inte så många kvar men vi fick ihop typ 2,5 litet iaf så när vi kom tillbaka bakade vi blåbärspaj.. Mumma!
Nu ska jag än en gång kolla efter jobb men det verkar inte finnas nåt här.. Blir så trött men men.

Ha det bra i höstvädret!

Duktiga jag

Åh, idag känner jag mig duktig. Har gjort så mkt bra saker. Visserligen vaknade jag typ halv tio men då gick jag direkt upp och klädde på mig för att ta en timmes promenad. Otroligt skönt kan jag säga, man rensar liksom huvudet på allt. haha som terapi eller nåt.
Sen gick jag hem och städade hela lägenheten, skurade badrummet från golv till tak ungefär. Bäddade rent, tvättade, dammade, vattnade blommorna, dammsög och till sist torkade golvet. Och jo, jag diskade också så nu luktar det gott hemma.
Sen har jag vart in på banken och lämnat in pappret så jag får de pengar jag fick tillbaka på skatten, visserligen bara 139 kronor men det är ju också pengar ju.

Har gått hem till mamma nu och ska få lite våfflor till middag och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra.

Nej nu skriver syster om att jag ska duka så det är väl bäst att jag gör det då. Hade!

Kristallen

Härom dagen såg jag lite på programmet Kristellen som gick på 5:an. Där de delar ut priser tex bästa kvinnliga programledare och så. Var det någon mer än jag som tyckte att det var fruktansvärt att de anspelade på sex och sånt HELA tiden. Känner mig som en gammal tant som inte har så mkt att prata om men det var verkligen hemskt. Ett program som ska anses underhållande var mest bara jobbigt att se på. Och publiken som var där såg inte heller särskilt roade ut.

Ett exempel handlade om en familj som satt hemma i tv-soffan och blev intervjuade av en reporter som frågade vilket upplysningsprogram eller liknande som varje familjemedlem tyckte skulle vinna. En ung tjej som var med hade typ slagit vad om att om inte K-G Perssons program vann skulle hon få fortsätta med att ligga med Stockholmsbrats för att få råd med sitt kokainmissbruk.
Just det exemplet tyckte jag absolut inte innehöll någon humor och det verkade ingen annan heller tycka. Förstår inte den som kom allla "roliga skämt" vad den personen tänkte med. Men men, är det någon som håller med som också såg Kristallen??

Segast..

Idag är det segt måste jag medge. Inge kul, känner mig så fruktansvärt deppig när jag inte har något att göra om dagarna. Måste snart få svar från jobben jag sökt innan jag går under. Okej, så illa är det inte men det känns lite tungt bara!

Nyss var jag och syster och tröst handlade godis i mängder. Ska ha lite tjejkväll med godis och film! Mamma är borta och gosisen jobbar. Skönt med bara syskon med ju. I
morn bär det nog av till Hudik, ska följa med mamma dit en sväng som ska på sjukhuset. Själv tänkte jag kolla in affärerna lite och se om jag hittar något höstmysig stor varm tröjja. Låter bra va?

Nej nu ska vi steka lite korv och koka mackisar. Inget komplicerat direkt men nog så gott..
Puss

Storröjjaren Tove-Li

HAha idag ska ni veta att jag har ont i typ hela kroppen! Det beror på att jag var i Lassekrog igår och gick med en grästrimmer hela dagen. Spännande till en början men på slutet var jag helt slut!
Och min kommentar från min älskling var "det är första gången på vårt förhållande som du verkligen jobbar så svetten rinner som jag sett!" Ja och det gjorde det verkligen, kände mig så äcklig. Och otroligt snygg dessutom.
Detta var min utstyrsel: en blå meckar overall, stora stövlar och en par hörselkopor som satt ihop med ett visir. Kan ju bara tänka mig vad folk som åkte norrut trodde, tur att det ändå är ganska långt ut i skogen så ingen kände igen mig.. Vad jag vet iaf? :)

Innan det var vi upp till kårbäle för vi skulle köpa tännstift till trimmern och på vägen såg vi en älgko med två kalvar bredvid i skogen. Häftig känsla när det ändå var så nära.
Och jag hade min kamera med mig för en gångs skull men när jag skulle knäppa är min så dum för det tar ett tag innan den knäpper och på den stunden hann älgarna såklart springa ifrån, men jag fick ju ett fint kort på skogen men det var ju inte det som jag hade till avsikt.

Idag är jag hos mamma en sväng och ska vara med syster idag och ikväll för mamma är på nån kryssning. Tänkte åka till bibliotektet också och se om man hittar någon bra bok.. Tips någon?

Jo, om det är någon som har typ lika tråkigt som jag om dagarna får ni gärna höra av er om nån vill hitta på något. Vore skoj tycker jag!

See ya!

Insidan som räknas

Sitter hemma och kollar på tv nu bara. Såg nyss filmen "min stora kärlek" med Jack Black och Gweneth Paltrow eller hur hon stavar. Det handlade om att han såg snygga Gweneth men att hon egentligen var jättestor. Det var någon som hade hypnotiserat honom till att se deras vackra inre isf bara den ytliga utsidan som han gick efter innan. Verkligen bra film för det är ju det som de handlar om. Är så trött på människor som bara går efter det yttre, visst är det första intrycket, det tycker jag med men det är ju inte det enda man kan gå efter innan man har hunnit känna personens insida..
Så tycker iaf jag, och önskar att fler människor skulle tycka och gå efter detsamma! 

BlondinBella

Jo, kom på en sak till. Fattar nu hhur BlondinBella hinner allt hon gör. Hon är ju med på ALLT! Förstår inte alls jag??
Hennes blogg är något jag inte brukar läsa men man liksom måste av någon anledning. Av nån konstig anledning vill man ju veta lite om vad som händer i hennes glamorösa liv.. Eller hur känner ni?
Jag vet ju att de är tjejer som vi som känner så som hon tjänar så otroligt mklt pengar på.. Men men, det är ju nån som ska ha hyfsat flyt också, men visst jobbar hon mkt på att göra sig populär så visst tjänar hon är vara så "inne"

En liten inflik bara ;D

Fredag

Sitter hos mamma nu och kollar lite, ska snart åka till min darling. Idag har jag träffat bästa Anna iaf, var väldigt trevligt och vi åt supergod kladdkaka, haha men så kladdig var den ju inte. Eller hur Anna??
Var jättekul att träffas och prata en massa iaf för det var ju såå länge sedan även fast vi inte bor så långt ifrån varandra och är båda "lediga"¨på dagarna..
Var sen och jobbade lite på Hj:s. Lika kul som vanligt liksom :)

Åh jag vill göra så mkt nu men det är ju inte så lätt när man inte har några pengar. Guud måste snart ha ett jobb men jag hoppas att de hör av sig snart för nu klättrar jag på väggarna om dagarna känns det som.

Nej nu ska jag iväg och handla. :)

Ovant!

Jaha idag var det första dagen med "nya håret" och det kändes jättekonstigt till en början. Åmade mig hela kvällen igår om att de inte blev bra men nu tror jag att jag tycker det ändå.. :) Jag ville ju ha förändring och det var ju precis de jag fick. Det är ju bara att vänja sig vid det men jag tror ändå att jag vill ha lite mörkare framöver. Men dethär var ju alltid en start, som jag är glad över nu att jag tog. Men vem vet, imorn kanske jag ligger och gråter i sängen..

Idag var jag till ljusdal och fikade på "Finnen" med världens bästa Josse och hennes kusse Kajsa. Otroligt trevligt och mysigt när jag inte träffat henne på evigheter känns det som. Satt och diskutera våra upptagna liv. Eller inte! Haha både hon och jag har inte allt för mkt att göra. Men det har ju också sin charm! :)

Sen kom jag hem och började dona lite hemme med min K♥. Satte upp en jättefin lampa över köksbordet som vi köpte när vi var i Bollnäs.
Nej nu tror jag att jag ska ta och använda mig av min nya OBH Nordica blender genom att göra en bär smoothie. Mmm! Även den köpte jag på El giganten! :)

Sleep tight! 

Här kommer resultatet

Här kommer det och det är såhär jag ser ut nu! Tror att jag vill ha lite mörkare men det är ju en bra början då jag ville ha lite förändring. Har jag gjort rätt eller inte? Blir så osäker varje gång jag gjort något..

Före..





Efter

Nu är det gjort!

Haha vill bara skriva att nu har jag äntligen konverterat över från blondin till brunett och hittills trivs jag! Annorlunda kan jag säga men mer info och bilder kommer snart! :)

söndag och måndag

Jaha allihopa, kan bara säga att årets bakfylla är nu tagen. Efter lördagen mådde jag inte bra förrän vid typ sju på kvällen. Illa men det ska ju vara så ibland också.. Hörde att inte bara var jag som var risig iaf :)
Spenderade lördagskvällen hemma hos Olle och Sandra med dom, Anders och Majja. Sedan kom även Emma och allt var mkt trevligt. Sen blev det utgång på Järnvägs vilken var kul! Dansade dom tokar ; )

Idag har jag inte gjort så mkt. Läst ut en jättebra bok och tog sen en prommis till mamma.
Nej nu ska jag kolla lite på Roswell med Tina. Och jo! Grattis Tina i förskott på 16-års dagen imorn. Hoppas du kommer tycka om presenten?!

Have it great!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se