Kristallen

Härom dagen såg jag lite på programmet Kristellen som gick på 5:an. Där de delar ut priser tex bästa kvinnliga programledare och så. Var det någon mer än jag som tyckte att det var fruktansvärt att de anspelade på sex och sånt HELA tiden. Känner mig som en gammal tant som inte har så mkt att prata om men det var verkligen hemskt. Ett program som ska anses underhållande var mest bara jobbigt att se på. Och publiken som var där såg inte heller särskilt roade ut.

Ett exempel handlade om en familj som satt hemma i tv-soffan och blev intervjuade av en reporter som frågade vilket upplysningsprogram eller liknande som varje familjemedlem tyckte skulle vinna. En ung tjej som var med hade typ slagit vad om att om inte K-G Perssons program vann skulle hon få fortsätta med att ligga med Stockholmsbrats för att få råd med sitt kokainmissbruk.
Just det exemplet tyckte jag absolut inte innehöll någon humor och det verkade ingen annan heller tycka. Förstår inte den som kom allla "roliga skämt" vad den personen tänkte med. Men men, är det någon som håller med som också såg Kristallen??

Kommentarer
Postat av: Marie

Jaa, det är synd att du inte började. Läraren är toppen :) mycket bättre än på Slotte. Man förstår mer nu. + att det är gratis. Allt är bra med mig. Lite småtrött nu bara. Dudå?

2008-09-11 @ 09:15:27

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se