Relationer och vädret

Jaha idag har man varit i skolan som vanligt, ingen spec med det. Fast idag var vi även med i Ljp pga vårat projektarbete, synd bara att de skrev till fel ändamål det ska vara till barnbyn och inte barnsjukhuset. 

Svenskan idag var riktigt skön, först arbetade vi ganska duktigt, håller på att skriva olika texter i olika stilar och sedan ska vi byta och ge respons på den andres, både bra och saker man kunde gjort bättre. Jag tycker det är ganska svårt för det är inte lätt att säga att dethär var inte bra, såhär skulle du gjort istället. Men det gick bra iaf för jag fick en text som var jättebra så de var knappt något dåligt man kunde säga om den.
Sedan började vi prata om studenten, vad man ska göra då. Sen kom vi över på relationer och barn och vilken ålder det är lämpligt för man vill ju göra så mkt innan, kul var det iaf för allt detta ägde rum med läraren, bästa svenska läraren man kan ha enligt mig :)

Efter det kom vi in på hur mkt vädret påverkar ens humör, som imorse då trodde jag att även idag kommer det att vara soligt väder när det varit det i två dagar så jag satt på mig leggings m.m. men framåt eftermiddagen började det att hagla och blåsa kraftigt. Det var inte särskilt rolikg kan jag säga..

Nej nu ska jag plugga lite innan det börjar en massa serie premiärer ikväll. 

Ha det superduper bra! 

Det känns lite som vår i luften

Idag var det andra dagen som det verkligen var fint väder, det känns underbart tycker jag. Men ändå liite tidigt för våren att komma men det förvånar mig inte om vintern slår till igen, bara för att man tror att det håller på att vända.

Slutade tidigare idag och gick ner på köpingen för att vänta på bussen, kollade lite på kläder och hittade en jättefin skinnjacka. Jag la undan det tills imorn, har länge velat haft en så jag hoppas att den blir bra på mig...

Har varit och jobbat en sväng också, inte alltid så kul när man gör det men när man får lönen ändrar man sig oftast.
Börjar bli lite nervör inför söndag tror jag, men det klart att vår konsert kommer bli bra, hoppas bara att det kommer lite folk för det vore jobbigt om det knappt kom några men det tror jag. Sen ska jag jobba i helgen med, sen blir det personalfest så det ska bli jätteroligt.

Nej nu ska jah hjälpa mamma lite med maten.

Miss my K

Hur gör man?

Jaha så nu har även jag skaffat en blogg, anledningen till det är att det är så pass många som pratar om det och sedan tycker jag att det är intressant att läsa om vad andra skriver m.m.

Men hur gör man, vissa skriver som en dagbok som jag tycker är intressant men andra skriver om deras djupa tankar som man verkligen förundras över hur de kommer på alla vackra ord, men jag är nog ingen djup person har jag kommit på så jag får nog köra dagboksbiten tror jag.

Sitter hos min pappa och funderar lite, har varit och handlat vitaminer som ska gör mitt hår längre,(får se om det verkligen fungerar, jag är lite skeptisk men men) sedan har jag även köpt det godaste teet sin finns, rabarber grädd. Så gott! Sist men inte minst köpte jag lite mörk choklad med smaken hallon, mycket gott må jag säga.

Imorn bär det av hemmåt igen, ska jobba hela helgen, det ska bli kul, träffa nya människor och så.
Längtar lite efter  K ♥ Han är nu hemma och åker lite skoter vilket är riktigt roligt..

Nej nu ska jag umgås lite med familjen, får se hur detta bloggandet går i framtiden, det får tiden utvisa..
Ha det bra allihopa!

Välkommen till min nya blogg!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se