Bye Sweden

Sitter på skolan och har förhoppningsvis skrivit ut sista papprena för detta läsår. Haha det blev bra precist 50 öre kvar på kopiatorkortet. Det är precist det! Ska upp och plugga lite nu med Karin och Nathalie. Bara att tagga för i eftermiddag för då smäller det, då lämnar vi Sverige för en stund och det ska bli så himla kul!!

Har även precis bokat hemresa tills på lördagmorgon för jag ska hem och hjälpa lilla Tina till balen. Åh hon har ju blivit stor nu och tar studenten. Tycker inte att det var länge sedan jag var där men det är ju tammetusan 3 ÅR! sedan. Sjukt vad tiden går fort. Och jag har pluggat i två terminer nu. Fyra kvar bara. Men det kommer nog också gå fort. Sedan är jag ekonom!!

Nej nu ska jag ta mitt pick och pack och åka upp till våning sju! Skriver mer senare och kanske uppdaterar med en bild. Har även kameran med mig på resan så det blir förhoppningsvis mycket kort som jag kan visa senare.
Tjing på er!

Torönpremiären 28/5

Helgen är över och jag börjar bli som en människa igen. Haha var inte kul igår men det gick rätt så fort över. Hade iaf en toppen kväll i lördags, tack alla som var med! Sjukt kul! Träffade många personer jag inte sett på ett tag som var ett stort +. Har även köpt en ny kamera i helgen som jag är supernöjd med. Känns skönt att ha en som fungerar nu och knäpper bra kort. Har varit i skolan idag och sen åkte jag hem, har bakat två rabarberpajer, gjort lite mer korvstroganoff som ska med imorgon. Då DRAR vi!! Wie så jäkla kul det ska bli, laddad som bara den!

Har även färgat fransar och ögonbryn, haha det blir aldrig perfekt, antingen lite så man knappt ser eller lite väl mörkt så det ser fel ut. Jag är just nu lite för mörk om ögonbrynen. Men men det får gå ändå.

Äh nu ska jag plugga lite, packa och sen blir det duschen och hopp i sängen.
XOXO












God morgon på er! Ska snart ta och äta lit...

God morgon på er! Ska snart ta och äta lite frukost men sen vet jag inte riktigt vad som händer. Vill nästan ta en sväng till Bollnäs för att köpa en kamera. Någon som vill med? Hade en toppenkväll igår, supergott fika, mycket skratt hos Sara och Tjanne och sen kom Sara F och Hanna och vi åkte till dom och jag fick en till present av dom. En solhatt! Härligt för den ska jag verkligen använda. Wie! Tog även ett jättefint kort på sorttjärn när jag åkte hem. La ut det på facebook men kanske skulle visa för er med. Senare kommer den. Nepp nu blir det frulle sen dusch. Efter det är jag redo för dagen.


Warn cotton

Åhhh vad denna lilla underbaring luktar gott! "Provar" den alltid när jag är inne på någon parfymaffär. Och den skulle passa så bra tills i sommar. Hm kanske får kolla in denna på taxfree framöver. Mmm, någon som håller med att de flesta inom Clen luktar lovely!!

Finns här till bra pris.


Natti natti

Hemma i Järvsö igen så det är skönt. Löste sig med skjuts och allt så det känns bra. Tyvärr kändes inte föreläsnigen idag lika bra, blev bara ännu mer förvirrad tror jag. Hm hoppas man förstår bättre när man sätter sig ner och repeterar och försöker förstå. Usch det är så mycet kvar  att göra och sedan ska jag sätta mig och kolla på "kredituppgiften" Vill ju liksom ha så mycket som möjligt gjort innan vi åker på den lilla "resan" nästa vecka. Ska bli såå härligt att komma iväg lite, bara att hoppas på att det blir finväder också så man kanske kan hinna sola lite mellan pluggandet. Sen blir det till att pimpla lite vin också ju.

Ska snart hoppa i duschen och sen marsc i säng för imorgon ska jag ju upp och fortsätta. Hoppas lite att det blir sol imorgon också ju. Äh inget intressant inlägg detta men det får bli så ibland... Trött är jag också!
Natti natti på er!

Okej, detta blev naglarna för denna gång. ...

mms_img68145 (MMS)

Okej, detta blev naglarna för denna gång. Nästa ska jag prova på något mer crazy


Shopping

Håller precis på att fixa litenaglar igen. Blir typ samma som förra veckan men men, ska ju försöka spara ut dom lite mer innan jag börjar avancera. Tyvärr gick en nagel sönder häromdagen, inte helt av som tur var men nästan. Försöker vara försiktig så man slipper fastna i något så det ska nog gå bra. Har iaf varit iväg ikväll och fått veta min fettprocent i kroppen. Vet inte hur tillförlitligt det var men det var tydligen inte så illa som jag trott iaf. Sköönt!
Imorgon bär det förhoppningsvis av hemåt. Har packat och fixat, har även lagat korvstroganoff och lagt ordning inför resan nästa vecka! Sooom jag ser fram emot det. Wie ska bli skönt!

Idag var jag in till stan också, skulle köpa skor åt Tina, hittade självklart till mig själv med. Men men det blev ju inte så dyrt. Shoppade solkräm inför stundande semester så det känns bra. Köpte även en ny hårborste men svinborst. Dom är ju så bra, passar perfekt till mitt hår. Har ju en likadan sedan innan men den är rätt sliten så det var dags för en ny. Dessutom var det 20% om man hade Åhléns klubbkort. Bra, bra!
Nu ska jag sätta på stenarna också, vill ni se resultatet??

Har räknat lite idag och det är endast 11 ...

Har räknat lite idag och det är endast 11 skoldagar kvar innan sommarlov. Hur skönt är inte det? Sen bär det av till Grekland! Som jag längtar. Ska ta och köpa lite solcreme idag tänkte jag. Ska även gå och köpa skor till Tina. Kan ju kolla lite till mig med. Är ju trots allt 25:e! Ska ivåg och träna en sväng ikväll också. Fullt upp hela tiden nu så jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt men det löser sig, det gör det ju alltid.. Ska bli kul med torön i helgen iaf. Ska nog ta på mig pensionärsskjortan också (kristoffers ord) för en jättefin lite genomskinlig. Haha han förstår inte vad som är snyggt. Nej nu är det lunch snart. Mumma, blir kyckling med pasta och paprika.


Blev precis påmind om en present jag glömt...

Blev precis påmind om en present jag glömt. Jag fick också även fina smycken. Ett fint halsband av mina svärföräldrar och kristoffers bröder och ett handgjort av sofie och christian. Massa fina blommor med. Sen fick jag även en middag plus vin på condis med bästa syster Tina. Det får man inte glämma så det ska bli himla mysigt. Det ser jag fram emot. Får hoppas att det blir snart. Kanske vi kan slå ihop det med spa-dagen jag fick i julklapp ;-)


Tack också för alla fina presenter jag fic...

Tack också för alla fina presenter jag fick i helgen. Massor av rose' så nu är det bara sommaren som fattas så man kan njuta ute av lite jordgubbar och vin. Mumma! Fina nagellack, en rosa resväska till Grelkland, och sen lite utav favoritpresenten, en jättefin gitarr som jag fick av hjärtat. Wie vad glad jag blev! Nu ska jag bara lära mig att spela lite. Ska leta efter nån nybörjar bok som jag kan lära mig grunderna av. Tack igen alla! Puss på er!


Hagel?

Tiisdag och tråkväder. Ser närstan ut som om det flyger hagel i luften. Hm vart tog sommaren vägen?? Aja ska snarat åka till skolan för att ha dubbelföreläsnig. Sen ikväll kommer det några vänner på lite "sminkparty" Hoppas på att det blir trevligt.

Har iaf haft en toppenhelg hemma, tack alla inblandade! Jättekul att så många kom i lördags på lite "kalas" :) Dock var väl inte utgången i Ljusdal den bästa men men. Mådde prima på söndagen iaf, började dagen med att baka två goda pajer, hittade receptet och dom blev väldigt uppskattade av familjen så det var kul.

I helgen blir det torön så det ska bli kul, hoppas på att vädret kommer vara fint, är ju så mycket mysigare på ön då. Vi får hålla tummarna. Har läxor som bara den men snart så, bär det av för sommar och jobb. Som jag längtar!!

Äh ska ta och packa ihop nu. See you!

Såhär såg min middag ut i fredags. Thailän...

mms_img13990 (MMS)

Såhär såg min middag ut i fredags. Thailändsk mat och lite dricka, på bilflaket vid Bodasjön. Härligt värre!


Söker efter tips på en enkel rabarberpaj. ...

Söker efter tips på en enkel rabarberpaj. Vet att jag läst det på en blogg som jag ofta läser men kommer inte ihåg vem utav er det är. Någon som känner sig träffad över att ha lagt ut tips på paj för kanske ett år sedan? :)


Tragiskt

Igår såg jag på facebook att många skrev om att det hänt en hemsk sak och att det var fruktansvärt, förstod först inte vad som hade hänt men vet nu vad det är.
Jag kände inte den killen men det är fruktansvärt att det hänt och jag kan inte förstå hur det kan kännas för de nära och kära. Tycker att sådana byggen bör ha högre säkerhet för något likande ska inte kunna hända...
 
Man måste komma ihåg att leva i nuet för man vet aldrig när det ändras. Det är ju även en sak jag fick lära mig i höstas och det är något som jag försöker att tänka på nu. Livet kan ändras så snabbt utan att man hade en aning om det...


Tips?!

Sitter i skolan nu och ska skriva ut lite papper, är en hel del som ska skrivas ut. Hm måste verkligen införskaffa mig en skrivare hemma snart. Har ju pengar och allt till det bara att hitta någon som känns bra. Får ta och kika på det i sommar. Måste skaffa en ny kamera också, har jag också presentkort till men vet inte vad man ska köpa.. TIPS NÅGON!?

Pärlorna på naglarna sitter kvar än, känns bra. Även fast jag både diskat och duschat håret. Hoppas dom stannar på i helgen med. Snart är det föreläsning och ska även ha en gästföreläsning. Spännande!

Nagelpyssel

Okej, det blev inte så stor förändring men det är en bit på vägen för nu ska jag försöka fixa lite med mina och se till att sköta om dom så de växer ut långa eftersom jag har möjligheten då de varit långa och fina förut. Bara att engagera sig genom att fila naglarna, smörja in nagelbanden och se till att ha stärkande lack. Sally Hansens lack rekommenderas. Såhär blev det iaf, har även två räda pärlor på lillfingernaglarna men de syns knappt. Vad tycks??


Shopping

Hm idag blev det ännu mera shopping, haha men det är ju roligt också! Har blivit två "blusar", en studentpresent till Tina, lite smått och gott från Panduro. Nu är det pysselTove-Li som är i farten. Har ju hittat en fantastisk nagelblogg om en tjej som fixar sina själv och dom är väldigt häftiga och snygga så jag har blivit lite inspirerad. Så idag införskaffade jag mig en pensel, lite fjädrar och lite stenar. Tror jag mjukstartar med lite stenar bara. Vill ni se resultatet?

Style By Tyra

Nu har jag varit framme med kontokortet igen och beställt ett läppcerat som ska göra läpparna större. Köpte ju ett läppglans för några år sedan från PoP som hette Beestung men det finns inte längre så jag hoppas att detta är bra. Var inte dyrt heller så funkar det inte gör det inte så mycket. Aja vi får se, det kommer iaf från Style By Tyra så gå in och kika, dom hade mycket fint faktiskt.


Produktbeskrivning: 

Ett läppstick för dig som vill ha Angelina Jolie läppar! Detta läppstick gör dina läppar större och innehåller chiliextrakt. Detta fungerar olika på alla men vi på Style by tyra är ett stort fan av det! En riktig storsäljare.


Pimms

Torsdag och det innebär att imorgon åker jag heeem! Wie ska bli härligt. Är hemma och pluggar idag, sen ska vi iväg en stund och göra nåt kul. Jag och mormor, som förövrigt kom hem igår från turkiet. Och hade med sig en flaska Pimms! Mumms mumms! Tack så mycket.

Shit tiden går så himla fort, bara några få dagar kvar nu innnan sommarlov som ska bli  riktigt skönt att få. Som jag längtar, och redan den 13:e åker vi till GREKLAND! Åh jag ska slappa, sola, dricka paraplydrinkar och NJUUUTA! Åh nu ska jag sluta drömma mig bort och fokusera på plugg istället. Tjillevippen på er!


Såhär är flaskan..


Och sähär ska resultatet se ut, med massa frukt och fruktsoda!


Detta var blommorna som stod och väntade p...

mms_img35628 (MMS)

Detta var blommorna som stod och väntade på mig när jag kom hem. Superfina från familjen i Bollnäs! Tack!


Onsdag

Ska alldeles snart hoppa i skorna och gå mot tvärbanan. Föreläsning från 10-12 och sen eget studerande. Men ska hem i ganska god tid för jag tänkta bjuda mormor på middag tills hon kommer hem idag. Blev runt sju tror jag ikväll. Vädret är inte lika fint som jag hoppades på men vad gör det, hoppas bara att det är fint tills i helgen. Imorgon är det ingen föreläsning heller så då stannar jag nog hemma. Ska plugga lite själv, leta lite artiklar och liknande. Sen är det fredag och jag åker heem!
Nepp nu måste jag gå! See you!

Kompismys!

Nu snart kommer tjejerna! Sitter och ser just att det börjar åska längre bort så jag ska stänga av datorn. Tur att dom kommer så slipper jag vara själv om det ska börja åska, det är ju inte så kul men är man fler kan det istället bli mysigt. Har haft en toppendag hittills. Och det värmer så många som uppvaktat mig. Dessutom stod en bukett blommor vid dörren och väntade på mig när jag kom hem från skolan. Tack familjen  i Bollnäs, ni är bäst!! Ni ska få se en bild snart.
Kram på er!



Dagen till ära bär jag även en maxiklänning


Tack alla!

Blir sååå himla glad och varm i kroppen av alla som uppvaktat mig idag. De rinde även från Årsta blommor och sa att jag skulle få en bukett, åhå vad spännande! Har min aning om vem/vilka det kan vara ifrån. Får se i eftermiddag när jag kommer hem efter skolan! Wie det är alltid lika roligt att fylla år och i helgen kommer jag bli mer firad plus ikväll. Vi har bestämt att vi kanske ska kolla på Twilight och inviga Karin i dessa underbara filmer. Någon som håller med om att de är sååå bra?? Längtar tills sista filmen kommer, då blir det till att se den här eller boka den i Hudik som sist. Det var mys!


En ny och solig dag, känns härligt! Står o...

En ny och solig dag, känns härligt! Står och väntar på tåget till skolan nu. Tog sovmorgon och sen har jag städat och fixat lite så det är fint tills mormor kommer hem imorgon. Har även varit och handlat lite gott till ikväll då tjejerna från skolan ska komma på lite vinkväll är det tänkt. Har redan fått många gratulationer och jag blir så glad, det riktigt värmer i kroppen. Tack! Längtar tills i helgen då jag ska träffa lite släkt och vänner. Nej nu kommer mitt tåg. Tjing. Ha en bra dag alla!


Sweet dreams

Nu blir det till att lägga sig tror jag. Så att man är pigg imorgon, då blir det lite vinkväll här med tjejerna från skolan. Ska bli mysigt faktiskt!

Börjar ju bli lite ensamt här nu när man bott själv i snart två veckor. Men det har ändå varit skönt. Aja viktig dag imorgon med.
Natti natti på er!

Förlängt livet!

Måndag kväll och jag har just förlängt livet med många år! Anna har varit här på middag och oj vad vi har skrattat. Är så himla skönt att träffas ibland och bara prata om allt möjligt och skratta sinnessjukt mycket. Hon är en av de personer som känner mig bäst verkligen. Hon vet saker om mig som jag knappt själv vet, en sådan kompis är bra att ha. Så det är himla tur att jag har henne!

Haft en trevlig helg iaf, fixat hemma. Varit på dop för söta Nikky och träffat lite kompisar. Till helgen blir det konfirmation och lite fika hemma tror jag. Det är det som står på schemat.


Fredag den trettonde!

Fredag den 13:e, för många en otursdag men jag är lite tvärtom så jag tror istället på tur då. Och det kanske stämmer, ringde precis högskolan i gävle och jag kom in!!! Wie det blir nog en bra höst detta, så får vi se hur det blir. Men det är ju detta jag vill nu så det bli nog och förhoppningsvis bra. Och sen är det ju inte långt kvar till sommarlov, dock har vi en superknepig kurs nu som jag inte förstår ett dugg av men somsagt så har det varit förr med och det har ju gått. Och på måndag får vi nog reda på resultatet från förra tentan, jag håller tummarna för det blev mycket gissa på den tyvärr.

Ska ta och plugga lite nu, har gjort iordning viktiga papper som jag ska skicka in till facket och liknande. Känns bra att vara lite nyttig och få undan en del saker som har legat över en. Är hemma hos mamma idag för det är så rörigt hemma. Håller ju  på att måla om köksluckor, måla väggarna i datarummet m.m. Så det händer lite saker, men innan helgen är slut så är det tänkt att det ska vara klart så det är bara att hoppas på det. Wie vad härligt det skulle vara isf. Men jobbar man hårt så går det nog.

Nej böckerna kallar..

Träningsvärk som heter duga

Ny dag och redan torsdag, känns skönt att det har gått fort för idag åker jag hem! Ska åka med en killkompis i eftermiddag så det är härligt. Har snart sista föreläsningen. Har suttit och gjort lite uppgifter nu som jag hoppas ska hjälpa mig lite på traven. Jag känner mig duktig!
I helgen ska vi ju på dop och Sara har fått i uppdrag och göra en present och det gjorde hon med bravur! Den blev såå fin! Ska klura ut någon fin sak hon ska få eller något annat som tack. Guld värt ju och jag tror att mamman och pappan kommer att älska den med. Tur man har konstnärliga kompisar.

Jo jag var ju och tränade med Nathalie igår vid hötorget, parkour denna gång. Haha som vi skrattade. Det var en massa hopp, kryp, kullerbyttor m.m. Och japp jag har sådan träningsvärk idag. Både från måndags, tisdags och igår. Men riktigt kul har det varit. Synd bara att jag inte kommer kunna utnyttja det mer. Men men. Kanske kommer fler ggr.

Nej nu ska jag ta och skynda mig till föreläsningen.



En massa hopp och skutt. Bild från Facebooks SATS sida.


23:31

Nu är det en trött tjej som sitter här vid datorn. Ska alldeles strax packa ihop och gå och lägga mig. Känner även av benen redan, imorgon blir det spinning förhoppningsvis så då kanske man får "bota" bort denna träningsvärk. Har ju varit på middag idag och fått god mat. Spelade även tv-spel med småkusinerna, blev slagen av en 5-åring på bilspel. Det är bra gjort det.
Imorgon ska jag försöka åka till skolan i tid så jag hinner plugga lite innan. Har lagt om min pluggteknik lite med denna kurs så jag hoppas att det går bättre. Försöka börja repetera lite då och då redan från början. Men det tiden som bestämmer mycker för det går rätt fort fram. Sen hjälps man inte av att litteraturen är på engelska. Men det är bara att kämpa vidare, snart går jag ju i mååål!

Sitter för tillfället på föreläsning. Haha...

Sitter för tillfället på föreläsning. Haha har sådan träningsvärk i armarna. Imorse körde vi ben så förhoppningsvis känns det i dom imorgon. Men härligt är det! Ska plugga lite efter och ikväll ska jag på middag och förhoppningsvis plugga lite.


Sista kursen!

Kvällen är här och jag ska snart lägga mig. Har varit en trevlig dag hos morfar! Träffade ju småkusinerna och lite släkt. Plus att jag har ätit en MASSA smörgåståra, chokladtårta OCH paj. Men även lite sallad också :)
Imorgon är det skola och sista kursen. Och imorgon börjar även en veckas hårdträning på SATS. Har ju fått en inbjudan av Nathalie för att följa med på en kompisvecka så mina kumpaner Nathalie och Karin kommer förhoppningsvis köra hårt med mig. Träningsvärken är välkommen, det ska ju kännas att man lever. Haha men jag som är så grymt otränad. Ska bli spännande att se hur det går.

Nu blir det dusch och sen kvällen! Natti natti på er!


Söndag

Ny dag och redan söndag! Imorgon börjar skolan igen med en ny kurs, men det är den sista för detta läsår! Wie förstå vad fort det gått. Så får vi se vad som händer i höst.. Vem vet, kanske börjar om ordentligt med allt.. Först ska jag iaf njuta av sommaren och jobba lite. Känns toppen faktiskt!

Idag ska jag ut till morfar på lite kalas, vet inte hur länge sedan det var jag träffade dom så det ska bli trevligt hoppas jag. Har inga planer på kvällen men det blir väl att vara hemma bara tror jag.

Vaknade imorse iaf och tog en joggingtur.. Skönt som bara den men jobbigt eftersom jag sprang innan frukost, inte så mycket energi direkt. Men men nu är det gjort iaf och nån nytta läre det väl blivit av det.
Nu ska jag göra mig iordning och åka iväg. Ha en solig dag hörni!

Trötter

Nu är det en trötter som sitter framför datorn. Ska nog faktiskt snart krypa ner i sängen. Har somsagt varit ute på drottningholm hela dagen och bara njutit. Solat, läst och bara kika på en klarblå himmel hela dagen. Helt underbart faktiskt, och inte gjorde det något att jag var själv heller.
Nu är jag nyduschad och ska lägga mig framför tv:n en stund. Kollade nyss på det nya programet med Martin Stenmarck, och vad jag kände att tårarna rann då och då. Vilket fint program! Nu blir det kanske lite "Djävulen bär Prada"
Natti natti på er!

Strålande sol och klarblå himmel. Kan det ...

mms_img51821 (MMS)

Strålande sol och klarblå himmel. Kan det bli bättre? Är just nu på drottningholm och ligger och solar i parken. Har tagit med mig picknick och njuter för fullt. Hade en supertrevlig kväll igår, goda drinkar, många nya trevliga människor. En toppenkväll! Tyvärr så vann inte våran sangria men den blev inte heller lika god som vi hoppats på. Men men! Nej nu ska jag njuta vidare och läsa lite tror jag.


Nu kör vi!

Nu är det party  på Gullmarsplan som gäller och detta är min utstyrsel. Det blir drinkar och skratt hoppas jag!


Sommarsallad

Helgen är här och jag är i Sthlm. Lite ensamt men det är ändå lite skönt på ett sätt. Ikväll ska jag ju på party och det kommer bli toppen! Klänningar, coctails och trevligt sällskap!!
Nyheten för tillfället är att jag klarade min omtenta!! Förstå vad glad jag är nu. Så himla skönt, bara att hoppas  på att tentan jag gjorde igår också gick bra. Efter tentan åkte jag iaf och berömde mig själv lite, det blev ett par bikinibyxor till min överdel jag köpte för en vecka sedan. Så nu är man redo för beach 2011 iaf med badkläder, kanske inte resten men men..

Nu ska jag äta lite av min buldursallad som jag gjorde nyss, innehåller: bulgur, rädisor, tomat, paprika, gurka, squash, rödlök bönor och lite annat smått och gott. Det blir toppen, maxar detta med att sätta mig på en solig balkong och ta en liten cider.
Hörs, hej!!


Bildbevis..


Psalm 21

Kväller igen, vart tar tiden vägen!? Skulle behöva lite mer timmar per dygn eller nåt som gjorde att man kunde sova mindre men ändå må bra... Är så mkt jag vill göra och hinna med men nej. Får plugga  på tåget imorgon ner. Hoppas jag kan sitta och se soluppgången som sist, vackert.
Nu blir det lite film iaf, ska prova se "Psalm 21" och se om den är bra, om man vågar se den.
Natti på er!

Bild från google!


Fly away

Pluggeliplugg hela dagen lång! Inte kul men välbehövligt. Har iaf nyss bokat resan tillbaka till Sthlm imorgon. Och på torsdag förmiddag ska jag bli sminkad och fotad av Jenny. Ska bli spännande att se vad hon hittar på denna gång :)
Idag ska vi gratta K:s lillebror som fyller år och sen blir det väl till att packa lite och fixa hemma. Mormor åker ju utomlands på onsdag så då kommer jag ha lägenheten alldeles för mig själv i TVÅ veckor! Ska nog gå bra va? Ska ju på coctailparty på fredag, ta en sväng till drottningholm på lördag och sen ska jag hälsa på morfar på söndag. Känns bra att jag har lite saker att göra, då går det ju fortare och dessutom gillar jag inte att vara själv..
Sen blir det väl plugg hela veckorna som vanligt. Men dessustom fyller jag ju år snart, hela 22!! Ooj oj oj!


Boktips!

Nu är det sängen som väntar. Har haft en mysig dag, jag och K tog en liten tripp. Var och fiskade en sväng första gången för iår, tyvärr blev det inte så långvarigt eftersom det blåste och var lite kallt men framöver, då blir det mer fiske. Sen har vi kollat på lite film nu på kvällen, tyvärr var den inte så bra som vi trodde men men. Kollade sen på programmet, "Det blir bättre" då Magdalena Graaf var med. Hon berättade om det hon varit med om och det var väldigt intressant. Jag har läst hennes bok innan och den var jättebra, otroligt gripande och tragisk men väldigt bra. Den rekommenderas.
Ska hoppa in i duschen nu och sen natta.

Läs den!


Halkidiki

Jo glömde berätta, idag betalade jag resan till Halkidiki, Grekland! Ska bli så grymt skönt att åka iväg, sol, bad,drinkar och bara avslappning efter ett år på högskola. Det är jag värd tycker jag!
Såhär ser det ut..

Bild från Google


Söndag

Jaha sönadag redan, inte särskilt kul men men.. Får ju stanna ett par dagar till nu och plugga lite vilket känns skönt. Slippa åka ner till Sthlm ikväll. Det brukar oftast vara så tungt. Men nu ska jag plugga istället och det SKA gå bra! Ska ju klara detta ju. Sen bär det nog av till Sthlm på onsdag eller så. Ska ju även stanna den helgen för jag ska på partyy. Wie det ska bli kul, dra på sig en fin klänning, dricka drinkar med goda vänner. Kan inte bli bättre va?
Nu ska jag ta och byta om lite och kanske kika lite i böckerna, sen ska vi kanske åka till Lassekrog en sväng. Blir myys det tror jag.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se