Natti natti snart

Jaha nu är man hemkommen och mätt som bara den. Var jättegod mat! Och mkt nytt som jag aldrig provat förut så det var väldigt spännande.

Har nu tagit en dusch och sprayat in mig med lite Oriflame B.U.S och det luktade tvål! Jättegott, så jag hoppas att det fortsätter att lukta gott. Fick ju glasögonen idag så jag provar dom lite nu och sedan har jag kikat lite i matteboken. Oj vad spännande det ska bli, fattade inte särskilt mkt nu när jag bläddrade igenom den. Men det är ju Matte C också. Så nu blir det lite tv innan jag ska lägga mig. Funderar lite på vad man ska ha på sig imorn.. Men det brukar ju lösa sig.
Hur tycker ni att glasögonen blev?



Naturlig som bara den!


Låååångtråkigt

Fredag eftermiddag och det är lugnt, hm skönt att det bara är en timme kvar ungefär. Har haft så mkt strul med många kunder idag att jag bara vill åka hem och ta helg hellst nu!!
Men snart så, jag får hålla ut lite.
Tina ringde också och sa att jag hade fått mina paket nu med både glasögon och mattebok! Yes! Så det ska jag hem och prova snart.

Blir fortfarnade irriterad över att jag inte kan mms:a in blogginlägg.. Det gick ju så bra första gången. Hm kanske löser det sig.
Nepp skriver mer senare.
Pussen

yes yes!

Fredag, äntligen! Åh vad skönt med helg. Och imorse vaknade jag och såg att det bara var -6 grader. Kanske kanske kan det bli varmare nu och att våren börjar komma. Jag håller mina tummar och tår hårt!
Somsagt är det snart helg, det blir alltid en lite speciell stämmning tycker jag på fredagar. Man vet vad som väntar, vi brukar ha fredagsfika och alla känns lite mer pratsamma och positiva. Och sen ringer det inte lika mkt. Himla mkt plus nu.

 Igår satte vi i löshåret iaf, himla tur att vi fick hjälp att fläta in det för det var mkt svårare än vad man trodde. Men nu sitter det i iaf och det var stortsett exakt samma hårfärg som min egen. Så får man väl klippa till det lite så att det smälter in i håret! Någon som kan?

Nä nu blir det snart en kaffe, skulle ju behövs betalat räkningarna också. Inte något kul men det måste ju göras..

Spännande...

Torsdag och himla skönt att det snart är helg. Idag blir det jobb och sedan bär det av till ica för att, hoppas hoppas, kunna få hämta ut paket. Så kanske mina glasögon kommer idag också. En rolig dag med andra ord.
Kylan håller i sig och bilen verkar inte vilja gå upp i temperatur men igår köpte jag ju en termostat så jag hoppas att det ska lösa sig då. Får fråga K snällt om han kan sätta in den i helgen. Så det blir någon sprutt på värmen i bilen.
Imorn är det dags för arabiskt buffé också på Helsingegården, ska bli väldigt spännande. Vet inte vad de äter för slags mat där, om det är något speciellt. Någon som vet??


Helt otroligt!

Haha igår kom vi på att vi ville beställa löshår till helgen, vi ringde men inget svar. Sedan såg vi att leveranstiden var 3-5 arbetsdagar. Så nu idag mailade jag och förklarade att det var lite panik. Och det verkade lösa sig, yes! Så förhoppningsvis kommer det imorn så då ska jag prova att sy in det. Någon som kan eller har något tips?

Jag vet att jag själv har ganska långt hår men jag vill mest göra det lite tjockare och liite längre. Vi köpte det på Taj mahal i Sthlm. Det är både ganska billigt och jag tycker att det är bra. Så man kanske får lägga upp lite för- och efterbilder.

Vilken befrielse

Oj oj nu har jag varit duktig! Det ringer inte så mkt idag så jag tog tillfället i akt att rensa i min hotmail, och oj så behövligt det var! Tog bort flera hundra mail tror jag. I början när jag skaffade facebook sparade jag alla mail som man fick om någon kommenterat någon så ni kan ju tänka er att det fanns en heeel del att ta bort. Så nu känns det nästan lite som en befrielse när man har tagit itu med något som man länge har funderat på. Kanske ska börja rensa lite hemma med. Eller så får det bli en annan dag, det blir nog bäst så :)

Work it

Idag började jag sent och jobbar till 19, yes. Men det var skönt med sovmorgon och sedan har jag varit och uträttat lite ärenden innan jobbet med. Var och köpt termostaten till bilen och sen for jag förbi dollar också för att köpa kollegieblock. Så nu är jag redo för lite mattepluggning. Självklart följde det även med lite annat smått och gott också i påsen, blir så trött att jag alltid måste hitta något. Men det var inget som jag har ångrat iaf. Så vi får väl se.

Solen skiner ju ute och det ser underbart ut, men skenet bedrar ganska bra då det är riktigt kallt ute. Men det kändes som om det värmde lite i solen iaf. Kanske solen kommer för att stanna nu... Hoppas!

Kvällens planer

Nu är det inte långt kvar tills jag slutar, då blir det till Hj:s och sen ska jag nog åka på ica och köpa kyckling så det blir pastasallad till middag, det låter gott va? Får se vad som händer ikväll. För K slutar sent och jag börjar inte förrän vid 11 imorn så man kan ju vara uppe lite längre ikväll.

Åh nyss fick jag prata med en kändis i telefonen. Får inte säga vem och vet inte om jag får skriva att jag pratat med en kändis heller. Men man hörde iaf direkt vem det var när han ringde. Förlåt om jag skriver A men inte B. Men det är kul när något speciellt händer. Lite spänning i tillvaron liksom.
Så nu fick ni något att funndera över va? =)

Lunchmätt

Nu är man mätt i magen, har precis ätit stuvade makaroner, korv och sallad. Väldigt gott! Så nu fortsätter jobbet igen. Men det är ju BARA cirka 3 timmar kvar. Så det ska väl fungera.
Nu verkar det som om jag har fått med mig Sandra i april iaf. Ska bli så himla kul, nu blir det till att leta resor. Någon mer som är intresserad? Tips på resmål?


Kom våren!

Tisdag igen och jobb till 17 och sen Hj:s på det. Blir en lång dag känns det som. Men det är bara att bita ihop känns det som. Ska försöka söka runt lite på nätet idag och kolla resor och försöka prata med någon som kan tänkas följa med. För många handlar det ju om pengar som man måste spara och lika är det för mig men jag tänkte ta av mina sparpengar och unna mig.

Vet att jag skriver mkt om detta just nu men jag ser så fram emot det och det ska bli skönt att åka bort och se något annat.
Vädret håller ju fortfarande i sig, när ska det vända mot våren så man får börja känna de värmande strålarna? Det är frågan det och som det verkar nu blir det ju inte på ett tag. Åh jag vill ha sol!

Regina Spector-Fidelity



Himla bra låt enligt mig!


Kväller igen

Jaha nu är det kväller igen. Sitter just nu på sängen och kollar runt på lite olika sigor. K och en kompis sitter och spelar tv-spel och det är inte så jätteunderhållande att sitta bredvid så därför sitter jag här istället.

Sitter och funderar på vart jag skulle vilja åka i april då jag idag fick reda på att jag fick ledigt vecka 16. Känns helt underbart, nu ska jag bara hitta någon som vill åka med mig och ett ställe att åka till som inte är allt för dyrt och hellst ska det vara varmt så man kan grunda en liten bränna och hoppas på att den sitter kvar till sommaren.  Något förslag på ställe?

Nu blir det nog lite Glamourama på tv3 play för mig. Väldigt ytlig serie men man fastnar lätt :)

Mobilblogga

Jo både igår och idag har jag försökt skickat in en bild till bloggen via mobilen också men jag får bara tillbaka ett meddelande där det står: "Sorry,your keyword was not recognised. Please check you messagen carefully and try again." Vet inte vad jag ska göra, kollade här och alla inställningar stämmer ju. Funkade ju första gången jag provade och vaddå keyword? Någon som varit med om detta och kan förklara?

Matte C bok, check!

Nu har jag nyss beställt Matte C boken för komvucx. Haha ska bli spännande att se hur det kommer att gå och jag hoppas att jag minns lite av det när jag läste det på gymnasiet även fast jag inte gjorde det så länge. Men kanske att något sitter kvar. Så då kan vi plugga tillsammans Sandra och Hanna :)

Spännande, nästan så att jag längtar lite men känner jag mig rätt kommer jag kanske sitta flera kvällar och slita mitt hår för att jag inte förstår. Men men jag får hålla tummarna!

Helgen 19-21 feb

Vaknade imorse och kollade termometern -29.9 grader! Fy vad kaalt! Ville inte direkt gå utanför dörren. Men nu kom ju solen fram så jag tror att graderna höjs en aning under dagen.

Har haft en himla bra helg, mestadels iaf. På fredagen blev det lite hockey och därefter skjutsning av folk till Ljusdal. Hem och sov och på lördagen åkte jag upp till Ljusdal för att köpa en bildel men såklart var det stängt. Men systemet hann vi till iaf och det var ju det som var huvudsaken :)
Kollade lite på Unitis också men hittade inget speciellt. 

Sen bar det av hem för tedrickning och kikande på Glamourama. Sov lite middag och sedan var det bara att göra sig klar för modevisning. 
Och oj vad kul det var men så otroligt synd att det inte kom fler folk. Tycker så synd om dem eftersom de har satsat och jobbat så hårt. Hoppas på att det löser sig för dom. 

Igår sov vi ut länge och degade sedan på soffan bara. Sedan var vi till Ljusdal och köpte sushi. Mmm vad gott det är! Sedan på kvällen följde jag med Kristoffer och jobbade lite. 
Nu är det ny vecka och jag känner mig inte särkilt taggad. Inte till något nu känns det som. Vill bara ta ledigt och åka bort men det ska jag göra snart. Gäller bara att få med mig någon. Insåg att jag bara har tagit ledigt 2 dagar sedan jag började på DHL i april förra året. Så det börjar kännas lite nu. 


Fredagsmys!

Äntligen är fredagen här, och jag började tidigt idag igen men slutar redan vid 15 så det tackar man för. Därefter blir det Hj:s innan helgen på riktigt kan infinna sig. Yees! Jo jag ska även på Ljusdals bildelar och köpa en sak, som jag nu inte minns vad de heter. De hjälper till få värme i bilen för det är lite dåligt med det nu. Så får jag fråga K snällt om han kan hjälpa mig.
Ska bli så himla skönt med helg, ikväll har jag inga direkta planer, vi får se vad som händer.

Igår fixade jag somsagt en massa och efter att jag dragit bort ansiktsmasken, som förövrigt var himla skön och bra, myste jag ner mig i soffan och kikade lite på tv. Kom in på dokumentären om Susan Boyle. Jättefint var det och blödig som jag är kom det en tår. Tänk att hon har slagit igenom så väldigt mkt.
Sen la jag mig i den renbäddade sängen efter att jag dushcat och läste, finns det något skönare än en nybäddad ren säng?

Skriver mer senare.. Någon som ska hitta på något speciellt förresten?

Kväller

Jaha kvällen är här och jag har nyss suttit och kolla på det sista avsnittet av Glamourama. Man lever i olika världar kan man säga.
Aja innan har jag varit väldigt produktiv, bäddat rent,dammat,vattnat blommor,damsugit, tvättat toaletter och torkat golv. Så nu är det rent och fint här hemma.

Har precis prövat min nya ansiktsmask som jag har köpt av Carro och se hur den är. Såhär ser den ut.


Ska snart gå och dra av den, japp denna blev tydligen som ett extraskinn som ska ha en uppstramande effekt. Får se om jag känner mig som en alien.


...

Idag har jag inte varit så duktig på uppdateringsfronten, men det har varit rätt mkt på jobbet så tiden har inte funnits. Slutar vid strax före fyra så det är himla skönt. Ska hem och fixa lite nu och sedan ta en tjejkväll med mig själv med ansiktsmask, tända ljus och läsa bok tror jag. Det låter bra va?

Ska skriva lite mer ikväll tänkte jag och lägga in lite kort.
Kram på er!

Snöväder

Torsdag redan, yes yes. Idag blir det jobb och sedan ska jag hem och städa lite tror jag. Funderade på om jag skulle följa med och träna lite med Hanna men jag vet ärligt inte om jag har råd att lägga ut. Det är ju lön snart men jag måste tanka bilen och liknande. Så jag får se vad som händer.

Igår var jag ner till Sandra och hälsade på henne och Hanna plus doggisarna. Hjälpte dom att plugga lite, känns så kul att jag kan hjälpa till. Hoppas på att dom känner att de får någon hjälp bara. Sedan fick jag även intyget på att jag är antagen till att läsa Matte C så nu ska jag börja med det också. Hoppas på att jag klarar det bara.

Efter jobbet var jag ju på lite information också om modevisningen på lördag, det ska bli kul faktistk. Efter det skjutsade jag hem Sandra och svängde förbi Carro och hämtade min beställning från Oriflame. Hann inte prova igår men tänkte att jag skulle prova ansiktsmasken idag. Tror att den är jättebra!


Takvandring

Sitter och surfar runt lite nu på rasten. Kikade in på Tyras blogg och fick ett tips på något coolt man kan göra i Stockholm. Gå på takvandring och gå på spökturen. Förstå vad roligt och spännande. Det är verkligen något som jag ska fundera på att göra. Lyssna på historia om mord och gåtor. oj oj detta ska jag läsa mer om. Vad tycker ni om detta, erkänn att det verkar kul?


Bild lånad av Upplevelser Stockholm.


Beställningen genomförd

Japp nu har jag äntligen beställt glasögonen, har ju väntat med att få hjälp att pricka ut pupillerna och så ringer jag in och ska få lite råd och då visar det sig att min pupiller redan finns utprickade med hjälp av olika värden. Haha så jag har ju kunnat skickat in för länge sedan. Men men. Det blev dom rödsvarta iaf. Eller de är svarta med en röd kant som man bara ser från sidan. Lite finurligt faktistk.
Såhär ser dom ut. Vad tror ni?



Bild lånad av
Favoptic


Onsdag

Jaha nu äntligen är det mitten av veckan, när denna dag är över lutar det mot heelg! Började redan vid sju idag så då får jag sluta tidigt med. Och efter jobbet ska jag på möte på Inferno inför modevisningen. Ska bli så himla skoj.
Och förresten, nu har det börjat snöa igen. Tycker att det räcker med snö nu..
Igår var jag hem till mamma och Tina och fick middag efter att jag blev klar på Hj:s. Det blev kött, potatis och sallad. Himla gott var det! Och eftersom det var fettisdagen så hade mamma köpt semla men gullig som hon är hade hon köpt en muffins åt mig istället då jag inte äter semlor. Himla tur man har ibland! :)
Var runt och rotade i Tinas garderob också efter nå kläder men hittade inga specialla. Så jag får se vad jag tar på mig på lördag efter visningen. Hmm får fundera lite, i-landsproblem igen. Någon mer som har väldiga problem med kläder ibland?

Ga.Ma plattång

Åh jag är så sugen på att beställa hem från Bellme igen men jag har ju somsagt mitt köpstopp nu. Men dessa plattänger är otroligt bra! Fast jag inte plattar det så ofta skull e man säkert börja göra det när man har en såpass bra. Hmm ska fundera lite.
Såhär ser den ut iaf, ni känner säkert igen den för det står om den ganska ofta i tidningar och liknande eftersom den är såpass bra.

 


Bild lånad av http://www.bellme.se/


Fettisdagen

Jag kollade precis i almenackan och insåg ju att det idag är fettisdagen. Så då får alla äta semlor. Men jag är inte så förtjust i det direkt. När jag var mindre åt jag det en gång och fick magsjuka dagen efter så jag associerar lite till det. Låter löjligt jag vet men men.
Ska någon av er äta semla idag?


Bild lånad av google.


Tisdag

Tisdag idag, även kallad surtisdag ibland. Jag vet inte riktigt vad det är med just denna dag men det är liksom inte första dagen som är jobbigast alltså måndagen utan bara något mittemellan och det är denna dag så det brukar vara rätt mkt på jobbet med. Får sitta på chatten idag för hon som brukar göra det är sjuk så det är rätt skönt.

Och idag slutar jag ganska tidigt redan vid 15.30 så det är skönt och då ska jag på Coop och handla lite innan jag drar på Hj:s och sen ska jag få äta middag hos mamma. Jag har det så himla bra ibland.

Igår var jag somsagt hos Anna och oj vad kul det var, länge sedan vi träffades så vi hade så mkt att prata om. Riktigt god mat blev det också, tacopaj :)
Sedan hjälpte jag henne att ta in hästarna, det var inte så svårt. Vi bestämde att jag skulle få komma dit och prova rida igen. Denna gång skulle även Anna vara med på en häst så det ska bli jättekul men det känns lite dumt om hon måste göra iordnig dom och allt men jag hoppas och tror att hon också tycker att det är lite kul om man kan göra något tillsammans.

Back to work.

Fikatajm

Jaha då var det dags för lite eftermiddagsfika här på jobbet, slutar ju 18 så det är därför det blir lite sent. Denna dag har faktiskt gått riktigt fort vilket är skönt.
Dagens fika består utav en kopp kaffe och en apelsin. Tro det eller ej men jag har börjat druckit kaffe men absolut max 2 koppar/ dag och jag dricker aldrig hemma. Har inte fått något begär efter det och att jag känner att jag måste ha det för att vakna. Vilket känns väldigt skönt, men det kan vara lite gott ibland och att jag kanske inbillar mig att man blir lite piggare.

Idag var kollegan här, som fick barn för några veckor sedan, med sin lilla dotter. Och oj oj vad söt hon var, låg och sov så sött. När jag häll fram mitt finger knöt hon handen runt det. Och de får ju ett sådant grepp, så otroligt gulligt. Man blir ju faktistk lite sugen när man träffar en liten bebis men nej inte än, om några år när jag har pluggat och gjort det jag har planerat. Sedan får man se. 

Och efter jobbet bär det av till Anna och tur som man har blev jag bjuden på middag, hon är så snäll. Ska bli jättekul att träffa henne när det var ett tag sedan igen. Blir nog en massa tjejprat om allt mellan himmel och jord, det brukar det bli. Wie vad kul! Längtas.

Back to work and the orange.



Första gången

Jaha nu var det första gången som jag bloggade via mobilen och det funkade ju jättebra! Enkelt och smidigt. SÅ det blir det nog lite mer av framöver och det är ju kul när bilden följer med meddetsamma.

Nej nu ska jag logga in på våran chatt. Skriver mer senare.

såhär ser...

0-7160a9288de9eb0ab38b9170f519ebb0.png

Kolla varifrån!

såhär ser vi ut när vi var på affären vi syskon.


Gårdagen

Ja det glömde jag ju skriva lite om. Vi tog somsagt tåget hem vid 12.10 efter att vi varit ute och gått en sväng på stan på morgonen. Det var ju så himla fint väder. Vi var ner till ån också en sväng.
Sen när vi kom hem bytte vi om snabbt som bara den och tog skotern och åkte till några kompisar som var vid långtjärn eller vad det hette. Sen blev det kaffe och kaka hos Erik och på kvällen for vi tillbaka dit för mysmiddag med K,Erik och Anki. Blev lite film och sen hem och sängen.
Så jag har haft en underbar helg, tack speciellt till K för att du är underbar!

Och nu ser vi somsagt fram emot en ny vecka!

Ny vecka igen

Jaha då var det måndag igen, började vid 10 så jag fick lite sovmorgon vilket var väldigt skönt. Men det som var mindre skönt var att pelletsen tog slut så när vi vaknade imorse var det 13 gradet inne. Det var inte så skönt men man vaknade till ganska snabbt iaf.
SÅ idag blir det jobb till 18 och sen hoppas jag på att jag kan hinna med att träffa Anna ikväll. Det var ju så länge sedan. Kul kul. K jobbar eftermiddag också hela veckan så det passar ju bra.


Morgonstund

Oj oj nu är jag verkligen mätt kan man säga. Har precis kommit tillbaka till rummet efter en underbar hotellfrukost och vad mkt det fanns! Nu ska vi packa iordning oss och sen blir det nog en sväng på stan igen innan vi tar tåget hem, och vilket underbart vädet det är idag med. Hoppas att det är lika hemma. Så kanske det blir en sväng på skotern när vi kommer hem.
Nu har man det verkligen bra, har varit så skönt att bara kommit iväg lite, bara tagit hand om varandra.

Nu blir de lite packning, tjing!

Våran kväll

Nu är vi tillbaka på hotellet efter en mysig kväll. Först blev det bio och "snabba cash". Jättebra film, inte lika bra som boken dock, men väldigt bra och spännande. Efter filmen bar det av för middag, så nu ska vi softa lite på rummet innan sängen. Måste ju upp i ganska bra tid imorn för att hinna med hotellfrukosten. Nej nu ska jag vara lite social. Hörs mer imorn.


Framme i Gävle

Nu har jag och K precis kommit fram till Gävle och hotellet. Myys! Så nu blir det till att sätta över lite pengar och sen blir det snan och kika runt lite. Ska kolla vad det går för bio och liknande. Skriver förmodligen mer senare ikväll. Hoppas att ni också har det bra!?


Redo för lite shopping?


Rosa himmel

Nu är det inte långt kvar för mig, på detta arbete. Ska skynda mig och ta nästa jobb så fort som möjligt. Försöka stoppa i mig lite mat och därefter åka ner till Sandra och hjälpa henne med svenskan. Riktigt kul att någon ber mig om hjälp med plugg. Så jag hoppas att jag kan bidra med något.

Har nytt ätit en kexchoklad, unnade mig det nu när det är fredag. Eller jag brukar unna mig en massa när jag vill. Gott var det iaf. Synd att man slutar så sent då det har börjat skymma ute nu men man märker iofs hur stor skillnad det är på vädret, det var inte länge sedan det var bäcksvart vid 15. Och långt borta så är himlen rosa, det är fint det.

Synd bara att jag inte har kommit på hur man bloggar från mobilen? Någon som kan förklara? Kostar det något?
Hmm för då skulle det ju bli fler inlägg, och fler bilder.
Oj oj mkt frågor nu.


Solsken

Åh jag är lite ledsen nu, jag sitter inna framför en dataskärm hela dagen när jag egentligen bara vill vara ute i det helt otroligt underbara vädret! Solen skiner och snön gnistrar. Värsta vårvädret, och imorse när jag gick ut till bilen tyckte jag att jag hörde vårfåglarna. Eller var det min fantasi? Någon mer som hörde det?

Igår var jag till Inferno med Sandra och provade kläder för hon ska också vara med på modevisningen. Åh jag tycker att det ska bli jättekul! Och så spännande när man ska ha masker, blir lite mer mystiskt då ju. :) Men mina funderingar är på vad man ska ha på sig efteråt när modevisningen är över... Får nog fundera lite tror jag. Vilka problem man har ibland.

Glasögonen

Ja igår fick jag mina bågar, gick förvånadsvärt fort så då började jag prova meddetsamma. Och fastnade för två st men jag tror nog att jag redan bestämt mig för ett par svarta med lite delatjer i rött. Som man knappt ser. Denna bild är också lite konstig eftersom jag måsta sitta lite knepigt för att inte skärmen skulle speglas i glast. Men vad tycker ni om dessa? SKa jag slå till?


Naglarna

Här kommer en bild på mina naglar, tyvärr verkligen inte i särskilt bra skicka. Tog den imorse snabbt via webcam. Därav kvalitén. Men men, ni ser hur dom ser ut iaf, och på ringfingret är det stenar, silvriga och lila. Det är bara dom silvriga som syns.
Vad tycker ni?


Surrogates

Igår kväll kikade vi på en ny film, Surrogates. Det var en framtidsfilm som handlade om att man hade kommit på en teknik för att skapa som en robot som man själv styrde hemifrån som liknande en själv. Helt okej film med spänning, lite action och bra skådisar. Bruce Willis är ju alltid grym!


bild från google


Torsdag

Torsdag, vilket betyder en dag kvar till helg bara. Yes det behöver jag nu. Igår fixade jag ju naglarna hos Adele och oj vad snygga de blev. Svarta tippar med glitterstenar i silver och lila på ringfingrarna. Superfint! Tänkte att jag skulle lägga upp en bild på dom, men fick inte till någon bra bild igår. Men nöjd är jag iaf.

Idag blir det jobb till 16.15 och sen blir det lite kik på köpingen och efter det ska jag träffa Sandra. Ska bli så kul att ses igen, får se om det blir en prommis eller en fika på Finess. För ikväll ska jag ju tillbaka till jobbet vid 19 på möte. Känns ju inte så kul att sluta ganska tidigt men knappt hinna hem förrän man ska tillbaka. Så därför passar det ju att hitta på något här.

Tjing


Glamourama

Igår läste jag på nätet om nya serien på tv3play, Glamourama. Det handlar om tre tjejer och deras liv med jobbet och livet kring Stureplan. Jag kan ju inte låta bli att kolla på sådant. Var väl lite för mkt enligt mig men ändå lite kul att se. Bäst var när de var på premiären på Snabba cash för en utav de tre tyckte också att Joel Kinnaman var lika snygg som jag tycker. Haha!

Kolla på den vettja, gå in här


Bild lånad av tv3


Onsdag

Jaha då var det onsdag, nästan halva veckan avklarad. Idag ska vi ha lunchmöte så jobbet bjuder på mat, det tackar vi för. Och efter jobbet ska jag iväg och fixa naglarna. Åh det ska bli så kul att få fina naglar igen och slippa oroa sig så mkt för att de går av för minsta lilla. Har lite funderingar om hur jag vill ha dom, lite vintertema kanske?

Igår när jag var hos Carro blev det att jag beställde lite saker iaf, en brun utan sol, ett läppglans,duchcreme och även en liten burk med superbra creme. En litet rosa från Oriflame, ni känner säkert igen den om ni ser den. Får lägga upp en bild när jag får den.
Sedan är glasögonbågarna påväg hem till mig nu, hoppas att det är några som faller mig i smaken. FY känner att nu har det blivit mkt utgifter för min del. Får försöka hålla i pengarna lite nu framöver men sen blir det ju trippen til Gävle i helgen också, haha detta löser sig nog.

Nej nu ska jag jobba lite.

Nyaste tillskottet

Jag skrev ju tidigare att jag skulle visa er mitt nyaste köp på skofronten och här kommer dom. Vad tycker ni?



Favoptic

Men du, det bara öser ner med ny snö. Visserligen är det förmodligen väldigt lätt snö men man måste ju ändå skotta det och moddigt blir det. Fy!

Jo igår beställde jag lite bågar också från Favoptic. Så jag hoppas att något par av dem blir bra för dom var ju så mkt billigare och ändå väldigt snygga enligt mig. Fick låna hem 6 st så det ska bli spännande när de kommer. Får lägga ut lite kort, kanske ni får er ett gott skratt.


Bilden lånad från favoptic.se


Hotellweekend

Tisdag och snön vräker ner igen, att det inte kan stilla sig med snön igen. Aja det slutar nog snart.
Igår planerade jag och K våran helg tillsammans, så på lördag åker vi till Gävle och ska bo på hotell under natten. Äta på någon fin restaurang och bara rå om varandra. Det ska bli så himla kul och avkopplande. Så på lördag morgon åker vi ner och bor på Scandic. Får se om man går på bio eller liknande. Shopping blir det nog inte eftersom det det är i mitten på månaden men något blir det kanske :) Ett par skor? Haha nej nu skämta jag, nu räcker det med skor för ett tag. Ska lägga upp en bild också på mina nyaste ikväll har jag tänkt också.

Här är hotellet. Någon som bott där?


Bilden lånad av Google.


Funderingar

Nu har jag väldigt mkt i huvudet igen, ska börja plugga matte c och hur ska det gå? Vad ska jag bli när jag blir stor och när ska jag börja plugga, vart?? Kommer jag isf komma in? Bör jag göra högskoleprovet i vår igen? Oj oj mkt funderingar är det. Men snart bör jag nog få en rätsida på det hela. Och sedan som pricken över i vill jag åka bort utomlands en sväng.
Här på jobbet får jag inte ta ledigt förrän i april så inte förrän då kan jag komma iväg men då vill jag verkligen åka någonstans, skulle räcka med en vecka till ett varmt ställe. Bara få se något annat och känna lite värme. Hmm vi får se hur det blir. Sorry om jag klagar så mkt, det finns otroligt många andra som inte ens får möjlighet att studer och aldrig kommer komma utomlands men men. Idag är det mkt och då kan det kännas skönt att få skriva av sig.
Nu är det bara 45 min kvar av denna arbetsdag iaf. Jaa!


Ny vecka och nya tag

Ja då var det måndag igen, har haft en bra helg med familjen och vänner. Har ju hunnit med att köpa skor och kollat synen med :) Så ikväll ska jag kolla på lite bågar på nätet och beställa hem. Så får vi se hur det blir.

Har även ringt och kollat lite priser på hälsokällaren, var lite dyrare än vad jag hade hört men jag ska fundera på hur jag ska göra. Sedan ska jag försöka boka en tid också med studievägledaren om Matte c, måste ta itu med det nu och försöka klara kursen. Fick reda på att det var en kompis som läser den också så då blir det ju lite lättare om man är två. Det kluriga är ju att få ihop det jobbtider men det löser sig nog.

Nu är det lunch, blir kycklingfajitas. Mumms!
Skriver mer senare.

Lördag

Nu är jag hos papa i bollnäs, har varit och kikat lite på stan och handlat ännu ett par skor. Denna gång ett par svarta stövlar. Får lägga upp en bild på den senare :)

Och sen har jag varit på synsam och kontrollerat synen och det visade sig att jag faktiskt hade lite brytningsfel, det var inte mkt men hon sa att hon förstod om jag ville ha glasögon eftersom jag får anstränga ögonen när jag läser och liknande. Men vi får se hur jag ska göra, det var ju inte gratis om man säger så. Lite fika blev det på stan med.
Nu är vi iaf hemma och ska förbereda för lite middag, det blir tacos! Det är så himla gott och det är en sak som man nog aldrig kommer att tröttna på enligt mig. Man kan ju variera så mkt. Farmor och farfar ska också komma och äta. Efter det vet jag inte vad som händer.
Vad gör ni ikväll??

KraM

Skorna

Knäppte lite kort på mina senaste skoköp. De första köpte jag på Eurosko och de andra köpte jag av Carro som i sin tur har köpt det på have2have.se. Vad tycker ni?




Boooring

Nu är det cirka 1,5 timmar tills jag får sluta och jag har sååå tråkigt. Det är så lugnt så man bara sitter. Jag har redan läst de bloggar jag följer. Efter ett tag blir man bara less på att surfa runt. Nu har jag tillochmed målat naglarna igen. Jag har hunnit med att måla två lager på alla naglar och vänta fortfarande på samtal. Fy inte kul när det är för stressigt men verkligen inte kul när det är för lugnt heller. Men men, det ka ju vara  såhär ochså ibland. Sitter och funderar på vad jag ska göra ikväll. K är och köper bil så jag ska nog ta och åka och beställa lite sushi när jag slutar och åka hem och mysa ner mig i soffan. Det låter inte så illa va?

Nu blir det lite bokläsning tror jag, håller ju fortfarande på med "Snabba Cash"

Tävling om Stylingpaket

Nu provar jag på lyckan igen i en tävling hos denna coola tjej.
Det man kan vinna i denna tävling är ett stylingpaket som består av smink och hår och tid i hennes studio eller utomhus där hon knäpper kort och sedan får man 10 stycken foton med sig.

Jag tycker att det skulle vara så himla kul att prova på och se hur man ser ut när man är riktigt fint sminkad för när man gör det själv,iaf för mig, blir det oftast samma sak varje gån man ska ut eller göra sig lite finare. På så vis skulle det också vara kul att  lära sig lite metoder och hur man kan förbättra sig, för sminkning handlar ju om att framhäva det som redan är vackert i ens ansikte. Och sedan är det ju kul att ha kvar minnet så dagar då man känner sig mindre vacker kan man bara ta fram fotot och se att man ser ju fin ut.

Butiken som hon jobbar på ligger här i Ljusdal och har en massa häftiga saker, deras hemsida hittar du här
Här ser du lite mer info, var med och tävla du med! 


Fredag

Jaha nu är det freeedag! Yippie, men mindre kul att jag jobbar till 19 ikväll. Fast Hj:s är redan fixat så det är skönt. Igår efter jobbet bar det av till skoaffären och japp det blev ett köp, ska lägga upp en bild senare. Sedan träffade jag Hanna och Sandra en sväng och vi kikade på granngården m.m. Eftersom båda jag och Sandra var utan pojkvännner på kvällen lagade vi middag och åt tillsammans. Tacos blev det, hur gott som helst. Och innan jag åkte till henne var jag till Carro och kollade på skorna, och jag fick på mig dom. Helt otroligt för det trodde jag inte. SÅ det blev ett köp där med, så himla snygga! Fick lite dåligt samvete men. Lägger ut en bild på dem med, ikväll kanske.

Efter middagen fick jag följa med Sandra och släppa ut hästarna och sen bar det av hem till henne igen för lite matteplugg. Vi satt och pratade lite om framtiden och liknande och jag insåg ju att jag måste ta itu med mitt med, jag måste försöka kontakta Komvix eller liknande så jag kan läsa Matte C nu när jag tog bort det när jag gick i skolan. Men nu bör jag ha det eftersom alla utbildningar jag har funderat på kräver det i framtiden. Men det kommer nog gå om jag bara har det att sikta in mig på, jag behöver ju bara ett G.

Ska försöka ringa dit någon dag tänkte jag. Så får vi se vart det bär. Hoppas på framåt. Nej skriver mer senare.
Tjing!

Proppmätt

Jaha nu har jag ätit lunch också, idag blev det pressad potatis med fisk och svamp. Supergott! Så nu är man mätt i magen igen. Ikväll funderar jag på att ta en tur i skidspåret när de har blivit lite skönare väder. Skulle vara skönt att komma ut lite och röra sig, har inte blivit lika mkt träning som förra veckan.

Sedan är det ju torsdag idag och det betyder ju städdag. Inte kul att städa men skönt när det  är gjort och härligt när det är gjort innan helgen. Finns ju roligare saker att göra då enligt mig. Sedan blir det nog bara lugnt ikväll.. Nu är det cirka bara 2 timmar kvar tills jag slutar, wiee! Och då bär det av till skoaffären. Hoppas att de nya passar bättre :) Nej nu blir det mer chatt.

Torsdag 4/2

Torsdag igen, snart är även denna vecka slut. Skönt med lite helg, tror att jag ska ta och åka till pappa och hälsa på lite för både Tina och Edvin ska dit så då blir det mys med familjen. Kanske man skulle ta en sväng till badhuset? Det var länge sedan.. Det ska jag nog framföra som förslag.

Igår var jag hos mamma och Tina på kvällen och åt lite godmiddag, sedan låg jag bara och läste och kopplade av. Himla skönt! K jobbade kväll och sen ska mamma till sälen ikväll för ännu en konsert med P-floyd. Jag har fortfarande inte fattat vad det är för speciellt att se en och samma konsert om och om igen. Mamma hävdar att de gör lite förändringar man jag förstår fortfarande inte, men hon bara älskar dem.

Idag slutar jag ganska tidigt och efter det ska jag till skoaffären och se om skorna som jag beställde igår passar, haha jag är verkligen som min farmor känns det ibland. Helt skotokig! :) Vet faktiskt inte hur många skor jag har som jag nästan aldrig använder, har jättemånga heels som bara står där då de är så snygga. Vet att jag borde anväda dem mer men de kan göra så sjukt ont i fötterna. Vet ju att det finns inlägg som man kan köpa för att inte belasta för mkt. Har ni  några mer tips som kan underlätta?? Kanske man skulle ta och lägga ut en bild på alla skor?
Nej nu blir det chatten för mig!


Naglar

Nu har jag bestämt mig, nu ska jag börja gå och fixa naglarna igen. Mina är lite tråkiga och går lätt av och det är ju så himla snyggt men välvårdade naglar. Så på måndag har jag bokat tid för att fixa dem. Känner att jag behöver unna mig lite. Eller?
Och nu måste jag ju komma på hur jag vill ha dem, det är ju lite tråkigt att bara ha vanlig vit franskt. Men även väldigt snyggt. Har googlat lite och hittat en del men många av alternativen är väldigt extrema. Och jag törs inte vara så.. Någon som har något tips??

 





Dessa nedan kan jag känna är lite för mycket enligt min smak.


Panik!

Fy vad jobbit det är när man försover sig. Imorse hade jag ställt klockan på 05.44 och jag kan inte vaknat då eller om jag stängde av det på någotn vid för sedan vaknade jag vid 06.32 igen och jag skulle börja åka till jobbet 6.45 Då kan man snacka om panik! Som jag sprang fram och försökte klä på mig och sminka mig samtidigt. Sedan var det bara att slänga ihop någon frukost och ta med mig. Det blev lite flingor idag och sen tog jag mjölk och banan från jobbet. Så nu är jag mätt. Smakade bra.

Idag jobbar jag till 15.30 så det är skönt och det första som måste ske då är att jag åker och tankar för lampan började lysa efter halva vägen till Ljusdal idag. TÄnkte att som grädde på moset skulle ju vara om jag fick bensinstopp med. Men det klarade jag mig ifrån så det tackar jag för.

Nu blir det lite jobb igen!

Amor Vincit Omnia

Äntligen har jag köpt mina väggord som jag har kollat in länge. De var vita från början och de svarta var slut, självklart var det svarta jag ville ha men då tog jag fram sprayburken och fixade det själv. Vad tycker ni? Jag är iaf jättenöjd!




Klädkoll

Sitter och kikar runt lite på nätet på olika klädsidor, bubbleroom, ellos, H&M och Nelly för exempel. Vill ha lite nytt i garderoben igen såhär nu till våren och sommaren. Det skulle inte sitta helt fel eller hur?

Skulle även vilja ha en ny bikini för det vill jag varje år men det är lite klurigt att köpa på nätet då man inte kan prova den förrän den kommer hem. Sedan kan det vara svårt med storlekar också men annars tycker jag att det fungerar ganska bra att köpa resten av plagg, eller ja byxor kan också vara lite knepigt. Har ni något tips på andra bra shoppingsidor?




Sushi lunch

Nu kan man verkligen säga att jag är mätt, fortfarande. Kom en kollega strax före lunch och frågade om vi inte skulle iväg och äta lite sushibuffé. Satt och funderade en stund, men sen bar det av. Och oj vad gott det var och vad mkt jag åt. SÅ man är alldeles svullen i magen nu. Men det är det värt och sedan hade restaurangen något specerbjudande så det var även billigare. Det kunde inte bli bättre.
Min personliga favorit är dem med bara lax eller de med avocado. Mums! Gillar ni sushi?



Här kommer en liten insperationsbild lånad av google.


Outsiders

Var det någon som såg outsiders igårkväll förresten? Det var ju helt sjukt, hon kvinnan som fick panik om hon var i närheten av större människor. Jag kände att undrar om det verkligen kan vara sant eller om hon bara spelade. Hon satt på ett café och det kom två stycken och hon fick världens panikångest. Det var helt sjukt, hon hyperventilerade och började nästan gråta. Kan man ha en fobi för större människor?? Har aldrig hört talas om det förut men man kan säkert ha fobi för det mästa, men detta var väl lite väl extremt?

Aja läs mer här om ni vill se lite mer om denna person. Back to work now!


Tisdag

Tisdag idag då, jobb på dhl nu och sen till Hj:s också. K är hemma idag för det var någon besiktningsman som skulle komma och kolla på pannan sen var det en del som skulle fixas. Kan ju bara försöka hålla tummarna på att han faktistk diskar en sväng som jag snällt bad om. Ikväll ska jag vara flitig har jag tänkt, ska försöka sätta upp väggorden som jag har gjort klart och damsuga en sväng och även lägga in foton på datorn sedan sthlm och liknande. Är ju så seg med sådana saker..

Igår hade man himla tur efter jobbet, fick åka direkt ner till Sandra där Hanna och Nikki redan var så blev det godmiddag och sedan hade jag köpt med mig fruktsallad till efterrätt. Oj vad mätt vi blev.. Och sen lite choklad och chips på det. Haha jag nästan rullade därifrån. Men trevligt var det! Tack tjejer.

 


Godis på jobbet?

Har precis ätit lunchen så nu är jag vääldigt mätt i magen. Och som grädde på moset tar en kollega fram en burk full med godis som alla får ta ifrån så nu är man ju verkligen mätt. Jag som inte kan motstå godsaker. Det är verkligen en last. Men men ska skärpa mig! Fast ibland får man unna sig, det måste man ju göra om man är duktig.
Sitter på chatten idag vilket är himla skönt, kan bli mkt här med men man har lite mer koll det går i vågor, ibland är det inget och ibland mkt. Sitter och lyssnar lite på musik samtidigt, himla skönt när man kan lyssna lite försiktigt på musik, äta lite godis och jobba samtidigt. Ibland har man det bra :)


Lördag + söndag

Nu är det måndag igen då. Alltid lika kul! Hade iaf jätteroligt i lördags kväll, det var ju så länge sedan vi sågs så det blev mkt tjejsnack om gamla minnen och liknande. Åt otroligt mkt fika men gott var det, tårta, morotskaka, cheescake, chokladbollar, bullar you name it. Men vansinnigt gott men stinn i magen blev man verkligen. Tur att man dansade av sig lite sen på kvälllen.
Vi gick ut på järnvägs och tänkte att det skulle vara bäst och att vi hade rätt. Det var väldigt mkt folk ute! Hade så himla kul och träffade en massa personer som jag inte träffat på länge och även nära kompisar. Så det blev en otroligt lyckad kväll. Blev lite segt när vi skulle ordna med skjuts och det var så kallt ute men även det löste sig bra. Tack så mkt Sara!

På söndagen sov vi ut länge och efter det åt vi frukost och kollade på serien om Stenhuggaren av Camilla Läckberg. Missade när det gick på tv men så hittade vi den och oj vad bra den var. Har läst en bok av henne och den var jättebra, hon skriver väldigt bra och det är lite kul att det handlar om ställen i sverige som faktistk finns.  Så henne rekommenderar jag starkt.
Efter det bar det av till Lassekrog en sväng för lite snöskottning, kul att ta en liten tripp.
På kvällen var det tänkt att det skulle bli lite Afro dans men det blev inget av det men jag hoppas att det blir nästa söndag. Istället åkte vi och firade K:s lillebror som fyllde år och åt tårta. Inte dåligt det heller. Sen bar det hem för duschen och sängen.

Jo angående mitt presentköp så blev det ett väggord som det stod LOVE på, tycker själv att det är så himla fint  med sådant och jag tror att även Sandra blev glad för det. Själv så köpte jag mitt "Amor vincit omnia" som jag så länge har kollat på men det har bara funnits i vitt och jag ville ha svart. Men nu tog jag saken i egna händer och fick tips om att spraya dem själv med svart. Sagt och gjort, nu är de hemma för torkning men hoppas på att jag kan sätta upp den idag. Wiee!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se