Dagen före nyårsafton...

... brukar också vara rätt förväntansfulla men jag vet inte för nu är det inget spec. Har så mkt annat att tänka på så det ligger lite i bakhuvudet.
VÄntar på att Petra och Edvin ska komma och fika lite så jag skriver nog mer efter lunch.
Idag kommer kristoffer så ska vi kolla på tapeter och lite annat med, så det ska bli bra. Men jag skulle behöva vara ledig i typ två dagar för att få mer ordning i huset men det kommer ju inte inträffa på flera veckor känns det som. Åh varför har jag tagit på mig att jobba så mkt undrar jag. Men men man blir väl glad när pengarna kommer men det är ju så mkt som skulle ordnas innan.
Men men det hinns väl med det med men det tar längre än vad jag hade planerat iaf.

Pusshej

Nyårs outfit?

Snart är det nyår och som vanligt vill man ju försöka göra sig lite ecxtra fin men jag har liksom inget som jag tycker är fint. Hade en klänning förra året som jag tyckte om så det funderar jag på om jag ska använda men då är det ju det att man ska komma i den också och det vet jag inte om jag gör :)
Men det blir nog den för det är bara tre personer som sett mig i den av dem jag ska fira med och två är killar och kommer säkerligen inte ihåg det så på så sätt är det ju bra..

Men hur ska man ha sminket och håret? Nåt tips någon?

Denhär klänningen tycker jag är supersnygg men jag hittade den nu och den hinner inte komma hem innan nyår vilket var synd. Den kommer ifrån stylebystars.com

Men så var det ju inte säkert att den skulle passa heller, det är det som är synd när man ska beställa på internet, men det kommer kanske fler festligheter då en sådanhär kan passa  :)



Nu är jag tillbaka!

Nu är julen över och nu återstår det nya året. Det ska bli riktigt trevligt tycker jag, ska hem och äta middag hos ett par kompisar och sen vet jag inte va som händer efter. Blir lugnt för mig då jag ska jobba dagen efter. Yes, not!

Räknade ut härom dagen att jag har jobbat 18 av 20 dagar. Kan säga att det börja kännas på kroppen, är helt slut! Måste få lite vila snart, igår var jag ledig men då flyttade vi hela dagen. Så nu är vi i huset men nu återstår ju att städa och plocka upp allt också. När ska jag hinna det? Det är en bra fråga det.

Tack Andreas och Sara för ALL hjälp som vi fick av er! Ni är guld värd, vet inte om vi har fått ut allt än om ni inte var med. Tack!

Utöver detta var iaf julen härlig med massa klappar och kopiösa mängder med mat. Haha men det är väl så det ska vara kanske.
Nej nu ska jag ta itu med lite saker här. See you soon!

Gratis kläder












Blir man medlem på denhär sidan kan man samla poäng och få ihop såpass många att man får ett presentkort på någon av dessa affärer, eller så kan man få åt annat trevligt.

Gå in på längen och anmäl dig nu!

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=121128


GOD JUL!

Dagen före dopparedagen!

Oj oj imorn är det julafton och jag känner att jag inte är riktigt beredd, eller jag är ju klar med alla klappar och så men det har gått så fort. Kan inte förstå att det är imorn tomten kommer :)

Ska jobba till tolv idag så det känns skönt men jag får betalt till tre så det är ju bra. Då ska jag hem och städa på hj:s en snabbis och sen hem och packa det sista innan det bär av till bollnäs igen. Åh det ska bli så mysigt tycker jag men lite jobbigt ändå eftersom man vet att det blir sista julen tillsammans i huset och sista julen med att fira tillsammans med Petra, kanske iaf men därför ska jag försöka njuta till fulla drag av det hela.  Haha misstänker att jag kommer vara rätt slut imorn kväll när vi har vart hos farmor och farfar och firat allihopa. Jag har ju en lillebror och en kusin som tillsammans kan låta som en halv skolklass, men det med kaoset hör nog lite till julen ändå på nåt underligt sätt, eller?

Var och fyllde naglarna igår också så nu är dom fina inför jul och nyår. Men nåt som inte är vackert är mitt håt, slingade det igen igår, nu med två förpackningar och det fick sitta i i 60 min men det blev ändå inte liksom blont utan åt det gula hållet. Skitfult! Men jag tänkta tvätta håret med silvershampoo imorn och se om lite utav det gula går bort för jag vill ju liksom vara blond som innan. Men så farligt kanske det inte är, dramatiserar kanske lite mkt men det känns sådär.. Men det ska väl bli bättra hoppas ja :)

Nej nu ska jag fortsätta lite.

xoxo

"Lilla julafton"

Här kommer lite saker som jag fick igår..



Ja detta var lite saker som jag då fick igår. Känns bra och nu jäklar ska jag börja ut och gå med stavar så det yr i snön :) Kan ju alltid hoppas iaf.

Nej nu ska jag göra lite fakturor.

Helgen

Nu är helgen över och jag tycker att det har gått så fort! Har jobbat mellan 9-17 både lördag och söndag. Detta har resulterat i att jag är helt slut i kroppen just nu, har sprungit som en tok hela helgen med små barn i liften. Men kul var det men jag ska nog överväga att ta andra skor framöver då jag har stora blåmärken efter snowboardskorna just nu. Men frös gjorde jag inte iaf, svettades snarare.

Sen på kvällarna tog jag det lugnt hemma bara för jag orkade liksom inget annat. Men i fredags var jag iofs och åt med Hj:s rör på kramsta vilken var väldigt gott, sen städade jag på hj:s och skjutsade mamma till sin julfest och efter det var vi ut och åkte lite skoter med olle, sandra och thomas. Trevligt men det var innan det snöade i helgen så det var inte såå mkt snö på backen precis men det gick bra. Var på hockey också, jag är emot det lite då jag tycker att det är ganska ointressant men det gick faktiskt bra, dom vann! :)

Igår hade vi "lilla julafton" med manma eftersom hon drar till sthlm och vi till pappa i bollnäs så då fick vi ta det igår och gud vad mysigt det var. Åt gott, satt framför brasan och öppnade paket. Kan det bli bätte? Fick lite smått och gott så jag är jättenöjd! Sen blir det ju mer på onsdag. Åh vad jag längtar! :)

Nej nu ska jag jobba lite.
Puss

Snart helg!

Nu är det bara minuter kvar innan jag får ta helg för denna vecka. Nice! Och på måndag ska jag jobba endast 9 dagar till här i bollnäs inklusive måndagen. Känns ganska skönt faktiskt. Nu får jag arbetskamrater vilket känns lovely!

Nej nu ska jag slutföra det sista innan helgen.
Puss pus och trevlig fjärde advent!


Att hitta rätt är inte alltid lätt

Igår bar det av till S-hamn för att köpa sänggavel med Kristoffer. Hade tagit ut en vägbeskrivning från hitta och var så nöjd. Men gosen blev senare från järvsö än beräknat för det var så halt sån jag ringde och sa det och frågade om det var rätt adress jag hade och det var det ju såklart inte.
Haha vilken tur att jag frågade kände jag. Så då fick jag skriva ut en ny men jag säger då det, deras kartor är inte alltid det lättaste.

Vi kom till söderhamn och skulle försöka börja läsa på vägskyltar men det slutade med att kristoffer stannade bilen och inte skulle åka en meter till innan jag ringde och fick en lättare vägbeskrivning. Men skam den som ger sig, det tänkte jag inte göra och till slut efter X antal psykbryt hittade vi så det kändes bra. Men beskrivningen kunde gjorts mkt lättare insåg vi när vi åkte tillbaka, men det var ju så dax då..

Sen bar det av hemåt, nöjd och belåtna med en fin sänggavel i bilen.
Idag är det fredag vilket känns såå skönt! Ska äta med Hj:s idag  på kramsta klockan tre så det ska bli gott. Sen har jag  tänkt att jag ska slinga håret också i helgen, om jag hinner vill säga men det hoppas jag. Bara det blir bra, så det inte blir kycklinggult eller liknande. Håll tummarna!

Nej nu ska jag fixa lite saker. PuSs

Ane Brun - True colours



Tycker att denhär låten är så himla bra och hon är grym på att sjunga! Hon har liksom ett speciellt sätt..
Har ju tagit med Björn Borgs reklam innan och då är det också denhär sången.
Superbra enligt mig!

Hallå Bollnäs komun!

Var ute på lunchen och gick idag, en runda som jag har gått nu som tar typ 40 min. Men nu när det är så blött och slaskigt och sen har det säkert vart  kallt och frysit på inatt var det som världens isbana!
Visst förstår jag att man kanske inte hinner med alla gång och cykelbanor men det var nästan så hela vägen. När det är så tycker jag att det blir jättejobbigt att gå då man måste gå och spänna sig hela tiden för att man är rädd att ramla. 
 
Så tänkte jag att jag är ju ändå ung så jag kan ju liksom trixa lite och gå i snökanten och så men alla äldre som inte är lika hurtig eller vad man ska säga, hur gör dom. De går väl också ut men det borde ju vara ännu mer skraj när de kan bryta lårbenshalsen och allt sådant.

Nej skärpning Bollnäs! Nej  nu ska jag inte klaga mer, ska jobba istället. Är ju inte såå långt kvar tills jag slutar nu och då bär det av till S-hamn när Kristoffer kommer. Hoppas bara att vi får plats  med den i bilen, annars blir det lite knivigt faktiskt : )

Såhär kände jag mig när jag var ute och gick ungefär 


Funderingar och betraktelser

Idag när jag satt på stationen i väntan på tåget funderade jag lite. Det var inte bara jag där utan även säkert 5 st till som både stod och satt. När man sitter sådär är det på nåt vis lite förbjudet att prata eftersom alla stod knäpptysta, det enda som hördes var om man skruvade lite på sig. Annars knäpptyst, jag började fundera på vad de andra tänkte på, vissa kanske tänkte på skolan, andra på jobbet, vad man skulle laga för man på kvällen m.m. Jag tycker att det är ganska kul och tänka på sådana lite konstiga saker. Man får ju aldrig reda på vad de verkligen tänkte på men men. Nån mer som kan tänka så?

Idag ska vi nog kanske till S-hamn och hämta en sänggavel med, trevligt trevligt!
See you!

Dagens luchpromenad

Är nyss tillbaka kommen från dagens lunchpromenad på cirka 45 min. Känns jätteskönt att göra nåt när man ändå inte hinner ner på stan eller liknande och det var några dagar sedan jag var ut på lunchen såhär. Blev en ny runda idag för det är ju alltid kul lmed lite nya vyer. Gick och funderade på allt möjligt, vad jag ska göra efter jobbet och hur jag ska försöka hinna med att flytta och jobba samtidigt men det klart att vi hinner med det egentligen. Bara man börjar tror jag att det går fort. Får hoppas på det iaf.

Nej nu ska jag fortsätta med jobbet. Är ju bara två timmar kvar så det är ju inte så långt tid. Sen ska jag ner på biblioteket och lämna tillbaka kristoffers cd- bok som han lyssnat  på. Kanske låna en ny bok som man kan ha och läsa lite i nu i jul, får se hur jag gör.

Pusshej

Varför ska det töa?

Börjar känna mig en aning orolig nu inför julen när det har börjat töa som bara den, förstår inte varför det ska börja göra det bara för att man såg fram emot en vit och gnistrande vacker jul iår! Hmm, men jag har hört att det ska bli bättra i helgen så vi får hoppas på det.

Igår var det ju tänkt att jag skulle vara så effektiv genom att städa, slå in julklappar och gå ut och gå men så blev det inte riktigt. Först städade jag på Hj:s och sen åt vi middag jag och gos. Han skulle på hockey och ta sin nya skoter dit och man bangar ju inte för att åka lite ny skoter så jag följde med dit och sen gick jag därifrån strandvallen till skästra för att hämta bilen där. Kanske inte var såå långt men det   var jätteskönta att komma ut och få lite frisk luft. Gick där i en varselfärgad reflexväst och trivdes. Sen duchade jag och kollade lite på Titanic. Så vart den kvällen.

År så trött idag, förstår inte varför men snart är det helg men då ska jag ju jobba men det går nog bra,ska bli skoj att stå i barnliften iaf :)

Over and Out!

Tisdag

Idag är det tisdag vilket betyder att imorn har halva veckan gått, i eftermiddag ska jag städa på Hj:s och sen blir det nog att jag ska slå in de sista julklapparna ikväll. Känns som om jag vill få det undanstökat även fast jag har handlat klart alla för  länge sedan.

Igår kom min gos ner till bollnäs efter kursen eftersom vi skulle hämta våra barstolar som vi köpt. Nu fattas bara ett fint barbord, men det löser sig nog. Var och kollade på nya tapeter också som vi ska köpa och  sätta upp när vi flyttar i mellandagarna. FÖrstår inte hur jag ska hinna med att jobba, flytta och ändå njuta av lite ledighet men  det löser sig nog! Hoppas jag iaf men det känns ju bra.

Har börjat klockan åtta idag eftersom jag skulle skicka lite paket. På lunchen ska jag nog ta en liten prommis och få lite friskluft, komma bort från källarlukten liksom.

Nej nu ska jag fortsätta, pusshej

Nya vägar är alltid lite mer spännande

På lunchen tog jag en prommis här i bollnäs, inte så lång men man fortsatte förbi farmor och uppåt, har aldig gått där så det var lite roligare än vanligt, man fick se andra hus och gatunamn.
Vet inte om jag är knäpp men jag kan tycka att det kan vara kul att gå och fantisera och fundera vilka personerna i husen är och vad de pysslar med utifrån hur huset ser ut.
Ibland kan det ju vara så  att man hinner se personerna  i huset eller utanför och då har man ju chansen att bedöma om man hade rätt i sina spekuleringar eller inte.

Haha vilket flummigt inlägg men men, det är säkert nån mer som har tänkt som mig nån gång. Bara en timme kvar tills jag får sluta. Yippie!

Måndag.. igen

Japp då var det måndag igen och jag ville verkligen inte stiga upp ur sängen, det var svårt men till slut måsta det ju gå för annars skulle jag missat tåget och det vore ju inge bra. Men men, nu är jag här iaf.

Nu börjar jag känna att  jag verkligen längtar till julen, det ska bli så mysigt! Med ljus, familjen och en massa god mat. Men jag ska försöka att inte äta allt för mkt för när man gör det så blir man bara tokmätt och det är verkligen ingen skön känsla. Kan ni nog hålla med om också.

I helgen jag har jobbat lite, festat och vart på julbord, sedan blev det även pangbakfylla igår. Fy fan för det men jag får ju absolut skylla mig själv faktiskt. Men det var ju supertrevligt på lördagen iaf. Har tänkt att det blir nog en väldigt lugn juldag och nyårsafton för mig eftersom jag ska jobba dagen efter på båda dagarna, och då måste man ju vara pigg :)

Och igår kväll var vi och kollade på min fina syster när hon blev krönt som lucia, dom var så duktiga och fina allihopa och man satt där och var så stolt så det var inte sant. Jättefint och stämmningsfullt kan jag säga!

Nej back to work! Yes...

Björn Borg reklamen!

Tycker att denhär reklamen är jättebra! Sången är jättefin och allt är fint, vissa tycker tydligen inte det men jag gör det :)
Lyssna och njut!

Snart helg

Jahapp nu var det fredag igen och det känns så otroligt skönt! Nu är det helg om cirka tre timnmar och det är underbart. Ska nog ta en sväng på stan idag och kolla om jag hittar nåt fint tills imorn då jag ska på julbord eller om jag tar nån gammal trasa som jag har hemma :)

Jo min mobil har kommit nu med och det är kul, men den var lite krånglig att hålla på med men det är väl det att man är ovan. Cool är det enligt mig iaf.
I helgen blir det jobb i backen, iaf imorn för på söndag är jag ledig. Känns bra!
Igår var vi och kollade på när edvin hade luciafirande igår på hans förskola, haha vad söta dom var allaihopa! Det var både förskola och ettorna och man kan absolut tro att han gick i ettan eftersom han var längst av alla så det var lite kul! Sen blev han ju ännu längre när han hade stjärngossestrut. Men men, trevligt var det iaf. Efter det tog jag farmor och farfar en tripp i bollnäs. For uppåt Rhen och kollade på massa fina hus i väntan på min buss. Kul med lite spontana saker ibland.

Nej nu ska jag packa upp lite varor, får se om jag skriver nåt mer innan jag slutar.
Annars får jag önska er en god helg!

Världens kap!

Haha på lunchen var jag och skulle in och kolla på Röda korsen eftersom jag liksom är granne med dom. Och jag måste erkänna att jag tycker inte om sådana ställen som loppis och sånt för det luktar konstigt och är så mkt saker.
Men jag skulle kolla om de hade nåt fint vitrinskåp eller liknande och jag hittade faktiskt ett som var ganska fint.

Sen gick jag och kollade där skorna stod och det var där DOM var! Ett par skitsnygga pumps som såg helt nya ut alldeles i min storlek och allt! Det måste vara ödet, och när dom bara kostade 25 kronor så måsta jag ju köpa dem. Så idag  hittade jag mitt första second hand fynd ever. :) Det ni!

Snart slutar jag också,skönt! Då ska jag till farmor och farfar lite och sen ska jag kolla på min kära bror ikväll när dom har lucia på hans skola, myspys!

Var förövrigt i backen på kick off igår, det var skoj det! Ska bli väldigt trevligt att stå i liften framöver. Beställde även ett underställ från helly hansen tror jag det var.. ;)

Nu är det gjort..

Japp, nu har jag pratat  med min chef och berättat hur jag mådde och hur jag upplevde situationen och han förstod det. Det var så otroligt skönt att han inte blev stortokig som jag befarade men det blev han inte så nu har jag sagt upp mig, känner mig jättesvag och allt för att jag inte orkade med men jag känner att jag ska i såna här situationer se till mig själv i första hand för jag har försökt verkligen men jag pallar inte mer. Men jag har verkligen lärt mig  väldigt mkt!

Nej back to work!

Mår inge bra

Fy idag är det inte nån bra dag, det känner jag på mig. Jag har ont i magen, mår illa och är allmänt trött men det ska gå bra idag. Ska ringa till några och se hur man kan göra, så får vi hoppas på det bästa. Jag vill inte detta så mtk längre. Längtar till julafton!

Idag efter jobbet ska jag fort hem till järvsö för att åka till backen på kick off. Härligt!
Nu ska jag fortsätta.
Puss

Man måste inte, eller?

Saker som man tycker är jobbiga eller inte vill göra ska man inte behöva göra. Om man mår dåligt över något måste man kunna säga det utan att den personen bli arg. Jag hoppas inte det iaf för då kommer det bli ännu jobbigare, jag har försökt men det känns som om jag kommit till en gräns då det inte går längre.

Jag trivs inte, det är ensamt, sterilt och jobbigt. Visst vet jag att jag ska vara tacksam över det som jag har men jag kan inte ha en klump i magen och fälla en tår varje dag. Då är det ju uppenbarligen något som är fel. Vet bara inte vad jag ska göra nu?

Vinterland

Nu kan man verkligen säga att det är vinter för det är snö överallt, och det är så fint. Hoppas bara att det håller i sig så att det ser ut såhär i jul med!

Igår var vi på bio med Tjanne och Sara. Himla trevligt, såg filmen "Vi hade iaf tur med vädret, igen" Den var helt okej och ganska rolig. Har visserligen inte sett första filmen men den var bra. Var ute lite på tripp sen tillsammans och det är ju väldigt mysigt tycker jag. Det är verkligen världens finaste vinterland nu.

Idag var jag först på massage med mamma hos min gudmor, det var otroligt  skönt och avkopplande. Därefter åkte vi till Stene och kollade på när Järvsö Lucia uppträdde, dom var så duktiga och Tina var så fin. Alla andra med förstås. Haha hon hade kronan här hos mamma innan och jag kunde inte låta bli att prova den. Tyckte att jag också passade så bra i den. Kul var det iaf, knäppte kort med så vi får se om jag lägger upp nåt. Har hur mkt kort som hellst på kameran men jag är så lat med att lägga in dem. Får ta och skärpa mig..

Nej nu ska jag till köket och hjälpa till eller så sätter jag mig framför brasan och myser. Blir troligen det senare alternativet. Eller vad skulle ni välja? ;)

Nu är det gjort

Nu har jag beställt denna skönhet så snart är den min. Valde en röd istället för rosa för man kanske inte tröttnar lika lätt på den. Eller nåt :) Tycker ni att jag gjorde rätt?

Ska bli så skönt att få en fungerande mobil igen, det har ju varit en massa strul men men. Beställde även en drulleförsäkring så nu känns det bra. Det var ju pga att jag tappade min gamla som den pelade ur och självklart hade jag ingen försäkring då så nu har jag förberett mig på det värsta, det är ju det man ska göra har jag hört ;)


Fredag!

Yippie, idag är det fredag! Och snart helg, gud vad skönt!
Igår var det Carlos för hela slanten, åt hos honom med jobbet och oj så trevligt det var, och gott. Har inte vart så mkt uppdateringar denna vecka men det har varit så mkt att göra men jag ska bli bättre på det nästa vecka.
I helgen funderar jag på att gå ut kanske, skulle vara trevligt. Sen på söndag ska jag på massage och efter det kolla på min kära syster när hon och de andra sjunger på julmarknaden på stene. Trevligt värre!

Men är det någon som är sugen på att gå ut är det bara att höra av sig.
Pusshej

Torsdag!

Yes det är redan torsdag vilket betyder att det inte är alls långt kvar till helg, gud  vad skönt. Detta har varit en dryg vecka då det har vart en massa saker som har strulat och än är det väl inte slut eftersom allt med telefonerna fortfarande inte är klart men jag hoppas att de kommer och fixar det senare idag. Det skulle vara guld värt :)

Men det löser sig, det har det ju gjort hittils iaf men jag måste medge att det är lite jobbigt att sitta här på lagret nu då jag inte har nån att prata med och inte heller har nåt fönster att kolla ut genom men det är ju bara att bita ihop. Men man måste ju få klaga ibland kan jag känna och berätta vad man känner.

Igår var jag till Josse och kollade på lite Sunes Jul. Åh, det är också en film som troligen aldrig kommer att gå ur tiden, det är så bra. Men jag måste åka hem vid halv nio eller vad den var då jag måste ducha och packa lite eftersom jag ska sova hos pappa ikväll. Det pga att vi ska ut och äta i Vallsta med jobbet hos en man som heter Carlos som ska göra  gudomligt god mat så det ska bli jättetrevligt. Sen hoppas jag på nåt glas vin med kanske :)

Nej nu ska jag ut och ställa upp lite varor på hyllorna. 

Får avsluta med lite Sunes jul! Håll till godo! 



 

Järvsö Lucia 2008..

.. blev min syster TIna Häll! Inte annat att man kan bli grymt stolt kan man säga. Ska bli så mysigt att se dom på luciakröningen som är den 14:e. Mys!
Försökte lägga upp en bild men det måste ju vart fel format eller liknande. Hon är med i Ljp idag iaf :)



Årets julkalender!

Jag kan ju bara säga att julkalendrarna nuförtiden bara blir sämre och sämre. Visserligen kanske man själv har växt upp men jag menar hallå.
Kollade på årets första avsnitt nu på svt i 2 minuter! Sen stängde jag av, kanske är jag gammalmodig men de börjar bli så konstiga nu och det handlar inte så mkt om julen längre som förut kan jag känna. Tacka vet jag förr.. Haha nu börjar man bli gammal känner jag när man börja skriva så. Men men.
Barnen gillar det säkert men det är inte alls på samma sätt som när man själv var liten, allt är så mkt modernare nuförtiden :)

Har inte pratat med min kära bror om programmet faller honom i smaken men det gör det säkert. Funderar  på att äta hos pappa idag och sedan åka hem och städa på Hj:s. Kristoffer jobbar idag så han kommer inte hem förrän sent så det är tråkigt.

Sen ska jag hålla tummarna för min syster ikväll för det är då de har rösträkning för Järvsö Lucia 2008! Härligt! ;)

Fina naglar

Åh igår var jag och fixade mina naglar så nu är dom så fina med såndär fransk manikyr. Men hon förlängde dom inte då jag hade långa redan men hon la på gelé och och gjode dem jämnlånga så nu är dom jättefina och bra. Sen ska jag dit på fyllnig den 22:a, perfekt innan jul och nyår ju :)
Och på det sättet jag gjorde kostade det bara 250 kronor så det tyckte inte jag alls var så  mkt när de blev så bra som dom blev.

Är på jobbet nu idag igen och håller på med diverse saker. Inte så speciellt kul men men , det är ett jobb. Men jag måste erkänna att det blev jobbigare nu när jag sitter på lagret och inte ens har ett fönster att se ut genom. Men men.

Igår var jag och kollade på ett hus i järvsö som skall uthyras. Det är mamma och Tina som kanske ska flytta dit men det var dyrare än vad dom har nu så det var ju ett minus men det var verkligen superfint, så jag hoppas att de kan gå ner i pris, för mammas och tinas skull. Vi får se vad som händer.
Nej nu ska jag fortsätta med mitt

Puss

Måndag

Jahapp nu är det måndag igen, känns inte som om jag har haft  särskilt mkt helg då  jag jobbat från 9-17 både lördag och söndag men det var kul, riktigt kul tycker jag! :)
Var lite och träffade lite tjejkompisar på lördag kväll med så det var kul. Är ganska trött hela jag men jag menar man är ju ung och då ska man ju orka och dessutom så blir det sköna extrapengar!

Snart så slutar jag för dagen och då bär det av ner på stan då jag ska fixa naglarna. Hoppas att det blir fint men det tror jag. Wich me luck!

Förövrigt har jag nu jobbat första dagen på nya stället med jobbet, på lagret. Men det går bra men lite tungt är det att jag inte ens har ett fönster att kolla ut genom. Men men, ibland är det jobbigare än annars, det är bara att bita ihop :)



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se