Vinterland

Nu kan man verkligen säga att det är vinter för det är snö överallt, och det är så fint. Hoppas bara att det håller i sig så att det ser ut såhär i jul med!

Igår var vi på bio med Tjanne och Sara. Himla trevligt, såg filmen "Vi hade iaf tur med vädret, igen" Den var helt okej och ganska rolig. Har visserligen inte sett första filmen men den var bra. Var ute lite på tripp sen tillsammans och det är ju väldigt mysigt tycker jag. Det är verkligen världens finaste vinterland nu.

Idag var jag först på massage med mamma hos min gudmor, det var otroligt  skönt och avkopplande. Därefter åkte vi till Stene och kollade på när Järvsö Lucia uppträdde, dom var så duktiga och Tina var så fin. Alla andra med förstås. Haha hon hade kronan här hos mamma innan och jag kunde inte låta bli att prova den. Tyckte att jag också passade så bra i den. Kul var det iaf, knäppte kort med så vi får se om jag lägger upp nåt. Har hur mkt kort som hellst på kameran men jag är så lat med att lägga in dem. Får ta och skärpa mig..

Nej nu ska jag till köket och hjälpa till eller så sätter jag mig framför brasan och myser. Blir troligen det senare alternativet. Eller vad skulle ni välja? ;)

Kommentarer
Postat av: tina

nej du ska hjälpa mig! :o hahaha ;) eller ja de va igår, men iaf :p

2008-12-08 @ 14:49:14

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se