Såhär kul och glansig ser man ut efter en ...

mms_img66154 (MMS)

Såhär kul och glansig ser man ut efter en dags plugg. Det ni! Avis va? Haha nej tror inte det va. Hann med att handla lite också, en sista julklapp åt syster-yster, ett usb-minne till mig själv och ett liten sak från Make Up Store. Nej nu är det lite tv och sen natta som gäller. Imorgon är det seminarie igen och diskussion om marknaden och samhäller. Wiee!


Grötfrukost

Tisdag och hemmaplugg idag. Tog mig först en förtjänt sovmorgon och har läst lite nu. Fixat lite här på datorn och nu blir det nog lite frukost innan jag ska fortsätta läsa. Yippe byråkrati står på schemat idag. Känns inte som jag riktigt har greppat det än men jag får väl hoppas att det går bra iaf. Superfint väder ute också så jag tänkte kanske ta mig en prommis senare. Bara man bylsar på sig kläder för det är även kallt här nere i sthlm nu..

Nej nu blir det gröt tror jag!!

Nu har jag kommit ner till sthlm igen. Har...

mms_img20384 (MMS)

Nu har jag kommit ner till sthlm igen. Har haft en bra helg med mycket pyssel hemma. Är adventsfint i järvsö och nu även i mitt lilla krypin här i Stockholm. Nu blir det en dusch och sen sängen. Wie snart är det julafton och lov! Ha en fortsatt bra första advent.


Sushilunch

Kväller igen, och imorgon åker jag hem. Wie får hoppas på bra väglag. Först ska vi ha lite grupparbete och sen föreläsning om byråkrati. Sen så..
Idag gick det rätt bra att skriva och så. Avslutade med en fantastisk sushilunch med Karin. Riktigt gott var det när det var länge sedan jag åt det. Sen bar det av hem och städade lägenheten, betalade räkningar som inte alls var kul. Nu är man fattiglapp igen, nästan.. Men det ska nog gå denna månad med, synd bara att allt man behöver kommer på en gång. Skulle behöva ny concealer (stavas det så?), deo och en massa annat smått och gott. Det löser sig nog.
Nu ska jag diska lite, hoppa in i duschen och slänga ner nå kläder i väskan som ska med hem imorgon. Det går nog snabbt. Sedan blir det sängen.. Hoppas på att jag får sova hela natten inatt eftersom jag har sovit konstigt på senaste tiden. Håller tummarna.


Pluggning för hela slanten

Jaha åter en natt med massa drömmar.. Konstsigt, har även vaknat en massa gånger. Kan det bero på stress eller något annat. Hm men men hoppas att det blir bättre snart iaf. Igår blev det en lång dag på skolan igen, strax efter fem bar det hem igen. Men idag är det torsdag och imorgon bär det av hemåt. Jippie! Idag är det betalning av räkningar som står på schemat också, mindre kul. För detta kommer att bli en dyr måndad men men det måste ju gå.. Hoppas på det bästa. Ska börja med seminarieuppgift tre idag så jag hoppas att vi kommer på bra idéer. Det ska vi nog kunna göra för jag har en bra grupp! :)
Ska även packa och städa lite, skulle vara bra. Sitter och funderar på om det är något bra på tv:n ikväll, tips? Igår såg jag Bonde söker fru och Maria Wern iaf, härligt!

Nej nu blir det plugg, plugg plugg!

Mer bilder

Här kommer lite mer bilder från lägenheten, denna gång lite skarpare.
Nu har det kommit upp lite hyllor och liknande också.
'




Mys med ljus måste man ha ibland!


Dom fina tavlorna jag fick efter Petra har fått en fin plats på tavelhyllan


Duktiga jag!

Först vill jag bara skriva, tack fina Johanna! Du är så söt! Hoppas att allt är bra med dig?

Idag har jag iaf varit sjukt duktigt enligt mig själv. Jag och mina seminarievänner har gjort klart arbetet tills imorgon. Känns lovely! Nu sitter jag i lägenheten, har ätit, slagit in lite julklappar, ska KANSKE läsa lite och sen blir det bums i duschen och sen sängen. Har även äntligen satt upp mina fina ljuslyktor jag fått av Sara, köpte ju rött band i helgen så nu hänger dom på gardinstången båda två och lyser så fint.

Har åter haft en superhelg, och hoppas på ännu en till helgen. Söndagen var dock inte så kul, mådde kasst efter lördagens fest men men. Kul var det ju då iaf. Haha vad alla skrattade åt mig och frågade om man verkligen skulle vara så grön i ansiktet. Nu blir det nog rätt lugnt framöver... kanske.

Nej nu blir det lite tv..

Laddad?

Lördag redan, tiden går så fort! Har dushcat och ätit frukost och slagit in presenter till Sara. Wie vad laddad jag är inför ikväll. Tror att det kommer bli väldigt kul. Ska klä på mig och fixa iordning mig och sen kommer Tina och mamma och då ska vi på julmarknad på Helsingegården vid mamma. Ska bli spännande. Snöar gör det idag också! Härligt härligt!
Nej nu ska jag försöka få något gjort här.

Fredag

Fredag och hemma i Järvsö, så himla skönt! Kom ju hem redan igår så det blev middag hemma med hjärtat, spagetti och köttfärssås som jag har saknat så himla mycket! På kvällen blev det tv och Lyxtfällan. Undebart program!
Idag har jag pluggat lite, fixat och donat. Snart ska jag och K upp till Ljusdal lite, jag ska på Dollar och kika om jag hittar något bra pumptvål och juletiketter. Har ju lite julklappar att slå in :)

Ikväll blir det  middag med Erik, Anki och Sebben. Mumms! Nej nu ska jag se om  K är klar så vi kan åka. See you!

Kryssning, check!

Tillbaka på fastlandet nu. Har haft en trevlig resa, visserligen var det mest äldre men det var kul att komma iväg lite bara. Haha och fylla på spritförrådet. Väskan var betydligt tyngre på tillbaka vägen om man säger så. Sitter i lägenheten nu och funderar på att städa lite. Duscha och sen blir det "bonde söker fru" Har inte riktigt följt det tidigare men nu gillar jag det för jag har sett nästan alla avsnitt. Gillar årets bönder, vilka karaktärer. Ja vi får se vad som händer ikväll. Sen är det härligt och se eftersom det utspelas på sommaren, kan inte beskriva hur mkt jag längtar efter sommaren. Ska bli underbart, lite sommarlov. Förhoppningsvis en utlandsresa och sen jobba kanske på DHL. Får se om jag söker till Gävle också och byter till ekonomprogrammet där. Har inte bestämt mig än men pendlar fram och tillbaka. Får se hur det blir, inget man behöver bestämma nu ju.

Tog några kort så vi får se om jag lägger upp dom :)

Jaha nu är jag rund som en boll efter smör...

Jaha nu är jag rund som en boll efter smörgåsbordet. Men riktigt gott var det! Ska fixa iordning mig nu så ska vi kolla på lite folk snart. Har redan sett två personer från serien "färjan" först Toralf kapten om det var så han hette och sen kryssningsvärden som hälsade välkommen. Ja detta blir nog en spännande resa.


Nu börjar resan. Står på terminalen nu och...

mms_img66042 (MMS)

Nu börjar resan. Står på terminalen nu och väntar. Cirka 96% är pensionärer men det kan nog bli kul ändå. Jag åkte ju inte för att festa.


Nu drar jag....

Nej nu är jag klar här. Nu drar jag, kanske blir ett mobilinlägg! OBS jag har inte tandkräm på läppen, har fått ett munsår som pricken över i. Yippie... NOT! Men men, hoppas att det går bort fort iaf.


Ladda upp lite

Vaknade efter en god natts sömn. Har packat lite, kollat igenom uppgiften jag gjorde igår och det får nog vara bra som jag har skrivit. Får hoppas på det bästa nu bara. Pratade med Sandra också eftersom idag sticker hon till Thailand, åh vad avis jag är. Skulle varit så himla skönt!! Hoppas och tror på att hon kommer att få det väldigt bra där. Sol, bad och familj. Kan det bli bättre?
Nej nu ska jag försöka stoppa i mig nå frukost, tvätta av mig lite och sen blir den till att åka till mormor och ladda upp. Haha måste kolla konton också så jag ser vad jag har att röra mig med. Inte lika kul men men, snart är det 25:e också. Har inte så många julklappar kvar heller så det känns toppen toppen. Wie vad duktig jag har varit iår. Nej nu blir det lite frulle

Måndag igen

Sitter och pluggar igen! Som det ska vara då :) Skönt att få det gjort iaf och jag hoppas att det kommer bli bra. För imorgon åker jag ju på kryssning, ska bli kul att göra något annat. Blir ingen festkryssning direkt eftersom jag ska åka med mormor. Vet inte om folk tycker att jag är konstig som gör det men jag tycker att det ska bli mysigt! Ja liver rullar på, ibland upp och ibland ner men det går rätt bra. Tyvärr klarade jag inte sista tentan, var ju nästan beredd på det men ändå tråkigt att se resultatet men men. Hoppas på att jag klarar det nästa gång.
Har haft en bra helg hemma också. Hann träffa familjen i Bollnäs med, det uppskattades. Var där och firade fars dag men god stek till middag och tårta till efterrätt, mumma!!
Nu blir det till att plugga en stund till och sen kanske laga någon slags mat. Sen blir det lugnt ikväll, lite tvättning står på schemat. Annars inget mer.. Längtar redan hem lite, det är inte okej, blir så mycket svårare då. Men denna vecka kommer nog ändå gå rätt snabbt eftersom kryssningen är imorgon till onsdagkväll. Sen är det torsdag och då seminare, sen hemgång! :D
Och i helgen är det feeest hemma hos Sara som fyller år! Ska bli så himla kul, sitter och klurar på present men tänkter inte skriva något här utifall hon läster. Man kan aldrig veta. Men jag har mina aningar om vad det blir, hoppas på att hon blir glad och det tror jag.

Nej back to the books!

Jaha sitter på föreläsning igen. Nu börjar...

Jaha sitter på föreläsning igen. Nu börjar kursen samhälle, marknad och företagande. Verkar faktiskt intressant men tungt att jag ska typ läsa 500 sidor faktatext till på fredag. Men det ska väl gå. Har iaf haft en toppenhelg igen. Kom iofs sent hem i fredags men då träffade jag sara och monica, sen hämtade jag hjärtat. Fick en impuls så vi åkte till lassekrog och sov vid ett på natten. På lördagen var vi till bollnäs framotillbaka. På kvällen var det feest i skålbo hos erik och anki. Hade det väldigt kul! Roligt att träffa så mkt folk. Mådde super på söndagen, det gjorde inte K. Städade huset, tog det lite lugnt och sen födelsedagsmiddag hos mamma. Hade tur att få åka ner till sthlm med anders tidigt på måndagen så jag fick en extra natt hemma vilket uppskattades. Nej nu är det snart slut, då ska jag ut och se hur det går för stockholmarna när det är "snökaos" Ska hem till mormor och hälsa på henne lite!


Ingen lägenhet blev det heller

Jaha sitter här igen. Har försökt pluggat men jag vet inte om det går in något. fan sitter och tänker på annat som stör så det blir inte så mkt gjort. Vi fick inte lägenheten iaf så det var himla trist, den var jättefin och hade varit perfekt. Men det verkar nästan som om vi i våran släkt sällan har tur. Eller det handlar väl kanske inte om tur, om man verkligen vill något är det så typiskt när man nästan aldrig får det.
Undra om det är något bra på tv:n ikväll. Är fortfarande kvar hos mormor, har inte varit i min lägenhet alls denna vecka vilket känns dumt eftersom jag betalar för den men inte riktigt trivs där. Gillar inte att vara själv, men man måste väl vänja sig. Hm får se hur det blir med allt framöver.

Nej nu ska jag hjälpa mormor lite. Det blir bra det!

Lägenhetskikande

Dagen är över och den har spenderats i skolan. Har försökt att plugga lite men vet inte hur mkt som har fastnat, har mest skrattat med Karin känns det som. Så det är bara att hålla tummarna för fredag. Sitter hos mormor nu och väntar på att få anmäla sig till seminariegrupperna för nästa kurs. Grupp ett blir det då det är tidiga tider och sen först av alla så man förhoppningsvis kan komma och fråga om det är något man undrar över. Sen är det bra för då kan det vara på torsdag morgon och då kan man åka hem om man är "ledig" på fredagen. Och det gillar jag då man kan åka hem till Hälsingland tidigare.

Nej nu är maten intagen i magen och jag och mormor ska snart sätta oss och åka och kolla på en lägenhet. Wie spännande :)


Redovisning och beskattning

Sitter hemma hos mormor och pluggar till tentan på fredag. Ska bli spännande att se hur den ser ut och jag vill verkligen klara det men det är så SJUKT mkt som ska in i hjärnan. Oj oj inte lätt det.
Ser fram emot helgen redan, då det blir feeest på lördagen hemma hos Erik och Anki. Har redan börjat fundera på vad jag ska ha på mig men vet inte alls än. Det löser man säkert i senaste laget som vanligt. Bara slänger på sig nåt. Men det brukar ju fungera.
Nej åter till böckerna, redovisning och beskattning!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se