Jobb idag igen

Ja det är lördag och jag sitter på jobbet, känns sådär men jag var ju ledig förra fredagen så jag  måste komma ihåg det. Hmm inte så mkt händer här, har nyss målat naglarna. Ja ni läste rätt, satt och målade dem en snabbis när det är så  lugnt på telefonin. Kändes lite töntigt men men. Vill man vara fin så. Har faktistk köpt ett nytt från Depend med en grå nyans, skitsnygg och lite annorlunda faktiskt.

Efter jobbet ska jag somsagt köpa en present till Sandra, men vad ska jag köpa?? Någon som kan komma på något snabbt förslag. Har ingen aning om vad hon kan tänkas vilja ha. Men man kommer nog alltid på något. Har lite idéer, tror det blir bra på om man köper något man själv skulle bli glad över att få..

Kram på er i vinterkylan

Soon baby

Nu är det inte låånt kvar. Yes yes yeees! Men då bär det av till Järvsö mot mitt andra jobb men det går ganska snabbt så det är helt ok. Måste komma på vad jag ska göra ikväll. Något roligt känner jag för, men det skulle inte skada med film och snacks heller. Får se vad som händer, nu har jag ju en bil så jag kan ju ta mig någonstans iaf :)

Nu kör vi spurten sista halvtimmen.


Freedag

Yes äntligen är denna dag här, nu snart är det helg. Eller ja, jag ska ju jobba imorn men bara mellan 10-14 så det går nog ganska snabbt. Ikväll vet jag inte vad som händer. K ska åka till kompisar och sen dra på hockey och jag har liksom inga planer. Skulle ätit middag med mamma och tina men mamma måsta jobba så det blir inte heller. Imorn ska jag till Sandra på fest, hon fyller år och det ska bli jättekul att träffa henne när man inte setts på så länge. Imorn efter jobbet ska jag in på köpingen och försöka hitta en bra present, vad ska man köpa tro..?

Har inte någon träningsverk idag heller, konstigt tycker jag när jag var totalt utpumpad ur benen igår... Men inte misstycker jag över det för det är inte en underbar känsla att ha det.

Nu ska jag tillbaka till bokandet och sökandet.

Benvärk

Nu är jag hemma igen från spinningen, har duschat och hängt den sista tvätten idag. Mkt produktiv har jag varit efter jobbet. Och nu väntar sängen vilket känns väldigt behövligt, är riktigt trött nu. Men oj vad kul spinning var, försökte kämpa på som bara den. Ska bli kul att se hur det känns att gå i trappor imorn, kommer nog bli med en aning svårighet. Benen bara skakar när jag spänner dom. Nej nu blir det natti natti.


Bloggtoppen

Sitter här och funderar lite, såg att en person som bor här i samma område där jag bor finns på bloggtoppen här på blogg.se Hur coolt är inte det? Eller coolt är kanske fel ord men väldigt häftigt. Kul för henne iaf, hon har säkert kämpat för det.

Jag har funderat på egentliga syftet med min  blogg och jag vet inte om jag hittat något. Jag riktar inte in mig på någon speciell kategori som mode eller konst eller liknande. Skriver mest om mitt liv och vad som händer vilket inte är särskilt mkt. Men det är ganska skönt att skriva av sig ibland. För er sin egen skull liksom.
Tänk om man hade en liknande blogg som henne, säkert väldigt många läsare. Undra hur det skulle vara? Och tänk vad vissa tjänar på sina bloggar, det verkar ju inte vara särkilt mkt jobb med det hela även om de oftast gör mkt andra saker samtidigt vilket oftast gör det till en intressant blogg. Hm ibland kan de ju tjäna snuskigt mkt pengar, av att skriva om sitt liv.
Nej nog med funderingar, tillbaka till verkligheten. Nu är det bara 45 min tills jag slutar. Yihoo!

felsms.com

Man sitter ju en del och kollar in näten när det är lugnt här på jobbet och jag bara måste tipsa om en riktigt kul sida. Det är om sms som personer har skickat till fel personer och man kan inte annat än att sitta och fnissa för sig själv för det kan verkligen bli så fel. Kolla in sidan här. Jag kan nästan lova er att ni kommer börja skratta.


Hittade min blogglista

Nehe nu har det börjat snöa igen. Hmm inte så kul tycker jag. Men det verkar ju vara ganska "lätt" snö så det går bra ändå.
Idag invigde jag min nya kupévärmare som jag fick av K, får se om den värmer bra. Det dumma är ju att motorvärmaren här på jobbet står och går hela dagarna vilket inte är särkilt miljömedvetet. Och enligt statistik tror jag att det ska räcka med cirka 2-2.5 timmar med motorvärmare för över det går otroligt mkt till spillo. Men men, kan inte göra något åt det nu om man inte tar med en egen timer och det har jag ingen...

Har suttit och försökt letat upp alla bloggar jag följde eftersom att min dator byttes ut under julen så allt var borta när jag kom tillbaka och nu kom jag på att jag hade ju mejlat en lista på alla till mig själv så nu har jag hittat dom :)
Så nu blir det läsa av mellan samtalen.

Torsdag

Nu är det redan torsdag, tänk vad tiden går fort när man har roligt. Haha! Idag är det jobbet igen till ca 16 och sen måste jag hem och fixa lite. Har en tvättkorg som håller på att svämma över, och det är ju inte det roligaste så det måste jag ta hand om.
Ska äta lite och sen blir det spinning ikväll i ljusdal. Det är en kompis som är nybliven intruktör så det ska bli jättekul, tror att hon är väldigt duktig.

Och nu har det slutat att snöa också vilket är skönt. Jag tycker liksom att det räcker med snö nu för det ska ju kunna smälta bort också för jag vill verkligen inte ha snö in i Maj eller så. Vill ha vårtsol och ett vackert fjäll nu men har jag tur så blir det så om någon/några månader kanske.

Nu ska jag hämta mig en latte. See you!


Natti natti

Oj vad jag är slut nu kan jag säga! Har varit på Body Combat i Ljusdal, oj vad kul och jobbigt det var. Superduktiga ledare och man kände sig väldigt pushad hela tiden att kämpa på. Man svettades som bara den men det var såå skönt! Det är nog något jag skulle kunna fortsätta med för det var även något som var riktigt roligt. Så nu hoppas jag på lite träningsverk imorn fast inte för mkt, för på kvällen blir det spinning. Det ska också bli kul och säkerligen lika svettigt. 

Nej nu blir det sängen för mig,börjar ganska tidigt imorn. Är nyduchad och ska bara dricka en kopp te och krypa till kojs sen. Kan det bli bättre? Inte nu iaf, hör precis K:s skoter också så nu kommer även han hem. Ännu bättre! :) 
Godnatt! 

Kelda

Jo kom på att jag måste tipsa om soppan som jag åt på lunchen. Den var huur god som hellst! Det är Keldas egna färdiga soppor, just den jag åt var Spicy thai. En riktig krämig och god konsistens som var ganska stark men smakade underbart. Påminde lite om Tom Kah soppa fast utan kyckling för dem som vet hur det smakar.

Såhär ser förpackningen ut för er som vill prova så ni vet hur den ser ut i mejeridisken.




Onsdag

Jaha redan onsdag då, känns himla bra. Sitter på jobbet och har nyss ätit lunch eftersom jag jobbar till 18 idag. Helt okej faktiskt när man fick lite sovmorgon.
Ikväll blir det träning i ljusdal, ska bli skönt att få röra sig lite igen. Fick ganska mkt träningsverk sedan i måndags men det är ju en känsla som är skön. SOm man gillar att man får men det är inte så skönt att ha det. Haha ni förstår :)
Sedan blir det nog spinning imorn, nu ska jag verkligen komma igång. Så får vi se hur det håller i sig, det kan ju säkert bli att man går ut för hårt och att man sedan tröttnar men är man flera så kanske det blir lättare då man kan sporra varandra. Sedan blir det afrodans på söndag. Så då får jag inviga mina harembyxor på riktigt.

Ute bara vräker snön ner, så jag hoppas att det går bra att åka hem. Har ju blivit lite skraj för att köra nu när det är både halt och mkt snö sedan krocken. Men tar man det lugnt så ska det ju gå bra, mer än så kan man ju inte göra.
Imorse när jag kom till jobbet var det någon som stod på min plats och motorvärmare, det är lite diffust att veta vilken man har men jag har trott att jag har stått på rätt iaf men nu ska jag få låna en kollegas här som just nu har gått på mammaledighet. Om du läser detta så hoppas jag att du mår bra och att allt kommer att gå bra för dig. Hoppas att du kommer och hälsar på när bebisen har kommit :)

Sur Tisdag

Ungefär så känns det idag, trött är jag, har lite träningsverk och jobbet känns ganska segt. Sitter och hoppas på att denhär dagen kommer att gå ganska snabbt. Efter jobbet bär det av till Hj:s där jag ska städa, sedan hem till mamma och hämta räkningarna som jag måste betala. Det är också en himla kul grej, men det känns ju skönt när det är gjort iaf. Sen får man se hur mkt man har att röra sig med. Men nu denna månad fick man ju bonusen sedan våran tävling före jul så det var mkt välkommet, nu när man har varit och shoppat lite i helgen.

Men jag är himla nöjd med mig själv igår, kom hem och började riva ur sängkläderna med detsamma, bäddade rent och satte igång tvättmaskinen, sedan tvättade jag toaletterna och slängde i mig lite mat, for och tränade och därefter åkte jag hem, diskade,damsög,duschade och hängde tvätten. Snacka om produktiv! Så det kändes bra, sedan blev det sängen i hyffsad god tid!

Nej nu ska jag fortsätta här med bokningar och allt möjligt! Wish me luck!


Måndag

Måndagar är alltid lika rolig, hmm. Men iofs är detta inte vilken måndag som hellst, vi har ju fått lön och jag har fått bonusen från tävlingen före jul. Det är väldigt välkommet när man har en bil och allt nu.
Efter jobbet idag ska jag hem så fort som möjligt och bädda rent i sängen och fixa lite, slänga i mig lite mat för efter det ska jag jag och träna i ljusdal ikväll på prova på veckorna. Wiee det ska bli skönt att röra lite på sig nu! Mkt behövligt, jag hade ju tänkt åka lite längd också men nu blev det ju så kallt igen så då blir det inge skönt. Men solen lyser ju, så det är ju bra!

Sitter på chatten idag igen så det är ganska lugnt. Nej nu måste jag fortsätta här. Vad gör mina läsare idag?


Min stockholmshelg

Nu är man hemma igen från stora staden. Har haft det så grymt kul i helgen! Kom ner på fredag eftermiddag och for till farsta köpcentrum en sväng med mormor och kollade lite och handlade lite. Sedan blev det hem och åt middag för att sedan fara in till stan och träffa Josefine, Oskar och Olle. Jättetrevligt var det, satt på en restarurang vid Åhléns och drack lite.
På lördagen var det shopping hela dagen, sprang i affärer och kikade, sedan åt vi lite lunch och efter det blev det fika på ett mysigt fik med jättegoda muffins.
På lördag kväll åkte vi till Anna och Jon och hälsade på där det blev fest. Så himla kul att träffa alla kompisar som man inte sett på länge. Därefter bar det in till stan för utgång. Och där träffade man ännu flera kompisar, så min kväll blev sammanfattningsvis väldigt bra och himla kul! Tack alla inblandade.

På söndagn mådde jag sådär, hade så sjukt ont i magen så jag blev bara hos mormor, fick lite fotvård och god mat. Hoppade på bussen på centralen vid 17 tiden och självklart måsta vi bli försenade, i 50min!! Det blev något tok med bussdörren och luckan till bagaget, men till sist löste det sig men vi fick åka med ett konstant tinituspip till uppsala, men där slutade det iaf. Så efter omständingheterna löste det sig bra.
Kom hem och packade upp och sedan tog jag en varm dusch, himla skönt! Efter det var det bara att krypa ner i sängen och sova.

Seeegt

Jaha snart är det BARA en timme kvar för mig här på jobbet. Vill åka hem nu, blev ingen spinning ikväll då det var fullt. Synd tycker jag när man var lite laddad men jag laddar upp extra mkt för nästa vecka och även till på söndag då det kommer bli afrodans hoppas jag. Får se hur bra det går då jag inte är särsklit duktig på att dansa men huvudsaken är ju att det är roligt. Och då ska jag använda mina harembyxor.
Nej nu ska jag fortsätta att ta det lugnt och prata strunt med kollegan Anton..

Torsdag

Torsdag=sista jobbdagen för mig denna vecka! Känns himla skönt, iofs jobbar jag till 19 men det är okej för sen hoppas jag att det blir spinning, det fanns inga platser igår men jag hoppas på återbud. Skulle ju vara så himla skönt att svettas ur sig lite. Fy vad äckligt detdär lät men men, skönt att känna att man gör något iaf.

Nu har jag iaf bokat tåget ner imorn, det vart dyrare än buss men det är ju så skönt när det går fortare och det var länge sedan jag åkte tåg. Men det blir nog buss hem för det var lite struligt att boka tåg då jag måste skriva ut biljetten. För jag kommer förmodligen inte ha tillgång till någon dator under helgen.

Igår fyllde jag på min mp3 med lite låtar så jag har något att göra på resorna, så det känns himla bra. Hittade en massa bra låtar. Sen ikväll blir det till att packa det sista, ska försöka att inte packa för mkt för det blir alltid så tungt. Men men mitt största i-landsproblem nu är vad jag ska ta med mig.. Om man ska ut, vad ska man ha på sig?? Men men det löser sig alltid.
Nu blir det till att jobba lite.

16:17

Snart är även denna dag gjord, har gått ganska fort ändå. Har fått gjort lite nya saker idag, har suttit på chatten så jag har knappt pratat i telefonen alls. Lite skönt faktiskt. Så snart ska jag hem och äta lite, det blir potatis, isterband och vitsås. Himla gott!

Har funderat lite, M- jag saknar dig en massa! Vet inte ens om du kommer läsa detta men gör du det så vet du.

Onsdag

Jaha redan torsdag, skönt eftersom då jobbar jag bara imorn då jag är ledig på fredag. Igår var jag och K på bion "luftslottet som sprängdes" Himla bra film faktiskt, men boken är ändå bättre enligt mig.
Sedan blev det hemgång och sängen.
Idag blir det jobb till 17 och sen ska jag åka och klippa topparna vilket verkligen behövs. Jag förstår inte att jag lyckas vänta så länge mellan varje gång, och varje gång måste jag klippa av så mkt då det är slitet. Frisörerna säger att jag måste klippa oftare och jag nickar och håller med. Men lyckas inte. Tycker inte att mitt hår växer  längre, jag vill ju ha långt hår ju!

Sen måste jag börja packa lite ikväll med och se vad jag ska ta med mig, jag har ju en tendens till att alltid packa för mkt. Ska försöka att undvika det denna helg, får se om jag lyckas. Sedan har jag satt batterierna till kameran på laddning så jag ska kunna knäppa lite kort.

Nej nu ska jag fortsätta att ta lite samtal, har haft lite utbildning på morgonen så jag får försöka att komma ikapp lite.

tisdag

Tisdag idag och jag började tidigt, var här redan klockan 7.00 imorse. Det ni!
Och igår fick vi ordning på värmen också så nu är det varmt hemma. Hoppas bara att det fortsätter att gå bra med pannan nu med.
Har tänkt att jag ska börja packa lite smått idag och ta fram saker jag behöver. Sedan ska jag ladda mobilen med lite musik. Har funderat på om man ska på bio i helgen så skulle jag vilja se "Snabba Cash" men då skulle jag först vilja läsa boken. Någon som har läst den? Är den bra? Fick låna den av mamma igår men jag kommer nog inte hinna läsa ut den då jag har kvar på min 4:e Twilight bok. Den är såå bra, hoppas på att jag hinner läsa ut den idag. Sen ikväll ska jag lägga mig i tid verkligen. Behöver sova en del nu känns det som.


Helgen

Jahapp nu är det måndag igen, men jag tror att denna vecka kommer att gå ganska fort och bra för jag är ju ledig på fredag och då bär det av till sthlm så då har man ju något bra att se fram emot.
I fredags blev det hockey och fest efteråt hos Henke, väldigt trevligt. På lördagen bar det av på skotertur till Ukrainastugan för korvgrillning. Mycket gott och mysigt. Sen på kvällen åkte vi till Erik och Anki på middag med gott dricka, efteråt spelade vi Wii för hela slanten och vi tjejer vann.

På söndagen blev det fix och trix, jag tog bort allt som hade med julen att göra så nu är det gjort och oj vad skönt det är. Kristoffer fick hjälp med att ta bort gamla pannan och sedan började de installera nya, det blir nog klart idag så det är himla skönt. Men vi har inge varmvatten nu så det är ganska kallt hemma. Men det löser sig nog ikväll, tur är att det inte är så kallt ute nu. Det snöar ju tillochmed idag!

Nu snart!

Nu är det inte långt kvar på denna vecka, har tom varit så duktig så att jag har vattnat blommorna här på jobbet. Jag har ju fått det nobla ansvaret för dem när Lena flyttade ner på nedervåningen.
Tur som jag hade fick jag skjuts också hem efter jobbet. Det går bra för mig nu tycker jag :)
Ikväll får vi se om det blir hockey eller inte, beror ju på hur kallt det är ute för hockeyhallen är ju inte uppvärmd men det är ju iaf inte lika kallt som utanför men ibland räcker det med kylan även inne.
Ska även ta och ringa en sväng till Josefine när jag åker hem, be redy Jossan!

Nej nu kör vi slutspörten inför fredagsmyyys!

15/1

Finally friday, lovely! Denhär veckan har gått ganska fort ändå men det beror ju på att jag har varit sjuk också. Och snart är det helg vilket är så himla skönt, ikväll blir det kanske hockey eller om man hittar på något annat. Imorn blir det kanske tapetsering av mellanrummet hemma, vi skulle ju sätta in nya pannann men eftersom vädret fortfarande är så himla kallt går det inte då man måste tömma hela huset på vatten och det då är väldigt stor risk att det fryser..

Ska kika vidare lite på buss eller tåg idag tills nästa helg, vännen i sthlm tipsade om sista minuten tåg, är det någon som har erfarenhet av det? Är det så mkt billigare, hoppas att det isf finns kvar platser. Men det är ju faktiskt så himla mkt skönare att åka tåg iställetför buss, går mkt snabbare och är mer bekvämt.
Ska fundera lite till och kika på SJ.
Åh det ska bli så skönt att komma iväg och träffa lite vänner..

Torsdag

Tiden går sakta idag tycker jag, har hela 2,5 timmar kvar på min arbetsdag. Men men den kanske går snabbare nu när man fått lite mat i magen. Sen ska jag hem och äta lite för att sedan åka och kolla på en biiil! Som jag är väldigt stort behov av, inte särskilt kul att åka buss och gå hela tiden längre. Speciellt inte när det för mesta dels är så himla kallt nu! När ska detta väder vända?  Hoppas att bilen är bra bara, håller tummarna.

Idag fick jag ett diplom på jobbet också, av nästan högsta chefen, det ni! Haha kändes ganska bra men det  blir ännu roligare när jag får lönen och ser hur bra det gick för mig i tävlingen som vi hade innan jul om ni minns att jag skrev om den?

Har suttit och kollat lite på Härjedalingen idag med eftersom jag har tänkt att åka ner till Stockholm nästa helg och hälsa på lite vänner, var ju så länge sedan.Så det ska bli kul!

Ska även lägga in lite bilder från julen och så har jag tänkt så ska ni få se dom.
Kram på er!


Kallt, kallt

Jaha idag är jag tillbaka på jobbet, var hemma och var sjuk igår men idag är jag frisk. Har lite ont i huvudet men men, det får jag stå ut med.  Imorse var det vääldigt kallt att gå till jobbet, när jag kom fram såg jag ut som en ismänniska, fransarna car vita och likså håret.
Nu måste jag fortsätta jobba, skriver mer senare.

Långa nätter

Långa nätter, där ute finns en värld av långa nätter
och jag sitter vid fönstret i mitt rum och blickar ut över stadens alla ljus

Där går Klara och tindrar som en stjärna för att vara,
med sin Fabian få vara och gå hem till varann och älska lite grann som bara kära kan

Och där sitter Sara, söta lilla rara underbara, oskuldsfulla Sara
hon spar sig till en man som kan älska som bara kärlek kan

Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och var den man
vill vara och någon att ty sig till när långa nätter inte blir som man vill

Där går någon för att bara vara utan att förklara varför kärleken tar skada
när man älskar med varann på ett sätt som bara någon kan

Åh långa nätter, där ute finns så många långa nätter
och han ligger ner och vilar mot min arm, jag längtar bort ifrån hans
kyla och hans famn, till långa nätter, till långa nätter

Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och var den man
vill vara och någon att ty sig till när långa nätter inte gör som man vill

Åh långa nätter
Långa nätter
Långa nätter
Åh så långa nätter
Långa nätter 
Långa nätter
Åh så långa nätter 
Långa nätter

Dålig uppdatering

Förlåt för himla dålig uppdatering men det är så mkt med allt nu. Innan har jag skrivit en del på jobbet när det varit lugnt men nu när allt har blivit omgjort så är allt kaos! Och hemma blir det inte att jag riktigt sätter mig vid datorn när jag sitter framför en hela dagarna. Men men jag ska försöka att skärpa mig.
Vädret är skiitkallt, imorse var det -30 grader. Det är helt sjukt inte allt mänskligt. Det är inte mkt som fungerar som det ska då men jag hoppas att det blir varmare snart.

Känner att jag vill boka en resa snart och åka iväg en sväng, skulle räcka med en vecka bara man kom iväg till lite värma och sol. Åh vill vill. Ska kolla om det finns någon som vill hänga med och se om man får någon semester.. Tror säkert att det är fler än jag som känner såhär nu :)




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se