Torsdag

Torsdag=sista jobbdagen för mig denna vecka! Känns himla skönt, iofs jobbar jag till 19 men det är okej för sen hoppas jag att det blir spinning, det fanns inga platser igår men jag hoppas på återbud. Skulle ju vara så himla skönt att svettas ur sig lite. Fy vad äckligt detdär lät men men, skönt att känna att man gör något iaf.

Nu har jag iaf bokat tåget ner imorn, det vart dyrare än buss men det är ju så skönt när det går fortare och det var länge sedan jag åkte tåg. Men det blir nog buss hem för det var lite struligt att boka tåg då jag måste skriva ut biljetten. För jag kommer förmodligen inte ha tillgång till någon dator under helgen.

Igår fyllde jag på min mp3 med lite låtar så jag har något att göra på resorna, så det känns himla bra. Hittade en massa bra låtar. Sen ikväll blir det till att packa det sista, ska försöka att inte packa för mkt för det blir alltid så tungt. Men men mitt största i-landsproblem nu är vad jag ska ta med mig.. Om man ska ut, vad ska man ha på sig?? Men men det löser sig alltid.
Nu blir det till att jobba lite.

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se