En sur strömming

Japp snart slutar jag för denna dag, nu bär det av mot mamma och surströmming! Är inte särskilt förtjust i det så det blir nog något annat jag äter. Någon som gillar det av er?



Work it baby!

Sara skickade nyss ett sms om step up träning ikväll. Blir bra sugen faktiskt så jag har hört nu hur mkt det kostar och så. Var mellan 20-21 så det var ju bra tider med.
Ska ju på middag hos mamma men det blir ju direkt efter jobbet så då hinner jag ju träffa dem ett bra tag innan. Känns lite dumt när äntligen mormor är här men men. Tänkte bjuda dem på fika imorn eller om det kankse sker ikväll efter träningen. Får se.

Känner att jag har kommit igång ganska bra nu, jag varit ute och sprungigt två dagar i rad. Och ikväll kanske detta, nu jäklar. Work it!

Orolig..

Haha ja världen är verkligen liten, fick just reda på att en som läser min blogg ibland pluggar här, jag som trodde hon bodde låångt bort. Så kan det bli.

Har funderat lite på min blogg och beslutat mig för att jag måste ju ändra den, är så himla tråkig och gammal. Ska ta och sätta mig någon kväll och försöka knåpa ihop något annat. Är inte duktig alls på det, men så svårt kan det ju inte vara? Eller?

Vet inte vad det är men idag känns allt bara lite jobbigt, vet inte vad det är. Hade medlyssning idag med min chef och det kändes inte som att det gick sådär super så vi får se hur allt blir.
Nej nu ska jag sluta fundera, egentligen bara dumt när man ändå inte vet hur det blir. Synd att må dåligt i onödan.

Yes snart lunch, blir spagetti och köttfärssås. Mumms!

Min kväll

Jahapp, kväll igen och snart sängen. Har varit ute och joggat lite ikväll med. Jag har insett att det är så himla skönt att vara ute och röra sig lite på kvällarna för man blir piggare på dagarna och somnar lättare på kvällen. Bara fördelar!

Städade på Hj:s tidigare och sen var jag och handlade lite. Blev en lätt middag, har tvättat lite. Såg att trattisarna hade torkat klart nu med så jag ska lägga det i burkar imorn.

Nej nu ska jag läsa en sväg innan jag somnar.

Smider planer

Jag har börjat planera lite, ja ni får tycka att jag är knäpp men även ekonomisk! Jag har börjat smida planer för vad jag ska köpa till folk i juklapp. Det är bra att planera för då känns inte utgifterna lika stora och man slipper paniken över att man måste hinna allt sista dagarna.
Men än är det bara i planeringsstadiet, har inte köpt något. Haha men snart kanske.
Är jag knäpp?



Lunchen avklarad

Nu har jag haft lite lunch, blev matvete och köttfärssås. Till det lite sallad. Mumma! Nu sitter vi och kollar på förslag till efterrätt, ska ha en tävling på jobbet. Har ni något förslag?
Vi funderar på att ha något tema på det hela men inget är bestämt ännu, men kul när de ordnar något. Det ska även bli någon slags maskerad också. Vet inte hur vi ska göra med den.. Vad man ska vara utklädd till. Blir väl något tokigt!

Fy, tycker lite synd om K som är hemma och är sjuk. Han mådde dåligt redan imorse men sen hade det bara blivit värre. Och jag har kommit på att när killar är sjuka då jäklar är det dåligt, nästan nära döden upplevelse. Annat är det med oss tjejer eller hur. Nej skämt åsido, krya på dig K!  

Redan frost

Imorse var det rikitgt kallt när jag vaknade, och när jag kom ut till  bilen blev jag förvånad. Det var IS!, på rutorna. Så jag fick starta min morgon genom att premiärskrapa bilrutan. Visst var det kallt men jag trodde inte att det var såå kallt. Annars är vädret fint, solen skiner men det blåser.

Kvällen igår spenderades med datorn i knät framför tv:n, måsta ju kolla runt lite när det äntligen började fungera. Så nu är jag glad!
Kollade en sväng på svenska hollywood fruar men jag klarade inte av det efter en stund. Anna Anka hade med sin son som skulle bli fotograferad för Ford Models vid en ålder av, ja kan han varit 3-4 år. Hon ville att dom skulle känna att de har skaffat sig egna pengar och inte bara fått av de som föräldrar. Ja jag måsta knäppa över på en annan kanal då. Ska inte barn få vara barn?

Idag är det jobb till 15.45 och sen ska jag fixa med lite ärenden innan det blir Hj:s för städning.

Som jag har väntat

Ja äntligen, sitter hemma nu och skriver på min dator och mitt internet! Yes, som jag har väntat!
Åt  middag, och sen var jag hem till mamma en  sväng. Det blev inte så länge eftersom jag hade ett sådant sug efter att ut och springa. Fattar inte men så var det, åkte hem och svidde om. Sen bar det av på en runda, blev inte så långt men en sväng iaf, gottoväl för att bli varm i kroppen.

Nu tänkte jag ta en kopp te och sen blir det sängen.
Puss och godnatt på er!


End of monday

Nu slutar jag och ska iväg och handla. Hem och laga mat och sen tänkte jag åka till mamma en stund, hon och mormor har ju kommit hem nu från Sthlm. Så får jag kolla om allt fungerar med datorn för då ska jag skriva mitt första inlägg hemifrån. yes! :)
Håll tummarna!

Hoppas, hoppas

Yes, K ringde tidigare och nu hade internetleverantören varit hemma hos oss och ordnat vårt problem. Så nu hoppas jag verkligen att det funkar när jag kommer hem.
Ska bli så skönt att även kunna skriva på kvällstid och helgen. När jag inte är på jobbet vill säga. Ska nog kolla runt lite på olika nätshoppar, har ju fått lön och pengar är ju till för att spenderas :)

Helgen

Ja måste ju berätta lite om vad jag gjort i helgen när jag inte har haft möjlighet till den innan.
Fredag kväll spenerades på fyrhjuling med vänner. Grillade lite korv och hade det allmänt trevligt! Det var jag, K, Andreas, Erik, Olle och Sandra.  

På lördagen tog jag det lugnt på förmiddagen, läste lite och sen åkte jag och fikade med Anna, Sandra och Josefine på Caffären. Jättetrevligt och mysigt när man inte setts på ett tag. Pratade om allt möjligt!
På lördag kväll blev det tjejmiddag hos Hanna. Jättegod mat och trevligt sällskap. Spelade lite spel och därefter blev det utgång. Mkt folk ute men jag tog det ganska lugnt. 

Söndagen spenderades först i soffan en sväng men sedan tog vi hjulingen och for ut i skogen och plockade svamp, jag och K. Det blev faktiskt ganska mkt trattkantareller. Var inte där mer än en timme tror jag. Så nu ligger dom på tork hemma i källaren.

På kvällen blev det bio med Sara och Andreas, ny Beck filmen "I stormens öga" Ganska bra tyckte jag, kul att se något nytt med dem när man sett de andra ett x antal ggr när det gått i repris på tv:n några ggr.

Nej nu har jag rast, ske se om det finns någon frukt här på jobbet.

Måndag igen

Jaha då var det måndag igen.. Var i morse innan jobbet och handlade en "splitter", en apparat som man stoppar i telejacket med adsl sladden. Har ju fortfarande ingen fungerande internet hemma men nu hoppas jag att det ska fungera.
Jobb nu till 17 idag och sen blir det hem och äta. Ska nog ta mig en promenad idag med. SKulle vara skönt. Det blev ju ingen träning för min del igår när jag fortfarande kände mig krasslig och jag känner att jag måste ha lite luft och motition.
Mormor kommer upp i veckan med men hon ska ju bo hos mamma och syster så det är ganska skönt. Får träffa henne lite när det var ett tag sedan. Kanske man skulle bjuda dom på middag eller så??
Låter det som en bra idé? Det tycker jag iaf :)

Dum, dummare

Såg här på blogg.se att den omtalade Anna Anka har varit med i tv förr. Hon var med i filmen "Dum, dummare" som jag har sett ett x antal ggr. Helt sjuk film men sen har jag ganska sjuk humor också, min syster Tina har t.o.m den filmen.
Iaf så är hon med på slutet och hopper ur bussen med massa bikinitjejer och säger då på svenska hej hej eller något. Har ni inte sett den, så se den.



Trevlig helg!

Nu är det inte långt kvar, har varit lite utav en tuff dag. Halsen har inte riktigt räckt till. Men snart är det över. Ska hem och äta för att sedan verkar det som ta en sväng med fyrhjulingen med Sandra och Olle. Undrar vad det blir för äventyr ikväll? :)

Märker att det är en del nya personer som kikar in i min blogg och lämnar gulliga kommentarer. Det gillar jag, tack så mkt!
Nej ni får ha en trevlig kväll på er. Så kanske jag hinner skriva imorn om jag får låna internet någonstans. Har svårt att tro att de kopplat in vårat när det skulle ta 5-10 arbetsdagar. Att det aldrig kan lösa sig. Men  men.

Tjing på er!

Mina helgsplaner

Finaly friday! Är somsagt väldigt kraxig i halsen så det känns sådär att sitta här till 18 men det är ganska lugnt och sen ska vi ju på möte med så det går nog bra. Får hållla ut.
Mina planer för helgen är att kanske åka till Lassekrog ikväll med K. Skulle vara mysigt att kunna ta en tripp i skogen. Sen höstfärgerna och kanske fiska i Laforsen. Får se hur det blir. Och imorn ska jag ficka med gamla vänner som jag inte sett på ett tag på caffären. Ska bli jättemysigt att bara träffas och prata.
Sen imorn kväll blir det middag med nästa tjejgäng. De skulle bli utgång men får se om jag följer med,får se hur jag och min hals mår. Men det lutar nog åt det nyktra hållet, tiden får utvisa.

Har kommit övenens med mig själv iaf att på söndag ska jag nog ta en härlig promenad. Sen på kvällen kanske det blir gympa med Sanna och Sara. Har skrivit lite med Sanna som har ingivit mig hopp och motivation. Så nu gäller det bara att halsen hänger med på noterna.

Börjar kurra i magen nu men jag måste ändå vänta i en stund till. Håll ut!


Kraxiga häxan, det är jag det

Idag är alla välkommna att kalla mig den kraxiga häxan. Har ont som bara den och kan knapt prata men ändå sitter jag här och pratat i telefonen. Ska kolla med chefen om jag får sitta på chatten till 17 isället och sen vanligt till 18 eller om jag härdar ut. Men det är ju inte särkilt bra för halsen.. Får se hur jag gör. Äntligen fredag nu! Yes yes!
Någon mer som känner så?

Snart slutar jag för denna torsdag

Yes nu endast 10 min till att sluta denna dag. Då är det endast morgondagen kvar. Har blivit taggat till att kanske träna på söndag. Skulle vara skönt så vi får se hur det blir.

Nu blir det hem och hämta mammas bilen på stationen, jo hennes operation gick bra idag. Nu är knölen på handleden borta.
Sen ska vi laga lite mat för att sedan ta en tur till Anna ikväll. Fick ett sms om att hon hade bakat, och det tackar jag inte nej till.
Skriver mer imorn, tjing!

Stina-Lee har nu fått lilla Mayia!

Läste Stina-Lees blogg alldeles nyss. Har varit inne och kollat en del då jag misstänkte att hon åkt in till BB, och mycket riktigt. Nu när jag kollade in hennes blogg igen hade hon mkt riktigt fått lilla Mayia. Vad kul för henne! Grattis till dig.




Lite fundersam

Har lite funderingar nu om framtiden och jobb. Det ser lite osäkert ut men ska inte skriva för mkt för jag vet själv inte egentligen hur det kommer att bli men jag är osäker och funderar mkt. Hur kommer det att bli?? 
Men jag får nog mer besked imorn hoppas jag. Men det är svårt att treva i osäkerheten.. Inte det bästa läget nu men det löser sig alltid, det brukar det göra.

Flickan som lekte med elden

Jo, boken som jag  nu läser är Stieg Larssons "Flickan som lekte med elder" Jättebra bok som jag knappt kan slita mig ifrån. Har tänkt att jag måste läsa klart boken innan jag ser filmen. Den har ju kommit nu men det tar nog ett tag innan den kommer hit. Men sedan måste jag ju läsa tredje boken med eftersom den tredje tydligen kommer redan i november.

Sedan har jag även tänkt att läsa Twilight böckerna, måste bara försöka hitta någon som har dom som jag kan låna av. Eller de kanske finna på biblioteket? Finns de någon som har dem för utlån?



Mycket bra bok!


Tosdag

Vaknade imorse och det var åter igen som en mjölkridå utanför fönstret och när jag kom ut så var det frost på gräsmattan. Man märker verkligen att det är höst nu!

Igår så blev det en liten promenad med massa tjejer och hundar. Verkligen trevligt, skönt att komma ut lite. Åkte hem och sa hej till mamma och Tina lite. Mamma ska ju operera handleden idag för hon har fått som en stor knöl på den. Så nu sitter hon på bussen påväg till Sthlm.

Sen åkte jag hem och mös ner mig i sofffan med blomkål och dipp. Sen blev det sängen. Somnade nog rätt snabbt för jag vaknade vid 02.45  med lampan tänd och boken på magen. Då är man trött :)

Ikväll kommer K hem också, sen ska Tina sova hos oss. Så det blir nog mysigt. Och idag är det ju torsdag med så då är det städdag.

London Pics

SÅg på facebook idag att nu har mamma lagt upp en del bilder från London. Jag lovar att jag också ska göra det såå fort jag har ett fungerande internet. Är ju bara det som fattas men det har tagit långt tid hela denhär processen. Fattar inte. Men snart så, och då ska jag även lägga upp  godingarna här. Så ni också får se. Hoppas att det blir denna vecka iaf, senast  nästa.

Fick ett sms av syster också nyss så hon ska sova hos oss idag eftersom mamma far till sthlm för att operera handleden. Skönt med lite sällskap när K är borta.
Nu är det bara en timme kvar också...


Onsdag

Tänk vad tiden går fort när man har roligt, haha. Redan onsdag, känns himla bra för då är halva veckan gjord och det är inte långt til helg.
Solen skiner ute men jag sitter inne  och hostar, är mindre bra faktiskt. Men jag har kommit överens med mig själv att jag inte ska bli sjuk för det har jag varken tid,råd eller lust till det. Så nu klär jag mig i koftor och har en filt omkring mig på jobbet. Trycker i mig vitaminbrus varje dag. Förbereder mig väl tycker jag.

Annars är det jobb bara som står på mitt schema till 17 och sen ska jag hem och slänga ihop lite mat för att sedan kanske ta en prommis med Monica ikväll. Om inte det blir ska jag ta och kura ner mig i soffan och se klart på Guldkompassen som jag inte gjorde igår. Men det verkar vara en bra fillm, någon som sett det.

Nej nu har jag rast, ska ta lite honungsvatten tror jag.


Väder och vind

Nu har solen äntligen tittat fram men det ser ut att blåsa rätt ordentligt. För det är kallt ute, kanske inte blir någon prommis ikväl då, får se. Men som det gamla ordspråket "det finns inge dåliga väder, bara dåliga kläder" Och det är väl iofs rätt.
K hade tydligen pratat med Olle om att kanske hitta på något ikväll och det vore ju trevligt. En till sak som säger emot att jag ska ut och hurta mig idag är att jag är lite täppt i näsan och har lite ont i halsen. Och man ska ju vara försiktig när man är lite krasslig.

Fick veta att en kompis också ska göra högskoleprovet, känns bra att ha någon som man känner även fast man inte kommer att sitta och prata. Ingen mer som ska göra det?

Gårdagskvällen

Jag trodde faktiskt själv att jag skulle banga men jag stålsatte mig så efter min egenlagade middag och diskning så tog jag på mig träningsoverallen och gick ut. Varvade med att både jogga och gå. Var ute i en hel timme. Kändes underbart när jag kom hem, tog en dusch och gjorde mig iordning. Skalade lite morötter och tog fram blomkålen, gjorde dipp och sen bänkade jag mig framför tv:n. Började kolla på Hollywood fruar och det var precis lika "sjukt" som många sagt. Såg väl en halvtimme och sen måste jag somnat för jag vaknade 22.02 men det kanske inte var något speciellt jag missade.

Sov inte alls bra inatt, vaknade flera gånger och hade svårt att somna om. Kände även att jag började få huvudvärk men jag tog en tablett imorse så nu är det  bra. Men jag börjat känna mig lite täppt så inte vet jag, kanske är min tur att bli sjuk. Hoppas inte för det vill jag inte.

Jobb till 16 idag och sen Hj:s. Ikväll blir det nog fisk till middag, mumma! Och K kommer hem, mysigt!

Mina planer för denna kväll

Nu är det inte långt kvar till hemgång. Ska bli skönt, då blir det till att laga middag när jag kommer hem och sen har jag tänkt att jag ska ut och ta en lång härlig promenad. Var ett tag sedan och det är ju fint väder så nu ska jag börja att motionera lite. Kanske t.o.m  får ta på mig reflexvästen. 
Japp har sagt det förr men nu är jag peppad till det. Känner att jag har börjat blivit så trött och seg så jag behöver nog lite luft. Sen blir det att dippa grönsaker och Hollywoodfruar. Efter det lägger jag mig nog och läser lite. Känns som ett bra upplägg för denna kväll.
Vad tycker ni?

Svenska Hollywoodfruar

Ikäll ska jag banne mig sätta mig framför tv:n kl 21 och se på Anna Anka och company. Har inte sett det tidigare men hört så otroligt mkt om det. De verkar inte kloka på en fläck men jag känner att jag vill se själv och få det bekräftat om de verkligen är så som man hör.
Om det är så förstår jag verkligen uttrycket  "korkade svenska blondiner", jag gillar det ju inte men jag förstår om folk ha de som fördomar om man träffar personer som henne.
Så det ska bli spännande, ska nog ta och skala lite morötter, gurka och blomkål och dippa lite till det. Vilken fest! K är ju borta på jobb nu så det blir mys i ensamheten, men det går bra det med.



Någon mer som ska kolla på detta?


Kommer hösten nu?

Imorse när jag vaknade var det alldeles disigt och dimmigt ute, det såg nästan ut som om det hade varit frost men det tror jag inte. Åt min frukost och sedan satte jag mig i bilen. Kallt som bara den så jag fick dra på värmen. Vissa tycker inte om hösten eftersom det blir så mörkt och kallt men jag tycker ändå om hösten ganska mkt, naturen blir så vacker. Speciellt alla lönnträd, formen på bladet som skiftar i alla möjliga varma färger. Det är vackert!
Men en negativ sak är ju att alla löv faller av och bor man i ett område med mkt träd så blir det mkr krattning. Men det är ju en charm i sig. Tur att inte jag har det iaf.

Nu blir det en kopp kaffe tror jag.


Söndag

Är hos pappa nu, sov över här inatt eftersom vi var här på lite kalas så  kände jag att jag ville stanna och mysa med familjen. Åt lite chips och kollade på tv igår kväll bara. Var på stan med K innan vi åkte på kalaset. Han köpte en ny jacka och tröjja. För min del blev det ett nytt pärlhalsband.
 
Senarer blir det jakt efter ett par nya inneskor jag kan ha på jobbet. Mina nuvarande är alldeles utnötta. Efter det blir det kanske att jag åker hem till Järvsö igen. Får se hur det blir.

I fredags kollade vi på fillm med Sara och Andreas bara. Lika trevligt som vanligt. Blev lite grönsaksdipp med, så himla gott.

Fint väder är det idag med, härligt! Nej nu ska jag hoppa in i duschen.
Tjing

....

I segerns stund förtjänar man

champagne, i nedelagets behöver

man den.

Frankrike

Så sant så, eller hur?


En vecka sedan..

Ja för en vecka sedan vid denhär tiden satt vi och smaskade på Afternoon tea för fullt. Mmm vad gott det var med scones, mackor och bakelser. Och MASSA te!
Åh vad bra jag hade det i London, vill defenitivt tillbaka i framtiden. Eller snart!

Fredag

Yes denna underbara dag är äntligen kommen, sista dagen före helg.
Igår så städade vi lite när vi kom hem och på kvällen kom Sandra och Olle för filmtittande. Blev "Wallander, Cilisten" Helt okej var den, kul när det hände lite saker som var väldigt oväntade. Ska inte skriva vad då det kanske är någon som vill se den. Ska ju inte vara en party blooper.

Ikväll har jag inga direkta planer, vet inte om jag tar hj:s idag eller på söndag.
Väldigt tråkigt inlägg, ja. Får se om jag skriver om något roligare senare.


Kvällen..

Imorn är det äntligen helg, så himla skönt! Idag efter jobbet ska jag hem och ha veckostädning med K, haha vuxenpoäng. Men håll med om att det är skönt att vara klar med städningen innan helgen så kan man ta det lugnt utan att behöva städa och fixa. Funderar även på att bjuda hem Olle och Sandra på lite film kanske. Skulle vara mysigt. Får se hur det blir och om de är lediga ikväll.

I helgen blir det en tripp till Bollnäs iaf tänkte jag. Släkten på pappas sida ska fira Tina på födelsedagen, som var den 2:a sep men vi åkte ju till London och allt så det passar inte förrän nu. Det ska bli trevligt. Men du får inge mer present, så du vet Tina :)

Nej nu är det bara ca 1h och 20min kvar. Great!


Är det något fel??

Jag skrev ju jättemkt om London resan igår men jag kan inte få upp det om man går in på själva bloggen. Är det fler som har problem med att se inläggen?
Hoppas att de inte försvinner när jag satt och skrev ett bra tag igår.. Får se senare under dagen.
Idag torsdag också, bara imorn kvar innan helg. Skönt!

London dag 4

Då kom vi fram till den sista dagen. Vi skulle vara ute från hotellet redan vid 11 så vi försökte sova såpass länge som möjligt och sedan åt vi frukost och packade ihop allt. Gick smidigare än vad jag trodde. Vi fick som tur var lämna väskorna på hotellet eftersom vi inte skulle åka till flygplatsen förrän vid 14.30.

Beslutade oss för att man kan ju inte åka till London utan att besöka det fanastiska varuhuset Harrods. Kom dit och förundrades över hur mkt dyrt och fint det var där. Visste ju redan att vi inte skulle kunna handla något där men det var en upplevelse av att bara vara där.
Men vi gjorde en sak som inte är så vanligt. Vi beställde ostron på Harrods. Haha det var också spännande, jag blev ju inte direkt frälst över det. Kändes som en slämmig klump som smakade hav. Kan ni föreställa er då? Så satt vi där som tre fina damer :)

Därefter var det dax att hämta bagaget innan vi for till flygplatsen. Väl där behövde vi inte packa om så mkt för att det skulle gå så det löste sig fint. Checkade in och hann handla lite berusnings drycker. Åt lite innan vi gick till gaten. Planet gick inte förran vid 18.10 lokal tid och var även lite försenat men tillslut kom det och vi kom iväg.

Försökte sova så mkt som gick eftersom vi visste att det skulle bli sent ändå. Anläner iaf till Skavsta och ska hämta bilen. När vi ska åka iväg och ska betala för oss inser mamma att hon tappat bort biljetten, som att vi skulle behöva mer försening. Letar i hela bilen och hon är säker på att hon tog med den i plånboken men kan inte hitta den. Trodde att hon slängt den med en massa bussbiljetter och så i London. 
Vi skulle ju inte kunnat kommit därifrån om vi inte hade den och betalade för oss. Och det var ju inte gott om anställda där efter kl 23 på kvällen. Till slut hittar vi iaf den, i mammas plånbok :)

Sen hade vi bara de ynka 44 milen kvar. Mamma var gullig och lät mig sova så mkt som möjligt då jag skulle upp och jobba men det skulle ju hon med. Kom hem till lilla Järvsö vid 4 på morgonen och fick sova någon timme innan jag skulle upp igen vid 6.45 då jag började vid 7.45. Kan ju säga att jag var ganska trött! 

London dag 3

Glömde skriva något väldigt viktigt. På dag två så var vi även och shoppade, eller vi var inte i så många affärer men vi hittade väldigt mkt, den bästa affären var Primark.
Folk var som hysteriska i den, de bar på stora kassar FULLA med kläder. Vi förstod det när vi kollade på prislapparna, det var helt sjukt billigt. Jag köpte en jättemysig tjock kofta perfekt till hösten för 11 pund a´ca 150 svenska kronor. Mamma och Tina köpte snygga jeans för 80! kronor. Ångrar mig att inte jag också köpte det. Så vi kom därifrån med 3 fulla kassar vi med.

Åter till dag 3:
Vår bussbiljett gällde ju ett dygn så vi skynade oss upp så  vi hann med bussen en sväng till som tog oss in til stan. Bestämde oss för att gå på Tower of London. Ett gammalt slott mitt i London som var häftigt med tinnar och torn. Fick se ställena där de avrättade folk och höjdpunkten, de engelska kronjuvelerna. Ni kan bara ana detta med bevakningen. Det var vakter överallt!
Och till denna dags pinsammaste, jag står utanför glasmontern och kollar på en krona full med diamanter och stenar. Vill kolla lite närmare och inser inte hur nära faktiskt glaset var så jag slår liksom näsan i fönstret så det blir ett snyggt litet märke på den väl rengjorda montern. Efter det tog det inte lång stund innan jag fort gick ut innan vakterna märkte det. Tror ju inte att de skulle säga något men tråkigt om de skulle de, pinsomt om inte annat. 

Efter detta gick vi över Tower Bridge och längst Themsen där det var marknad, då vi promenerade mot London Dungeons. Ett ställe som är typ som ett spökhus. Man får gå runt och lyssna på historier om olika mord och avrättningar. Bland annat om "Jack the ripper" Spännande men lite överskattat till ett lite för högt pris enligt mig. Sen blev det inte bättre av att det var ett gäng med "ungdomar" från skottland eller nåt som gick där och var skitkonstiga. De hade med sig sina spädbarn och stora vagnar som de konkade runt på och irriterade alla i gruppen. Och även de arbetande på stället. Men men.. Tycker liksom inte att småbarn har särskilt mkt att göra på ett sådant ställe även om de inte förstod så mkt av det hela. Shit vad jag verkar gammal som har åsikter om detta.

Gick lite mer på marknaden längst Themsen och sedan lyckades vi även gå lite vilse, fattar inte hur fel vi kom men vi tog en buss så det löste sig tillslut. Tog en drink på en pub och diskuterade det nya uttrycket Pimms näsa. (internt skämt), som jag inte tänker förklara. Skrev lite vykort och postade dom. Sen bar det av hem mot hotellet igen.
Kan inte direkt påstå att det har varit en party semester, har lagt oss före ett varje kväll :)

London dag 2

Vaknade och åt hotellfrukost, jättegod faktiskt. Sen gick vi ut och köpte biljetter till turistbussarna och sen åkte vi buss nästan hela dagen. Hade guidad tur som berättade en del annekdoter och om alla byggnader. Såg alla typiska London byggnader som Big Ben, London Eye, Tower Bridge, Piccadilly Circus, Trafalgar Square och House of Parlament. Ett jättebra sett att få överblick över allt. Kändes lite knäppt men det var ett jättebra sätt. Att rekommendera.

Sedan hoppade vi av vid Tower of London. Åt lite fish and chips, var sådär tyckte jag. Sedan hoppade vi på en båt och tod en tur på Themsen. Promenerade runt lite och framåt kvällen åkte vi tillbaka till hotellet, bytte om och tog bussen tillbaka, nu till China town. Åt på en restaurang och strosade runt en bra stund. Vissa restauranger hade grillade ankor hängandes i skyltfönstret, lite äckligt tyckte jag så det måsta jag ju ta kort på.

Tog bussen hem mot hotellet igen och sov en sväng.
Det var dag 2 det.

London dag 1

Nu ska jag försöka skriva lite kortfattat om allt vi gjorde. Har inte kunnat lagt in bilder ännu men det kommer, jag lovar.

Morgonen börjar hos mormor, där vi sov över för att slippa stiga upp grymt tidigt.

Kommer till Skavsta, lite i senaste lagret, håller knappt på att hitta någon parkering. Sedan när vi ska checka in så visar det sig att våran väska vägde 16.3 och gränsvikten var 15, vi trodde det var 20. Så vi fick ställa oss och packa om och dona. Haha vad vi skämdes. Sen kom en person och sålde biljertter till flygbussen i Stansed som det senare visade sig att de lurade oss på 100 kr, yippie!

Kommer in genom passkontrollen och allt, många står redan i kö och vi fattar inte varför, vi har ju numrerade platser. Trodde vi ja, så vi fick sitta på olika ställen ner till England. Vid dethär laget kan ju inget mer gå fel tänkte vi. Kommer iaf ner och fram till hotellet vilket var jättebra, visserligen var rummet i källaren men jättemysigt ändå.

Bestämmer oss för att äta något så vi beställer afternoon tea, åh vad smaskigt gott det var. Sen är det tillbaka till hotellet för att göra oss klar för resans höjdpunt "Fantomen på Operan"

In till Her majesty theatre och hämtade biljetterna sen blev det sushi på en såndär häftig restaurang som hade ett rullande band så man fick plocka det som såg gott ut.
Teatern var helt fanastisk, så himla bra. Vi hade superplatser och såg allt! Det går inte att beskriva men en otroligt häftigt känsla och upplevelse.

Efter teatern tog vi en cykeltaxi tillbaka till Victoria station, annorlunda men kul. Tog en dring på en pub och sen sängen. Det var vår första dag i London.

Hemma igen från London

Nu har vi kommit hem igen, kom hem vid 04.00 imorse så man är lagom pigg nu på jobbet. Resan har varit helt fantastisk. Vi var ju på teater, har åkt turistbuss, shoppat, druckigt Pimms, sett Tower of London och massa annat. Det har hänt en massa tokigheter också men det har löst sig hela tiden.

Får skriva ett längre inlägg om detta senare. Kanske tom på min egen dator när den är klar nu och med förmodligen ett fungerande internet ida.


5 min kvar!

Nu är det inte långt kvar. Om jag inte kommer åt någon dator under helgen, så får ni ha det så bra. För det ska iaf jag ha :)

Tjing

3:e plats

Haha vi ligger på en stadig 3:e plats nu bland världens alla DHL kort :) Men det ska ju hålla i sig i 17 dagar till, men det klarar vi väl ?

Yippie nu är det bara 40 minuter innan hemgång!

Idag bär det av...

... mot  huvudstaden Stockholm. Åh det ska bli så kul! Har packat klart allting nu och ska bara lägga i kameran nu när jag kommer hem. Sen kommer mamma och hämtar mig så bär det av. Ska äta middag och sova hos mormor i Sthlm och sen blir det nog sängen. Åker ju från Skavsta imorn 8.40 så man måste nog lägga sig i tid.

Åh känner mig lite töntig men det ska bli så himla kul att åka dit.
Imorn kväll blir det teater "Fantomen på Operan" och sen blir det shopping och sevärdheter. Yes yes! Haha så ska jag ju prata engelska, får se hur det går. Om de brittiska folket förstår vad jag säger.
Den enda problemet jag nu har är om jag ska ta med mig skinnjackan eller kappan, det blir nog kappan ändå tror jag. Den är snygg!

Skriver mer senare.




DHL bidrag

Haha jag och min kollega Lina var nyss och agerade "modeller" till en tävling som DHL har. Vi hade på oss hattar som relaterade till DHL såklart, visserligen inte supersnygga men väldigt kul :) Så snart kan ALLA dhl arbetare världen över se oss och rösta.

Ganska coolt egentligen. Vad tycker ni?

Packa och filmtittande

Haha nu är det inte långt kvar.. Packade det mesta igår så nu är det lite småfix kvar. Åh det ska bli så kul! London here we come! :)

Jo förresten, igår såg jag den sämta film jag någonsin sett. Det var en norsk film som hette "Röd Snö" ibland var de så man skrattade för att den var så sjuk. Den handlade om en gäng ungdomar som var i en fjällstuga och i det området så härjar zombies från andra världskriget. Ja ni hör ju hur bra den låter.. Så den rekomenderar jag inte.

Idag ska jag vara lite duktig och åka till sjukhuset och lämna blod för att se om jag kan bli blodgivare. Fick inte bli det sist då det var det för lite av något i mitt blod så jag hoppas att det är bättre nu.

Nu, lite honungsvatten


Nu har jag anmält mig!

Nu har jag anmält mig till Högskoleprovet den 24:e oktober. Känner att jag måste göra det för det är ju lite meriterande om man ska plugga. Har en kompis som kom in på det bara på högskoleprovet liksom. Har kollat lite på nåt prövningshäfte och oj vad svårt det verkar vara men vi får se hur det går. Ska bli spännande iaf :)

Är det någon mer som anmält sig? Vore kul att veta om det kommer vara någon mer som man känner där :)


Jag får inte..

... bli sjuk nu. Det är så typiskt att jag börjar få ont i halsen. Kände det igår och har gurglat saltvatten, hällt i mig  massa honungsvatten. Funderar starkt på att pina i mig en wiskey ikväll. Bara för att döda bakterierna för jag vägrar att bli dålig nu när jag ska bort i helgen..

Nej nu ska jag hämta mer honungsvatten. Wich me luck!  c",)

Helgen i korthet

I fredags jobbade jag ju till 18 och när jag kom hem hade K gjort storkok, med bemärkning på STOR. Tror att det blev 7 matlådor. Absolut jättebra!  SÅ nu har vi mkt mat i frysen.
Blev filmmys på kvällen med K och Majja. Mysigt med ljus och allt. Nu när det börjar bli mörkt ute.

På lördagen städade jag på Hj:s och sen hann jag inte så mkt mer då jag skulle vara på DHL vid 15. Gjorde mig iordning och sen bar det av. Började spela volleyboll, ja naglarna höll.. :) Vi kom sist men det var väldigt kul iaf. Sen blev det 5-kamp och tipsrunda. Därefter mat och dricka. Vart utgång på kvällen vilket var trevligt.

Vi sov läänge på söndagen och sedan slappade i soffan. På eftermiddagen åkte vi till Björn och Monica och hjälpte dom lite. Blev middag och fika också. Väldigt mysigt och trevligt. Sen hem och sängen.

Kom på att jag måste börja fundera lite på vad jag ska ha med mig till London med. Det börjar ju dra ihop sig :)

Trevlig helg!

Nu är det bara 10 minuter till helg. Tackade ja till att jobba över en timme idag med så det blir nog inge Hj:s för min del, får ta det på söndag. Det är ju alltid bra att ha lite komptid.

Trevlig helg på er!

Gårdagen och dagen

Äääntligen fredag! Men idag ska jag jobba över, duktig som man är så jag slutar inte förrän vid 18 ikväll. Efter det ska jag egentligen städa på HJ:s med men det kanske blir på söndag med.

Har lite funderingar om att kanske åka till Hudik i helgen eftersom det är marknad men vi får se vad som händer. Imorn blir det fest på jobbet iaf. Ska bli riktigt kul, först är det volleyboll tävlingl. Får se hur det går med mina naglar och sen är det femkamp och mat. Ska bli jättekul faktistk. Får se hur sent det blir men det blir lugnt för min del.

***

Igår hade ÄNTLIGEN datorn kommit till Bollnäs så direkt efter jobbet åkte jag och hämtade Tina och sen bar det av mot El-giganten. Datorn fick jag och även en datorväska och en designad trådlös mus som kompensation. Det var väl helt okej egentligen? Jag har ju ändå inge internet än så det är egentligen en princip sak för det ska inte behöva ta nästan en måndad för att få en datorn när jag var beredd på att få den redan den 12/8 då jag köpte den. Men men nu är det äntligen ordnat. Friden är åter tillbaka. :)

Blev en snabbis till Max också, jag köpte lökringar och Tina slog på stort med både chili chees och stips. Sen  köpte vi en lyxshake på vägen hem. Och den gick inte av för hackor, så himla god!
Jag och K städade när vi kom hem så nu är det rent och fint inför helgen och tvättkorgen är tom. Lovely!

Äntligen

Nu har jag ringt till El-giganten i Bollnäs. Och den har kommit, kors i taket! Såklart så var inte den personen som lovade mig kompensation där men han som jag pratade med skulle ordna ihop något. Fattas bara liksom :)
Så vi får väl se hur det blir, konstigt att den har kommit, trodde faktiskt nästan inte det. Blir  lite orolig över hur det ska gå om den gå sönder.
Men önska mig lycka till för nu drar jag mot Bollnäs

Torsdag

Haha redan torsdag, känns underbart. Gårdagen var bra till typ 12 för då började jag må så himla illa, har blivit så förut med så jag åkte hem vid 13.30. Sov i två timmar och sen var det bra. Fattar inte vad det är för fel..

Men men på kvällen åkte vi hem till TIna och mamma och grattade henne  på 17års-dagen. Det blev först smörgåstårta och sedan hederlig prinsesstårta. Åh vad gott det var, sen var man full i magen kan man säga :)

Idag efter jobbet ska jag till Bollnäs, igen. Nu måste datorn ha kommit annars vet jag inte vad jag tar mig till. Ska ringa dem på eftermiddagen och se så den har kommit.
Sen blir det väl att jag säger hej till pappa och kanske farmor och farfar förhoppningsvis. Det är ju synd att jag kommer ner såpass sent för jag hinner ju inte kolla något på stan då men vi får se hur det blir. SLutar ju inte förrän vid 16.45 här. Får se om jag kan sluta tidigare, ska fråga chefen.

Grattis Tina!

Grattis Tina min syster på 17års-dagen! Hämtar henne efter jobbet och sen blir det tårtbakning.  Jag måste även köpa en present till henne, men det är lugnt för jag vet vad jag ska köpa..


Plocka vuxenpoäng

Slutade ju 18 igår och då for vi direkt till mamma där det bjöds på fisk, så himla gott! Tror det var såndär Hokifilé. Sen åkte vi och handlade och hyrde Wallander "Tjuven". Riktigt bra film!

Idag jobbar jag till 15.30 och sen ska jag till banken och växla pengar och prata lite om sparande och så. Plocka vuxenpoäng med andra ord : )
Efter det blir det Hj:s och sen vet jag inte, ska kanske ta en tur i skogen efter svamp igen. Det är ju så härligt att strosa runt i den friska luften. Avkopplande till 100 %!

Men nu, work!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se