London dag 3

Glömde skriva något väldigt viktigt. På dag två så var vi även och shoppade, eller vi var inte i så många affärer men vi hittade väldigt mkt, den bästa affären var Primark.
Folk var som hysteriska i den, de bar på stora kassar FULLA med kläder. Vi förstod det när vi kollade på prislapparna, det var helt sjukt billigt. Jag köpte en jättemysig tjock kofta perfekt till hösten för 11 pund a´ca 150 svenska kronor. Mamma och Tina köpte snygga jeans för 80! kronor. Ångrar mig att inte jag också köpte det. Så vi kom därifrån med 3 fulla kassar vi med.

Åter till dag 3:
Vår bussbiljett gällde ju ett dygn så vi skynade oss upp så  vi hann med bussen en sväng till som tog oss in til stan. Bestämde oss för att gå på Tower of London. Ett gammalt slott mitt i London som var häftigt med tinnar och torn. Fick se ställena där de avrättade folk och höjdpunkten, de engelska kronjuvelerna. Ni kan bara ana detta med bevakningen. Det var vakter överallt!
Och till denna dags pinsammaste, jag står utanför glasmontern och kollar på en krona full med diamanter och stenar. Vill kolla lite närmare och inser inte hur nära faktiskt glaset var så jag slår liksom näsan i fönstret så det blir ett snyggt litet märke på den väl rengjorda montern. Efter det tog det inte lång stund innan jag fort gick ut innan vakterna märkte det. Tror ju inte att de skulle säga något men tråkigt om de skulle de, pinsomt om inte annat. 

Efter detta gick vi över Tower Bridge och längst Themsen där det var marknad, då vi promenerade mot London Dungeons. Ett ställe som är typ som ett spökhus. Man får gå runt och lyssna på historier om olika mord och avrättningar. Bland annat om "Jack the ripper" Spännande men lite överskattat till ett lite för högt pris enligt mig. Sen blev det inte bättre av att det var ett gäng med "ungdomar" från skottland eller nåt som gick där och var skitkonstiga. De hade med sig sina spädbarn och stora vagnar som de konkade runt på och irriterade alla i gruppen. Och även de arbetande på stället. Men men.. Tycker liksom inte att småbarn har särskilt mkt att göra på ett sådant ställe även om de inte förstod så mkt av det hela. Shit vad jag verkar gammal som har åsikter om detta.

Gick lite mer på marknaden längst Themsen och sedan lyckades vi även gå lite vilse, fattar inte hur fel vi kom men vi tog en buss så det löste sig tillslut. Tog en drink på en pub och diskuterade det nya uttrycket Pimms näsa. (internt skämt), som jag inte tänker förklara. Skrev lite vykort och postade dom. Sen bar det av hem mot hotellet igen.
Kan inte direkt påstå att det har varit en party semester, har lagt oss före ett varje kväll :)

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se