Tvätt och fixning

Jaha då sitter man här igen. Har försökt fått någon ordning på böckerna från FEK A som jag ska sälja. Hoppas på att någon vill köpa dom nu bara. Sedan håller jag på att tvätta och fixar lite tills mamma kommer imorgon. SKa bli mysigt med lite mor-dotter tid. Ska slänga ihop nån mat också. Lite tonfisk tror jag med nåt.
Har haft föreläsning idag och det gick väl rätt bra men det är svåårt! Och som grädde på moset tror jag inte att jag klarade sista tentan så det är surt men det är väl bara att ta i med nya friska tag eller?

Nepp nu ska jag lägga in tvätten också, ikväll blir det Spårlöst på tv. Tips på nåt annat program?

Frukosttime

Tog lite sovmorgon idag och nu ska jag ta och fixa lite frukost. Sitter och funderar på om jag ska åka till skolan sedan eller om jag ska plugga hemma. Börjar föreläsningen vid 13. Ah får se hur det blir. Fint väder är det ju ute iaf. Åh längtar hem nu, vill åka skoter, grilla korv och bara myyyysa!! Så jag hoppas att det blir det i helgen, bara det inte är för kallt. Vill ju ha lite vårigare väder nu jag. Iaf till nästa helg? ;)

Nu blir det kaffe, havregrynsgröt med äppelmos, mumma eller hur?

Lite shopping

Jaha okej, denna dagen är också slut snart. Ska ta och kika lite på programmet Sveriges maffia snart.
Tror att det är intressant.
Har iaf haft en jättetrevlig eftermiddag med Karin, blev lite shopping och god middag i Kungshallen. Det jag införskaffade var ett par springtights (nu jäklar) och sedan en jeansskjorta och en vid baströja som hade långa ärmar. Så det var bara bra saker. Känns okej och behövligt för jag minns inte sist jag köpte något nytt tror jag. Ska ta och renskriva lite anteckningar nu och sedan blir det duschen. Har även packat lite för imorgon bär det av hem till Hälsingland igen. Faktiskt skönt nu när jag har varit här ett tag.
Nej see you!



Karin innan vi skulle ut innan jul!


Saknar faktiskt mitt ljusa hår liite!


Tysta salen nästa...

Åh plugg plugg hela tiden, och när jag inte pluggar hjälper jag mormorm i nya lägenheten. Har målat en massa och bärt kartonger. Nu är min lägenhet uppsagd också så jag ska nu flytta till Årsta. Känns faktiskt jättebra för jag kommer inte alls ha lika stora utgifter som innna och då kan man ju få lite pengar över, till sparande eller shopping :) Men det känns rätt bra med kursen som började nu, nationalekonomi A. Ganska intressant och det underlättar ju väldigt mycket.
I helgen ska jag hem också, känns inte som jag har varit hemma på länge eftersom jag stannade i helgen. Och till veckan ska jag gå på Fastfood och Café mässan i Kista för mamma kommer vara där med sitt jobb. Det ska bli kul, det är sådana saker man får passa på att göra nu när man bor här i Sthlm.

Nej nu ska jag ta och sätta mig i tysta salen och plöjja lite sidor i kompendiet.
Ps. nästa helg ska jag nog göra en rolig sak men jag skriver inget ännu eftersom det inte är heelt klart, men jag hoppas  hoppas!!

Har varit målare hela helgen..

Oj oj är helt slut i kroppen. Har målat och hjälpt mormor i lägenheten hela helgen. Och idag blev det en prommis på 1,5 timme runt Djurgården. Riktigt härligt väder. Är tillbaka i lägenheten och har städat lite, duschat och nu blir det bara mys. Såg även Solsidan och vilket härligt program!
Imorgon är det föreläsning och då börjar vårterminen med Nationatekonomi A. Härligt med lite nytt. Gjorde ju sista tentan på kursen ekonomistyrning i fredags så det är bara att hålla tummarna. Tyckte att det var svårt så vi får hoppas på det bästa.
Nej nu är det I, robot, fr se vad det är för nåt.
Tjing på er!

Nyårslöftena 2011

Eftersom det är nytt år kommer nya löften till sig själv och detta år ska jag inte försöka ge mig några om att gå ner så och så många kilon för det känns bara löjligt och man gör det ändå inte. Inte jag iaf. Så därför har jag gett mig själv lite mer realistiska löften som jag hoppas att jag kommer kunna hålla eller iaf tänka mer på och försöka leva lite efter. Löftena är:
* Försöka dra ner på mitt svärande, det låter ju inge vidare.
* Tro mer på mig själv och tycka att jag faktiskt är bra
* Inte ha så höga krav på mig själv när det gäller skolan, har jag gjort mitt bästa så har man. Bara att ta nya omtag om det inte gick bra.
* Göra det bästa av situationen och försöka se lite mer positvit på tillvaron, saker brukar ju oftast inträffa av en anledning.

Ja  dessa var några av mina och jag hoppas verkligen att 2011 ska vara bättre är 2010 på många sätt för förra året hände många saker som satt sina spår och gjort mig otroligt ledsen. Jag har också insett att jag själv har förändrats, jag är inte lika "tokig" längre utan har växt lite eller hur man ska förklara. Kanske blivit mognare eller nåt. Men samma Tove-Li finns ändå kvar, fast kanske inte lika mycket, så ni vet.

Första måndagen 2011

Jaha tyvärr börjat "lovet" lida mot sitt slut. Eller nja jag har ju kvar tills på söndag vilket känna himla bra. Men skulle gärna vilja stanna kvar hemma längre men men. Har haft det okej i fjällen iaf, synd att det inte var bättre väder så man kunde varit ute mer men det kommer ju en vår och då hoppas jag att vi får följa med igen.
Idag har jag och K varit och hälsat på Kristian och Karin och lilla Nicki(y)? Så himla söt, åh vad sugen man blev själv men inte än. Men riktigt gullig var hon, men hon sov ju mest när vi var där. Och glada blev dom för Hello Kitty klänningen också. Den var himla söt men för stor så den får hon växa i men det visste jag från början men det är ju bra. Kanske kan ha den till sommaren kanske..
Sen har jag städat bort julen också, skönt faktiskt att inte behöva tänka på det nu. Pluggat lite också, fy måste sätta fart nu så jag förstår lite när jag kommer tillbaka. Kommer verkligen vara nervös för denhär tentan men det ska nog gå bra hoppas jag. Man kan ju inte göra mer än sitt bästa.. Eller hur?

Gott nytt år 2011! Nu är vi på Hamra värds...

mms_img12718 (MMS)

Gott nytt år 2011! Nu är vi på Hamra värdshus och oj vad trevligt det är :-)




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se