Nyårslöftena 2011

Eftersom det är nytt år kommer nya löften till sig själv och detta år ska jag inte försöka ge mig några om att gå ner så och så många kilon för det känns bara löjligt och man gör det ändå inte. Inte jag iaf. Så därför har jag gett mig själv lite mer realistiska löften som jag hoppas att jag kommer kunna hålla eller iaf tänka mer på och försöka leva lite efter. Löftena är:
* Försöka dra ner på mitt svärande, det låter ju inge vidare.
* Tro mer på mig själv och tycka att jag faktiskt är bra
* Inte ha så höga krav på mig själv när det gäller skolan, har jag gjort mitt bästa så har man. Bara att ta nya omtag om det inte gick bra.
* Göra det bästa av situationen och försöka se lite mer positvit på tillvaron, saker brukar ju oftast inträffa av en anledning.

Ja  dessa var några av mina och jag hoppas verkligen att 2011 ska vara bättre är 2010 på många sätt för förra året hände många saker som satt sina spår och gjort mig otroligt ledsen. Jag har också insett att jag själv har förändrats, jag är inte lika "tokig" längre utan har växt lite eller hur man ska förklara. Kanske blivit mognare eller nåt. Men samma Tove-Li finns ändå kvar, fast kanske inte lika mycket, så ni vet.

Kommentarer
Postat av: carro

ja riktigt snyggt är de.. vill byta ut hela garderoben ;)

2011-01-03 @ 20:42:27
URL: http://carolinejonsson84.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se