Kväller

Föreläsning: check. Står och väntar på bussen nu. Ska hem, äta lite och läsa. Sen vid åtta kommer Marie, Emelie och Emma för då ska vi kika på Top Model. Måste ju se första programmet och se om de är bra. Så de blir trevligt! Imorgon och på torsdag är de föreläsning igen och sen helg. Funderade på att stanna i Gävle i helgen men tror jag åker hem ändå. K jobbar helg så jag får huset för mig själv. Jag och Toulose. Ska iväg på lite vinmys på fredagen sen har ja inget mer planerat. Men en längdtur skulle jag vilja hinna med. Röra lite på sig!


Mot Gävle

Sitter på tåget mot Gävle igen. Åkte ju till Bollnäs igår eftermiddag från Gävle eftersom vi börja sent idag. Hann träffa pappa, Edvin, Farmor och Farfar. Så de känns bra. Och idag var jag en sväng på badhuset, kände att de var länge sedan jag var där. De blev 40 längder (1km) och lite trampa vatten som tog cirka 40 min. Sen lite bastu och liknande. Nu efteråt känns de bra. Haha blev mycket god mat och liknande i fjällen. Föreläsning till 18 idag. Har aldrig haft så sent faktiskt. Får se hur pigg i huvudet man är efter de :s


Fjällen

Vi har de bra, vi här uppe i fjällen. Synd att vi ska hem imorgon bara. Sitter precis och spelar kort och dricker rosé. Behövligt efter en dag på skotern. Ikväll blir det bastning igen, som de andra dagarna. Igår var de bubbelbad också. Så mysigt så!


Framme

Japp nu är vi framme, härligt är de och jättefin stuga. Har precis bastat lite och ska snart hoppa ut i utebadet. Japp, vi njuter :)
Gjorde en originell självporträttsbild, såklart!


Mot fjälls

Nu är vi i Sveg iaf, har handlat MASSOR med mat och nu är vi på G igen. Ska bli så himla skönt att komma iväg lite faktiskt. Och lite film har vi kikat på också.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/450210/images/2012/pic_186285588.jpg" class="image">


Hälften klar

Japp idag börjar fjärde terminen för mig. Vilket betyder att hälften är klar, nu blir de bara mindre och mindre. Wie härligt!
Har kommit till Gävle iaf, ätit lite och ska snart hoppa på cykeln. Senare blir de en fika på stan med Carro som jag inte har träffat på väldigt länge så de ska bli trevligt. Nej ska ta en powernap nu, har ont i huvudet idag.


Helgen

Har precis tonat håret, blev nog bra även denna gång. Har haft en bra helg, den kändes rätt kort då jag kom hem på lördagkväll men då åt vi med Matilda, Paul, Karin och Kristian. Himla trevligt! Sen bar de av hem till oss för att spela spel. Söndagen var lugn, träffa mamma en sväng, var till Ljusdal och sen var till Skästra på kvällen.
Idag har jag varit till Ljusdal igen för att köpa toning och lite annat smått och gott.


Make Up Store

Whoop Whoop en liten ask från Make Up Store slank med också. Men de var välbehövligt och dom är väldigt bra plus att dom håller länge!


Tentan avklarad

Ja kan ju säga att de är ingen höjdare att skriva tenta på en lördag men de gick ju. Nu är de bara att vänta på resultatet, kan gå hur som helst känna de som. Men men kan ju inget mer göra nu iaf.
Hann med lite shopping också innan jag satte mig på tåget. Det gillas! Vad tror ni den innehåller?


Sötnosar

Fick precis ett mms av K. Hur gulligt som helst!


Rena borstar

Passade på att tvätta sminkborstarna igår. Jag brukar använda vanlig Yes diskmedel. Man märker verkligen att de är välbehövligt när man ser hur mycket smuts och sminkrester som tvättas ur. Sen är de ju mycket bättre för huden utan massa bakterier.


Tvättning

Jaha, det är ju mindre kul men välbehövligt. Gick upp vid sju och bytte sängkläder direkt. Skönt att lägga sig i renbäddad ikväll, prefekt uppladdning inför tentan imorgon.
Har tvättat och donat sedan dess, rättade min provtenta jag gjorde igårkväll. Lite slarvfel pga trötthet verkar de som. Haha! Men men. Nu blir de frukost och sen genomgång av allt igen, försöka komma ihåg vad jag ska tänka på osv. Sen är de bara att hålla tummarna.


Torsdag

Nu är frukosten intagen och jag ska mot skolan snart, han en sista sammanfattningsföreläsning inför tentan! Sen ska jag åka och köpa två stycken hissgardiner som jag hittar och gillar mycket. Får se hur de blir hemma, tänkte sätta upp dom i helgen kanske.


Hemma hos mig

Såhär ser de ut för tillfället, ett organiserat kaos. Men framåt går de iaf, funderar på att duscha en snabbis och sen lika lite på "den hemlige miljonären"
Tänkte även tipsa om bästa stärkande nagellacket, naglarna blir jättehårda. Prova vetja!


Redovisning

Idag är de redovisning för vårat PM, äntligen kan man få de ur världen. De kommer säkert gå bra för nu vill man bara ha se gjort så man bara kan fokusera på tentan, på lördag gäller de! Sen är jag förhoppningsvis ledig till på tisdag eftermiddag, har introduktion då och en föreläsning på onsdagen sen är de helg och då bär de av mot FJÄLLS!!! Jaaa!


Mysig kväll

Det är precis vad vi hade igår. Jag mötte upp K vid tåget och sen gick vi inåt stan och kikade i lite affärer. Sedan gick vi till Churchstreet (stavningen?) och åt jättegod mat, tog en öl till som smakade himla bra. Efter de gick vi och köpte lite godis och sen bar de av mot bion och Hamilton. Verkligen bra tycker jag och väldigt spännande! Ha sen strosade vi hem i Gävlenatten.


Effektiv

De är det tänkt att jag ska vara idag, hittills har jag hunnit vakna och varit ute och sprungit 4km så de känns bra. Ska hoppa in i duschen nu och sen blir de frukost och därefter plugg. Får vara riktigt duktig idag för ikväll kommer K och då blir de mys och bio, känns som de var länge sedan vi träffades även fast de är cirka 1,5 vecka bara. Men jag har saknat han så de ska bli kul att han kommer ner. Vi funderar att gå på Hamilton, nån som har sett den?


Pluggar

Jaha sitter i biblioteken och pluggar till vårat PM, idag ska det bli klart! Sen är de bara att fokusera på tentaplugg. Dock är de lite svårt när man ser utanför att de verkar vara vår i luften. Solen skiner, de droppar från taken och de är nästan så jag tror mig höra vårfåglar ibland när jag cyklar till skolan. Men lite tidigt känns de för vår. Men underbart är de, man vill bara ta långa promenader i Stadsparken, inte sitta inne och plugga. Men efter lördag är de fritt fram för sådant!


Miniderby

Vet inte varför de blev dubbla bilder på inlägget innan. Idag har iaf Edvin matcher hela dagen, dom har kupp mot blandannat Ljusdal, Edsbyn, Broberg med flera. Var jättekul att se och jag tycker alla gör de så bra och är så duktiga! Är i Gävle nu och har suttit och arbetat lite med vårat PM men nu är de kväller här. Ska hoppa in i duschen och sen i säng.


Skridskor

Igårkväll var jag och Edvin och åkte skridskor i Bollnäs. Själv har jag inte åkt på flera år så jag kände mig verkligen som Bambi på hal is. Med Edvin tyckte jag var duktig, han är snäll jämt han. Åkte fram o tillbaka, spelade lite mot varandra med bandyklubbor, han fintade självklart bort mig totalt. Men kul var de, dock känns de i benen idag men ska försöka åka igen inom snar framtid.
Nedan ser ni bildbevis på hur snygg vi var!


Godmorgon

Har iofs varit uppe ett tag och har redan hunnit med att ta en löptur, ätit frukost, duschat, och gjort mig iordning. Nu väntar jag på pappa och Edvin som kommer från bandyträning snart och då bär de av ner mot stan. Och ikväll blir de syskonmys med chips och film!


Den 13:e

Fredagen den 13:e. Jag är rätt skrockfull men tänkte inte på den förrän jag skulle hem från Gävle. Tåget var inställt men de var ju buss. Tur att jag skulle till Bollnäs så jag slapp hela vägen till Järvsö. Kom hit och fick i mig middag, sen har jag hjälpt till lite här hemma, skojat med Edvin. Nu ikväll har vi ätit fruktsallad, såå gott!
Nu ligger jag och Edvin i bäddsoffan och kilar på "Bondgården" Verklugeb kvalitétstid.
Kolla in pappas snygga älghorn som han har på toaletten!


Tentaplugg

Japp då drar det igång igen, på samma kurs som innan jul men deltenta 2. Jag ska tammetusan fixa denna med! Och när man pluggar får man faktiskt ha lite godis för att orka med. Sagt och gjort, kilade ner på Tempo och där blev lyckan total när jag såg att priset var sänkt pga erbjudande från 7.90-4.90. De är nåt man gillar som student!
Tur jag åt så nyttig middag, bulgur med böngryta, kompenserar upp de med godis nu.


PM

Sitter på skolan och arbetar med PM-arbetet. Fy för detta alltså, man förstår inte så mycket, man vill bara bli klar så att man kan börja tentaplugga. Ja Göran ligger inte riktigt högst på min gilla-lista nu direkt. Men vi ska väl fixa det med, man har ju haft denna känsla förr.. Stressen kryper på så jag blir ju inte förvånad om mitt ansikte blir messed up snar, plus att jag har 2! munsår. Haha det går bra nu, MEN det hade kunnat varit värre. Känns alltid bättre om man tänker på det viset.

Vi ska fixa detta!!

Frisk luft

Har kommit hem från en liten prommis, blev 7,4 km idag. Så himla skön luft såhär på kvällen och inte för kallt heller. Ikväll kommer jag sova gott. Har precis duschat och ska ta och förbereda lite inför imorgon nu. Fy nästa lördag är de tenta och de är rätt mkt kvar som ska göras. Imorgon blir de PM-arbete iaf på skolan med Emma, det ska gå bra så jag hoppas att vi kommer en bit med det, vore himla skönt de! Hm ja sen är de bara att sätta sig ner och repetera ALLT och sen hålla tummarna och hoppas på det bästa. Vore riktigt skönt om även denna tenta går bra! :)


Kloka ord

Vi bör glädjas åt det vi har utan att göra jämförelser.
Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

/ Lucius A Seneca


Premiär prommis med broddar

Japp det har skett ikväll. Gick cirka 5,5 km och dom funkade fint! Kände mig som en pensionär men skönt att slippa halka runt. Dom kommer att användas flitigt framöver tror jag. Riktigt skönt att gå iaf. Kom hem och duschade, sen blev de lite kvällsfika bestående av te och hårdbrödmacka med keso på. Mumsigt!
Nej nu säger jag godnatt, så himla skönt att sova i MIN egna säng nu.


Syprojekt

Åter i lägenheten i Gävle. Känns himla bra att vara tillbaka men lite ovant att vara själv igen när jag har haft folk runt i kring mig mycket på senaste tiden. Men det kan ju vara skönt att varra lite själv ibland också. Har iaf packat upp allt, ätit, varit och handlat, skrivit rent sedan föreläsningen idag och kikat på Greys (ja jag grät jättemycket detta avsnitt). Hm snart funderar jag på att inviga mina nya broddar och ta mig en liten powerwalk, känns som att rensa hjärnan lite skulle sitta på sin plats. Måste komma igång med motionen nu. Man mår ju så mycket bättre och bli så mycket piggare.

En sak jag har kommit på nu på senaste är att jag ska också försöka bli kreativ. Jag vill också kunna skapa något och har hittat en jätteinspirerande blogg som en tjej har som syr mycket kläder, och dom är såå fina. Därför skulle jag också vilja prova på, så svårt kan de ju inte vara och jag gillade ju syslöjd. Bara att ha något att göra när man behöver ta en paus från pluggandet. Man måste slappna av ibland och bara låta hjärnan vila och då tror jag att de skulle passa bra. Se hur man skapar någor från en idé till ett plagg som man förhoppningsvis kommer att bära. Åh hon hade gjort så mycket fint, spec en massa fina klänningar, perfekt till sommaren med bruna ben och ett par höga klackar.
Förhoppningsvis ska jag till pappa och familjen i Bollnäs i helgen så då blir det till att fråga henne lite för hon har sytt mycket kläder förut. Kanske hon kan komma med lite tips och idéer. Jag har ju symaskin liksom.

Nej nu ska jag snöra på mig skorna och sätta fart lite på blodet..


Lunchat

Dagen börjar lida mot sitt slut. Jag ska hoppa in i duschen och fixa klart de sista och sen krypa ner i en renbäddad säng. ska bli så skönt. Och tur som jag har får jag skjuts ner till Gävle imorgon. Känns toppen då jag kommer ha med mig lite saker.

Idag har jag iaf haft en toppenlunch med fina Sandra. Var himla mysigt på Condis. Blev köttfärsgryta med bulgur och ett underbart salladsbord. Mums!
Nej natti på er!


Skotercross

Har kommit hem, vilat lite, gjort och fikat scones och nu ska jag duscha lite och sen hoppa i säng. Helt slut efter dagen. Åkte vid strax efter sju mot Östersund och har varit där hela dagen och kollat på skotercross. Har varit lite kyligt men kul att se och roligast och se dom minsta, typ mellan 10-12år. Dom var så himla duktiga, jag skulle inte ha en enda chans.
Och imorgon blir de till att packa för då bär de av mot Gävle igen. Ska bli härligt tycker jag, har saknat lägenheten. Hm undra hur blommorna mår??


En av nyväskorna

Här är en väska som jag köpt idag. Tycker den är jättefin, gammal men i fint skick. Vad tycker ni? Har jag gjort rätt?


Lördag

Idag vaknade vi tidigt. Har myst i soffan först, sen var vi in och handlade och hämtade min bildel som jag hoppas ska passa. Vore så skönt att ha en fungerande bil igen.
Senare blir de nog en sväng till Ljusdal tror jag.

Igår var vi hos Sara och Anders på kvällen, åt mat och sen åkte killarna skoter och vi tjejer kollade på "the voice"
Nej nu ska jag ta och fixa mig och sen åka.


Mål 2012

Som förra året tänkte jag lista lite mål som jag har med året 2012. Jag tänker inte kalla det löften för jag anser att mål är ett bättre val av ord då jag vill uppnå något. Jag kan ju inte lova mig själv att jag kommer att lyckas.

* Jag ska fixa även detta år i skolan. För varje dag som går/ varje kurs jag klarar kommer jag närmare mitt mål med att få en kandidatexamen. Jag kommer få kalla mig civilekonom och våren 2013 kommer jag att nå målet. Förstå att jag redan nu har gått halvvägs, helt sjukt!

* Jag kommer att försöka ta hand om mig bättre. Ut och röra mig mer för att skaffa mig bättre kondition. Ät bättre så att man orkar med skolan och all koncentration.

* Försöka att spara lite pengar, även fast det är väldigt svårt när man endast har studiebidrag borde jag kunna avvara iaf någon hundring per måndag. Det blir ju faktiskt lite pengar i längden.

* Försöka dra ner på mitt svärande, det är inte vackert och det har egentligen INGEN fuktion.

* Försöka tänka att allt händer utav en anledning, det är jättesvårt att se de på det viset när det går dåligt och inte på det sättet man har tänkt sig. Men hallå, det kan ju även sluta med att det blir bra.

* Stressa ner lite, jag har verkligen en tendens till att kunna stressa upp mig över småsaker och lägga energi på att känna mig stressad över saker som händer längre fram, spec i skolan. Man måste ta det när de kommer och man kan inte göra mer än sitt bästa, räcker inte det ibland så är det bara att försöka igen. Det har jag svårt med då jag vill klara allt på första försöket utan att tycka att jag är sämst. En dålig sida hos mig men somsagt, nåt jag måste jobba med.

* Åka på en liten resa någonstans, det skulle inte vara helt fel. Helst skulle jag villa åka en vecka någonstans precis när jag fått sommarlov eller i slutet innan sista året. Men jag skulle även kunna tänka mig en weekend någonstans. Jag vill se så många ställen, det är då det är synd att så mycket hänger på pengar. För alla sparpengar vill jag ju inte göra slut på. När jag tagit examen skulle jag villa ta en längre resa också, men somsagt det är ju inte förrän 1,5 år.



Ja detta var lite av mina mål med 2012. Jag hoppas att jag kommer kunna uppnå dem under året. Har ni några?


Kvällsfika

Kvällen lider mot sitt slut och jag ska hoppa in i duschen för att sedan hoppa ner i knopplådan. Imorgon kommer K hem så då kommer jag bli glad. Har kännts konstigt nu när jag har varit hemma men inte han. Men jag har ju haft Toulose. Sen har jag träffat mamma och Tina mycket vilket uppskattas.
Ikväll kom Sandra på lite fika, himla trevligt då det var ett tag sedan vi träffades. Blev kaffe och sega hallonrutor framför The Voice Sverige. Det gör vi om snart va? :)

Skottat av gården har jag gjort idag med, tack fyrhjulingen för annars hade det inte gått så bra. Men nu är gården fin och fri från snö. Mestadels iaf, är ju fortfarande nybörjare med den och skottning men får jag skryta lite är jag nöjd med resultatet. Man kommer ju fram lättare iaf..


En till liten bild..

... från igår. Lyckades trycka på publiceraknappen innan. Visst ser de så gott ut!?


Afternoon Tea igår

Ny dag och även den kommer bestå av lite fix och en prommis. Kanske skotta av gården igen så det är fint till hjärtat kommer hem igen. Det är så drygt när man inte har nån riktig bil så man kan ta sig någonstans. Hm men det går ju ändå. Hopas bara att delen vi har beställt passar och att bilen blir lagad. Vore himla fint det! Så kan man ta lilla faran då man ska ta sig någonstans. Det ger ju en sådan frihet att bara kunna hoppa in i sin egen bil och bara åka. Nu blir det till att koka kaffe igen.

Jo igårkväll var vi hos familjen Owetz. Åt scones, snittar, bakelser och drack te. Till det spelade vi Yatzy! Riktigt trevligt att träffas faktiskt!


Kaffe

Ny dag med nya möjligheter. Eller? Igår spenderades dagen med att plocka bort julen, städa, tvätta och dona. Så nu kan jag inte skjuta på det längre. Jag måste plugga! Fast det är inget jag är sugen alls på. Skulle egentligen bara villa åka och shoppa nånstans eller nå liknande. Men det går inte! Tänkte jag ska försöka mig på några uppgifter och sen runt lunch eller så ta en prommis. Det är ju fint väder nu ju och inte så kallt heller.
Det som är lite jobbigt nu är att jag är trött HELA tiden. Ändå sover jag minst åtta timmar/natt. Kan ju vara så att jag sover för mycket kanske?
Nej nu blir det fram med böckerna och koka 10 koppar kaffe.


Snart läggdags

Nu är de kväller här på Lassmats. Kikar lite på Änglagård och laddar upp lite inför imorgon. Då ska jag vara effektiv! Först ska jag skotta av gården, sen blir det till att få undan julen tror jag. Efter det ska jag verkligen plugga. Har skrivit och sagt det mycket men än har de inte blivit av, men imorgon måste det ske.

Snart är ju lovet slut och vardagen kommer åter. Men nu går de ju mot sommaren iaf. Åh vad jag längtar dit! Gör ni det?
Tina har varit här en sväng ikväll, sagt hejdå utifall vi inte ses imorgon för då åker hon tillbaka till Stockholm. Har varit så himla kul att hon har varit hemma nu ett tag. Har saknat henne mycket!


2012

Jaha, nu är det 2012. Förhoppningsvis slipper vi en undergång detta år :) Hittills har året varit toppen iaf.

Hade ett riktigt gott slut. GOD mat, trevligt folk, fina raketer och bra stämning. Alldeles perfekt så jag är väldigt nöjd! Vi var upp en sväng på berget och kikade men åkte hem rätt fort. Har varit hemma nu en stund och ligger i sängen nu.
Med det säger jag godnatt och hoppas på att ni har haft en lika bra afton!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se