Syprojekt

Åter i lägenheten i Gävle. Känns himla bra att vara tillbaka men lite ovant att vara själv igen när jag har haft folk runt i kring mig mycket på senaste tiden. Men det kan ju vara skönt att varra lite själv ibland också. Har iaf packat upp allt, ätit, varit och handlat, skrivit rent sedan föreläsningen idag och kikat på Greys (ja jag grät jättemycket detta avsnitt). Hm snart funderar jag på att inviga mina nya broddar och ta mig en liten powerwalk, känns som att rensa hjärnan lite skulle sitta på sin plats. Måste komma igång med motionen nu. Man mår ju så mycket bättre och bli så mycket piggare.

En sak jag har kommit på nu på senaste är att jag ska också försöka bli kreativ. Jag vill också kunna skapa något och har hittat en jätteinspirerande blogg som en tjej har som syr mycket kläder, och dom är såå fina. Därför skulle jag också vilja prova på, så svårt kan de ju inte vara och jag gillade ju syslöjd. Bara att ha något att göra när man behöver ta en paus från pluggandet. Man måste slappna av ibland och bara låta hjärnan vila och då tror jag att de skulle passa bra. Se hur man skapar någor från en idé till ett plagg som man förhoppningsvis kommer att bära. Åh hon hade gjort så mycket fint, spec en massa fina klänningar, perfekt till sommaren med bruna ben och ett par höga klackar.
Förhoppningsvis ska jag till pappa och familjen i Bollnäs i helgen så då blir det till att fråga henne lite för hon har sytt mycket kläder förut. Kanske hon kan komma med lite tips och idéer. Jag har ju symaskin liksom.

Nej nu ska jag snöra på mig skorna och sätta fart lite på blodet..


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se