Hockey

Nu blir det lite middag och sen bär det av på hockey tydligen ;) Tänkte klä mig lite varmare om man ska stå i en kall hall. Inviger den fina mössan som Mathilda stickat. Känner mig riktigt fin. Håller ni med? :)


Hemma i Järvsö

Nu är jag hemkommen till Järvsö igen. Sitter och väntar på K nu som ska hämta mig och sedan åker vi upp till Ljusdal en sväng. Ikväll får vi se om det blir hockey eller inte. Iaf är det så varmt väder idag så jag drog på mig min poncho. Härligt och höstigt!


Blogg.se app

Har ju laddat ner nya blogg.se appen. Huur bra som helst ju!
Blir väldigt mycket enklare att blogga då, och dessutom lovar jag fler bilder. Jag tycker iaf att det är roligare att läsa med lite bilder då och då. Hoppas ni också tycker det? Nedan kommer en bild på utsikten från min lägenhet för tillfället.


Torsdag

Torsdagen är här och mamma är påväg hem. Var ju med henne halva dagen igår och åkte dit efter skolan idag då hon vaknade så sent igår så besökstiden var ute. Men allt verkade ha gått bra och sen får de provsvaren om två veckor så förs då ser de om allt är borta. Hoppas!!
Har precis kommit hem jag, hat tvättstuga idag, så roligt ska jag ha det. Plugga lite också förstås. Kommer på mig själv att hitta anledningar till att inte plugga. Äh nu ska jag fokusera lite. Nedan ser ni en bild på en tavla som satt på sjukhuset som jag tyckte var så fin. Gillar alla färger!


Nu gäller det

Nu har vi kommit till sjukhuset och mamma har gjort lite undersökningar. blir väl operation efter lunch. Tack för allt stöd, detta ska gå vägen. Mamma är ju rätt tuff.


Kvällsmys

Sitter i soffan här hemma med mamma. Har precis varit ute och ätit lite pizza tillsammans efter att jag mötte henne vid tåget.
Nu blir det lite mys framför tv:n och sedan hopp i sängen. Imorgon är en viktig dag, jag ska följa med mamma till sjukhuset och sen är det bara att vi håller tummar och tår för att det ska gå bra. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra!!


Rosa bandet

Under min tur på stan med farmor var vi även in på Lindex. Farmor berättade att de iår hade så fina arband iochmed rosa bandet galan mot bröstcancer. Vi gick och kikade och dom var verkligen jättefina, men vi blev otroligt besviken!! De fanns i en storlek och det var knappt så att JAG kunde knäppa det. Nog för att jag inte har jättesmala handleder men många har väldigt mycket större och då kan dom ju inte köpa armbandet, iaf inte för att använda. Så det var en flopp, de skulle isf haft ett band med knutar så att man kunder reglera storleken om ni förstår vad jag menar. Nej så det var synd, blev inget armband då jag aldrig skulle lyckats fått på mig det själv. Men håll med om att det var fint, och just när det är för en sådan otroligt god sak också, jag ska köpa en rosett att sätta på jackan istället tror jag.


Sitter åter på tåget mot Gefle och en ny v...

img_1470 (MMS)

Sitter åter på tåget mot Gefle och en ny vecka, känns härligt. Har spenderat dagen i Bollnäs och gick en sväng på stan med farmor. Detta är några av mina inhandlade varor. Mission bra hy har nu startat. Hur tror ni det går?


Tjugoförsta September

Åter tillbaka på bloggen. Har inte bloggat nu på ett tag då det hänt lite saker som jag inte riktigt hade räknat med. Men vi är positiva så detta ska också gå! Tillsammans är vi starka. Ne nog om det...

Har iaf kommit hem nu till lägenheten efter att ha gjort seminarieuppgiften klar tills imorgon med min grupp. Är så himla skönt att alla är ambitiösa så uppgifter blir klar i tid och att man har lite framförhållning och kan boka in träffar och planera i förtid. Det är bra så slipper man stressa.
Sedan har senaste tiden bestått utav att umgås med familjen, varit ute och gått mycket (äntligen har jag kommit igång lite med motionen) och även mycket plugg förstås. Inte många veckor kvar nu till tentan, men än så länge känns det bra. Blir ju alltid tokstressad nån vecka innan men nu känns det som att man ligger i fas och jag har läst allt INNAN föreläsningarna och liknande.
Var även och kollade på en rättegång i måndags här i Gävle som handlade om våld mot tjänsteman vilket var väldigt intressant att ha varit med om. Man lär sig mycket mer när man kan relatera till verkligheten.

Lillasyster har ju kommit hem från London nu och med sig hade hon lite presenter till mig (som jag dock betalade själv). Det var en jättefin poncho, en snygg t-shirt med tryck, fjäderörhängen och självklart en flaska älskad Pimms! Synd är att den inte finns i Sverige men tur är att jag nu har två flaskor så snart ska jag göra mig en riktigt god bål med pimms, frukt och lite typ sockerdricka. Det ni!
Vill ju själv åka dit snart men vi får se hur det blir med den saken.


Fuck Cancer



Denna video är så otroligt rörande. Tårarna bara rinner. Hjälp till genom att gå in på http://www.ungcancershop.se/. Jag kommer gå in och köpa en tygväska för att stödja dem. Gör det ni med!


Min lägenhet

Skoldagen är gjord, har precis skrivt rent allt från båda föreläsningarna idag. Så nu är det klart, ska läsa lite nu innan jag går och möter upp mamma vid centralen för hon ska komma och hälsa på tills imorgon. Ikväll blir det middag på nån mysig restaurang, det gillas. Vissa har frågat hur det ser ut hos mig här i Gävle så jag har ny knäppt lite kort, dock med webbkameran så kvalitén är ju inte den bästa men håll till godo.















Vissa kort blev lite sneda och vinda men men, man är ju ingen mästerfotograf.


Kvällsfika

Prommis avklarad. Nu blir det lite mys i soffan med kvällsfika bestående av mjölk + hjärtformade fullkornsflingor med smak av äpple och kanel. Det ni!

Har tänt lite ljus här så det blir mysigt, det är ett stort plus med hösten faktiskt. Det blir ju så mycket mysigare. Men det är inte kul när det regnar så mycket.
Imorgonkväll kommer mamma också så då ska vi nog ut och äta. Det blir trevligt det, och roligt när hon får se lägenheten. Hon kommer förmodligen tycka om den. För visst verkar det som att jag har det rätt trevligt här va? Haha sa till pappa i helgen att jag verkligen trivs och det har visat sig i att jag inte grinat här en enda gång hittills. Ni tycker förmodligen det låter helt sjukt men annat var det i början i Sthlm. Dels hände det en massa tråkigheter då som har lärt mig mycket så det var tufft från alla håll, därför är det skönt att det går såpass bra här.


16:27

Ett grått och trist väder råder här i Gävle. Riktigt jobbigt att cykla till skolan imorse när det på riktigt vräkte ner. Men det gick ju bra det med, tur att regnjackan var på.
Nu har jag läst lite, fixat lite saker via telefon och även fört över pengar till min syster som hon ska shoppa åt mig för när hon sticker till LONDON på torsdag. Är så sjukt avis. Jag ville ju verkligen också åka och hade bestämt mig för att jag verkligen skulle komma iväg men än har det inte skett. Får se isf senare i höst men nu har ju skolan satt gång igen och då är det fullt upp med den. Haha men det blir ju aldrig som man tänkt, men detta är mitt eget fel.

Ska ta och försöka börja plinka lite på gitarren nu tänkte jag, är ju så himla fint med akustiska sånger, dock har jag inte kommit så långt men någonstans ska man ju börja. Sedan är jag sugen på att ta en långprommis. Hoppas att det är uppehåll då för lite drar man sig när det regnar och ska ut. Även fast man inte är så söt så man smälter. Men ni förstår känslan.
Pizzasallad har jag knåpat ihop också idag efter Sandra O´s recept så det blir nog himla smarrigt. Tack för tipset!





Back in Gefle

Tillbaka i Gävle igen och jag sitter här i soffan och kikar på Hollywoodfruar. Haha helt sjuk serie. Eller vad tycker ni?
Har iaf haft en toppenhelg i Bollnäs, hjälpt pappa med flytt, umgåtts mycket med lillebror Edvin. Träffade även farmor och farfar en del. Tina var med en dag så alla var samlade :) Vi var på trav, dock satsade jag inget men det var kul ändå. Och igår hann jag och pappa med en joggingtur tillsammans vilket var himla skönt. Idag var vi och fikade tillsammans och sedan fick jag även ett par nya sulor till joggingskorna. Har man inte bästa pappan?

Nej nu ska jag ta och skriva ut lite papper och sedan blir det bums i sängen, är riktigt trött faktiskt.



Nyduschad och redo för sängen.


Nu är det nån som är rejält svettig. Har k...

Nu är det nån som är rejält svettig. Har kommit tillbaka efter en tur med pappa. Jobbigt men riktigt skönt efteråt. Svettas som, ja jag vet inte vad. Nu ska jag verkligen komma igång, man blir ju mycket piggare. Men snart blir det sängen, imorgon ska jag skjutsa lillebror på skolan. Sen blir det lite plugg. Natti


Idag har man varit på trav, V75 var ju i B...

img_7625 (MMS)

Idag har man varit på trav, V75 var ju i Bollnäs. Trevligt var det, satsade dock inget men fick en lektion av farfar om hur man gör. Nu är det syskonmys med Edvin. Imorgon blir det långpromenad igen tror jag. Det onda i knät har gått över så jag hoppas det går bra.


Gypsy



Denna med Shakira är ju också riktigt bra anligt mig. Dessutom är hon ju otroligt vacker enligt mig.


Ring meg!


Kan man bli annat än glad av denna låt?


Nu är det natta här igen, ska snart sova. ...

Nu är det natta här igen, ska snart sova. Är rätt trött efter att ha spenderat hela dagen i Valbo, jobbigt värre att springa i affärer men himlans kul. Modelljakten med Kenza var ju här i Gävle idag, dock var vi ju inte där. Men det roliga var att när jag tog en långprommis nu ikväll och går förbi torget står det massa bilar och massa folk där. Vet att jag tänkte att det säkert är Kenza och gänget, gick såklart inte fram och kollade men läste precis att dom avslutat kvällen på det sättet. Haha sjukt! Undra vilka det var som kom med i modelljakten.. Nån hemifrån?


Tisdag

Kvällning här i mysiga lägenheten. Sitter med en stor kopp te och kika på "Kaos i Båstad". Haha det är helt sjukt!! Vilket jäkla program. Har iaf varit på skolan hela dagen, från cirka 9-17. Hade först föreläsning och sedan satt vi med seminariet inför torsdag så det är klart nu, riktigt skönt. Imorgon får vi se vad som händer. Vore kul att hitta på något.

Har ju iaf varit i Bollnäs sedan i söndags, riktigt mysigt att träffa Edvin, pappa, farmor och farfar. Har hjälpt farmor lite och sedan träffat Edvin mycket. Åkte ner tidigt imorse så det har varit en lång dag idag.
Känns jättebra nu när jag är i Gävle och pluggar för det blir större frihet, bara att hoppa på tåget och är man ledig kan man sticka hem och tillbaka dagen efter. Den möjligheten fanns ju inte i Sthlm. Så jag känner att jag verkligen gjort rätt val.

Idag iaf efter skolan gick jag på stan en sväng, köpte en bh, Trind nagellack, en poncho och lite trosor. Haha så veckans kvot av shopping har blivit fylld. Fattar inte varför man blir "gladare" av att shoppa.



Var inne på Åhléns och luktade på denna nya parfym från Clean, och den doftade himmelskt!


Fyndat!

Sandra, japp det tycker jag att vi ska.. Får diskutera detta mera tror jag. Ikväll kanske? :)
Nu har vi staplat ved, varit till Nor och sagt hej en sväng och nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig lite fräsch tills ikväll då det vankas kräftkalas. Haha men det dumma är att när jag skulle handla imorse på ICA så hade dom inga kräfter! Så det fick bli färdigskalade i vatten istället, det går ju det med för jag hade inte möjlighet att åka till ljusdal bara för lite kräfter. Mumma det ska bli ikväll.
Sedan har jag varit och fyndat en skoter/vinterdress hos en kompis som inte skulle ha den längre. Var nån fläck men det spelar ju ingen roll, en jättesnygg vit!! Wie så nu längtar jag lite till vintern faktiskt. Skönt att ha det fixat och spec när det blev så billigt. Är ju ett bra märke också, kommer dock inte ihåg vilket det var. Aja nu ska jag hoppa ner i duschen och skrubba mig lite. Tjing

Nu säger jag godnatt gott folk. Var en jät...

Nu säger jag godnatt gott folk. Var en jättetrevligt kväll hemma hos mamma och Tina, med god mat och dryck. Tina blev glad för presenterna vilken var roligt, jag hade köpt en tekanna, eftersom hon älskar te och sen fick hon pengar som hon kan handla på IKEA för när hon ska flytta. Efter middagen blev det kortspel, härligt med lite familjemys helt enkelt. Nu sova för att försöka komma upp i någorlunda tid imorgon så vi hinner stapla lite ved. Natti på er!


Färgade linser??

Jo jag kom att tänka på en sak. Är det någon som är intresserad av att beställa färgade liner? Jag är sugen och tänkte höra om någon mer var det för då skulle vi ju kunna sambeställa. Jag är lite sugen på antingen bruna eller gröna. Hm häftigt med båda, annars tar man ju bara en och provar de andra nästa gång. Det blir ju så himla effektfullt när man kan byta färg på ögonen. Och det är ju toppen att det finns utan styrka. Jag tänkte beställa hos Färgade linser.

Såhär ser jag ut i färgade bruna, är dock en väldigt gammal bild. Fina Sandra och jag

Redo

Naglarna är nymålade, jag fixad och redo för att åka på middag. Sedan får vi se vad som händer under kvällen. K är duktig och sätter upp gipsskivor så vi kommer nån vart med rummet. Haha har tagit väldigt länge nu men det som väntar på nåt gott...


Sitter på tåget hem efter första skolvecka...

Sitter på tåget hem efter första skolveckan, känns himla bra än och intressant är det också. Ikväll blir det firande först av lillasyster som fyller 19, sen får vi se vart vi drar vidare. Gomiddag står på schemat först iaf. Imorgon lutar det åt kräftskiva vilken ska bli himla trevligt. Nej nu är jag snart framme. Tjing och trevlig helg.


Överraskad

Tordagen lider mot sitt slut och imorgon är det fredag, då bär det av hemåt.
K kom och överrraskade igår så det blev en super-duper mysig kväll med restaurangbesök och sedan mys här i lägenheten bara. Tog en liten prommis i solen. Sen imorse måsta han ju åka hem då jag skulle till skolan eftersom jag bara har en nyckel. Men det var jätteskönt att träffas nu när vi inte sett varandra på nästan två veckor.

Efter seminariet idag for jag hem och började tvätta lite, åkte och handlade lite och sen har jag fixat hemma lite och pluggat. Packade iordning lite inför imorgon så det är klart tills jag kommer hem så jag bara tar väskan och går mot stationen. Nej nu ska jag läsa nån sida till och sen blir det sängen. Jo idag bokade vi ett domstolsbesök också,himla spännande. Det ser jag fram emot, nu när vi läser om det är det ju roligare att se  en förhanling "på riktigt"




Färgade även ögonfransar plus bryn ikväll.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se