Redo

Nu är man redo för en kväll i spegelsalen och avslutning på Goya. Har varit hemma hos Emma nu en sväng. Detta kommer nog bli en himla kul kväll.


Gävle

Ja är ju i Gävle nu, åker hem imorgon. Det rullar på, tiden går så fort så jag hänger knappt med. Har isf hunnit mycket i veckan. I måndags var jag och mamma på teater här i Gävle, "kyssen" hette den. Väldigt bra faktiskt och inte så djup och lite konstig som många teatrar brukar vara. Rolf Lassgård var med i publiken.
På tisdagen var det skola och på kvällen pluggade jag, Emma, Marie och Emelie tillsammans. Pratade också mycket förstås. När det gäller tentan nästa vecka får vi hoppas på ett mirakel!
Idag har det varit Kontaktiamässa på skolan och Lars Holknekt ( grundare till tex Odd Molly) var och föreläste. Vilket han verkligen var duktig på! Nu ska jag hoppa in i duschen för ikväll är det bankett så då åker festblåsan på.
Ett stort minus denna vecka är att mitt bakdäck på cykeln ha punka men jag har lämnat in den, ska få hämta den imorgon. Men drygt att gå till skolan.

Nej nu ska jag fixa till mig. Bjuder på en bild på självaste Gävlebocken, är första året jag sett den "live" faktiskt. Får se om den håller hela vintern.


Tillbaka till verkligheten

Helgen är slut nu. Har varit hos mamma på middag igår. Jag och Tina firade henne lite igår, med middagen och sen fick hon en ansiktsbehandling på Lottas i Bollnäs.

Har haft en underbar helg iaf, synd att den gick så fort. Nu är det tillbaka till verkligheten. Men det kanske blir fler ggr. Ni ser ju också på bilderna hur det bara i förrgårkväll var bart på backen, sen vaknade vi imorse och det var vitt med 10 cm snö. Det blir nog en vit jul iår.
Skolan idag med föreläsning och sen redovisning av pm framför klassen. Lite nervöst.


Vemdalen

Nu är jag och tjejerna framme i Vemdalen. Jättefin stuga och otroligt mysigt med braskamin. Har ätit natchos och sitter nu med ett glas vin och kikar på Idol. Sara blev väldigt förvånad när vi kom fram för hon hade ingen aning om vart vi var. Vi åkte lite krokvägar hit för att hon skulle förvilla bort sig. Och när vi skulle handla hade dom ju stäng tio minuter innan. Tur som vi hade var dom kvar och öppnade affären åt oas igen. Vart händer det liksom? Riktigt servicemind! :) Nej nu blir det kaffe och likör.


Fixade HÖK-tentan!

Wie jag klarade tentan, fick tillbaka resultatet idag och det känns så bra! Behöver jag inte oroa mig mer över det. Bara statistiken som man får oroa sig över nu, haha!
Aja det ska väl lösa sig med på nå sätt.

Sitter iaf på tåget påväg hem nu, känns bra. Får träffa K en sväng innan jag åker vidare imorgon ;) Det verkade som om han måsta iväg och jobba i helgen. Vi får se hur de blir. Nej nu ska jag vila lite.


Snart helg

Jaaa, det är onsdag kväll och imorgon är de torsdag vilket betyder att jag ska hem. Så skönt! Haha men på fredag ska jag vidare på äventyr med tjejerna! Ska inte skriva några ledtrådar här men skoj ska det bli. Wie vad kul det är med hemligheter.

Har iaf hunnit med rätt mycket idag. Klev upp, städade lägenheten, tog fram två stjärnor som jag ställde i fönstren (självklart tände jag dom inte än), packade lite, färgade bryn och fransar, hade ansiktsmask, pluggade lite, sen for jag till Emma och skrev klart vårat PM och gjorde klart inlämningsuppgiften till måndag. Nu ska den bara renskrivas. SÅ rätt mycket har jag hunnit vilket känns bra. Slipper kanske lite pluggångest i helgen ;)

Spagetti och korv blev det till middag, mumma med "vanlig" mat. Nu har jag skrivit klart det jag ska säga på redovisningen också på måndag så man kan ju lägga sig med gott samvete ikväll.

Och imorgon får vi tillbaka tentaresultatet, hua vad nervös jag är men jag HOPPAS innerligt att jag fixade det. Vore så himla skönt ju!
Nej nu ska jag ta och hoppa in i duchen och krypa ner i renbäddad säng. Så skönt! Det negativa är ju att man då inte vill stiga upp på morgonen istället. Men det får man ta...

Godnatt på er!


Måndag

Hoppsan, redan måndag och jag kon precis till Gävle. Åkte imorse istället då K jobbar hemma denna vecka. Ska svepa en kopp kaffe nu och sen bär det av till skolan. Får se hur det går denna vecka. Har haft en bra helg iaf och hunnit måla lite mer :)


Söndag morgon

Frukosten är intagen och det är dags att sätta fart. Hade det trevligt igår hos Sara men det blev rätt tidig hemgång, känns bra idag. Tack för sällskapet och den goda tårtan plus snittarna! :) Nu ser vi fram emot nästa helg!

Ska ta och börja måla bordet idag tror jag faktiskt. Så det händer nåt.


Party, party!

Är hos Tanja för tillfället! Har druckit lite vin och hotshots. Mumma ordentligt! ;) Himla trevlig kväll.


Twilight!

Fredag nu och jag sitter här med en kopp kaffe och ska börja plugga lite tänkte jag. Korrekturläsa vårat PM är först på listan, sedan borde jag ta itu med lite uppgifter också. Känns ju som om det har släppt lite nu men det är ju en bra bit kvar. Haha men helgen är ju lång eller hur? Vill inte att den veckan som varit ska bli även så nästa vecka, det orkar jag inte.. Och som ett brev på posten verkar min förkylning ha tagit omtag igen... Fan!! SÅ idag blir de till att köpa lite nässpray tror jag och kurera mig.

Filmen igår var ju iaf GRYM tycker jag, åh längtar som bara den till nästa. Jag har ju lästa böckerna så jag vet ju vad som kommer hända men det är ju det som gör det ännu bättre. Håller ändå fast på att böckerna är bra men filmerna är ju fantastiska för att vara en serie. Oftast blir ju inte filmerna bättre ju fler de gör men det kan jag nästan tycka när det det gäller Twilight. Det som är riktigt surt nu är att vi måste vänta så länge som till 23/11-2012!! Det är ju faktistk mer än 1 år!!! Och dom har ju redan gjort klart filmen, snacka om att hålla folk på halster. Men den som väntar på nåt gott...

Nej nu ska jag fortsätta här med mitt. Ha en trevlig fredag på er!


Äntligen

Nu har jag äntligen checkat ut från skolan för denna vecka. Jag och Emma var himla duktiga på slutet och fick nästan klart hela vårat PM. Nu sitter jag på tåget till Hudik. Wie ska bli såå härligt att äntligen få se filmen man väntat på. Nej nu ska jag fortsätta knåpa på vårat förord.


Torsdag

Äntligen är tiraden här. Sista skoldagen för denna vecka och det känns himla skönt. Är på skolan nu och ska ha föreläsning och sen ska vi fortsätta med vårat PM. I eftermiddag tar jag tåget till Hudik för att kika på Twilight med Sandra och Sara. Ska bli så kul!


Till mina vänner

När man är nere och allting känns trist
när sorgen är stor och glädjen man mist
Då ser man ej ljuset, allting är svart
Det finns ej skillnad på dag och på natt
Det är då man ser vilka vänner man har
En del försvinner, de bästa blir kvar
De finns där bakom dig och ger dig stöd
Hos dem kan du skrika ut din nöd
De delar din gråt och torkar din tår
Ger av sig själva allt de förmår
Jag kan ej beskriva den tacksamhet jag känner
Vilken lycka att äga dessa vänner.


Tack för att ni finns <3


Nya naglar

Känns som om jag inte har så mycket att skriva om mer än att det är oroligt mycket i skolan nu och att jag har det lite kämpigt. Men det går väl över, får plugga desto mer och hoppas på att det släpper snart..
Nog om det, nymålade naglar har jag och jag tycker att det blir så häftig effekt när man använder nagellacket som krackelerar. Såhär blir det då!


Helgens slut

Jaha då lider även denna helg mot slutet. Men det har varit en toppenhelg! Har hunnit med mycket men även tagit det lugnt och bara myst. Har ju målat min tv-bänk, fixat klart kökssoffan, städat, pluggat, varit på hockey,bakat bullar, träffat mamma och Skästra. Sen idag fixade vi och röjde på gården. Tog bort alla växter kring huset, bar in saker i förrådet, rensade på bron, skruvade fast en skotermatta i garaget så det underlättar att backa in skotern. Till helgen blir det nog lite mer fix. Då ska vårat gamla bort få sig en omgång med penseln... Det går inte fort, men iaf framåt :) Blir ju så när man bara har helgerna på sig.


Kökssoffan

Nu är den klar, har tagit långt tid att få tummen ur.. Blev nöjd faktiskt, ska fixa vita kuddar till den så kommer jag vara nöjd. Även fast jag inte har gjort så mycket så blev det stor skillnad tycker jag. Håller även på med min tv-bänk. Sedan ska det gamla matbordet målas + två stolar. Och även skänken, så nog har vi att göra men det blir ju fint.


Bullbak

Nu luktar det nybakat i hela huset. Första gången både jag och K bakade bullar, men kan ju säga att jag tycker att vi verkligen lyckades. Riktigt goda, blev kaffe och nybakade bullar. Och ikväll ska vi göra gomiddag. Just nu pysslar vi med att sätta på tyget till min kökssoffa. Kommer nog bli himla bra. Sen ska jag måla min tv-bänk en gång till. Vitt såklart ;)


Lördag

Nyvaken vilket känns skönt, komma upp i tid är ju inte helt fel. Igår blev det somsagt hockey, jag och K åt först på Öje och gick sedan ner så vi kom in när andra perioden började. Då stod det 4-0 och slutresultatet var ju ren utklassning, 14-0. Riktigt mycket folk var det 578 har jag gör mig att dom ropade ut. Nu blir det frukost så får vi se vad dagen har att erbjuda. Lägger upp lite foton på sånt som bara händer här :)


Teknikunder

Nu har lilla tekniska Tove-Li varit i farten och lyckats installera IOS 5 alldeles själv. Förvånad blev jag då alltid tekniska prylar i min närhet har en tendens till att leva ett eget liv. Så nu hoppas jag att detta ska fortsätta fungera bra. När jag ändå har lite flyt så ska jag försöka mig på att installera programmet genom skolan också. Så jag kan försöka kolla lite hur det funkar innan genomgången på måndag. Haha där sätter väl turen stopp men men.

Har iaf redan varit till Ljusdal med K och lämnat in hans jobbarbil på service, ätit frukost, betalat en räkning för skollitteratur, ordnat med papper till Unionen och fixat med datorn. K är och byter däck på min bil, så man kan köra och känna sig lite säker. Har ju haft sommardäck tills nu och igårkväll var det riktigt halt. Man känner kylgraderna krypa på, men det är ju lite på tiden med. Är ju snart mitten av november ju.
Nej nu ska jag fortsätta att imponera på mig själv.


Twilight

Nu ni, är biljetterna bokade till Breaking dawn. Läste ut fjärde boken härom dagen igen så nu har jag repeterat lite. Böckerna är ju mycket bättre tycker jag men filmerna är också sjukt bra. Antingen gillar man dom eller inte, jag är ju en av dem som gillar dom. Så det ska bli himla kul att se hur dom har gjort för att få med det som händer i halva boken. Har ju sett lite trailers så lite vet man. Men torsdagen är det som gäller, då bär det av med Sandra och Sara. Kanske blir det donken också, lite obligatoriskt när man är till Hudik eller vad säger ni?

Nu ska jag renskriva lite från föreläsningen idag och sen ska jag fixa lite innan det blir hemgång vid 17. Då är det heeelg och det ska bli så skönt och välkommet. Måste ju iofs plugga eftersom vi har mycket i skolan nu men det ska nog gå bra. Måste försöka bli lite positivare tror jag ;) Det brukar ju gå, det har ju gått hittills liksom. Tänkt efter jul har jag bara halva tiden kvar av utbildningen. Det har gått så fort. Och våren går ju nästan ALLTID fortare. Sommarlov och sen är det bara ett år kvar. Förstå vad man ska räkna ner. Åh det ska bli så skönt och jag kommer att vara så stolt över mig själv.

Ska kolla lite efter jobb och liknande i god tid om man inte kan få en liten uppgradering inom DHL ;) Är ju fortfarande anställd där vilket är väldigt skönt utifall man inte skulle få jobb direkt. Är himla glad över att få vara tjänstledig därifrån. För jag tror att dom är nöjda med mig där... Saknar kollegorna lite ibland, ska nog ta mig en liten tur dit snart och säga hej.
Åter till plugg nu. Så länge får ni hålla tillgodo med en trailer.


Nysoffan

Detta är tillägnat Tina. Såhär ser farmor och farfars nya soffa ut. Jag och farfar bar ut den gamla, var så duktiga vi. Nu blir det fika.


Bandytajm

Är i Bollnäs nu och hälsar på familjen här. Kollar just nu på lillebror som spelar bandy. Kan ju säga att han är minst dubbelt så duktig som mig på skridskor. Haha själv är jag som Bambi på hal is.


Med mamma

Nu sitter jag och läser lite på mammas hotellrum. Hon ska ju vara hör i Gävle i 5 veckor nu. Och hon har fått ett jättefint rum, får äta god mat med linneservetter varje dag. Men det är hon ju värd. Följde med henne till sjukhuset idag, de som behandlade henne var jättegulliga. Visade och förklarade för mig hur allt gick till. Sedan följde jag med hit och så åt vi middag tillsammans. Mysigt med mor- dotter tid.
Ska snart ta och cykla hemåt innan det blir för sent. Upp på föreläsning imorgon.
Kolla vad gulligt, hon har gjort sig lite hemmastadd.


Mamma!

Min fina mamma fyller ju 50 år idag! Hennes vänner från Sthlm och resterande kom till Järvsö i helgen så jag och Tina bestämde oss för att vi ska fira henne en annan helg. Har inte dock bestämt oss för vad vi ska göra. Men vi vill ta med henne på en upplevelse. Någon som har nåt bra förslag?


Sthlm

Nu är jag ju i Sthlm iaf. Har haft det toppen hittills. Hittat på saker med mormor och Tina. Vart och träffat Södertörnarna och med dom var jag ut på Sturecompaniet. Aviici (osäker stavning) spelade ju där men vi lyckades inte riktigt komma in på VIP avdelningen där han höll hus. Men det var ett jäkla drag iaf. Shoppat lite. Träffade Hanna och Evelina igår och sitter för tillfället och väntar på tvärbanan för att åka till henne ikväll med. Blir nog en trevlig kväll.


Nån gång...

.... I mitt liv skulle jag vilja ha ett liknande ställe. Älskar skärgården. Och håll med om att det är ett underbart kort?
Har iaf kommit till Sthlm, fått god middag av mormor. Har smitt lite planer med fina Hanna och nu kollar vi på Bonde med en kopp kaffe, och lite likör. Tentan är gjord och jag behöver inte tänka på skolan igen förrän på måndag vilket känns lovely!!


Påväg..

Nu sitter jag på tåget mot huvudstaden. Tentan är avklarad så vi får se om några veckor hur den gick. Känns som om det kunde gått både bra och dåligt. Haha så det blir spännande. Ikväll blir det nog lugnt men imorgon blir det tapas och vin med södertörnarna. Inte alls fel! Nej nu ska jag läsa och äta lite godis. Det är jag värd nu!


Lite hemmaspa

Nu slår vi till ordentligt och fixar lite. Har även haft lite ansiktsmask, hårmask, målat fina naglar och ska smörja in nagelbanden senare med olja. Dom är så torra nu när det har varit kallt till och från ett tag. Vad tycks? Röda naglar funkar väl alltid?


Mysmiddag

Men nu unnar jag mig en riktig mysmiddag. Bra uppladdning inför imorgon. Vill bara ha det gjort nu... Ska läsa lite till, sen packa, städa lite och lägga mig i tid. Imorgon vid denhär tiden är jag i Sthlm. Känns bra! Ska bli trevligt att träffa lite vänner och så.


För kvinnor!

Nu ni, har det kommit en energidryck för kvinnor. Jag har inte sett det tidigare, kanske har funnits länge. En sån gick iaf följa med i varukorgen när jag handlade. Den var ju så söt! Så jag hoppas att den gör susen imorgon på tentan.
Sitter och pluggar hela tiden nu. Vill bra att det ska bli 9.00 imorgon så man kan få tentan avklarad. Nej tillbaka i dimman nu. Tjing




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se