Twilight

Nu ni, är biljetterna bokade till Breaking dawn. Läste ut fjärde boken härom dagen igen så nu har jag repeterat lite. Böckerna är ju mycket bättre tycker jag men filmerna är också sjukt bra. Antingen gillar man dom eller inte, jag är ju en av dem som gillar dom. Så det ska bli himla kul att se hur dom har gjort för att få med det som händer i halva boken. Har ju sett lite trailers så lite vet man. Men torsdagen är det som gäller, då bär det av med Sandra och Sara. Kanske blir det donken också, lite obligatoriskt när man är till Hudik eller vad säger ni?

Nu ska jag renskriva lite från föreläsningen idag och sen ska jag fixa lite innan det blir hemgång vid 17. Då är det heeelg och det ska bli så skönt och välkommet. Måste ju iofs plugga eftersom vi har mycket i skolan nu men det ska nog gå bra. Måste försöka bli lite positivare tror jag ;) Det brukar ju gå, det har ju gått hittills liksom. Tänkt efter jul har jag bara halva tiden kvar av utbildningen. Det har gått så fort. Och våren går ju nästan ALLTID fortare. Sommarlov och sen är det bara ett år kvar. Förstå vad man ska räkna ner. Åh det ska bli så skönt och jag kommer att vara så stolt över mig själv.

Ska kolla lite efter jobb och liknande i god tid om man inte kan få en liten uppgradering inom DHL ;) Är ju fortfarande anställd där vilket är väldigt skönt utifall man inte skulle få jobb direkt. Är himla glad över att få vara tjänstledig därifrån. För jag tror att dom är nöjda med mig där... Saknar kollegorna lite ibland, ska nog ta mig en liten tur dit snart och säga hej.
Åter till plugg nu. Så länge får ni hålla tillgodo med en trailer.


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se