Lördag

Lördag och sista april. Detta år blir det lugnt för mig! Ska iväg och grilla med goda vänner så det blir också toppen! Sen är det bara att börja ladda om för nästa tenta som är redan på torsdag! Gaah! Men det ska banne mig gå, jag SKA KLARA DET! Ska verkligen försöka vara duktig nu de sista veckorna och klara detta. Vill verkligen inte ha en omtena. Helt sjukt att jag snart har läst på högskola i TVÅ terminer och klarat det. Man kanske inte är så dum ;) Aja får se vad som händer mer idag, ska plugga lite, hjälpa tina med deklaration och sen blir det till att göra sig lite fin. S

Ska även till Carro och prova lite kläder som hon skulle sälja, toppenbra ju! Det hon inte vill ha kan jag se som nytt. Vi är typ lika lång och har liknande kroppsform, haha jag är större men men. Så vi får se om det passar..

Sitter för tillfället framför tv:n och kol...

Sitter för tillfället framför tv:n och kollar på det kungliga bröloppet i England. Åh jag vet att det är pensionärsvarning men jag kan inte hjälpa att jag gillar att se alla fina kläder och hattar. Har pluggat lite innan. Sen bär det av hemåt mot järvsö. Nu ska jag fortsätta kika. Gört ni med!


Walking in sunshine!

Nu är det prommis på schemat med syster-yster! Ska ta en tur på Årstafältet i finvädret såhär på kvällen. Ska bli skönt att röra lite på sig. Men hon skulle ta med kameran och fota lite också så fort kommer vi ju inte gå..
This is me for the day anyway!




Ser ni att jag lyckats blivit lite brun i vårsolen?


Morgonen

Har fortfarande inte börjat plugga än, fy på mig. Men nu ska jag ta och sätta igång. Sen ska jag till skolan och gå på tentagenomgången. Hoppas verkligen att det går bra imorgon. Håller ni tummarna för mig??
Tina ska ut på balklänningsjakt igen idag så vi får väl se om hon hittar något idag. Hon är ju lite extra noga med vad hon ska ha, haha!

Tyvärr är det mulet idag så inget toppenväder men det kanske blir i helgen.
Tjing!

Syster på besök!

Åter i Sthlm igen och nu är det plugga gärnet som gäller. Klarade tyvärr inte sista tentan :( Men jag var inte ensam, 90% kuggade sig. Men bara att bita i det sura äpplet och göra omtag. Har omtentan på torsdag så då får ni hålla tummarna.

Har haft en bra påsk, nästan iaf. Men det pratar vi inte mer om tror jag. Superkul att träffa Hanna iaf som var hemma ifrån Norge, Oslo!!

Tina följde också med ner igår för hon ska leta en balklänning så det är kul att hon är här, hinner tyvärr inte springa på stan med henne men men, får bli en annnan gång.

Jo och sedan, STORT GRATTIS TEAM ANDREAS! Vi vann körslaget, hur duktiga var dom inte!!?? Stolt man blev!

Nepp nu blir det duschen tror jag.




Syns det att vi är syskon, eller vad??


Såhär ser min nya mysdress ut. Hur skööön ...

mms_img73761 (MMS)

Såhär ser min nya mysdress ut. Hur skööön som helst! Denna kommer jag leva i framöver känns det som!


Onsdag och sista dagen i skolan, hur skönt...

Onsdag och sista dagen i skolan, hur skönt är inte det? Har dock två föreläsningar. Kom vid 8 imorse och slutar vid 17 så det blir en heldag detta. Men sen ska jag ju göra nåt kul, gissa vad. Jo åka till The Studio och bli sminkad och foitograferad. Ska bli spännande faktiskt, anna var ju där innan så då "tipsade" hon mig. De ringde och vi bokade tid. Får se om det blir bra foton för annars köper jag nog inga. Sen ikväll ska jag packa för imorgon hoppar jag på bussen och åker hem för påskledighet. Sköönt! Dessutom har min mysdress kommit så det ska bli kul att prova den. Kan man skutta runt i sen.


Jo har en liten fråga. Är de någon som har...

Jo har en liten fråga. Är de någon som har eller känner någon som har en gitarr till salu? Jag är sugen på att lära mig spela lite och då är det ju bra att ha en. Hojta till isf är ni gullig! :)


Föreläsning för tillfället, tyvärr inte så...

Föreläsning för tillfället, tyvärr inte så spännande. Men förhoppningsvis blir det bättre. Känner i kroppen som om jag redan tagit helg, mindre bra men oj vad jag längtar till påsk. Lite ledighet, måste dock plugga lite ändå. Ska vara med edvin och busa med honom, får se vad vi kan ta och hitta på men fyrhjuling och korvgrillning ligger ju högt på listan för det tror jag han skulle tycka om. Sen är det ju långfredagen, får se hur det blir, hoppas att det blir lyckat. Jo min dator är lagad och klar nu också. Det känns bra, bara att hoppas att de inte blir mer strul nu. Kanske åker och hämtar den på torsdag. Nu ska jag ta och lyssna lite på föreläsningen, monopolistisk konkurresn wie vad kul!


Vårväder

Vilket underbart vädet det är idag med! Fick ju en massa gjort igår och idag har jag inte gjort lika mycket men nu är det deklarerat och klart iaf så bara att vänta på "återbäringen" innan midsommar, blev en slant iaf :)

Ska ta en sväng till ljusdal nu med tina och hämta en sak åt mamma. Cyklade ju hit så det blir ju cykeln hem också, riktigt skönt ute så det gör inget. Plus att man får motion ju. Åker till Sthlm imorgon så det känns himla skönt, en till natt och kväll hemma ju. Sen är det bara kortvecka, sen påsk. Det är så skönt nu när tiden går fort och man märker skillanden på väder och allt. Snart är det sommar och som jag längtat till den. väldigt välkommet faktiskt.
Nepp nu ska jag och syster ut på tur.





Bilder från trippen till Leksand sommarland i somras!


Fixit och trixit

Helg igen, lovely!!
Igår när jag kom hem tog jag och K en premiärtur på cykeln, var ju så underbart väder så det var jätteskönt, blåste ju inte ens kallt. Idag har jag bäddat rent, donat lite och ska plugga lite nu, sen ska vi åka till Hudik och handla lite. Wie myspys! Har inga riktiga planer på helgen, vilket känns skönt. Hoppas på att vi kan köpa lite blommor också så man kan plantera lite ute nu och rensa upp i trädgården, det blir ju så fint när det är klar.
Annars har det inte hänt så mycket. Tror nog att jag kommer få tillbaka resultatet från senaste tenta, är med en skräckblandad förtjusning. Hoppas hoppas innerligt att jag klarat den!!

Nej nu blir det kaffe och plugg!


Sitter åter på skolan och pluggar. Känns s...

Sitter åter på skolan och pluggar. Känns som om de aldrig tar slut, fast egentligen är de ju bara några veckor kvar tills jag slutar. Wie underbart, då ha jag klarat två terminer på högskola! Har föreläsning idag och sen ska jag till Anna och äta middag och fruktsallad, underbart. Så det ser jag fram emot. Sen hem och packa för imorgon bär det av norrut igen. Skönt att jag typ inte går en enda fredag till denna termin. Har inga planer för i helgen, blir nog lugnt iaf. Känns som om det skulle behövas. Jag och K ska nog iaf till Hudik på fredag. Annars är det nog inte så mkt nytt som hänt, det rullar på bara. Tjing på er!


Fredag

Sista dagen i skolan för denna vecka, känns himla skönt. Tyvärr måste jag plugga lite i helgen men det är lätt värt om det går lättare i slutet på kursen innan tentan. Har sagt till mig själv att börja reperera från början varje gång, men inte har jag gjort det. Så blir det panikplugg sen med. Men ska försöka hålla lite diciplin på mig denna gång. Ingen som har lite över att ge mig??

Igår var jag till farsta och handlade lite, blev en bh, ett linne och en pippikofta. Supermysig och gosig. Ett kap rent sagt. Känns bra. Var och fikade jag och mormor också i ett helt sjukt fint hus. Att ha en egen biosalong och musikrum, det är lyx det. Haha undra om man själv kommer kunna ha det någon gång.
Aja det är lite lite bilder nu iaf här och det beror på att jag har lämnat in min dator på lagning. Så får vi se om den går att räddas eller om det blir en ny. Så nu har jag en lånedator om jag inte sitter på skolan. Men sen blir det mer bilder, det kan jag nästan lova.

nej nu blir det föreläsning.

Längtan till sommaren

Sitter på skolan för tillfället och har pluggat lite. Inte så kul men ack så välbehövligt. Börjar känna lite panik nu, fy pengarna bara rinner iväg. Och jag vill ju göra en massa saker. Sen snart skulle jag behöva slinga och klippa håret. Blir nog bra och löser sig ändå. Brukar ju göra det!
Känns riktigt skönt att våren är på g, är inte lika fint väder idag men inte såå kallt i luften. Wie det spritter i kroppen ju, vill ha sommar och bara ben! Någon mer kanske?

Ska skriva ut lite papper bara och sen bär det av hemåt, får se om det blir en liten prommis ikväll. Och i helgen kanske det blir Östersund. Håller tummarna för det tror jag.
Hej hopp!!

Kväller igen och jag ligger i soffan och k...

Kväller igen och jag ligger i soffan och kollar på "en unge i minuten" Vilken känsla det måste vara. Har pluggat lite efter föreläsningen och sen var jag och mormor ut och gick på årstafältet. Kikade på lite kolonilotter och sen sprang jag lite själv. Var så grymt underbart i solen. Kändes som om man bara kunde fortsätta.. Glömde att ta astmamedicin men de gick ändå och det var kul. Snart blir det sängen för imorgon blir de till att gå upp tidigt. Nej nu börjar programmet igen. Tjing!


Sitter just för tillfället på bussen påväg...

Sitter just för tillfället på bussen påväg från Arlanda. Fick åka med en tjej som jobbar på dhl för hon skulle ner till göteborg med flyget. Så det var toppen. Då fick jag ju sova hemma en natt extra. Det är skönt! Och idag börjar mikrodelen av nationalekonomi. Känns kul fakriskt. Och många säger att det är lättare så de är bara att hoppas på det. Vi satt och pratade om resor på vägen ner,hon och hennes familj hade precis bokat resa till Florida. Och i somras var hon i New York. Åh dit blev jag sugen på att åka. Verkar vara en fantastisk stad och inte allt för dyrt heller.. Tål att tänkas på. Hm är fortfarande fundersam öven dendär liknande onepiecen jag beställde. Har fortfarande inte fått någon faktura på det. Är det nåt fel, har ni andra som beställt det fått fakturan? Får ta och kolla upp detta tror jag. Nej nu återgår jag till att kolla på vägen.


Lillkillen

Söndag och tråkigt väder. Hm inge kul! Men har iaf varit och hälsat på Nattis, Jon och lillkillen idag. Åh vad gullig han var. Kul att se dom!
Annars är det bara lugnt, ska ta och deklarera lite nu och sen är det bara att hoppas på det bästa. Har ju sålt lite värdepapper så isf är det bara det som kan strula till det annars ser det bra ut ;) Sen ska vi hem och laga lite god middag jag och K. Ska åka tillbaka till sthlm först imorgon, tidigt på morgonen. Så det känns skönt, får sova hemma en natt till.
Har iaf köpt en ny säng och matbord med stolar i helgen. Synd bara att stolarna var lite veka så vi måsta lämna tillbaka två i lördags och igår gick ännu en sönder. Lagom less man blir liksom... Igår grillade vi lite med Christian och Sofie. Väldigt trevligt och sent blev det, men lätt värt. Nepp nu ska jag vara lite social med mamma här. Hepp på er!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se