Fredag

Sista dagen i skolan för denna vecka, känns himla skönt. Tyvärr måste jag plugga lite i helgen men det är lätt värt om det går lättare i slutet på kursen innan tentan. Har sagt till mig själv att börja reperera från början varje gång, men inte har jag gjort det. Så blir det panikplugg sen med. Men ska försöka hålla lite diciplin på mig denna gång. Ingen som har lite över att ge mig??

Igår var jag till farsta och handlade lite, blev en bh, ett linne och en pippikofta. Supermysig och gosig. Ett kap rent sagt. Känns bra. Var och fikade jag och mormor också i ett helt sjukt fint hus. Att ha en egen biosalong och musikrum, det är lyx det. Haha undra om man själv kommer kunna ha det någon gång.
Aja det är lite lite bilder nu iaf här och det beror på att jag har lämnat in min dator på lagning. Så får vi se om den går att räddas eller om det blir en ny. Så nu har jag en lånedator om jag inte sitter på skolan. Men sen blir det mer bilder, det kan jag nästan lova.

nej nu blir det föreläsning.

Kommentarer
Postat av: Fia

Tja Tovan, jag hade fått låna den där dressen bara :/ hoppas de går bra för dig! Håller tummarna på att fakturan inte kommer :D

2011-04-10 @ 07:21:38
URL: http://fiawennberg.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se