Att vara stark

Att vara stark är inte
att aldrig falla
att alltid veta
att alltid kunna

Att vara stark är inte
att alltid orka skratta
att hoppa högst
eller vilja mest

Att vara stark är inte
att lyfta tyngst
att komma längst
eller att alltid lyckas

Att vara stark är att leva livet som det är
acceptera dess kraft
och ta del av den
att falla till botten
slå sig hårt och
att alltid komma igen

Att vara stark är
att våga hoppas
när ens tro är som svagast

Att vara stark är
att se ljuset i mörkret
och alltid kämpa för att nå dit

Jag vet inte om jag känner mig särskilt stark nu, det är så mycket som far sunt i miyy huvud och jag vet att jag inte ska tänka och över analysera men man gör ju det ändå. Det är inte lätt att vara stark!

Torsdag morgon

Jaha så nu sitter man här igen då på skolan och ska försöka göra klart de sista lläxorna innan vi börjar. Går sådär måste jag medge.
Känns skönt när denna dag är över iaf och då bär det av till Bollnäs för att ta ut pengar till Phodos resan. Ska bli så skönt att komma bort. :) Och det är helt otroligt, nu har det varit många dagar i rad med strålande sol, känns underbart! Hoppas bara att det jåller i sig, peppar peppar :D

Ha det bäst i sköna solen!
 

Äntligen klar

Jaha nu är jag äntligen klar med filosofin, vet inte om jag är riktigt nöjd men det blir nog bra. Var ju så krångligt att veta vad man skulle skriva så man får hoppas på det bästa. Det jag undrar över är varför man jämt sitter som en tok och pluggar dagen innan när man har vetat om uppgiften i flera veckor, det är ett mysterium som nog aldrig kommer att bli löst för det är nog många fler än mig som jämt hamnar i den situationen :) Eller vad sägen ni som läser?

Äntligen ska jag få krypa ner i min säng och sova en sväng.
Sov gott på er!

image2

Solsken i blick

Idag när jag gick ner mot mammas jobb efter skolan var jag såå glad, tack vare vädret. Solen lyste med klarblå himmel och värmde mig på både in- och utsidan. Man blev så lycklig tycker jag! Det gjorde liksom inget att vi drog över 45 minuter på sista lektionen så att alla skulle hinna med med sina presentationer. Det gick så bra så och duktiga var dom.
Var till Delsbo och provade min balklänning idag med och den var jättefin tycker jag! Ska bli kul att ha den :)
Sen åt vi inne i delsbo på Poj's thaikök eller liknande, åt vårrullar som var väldigt gott. Hittade även ett par svarta pumps som jag köpte. Hoppas jag kommer kunna gå i dom?!
För omväxlingsskull handlade vi även där för mamma sa "det är ju så kul att handla på en ny affär ju" och det har hon ju lite rätt i. Tog kalvstiden hem och jag kan lova att den vägen inteär särskild snäll på bilarana för det är gropar och hopp som skjuter i höjden. Inge bra!

Sitter med filosofin nu och hoppas att jag blir klar med den ikväll, sedan ska jag skriva lite psykologi och ser om jag förstår något av uppgiften.. Hm!

Sitter här vid datorn och lyssnar på fåglarnas sång, dom är helt galna där ute. Men mysigt är det! Nej dethär går inte, back to work.

Highlander In

Jaha nu är jag nyss hemkommen från Bollnäs med en otroligt full mage, men ack så gott det var. Kristoffer och jag fick för oss en sådan där impulsgrej och åkte till bollnäs med Anders och åt på highlander in. Super duper gott var det, för min del blev det en lax kotlett. :)

Nu är jag iaf hemma och ska börja plugga, inge kul men det måste ju göras. Snart är det äntligen över!
Nej ha det bäst på er! Hoppas vårvädret håller i sig för jag vill till fjällen i helgen och sola! Ååh så härligt det skulle vara!

Pirret har nu lagt sig

Jaha nu har jag äntligen gjort mitt argumenterande tal i svenska C. Hoppas att det gick bra men man är ju alltid nervös innan även fast det är för klasskamrater som man gått med länge.
Pratade om etanol iaf, har ju haft det med i ett annat ämne så det var därför jag valde det, lite insatt menar jag.
 
Och nu sitter jag och väntar på religionen, hoppas jag får reda på hur det gick på provet idag! :)

Haha igår ordnade jag även min kavaljer till balen, känns skönt och sen ringde jag "kvinnan" med klänningen så imorn ska jag dit och mäta det sista, känns skönt faktiskt att den snart är klar. Får bara hoppas att jag kommer i den med på själva dagen :)

Ne nu ska jag ut och andas lite friskluft innan lektion!

Första bilden

image1

Haha nu har Elin visat hur man lägger upp bilder, raden som man hade med massa olika saker man kan göra hade försvunnit från mig men nu hittade jag den. Blev en sol eftersom det är så fint väder ute!

Måndag

Jaha måndag igen, jobbigaste dagen på veckan men men. Denna vecka är en riktig jobbig vecka, hur mkt läxor som helst men efter det hoppas jag att det blir bättre.

Var som sagt på after noon tea igår och praktiskt taget rullade där ifrån, åh vad mycket gott det fanns, mängder med scones, bakelser och allt möjligt smaskigt. Och teet som vi drack var persika eller nåt, väldigt gott iaf.

Sen på eftermiddagen kom min K och hälsade på oss hos pappa, vi åt middag tillsammans och lekte med lillebror. Sen bar det av till Järvsö igen. Sov hos min älskling med så det var extra mysigt. Kollade lite på tv och somnade bums.

Pratade lite om studentveckan idag med och jag hoppas att vi hittar på saker för det skulle ju vara jättekul tycker jag om man inte splittras ioch alla gör sitt på olika håll, jag vill göra saker tillsammans iaf. Funderar på vad vi kan göra på karnevalen för det skul vara kul att vara med men då ska man ju ha nåt bra som alla förstår så det inte blir som förra året då inte alla hängde med :)

Ikväll blir det final av svenska och jag hoppas det bli bra då man ska stå framför hela klassen och prata imorn.

Nepp tillbaka till engelska lektionen nu.


Söndg

Jaha nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli ett så jag får äta scones och dricka tea. Mums! Har tagit på mig en ny grå klänning som jag köpte i Hudik senast. Och fint väder är det ute så det kan inte bli bättre nu känns det som.

Och efter att vi varit och fikat kommer min K och hälsar på! Saknar honom då jag inte träffat honom på ett tag.

Nej nu ska jag platta håret! Ha det skönt i det fina vårvädret.

Promenad i kvällsluften

Nu är jag nyss hemkommen från en skön promenad med pappa. Gick en bra bit och var ute i typ 45 minuter. Jätteskönt ute även fast det blåste lite kallt i början. Men något som var minus var att jag fick skavsår på båda hälarna men men. Skönt var det iaf!

Och nu väntar svenskan och ett argumenterande tal som jag ska göra, inte lätt kan jag säga men det ska bli ganska kul men då måste man ju vara nöjd med det. Alltod svårt att börja innan man kommit på disposionen och så. Sen har jag tänkt att jag ska lägga mig och bara kolla på tv resten av kvällen, för att göra det klassiska därefter. Vilket är att somna framför tv;n och sedan vakna runt två halv tre och behöva gå upp och borsta tänderna och allt. Ingen höjdare då men men.

Nepp nu ligger svenska och väntar otåligt!

Lördag

Jaha idag är det lördag och jag är hos pappa. Riktigt skönt faktiskt då jag måste plugga som en tok i helgen för att inte helt bryta ihop och gå under nu i veckan. Var och simmade imorse en sväng iaf, riktigt skön måste jag säga. Sedan gick jag och kollade på skor och som tur var hittade jag ett par jättefina skor som jag ska ha på balen så det känns skönt. Sedan var vi och fikade på krokanen med, åt en blåbärsbulle. Mumma!

Fick nyss sms av fisen (jossan) som skrev att hon och Lilly nu landat i sverige. Brun var de med, lyckostar:) Skulle inte sitta fel det nu.

Ska bli skönt att vara här i helgen och vara nykter. Det var iofs rätt länge sedan jag drack men det är ändå skönt, fick höra bara härom dagen att det inte var någon riktig Jarseanda i mig och det kan jag nog hålla med om att det kanske inte är. Men det kan jag nog klara mig utan med :)

Och imorn ska familjen och jag på afternoon tea på Lilla K i Bollnäs. Det ska bli riktigt mysigt. Sitta och dricka mängder med te och äta nybakade scones med marmelad. Det är också mumma det. Nej nu ska jag skriva lite svenska.

Finväder

Äntligen kommer solen fram och värmer! Det är härligt och det gillar jag, det tycker jag att det ska fortsätta med. Kände att det var så härligt idag att jag gick upp på byn för att ta bussen. Älven läg nästan spegelblank så kyrkan reflekterades i vattnet, mkt vackert men såklart hade jag inte med mig kameran just då. Typiskt!
Dagen till ära har jag faktiskt en grön tunika på mig, inte riktigt jag men det är väldigt söt, men det är inte min utan min systers. Det är väldigt bra att ha samma storlekar då man kan låna av varandra, ett STORT plus :)

Är fortfarande sjukt skoltrött och jag har väldigt mycket att göra men det får bli att jag tar tag i allt nu i helgen då det är tänkt att jag ska åka till pappa. Min K ska nog åka till Kläppen på skotercross, skulle vart kul men jag känner att det är lite viktigare att plugga sen vill jag ju träffa min lillebror och kanske gå på badhuset och simma lite.

Nej nu ska nog jag försöka göra lite engelska. Ha det bra!

Duktiga jag

Jag måste bara skriva detta för jag känner mig så himla duktig nu..
Tro det eller ej men jag har ikväll varit ute och joggat, det gick inte då bra men det är huvudsaken att jag var ute och rörde på mig och jag insåg verkligen att jag måste börja med det nu.
Jag visste att jag inte hade så bra kondis men det var verkligen illa nu och sedan hjälpte inte min astma till direkt men kors i taket att jag gjorde det. Känns väldigt bra måste jag skriva.

Efter att jag kom hem kände jag energin flöda så jag slängde mig i duschen, peelade hela kroppen och sedan smörjde jag in mig med lite brun-utan-sol. Luktar illa men blir förhoppningsvis fint. Hade även en ansiktsmask på mig.
Sist men inte minst målade jag naglarna.

Egentligen känner jag att jag borde använt energin till att plugga men men.
Nej nu ska jag äta en banan, ha de!

Vänner

Vänner är något som man förhoppningsvis alltid kommer ha kvar och det är dem man kan prata med om allt och därför känns det så skönt att ha vänner. Man vet att de lyssnar om man vill prata och så.

Sen tycker jag att det är jättekul med nya vänner som man inte brukar umgås med så mkt. För man kan som sagt inte ha för många vänner. Öppna personer tycker jag är jättabra för det är så kul när man kan göra saker tillsammans med de som man inte jämt är med och att man liksom är välkommen för så är det verkligen inte i många grupper, i vissa kan man bara inte komma in i hur mkt man än försökar och det är väldigt synd tycker jag för det vinner man liksom inget på..

Har nyss ätit iaf, var och jobbade en sväng innan och fick även veta att jag ska få lönehöjning vilket är väldigt välkommet. Och nu ska jag försöka plugga lite men det är även väldigt fint väder ute så jag är lite sugen på att gå ut och gå men sen får vi väl se vad som händer med den saken.. Skulle behövas faktiskt.

Helgen

Ja nu är helgen redan slut och det är måndag, den värsta dagen av alla kan jag känna för det är så långt tid tills nästa helg. Och en massa skolarbete. Idag hade vi glosförhör viket inte gick alldeles galant.. Men nu sitter jag och ska försöka skriva lite filosofi och kanske få något i magen med.

I helgen blev det mest lugnt men planerna var ju så att det skulle bli lite partaj på lördagen och kanske utgång men då blev det något konstigt med min syster när de var ute i skogen så hon bara svimmade och började krampa och fick då åka ambulans till hudik. Därför ville jag ta det lugnt om det skulle hända någon men som tur var gjorde det inte de men doktorn visste ändå inte vad som hänt så nu ska hon in på nåt som kallas EIG eller något. Hoppas bara inte att det är något som är fel. Så på söndag morgon var jag uppe i ottan och for till Hudik för att hämta dem på sjukhuset. Sen har det mest blivit att jag slappat, det är ju så skönt det med ibland.

Nu ska jag äntligen börja skriva filosofi, men jag drar mig för att göra det.

Wish me luck!

Lördag

Vädret är fortfarande tråkigt vilket inte är kul! Jag som trodde de skulle bli sol så jag kunde suttit i backen och sola men tji fick jag.. Nu är jag bara hemma och inte gör nåt speciellt. Sitter och funderar över vad jag ska göra ikväll, blir det utgång eller inte? Det är ju gratis så det är ju ett plus men det var abbonerat till 22.00 så då kommer det kanske vara mycket äldre ute. Får se hur det blir, återsstår att se..

Känner att jag borde plugga men det finns ingen ork till det, inte än.

Nej nu ska jag gå och ta en macka, mums!

Söker frenetiskt sommarjobb

Jaha så sitter man här som åren innan i sista sekunden och söker hejvilt efter sommarjobb som redan är tillsatta men man ska inte ge upp för det finns där ute, det vet jag
Har ringt på en del olika iaf men har inte fått något riktigt klartecken från någon men det lät inte fullt så negativt.

Har även sovit ut lite idag efterom jag är ledig eller som läraren sa, lektionsbefriad men INTE pluggbefriad. Har lite nu faktiskt, internationell ekonomi arbete, projektarbete, svenska och sist men absolut inte minst ett filosofiarbete som jag måste börja med men jag vill inte, det är ju så svårt men när man väl börjar är det väl okej men det är just att börja som är det omöjliga.
 
Nej nu ska jag föröska ta mig i kragen, ska även städa lite på mitt rum..
Är även lite avis idag efterom två av mina vänner just nu sitter på ett tåg ner till arlanda för att senare i eftermiddag sätta sig på planet och åka till soliga EspaÑa! Vill jag med men får försöka stå ut i denna nyvinter som kom. Haha det är nästan skrattretande eftersom när det var vintermånad då var det ingen vinter men nu när det ska vara vår med fågelsång och lökar i rabatten då jäklar kommer det massor av snö.
Jo jag tror nästan att det blir lite skoteråkning nu i helgen, känns väldigt konstigt att skriva de måste jag medge.

Men ha det bra!

Snart lunch

Sitter på engelskan nu och ska försöka att skriva om en debatt som vi ska ha och jag ska prata lite Global warming.
Hatar vädret ute! Det är snö som om det vore typ januari men det är ju nästa i mitten på april! Vill ha sol och torra gator så man känner att snart är det sommar och studenttider! :)

Nej nu ska jag fortsätta och sen är det lunch, haha vi ska ha pekingsoppa, undrar vad det är egentligen. Jag har tidigare hört att det är anka i men det har jag svårt att tro att Slottgymnasiet köper inoch då skulle jag nog inte vilja äta det för den delen heller. Får se hur dte smakar.

Ha kul i snöslasket!

BlondinBella

Idag var det första gången jag kollade in hennes blogg, har bara hört talas om den tidigare men inte tänkt på det när man väl sitter vid datorn.
Förstå att vara 17 år och tjäna så mycket pengar  på att skriva om sitt liv så att man har råd att shoppa för 10 000 kronor i månaden. Det är ju hur mycket som helst ju och hon verkar hinna med ALLT också. Skriva blogg, vara jätteduktig i skolan, träna, umågs med vänner, ha pojkvän och vara med på en massa tillställningar och så.
Jag skulle bli helt slut jag men som  tur är så är det inte sådan hysteri på min blogg, än iaf :)

Nu ska jag äntligen börja plugga lite men att kolla in massa sidor på nätet är ju så mycket trevligare, det är nu man ska ha bättre självdiciplin än vad jag har.. Men det kommer väl det med.

Nu ska jag börja skriva om våran budget, wish me good luck!

Vädret

Jaha så nu är det vinter igen, blir så himla trött på detta, trodde ju att det äntligen skulle bli vår nu! Men istället kommer det typ 1,5 dm SNÖ! Ja då får vårjackan inte användas på ett tag nu heller men jag hoppas att allt detta smälter bort snart så våren får komma på riktigt.

Ikväll ska jag nog försöka skriva lite projekt och sen kanske men bara kanske börja med filosofiarbetet. Får se hur det blir men man kan ju försöka verka duktig iaf ;) 

Blir kanske en till uppdatering ikväll så att jag verkligen chockar de få som har kollat på min sida.

Ha det bäst! 

Glada 80-talet

Idag har jag jobbat i den älskade Järvsöbacken, det var nästa sista dagen idag så på det viset känns det ledsamt. Sen kommer man ju inte direkt träffa dom man jobbar med förrän kanske nästa säsong men idag sa en av utepersonalen att han skulle ordna med nån fest eller liknande om några veckor så man kan träffas igen och de tyckte vi alla lät som en mycket god idé.

Angående dagens rubrik tog jag den på grund av att det var lite utav en maskerad i backen idag med just 80-tals tema. Mycket kul tycker jag som hade stora blå plastörhängen i öronen, snedtofs på huvudet och sedan en kort svart-vit rutig kjol med leggings och benvärmare. Jadu det var roande att se de andra som åkte med för vissa hade verkligen lagt ner nästan hela sin själ i att se ut som då. Helt klart en succé!

Imorn blir det personalfest för hela slanten som ska bli kul men det blir ändå lugnt då det blir en sådan passande dag som en söndag! : ) 

Är hos familjen i Bollnäs nu iaf och ska snart äta lite popcorn, vad vore man utan sin älskade familj? Troligen ingenting.

Nej nu ska jag kolla lite på Körschlagern eller vad det hette, ganska underhållande iaf. Mer info kommer snart.
Ha det bra!

Bloggvärldens svårigheter

Jaha det blev som jag trodde i början, jag är inte en särskilt aktiv bloggare men att jag skulle vilja vara. Men nu är det så att jag skulle vilja göra min sida snyggare som många av er andra har men jag försår inte hur man gör.. Någon som kanske skulle vilja hjälpa mig?

Nu har det blivit vår igen iaf så det känns skönt faktiskt, solen skiner ibland och värmer hyn i ansiktet :)
Sitter här hos Lilly och försöker skriva lite projekt men det går lite trögt, men vi ska ordna det för vi är ju bäst eller hur?

Imorn ska jag jobba i backen och det ska vara 80-tal så vi ska klä ut oss lite, det ska bli intressant. Sen på kvällen ska jag till Bollnäs och hälsa på min lillebror som fyller 6 år imorn, åhh han bli så stor ju.

Ne nu ska vi fortsätta, over and out!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se