Helgen

Ja nu är helgen redan slut och det är måndag, den värsta dagen av alla kan jag känna för det är så långt tid tills nästa helg. Och en massa skolarbete. Idag hade vi glosförhör viket inte gick alldeles galant.. Men nu sitter jag och ska försöka skriva lite filosofi och kanske få något i magen med.

I helgen blev det mest lugnt men planerna var ju så att det skulle bli lite partaj på lördagen och kanske utgång men då blev det något konstigt med min syster när de var ute i skogen så hon bara svimmade och började krampa och fick då åka ambulans till hudik. Därför ville jag ta det lugnt om det skulle hända någon men som tur var gjorde det inte de men doktorn visste ändå inte vad som hänt så nu ska hon in på nåt som kallas EIG eller något. Hoppas bara inte att det är något som är fel. Så på söndag morgon var jag uppe i ottan och for till Hudik för att hämta dem på sjukhuset. Sen har det mest blivit att jag slappat, det är ju så skönt det med ibland.

Nu ska jag äntligen börja skriva filosofi, men jag drar mig för att göra det.

Wish me luck!

Kommentarer
Postat av: Jyothi

EIG är inte det ett test för eppelepsi? Jag hade det när jag var liten så jag fick göra det testet och gör det ca en gång i halvåret eftersom jag krampar när jag svimmar.

2008-04-14 @ 17:36:29

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se