Måndag

Två dagar kvar till tenta, nu börjar nerverna sätta in ordentligt. Fy men man kan ju inte göra mer än så gott man kan. Har iaf ätit frukost och pluggat lite innan jag ska till skolan. Idag har vi möjlighet att fråga om det är nåt man undrar över, eller inte riktigt förstått så det kan ju vara bra att gå på. Sen blir det till att cykla hem och fortsätta. Ska registrera mig till nästa kurs idag också. Men dagarna går ju så fort! Tycker inte att det är mer än att man vaknar, gör sig iordning, far till skolan nån timme, hem och äta sen sova igen. Inte konstigt att tiden går så fort, och snart är det jul igen.
Fint väder är det idag iaf!


Bakning

Söndagen är åter här tyvärr. Men helgen har varit toppen! Träffat fina vänner och haft det himla trevligt. Och nu passar jag på att baka lite, ska bli segarutor med hallon i. Himla gott när farmor gör dom så jag hoppas att jag också lyckas. Återstår att se. Hoppas att ni också haft en bra helg. Snart tillbaka till verkligheten och skolan.


Festligt

Nu är jag på Storsved med dina tjejerna. Får se om det blir utgång eller inte. Men en trevlig dag och kväll har jag iaf, det är något som är säkert!


Partaj

Nu är modevisningen över och det gick bra. Behövde ju inte oroa mig. Nu är jag med Hanna i Yg men snart bär det av till Järvsö och middag med fina tjejer. Får se om det blir utgång. Återstår att se.
Såhär ser jag ut för kvällen. Tyvärr knäppte jag inte kort med kläderna idag, klantigt gjort jag vet. Men men. Trevlig kväll på er! Körde även en typisk bloggpose framför spegeln.


Fredag

Nu är fredagen äntligen här. Snart helg! Är ju hemma i Järvsö men innan det blir helg för mig måste jag plugga lite till. Ska gå igenom alla anteckningar och kika på seminarieuppgifterna vi har gjort. Så hoppas jag på att det sitter sedan. Bara att hålla tummarna. Och när jag väl gjort tentan så belönar jag mig själv med en resa till Sthlm och att jag ska börja låsa fjärde twilight-boken igen. Kan inte börja läsa den än då jag endast kommer läsa den och inga läxor. Men låste ju hinna klart med alla innan fjärde filmen del ett kommer. Åh vad jag längtar!!
Denna lilla krabat mös ordentligt igår när vi kom hem, kan han saknat oss tro?


Myyys

Nu är det nya här hemma, snabbstädade lite och nu har vi tänt massa ljus och kikar lite på tv.
När jag kom hem var jag till mamma och hämta lite post, efter det åt jag och hjärtat på Condis. Så himla gott, tyvärr tänkte jag inte på att knäppa kort, det var så fint upplagt också. För mig blev det sallad och K åt kyckling.


Torsdag

Snart hemgång, ska ta tåget som går vid 17. Härligt med helg! Men det blir ändå fullt upp. Imorgon ska jag plugga sen på kvällen ska vi träna lite inför mässan på lördag så man vet hur vi ska gå. Jag ska ju vara med och visa lite kläder! Ska bli spännande men är lite nervös. Sen på lördagen blir det ju mässa och på kvällen ska jag hem till Sara. Och vips är det söndag igen. Tiden går så fort, nästan för fort. Nästa vecka är de ju tenta och efter det åker jag till Sthlm tror jag. Träffa lite kompisar, släkt och njuta av att tentan är klar. Det blir bra det! Ska fixa det sista nu inför hemgången.


Nu så..

Lite förändringar blev det. Men jag vill ändra vissa saker men insåg att det skulle ta sådan tid så det går bli en annan dag. Har precis städat lägenheten, åket ju hem imorgon och då är det ju så skönt att sedan komma tillbaka till en ren lägenhet. Snart blir det duschen innan sängdags. Är alldeles full i huvudet nu efter att ha pluggat nästan hela dagen.
Nej nu checkar jag ut för idag.


Förändringar

Har kommit på att jag ska ändra min blogg nu, är ju verkligen på tiden. Tyvärr vet jag inte hur det kommer bli då jag inte har hittat någon som kan hjälpa mig, så då ska jag försöka själv. Wish me luck!


Juldoft

När man äter dessa små (som förövrigt har många olika namn) då luktar det jul tycker jag.
Blev en sväng idag igen till Ikea, blev lite handling så nu kan jag pricka av några fler julklappar på listan. Känns bra!
Natti på er!


Fruktigt

Vindruvor kan ju vara bland dom godaste frukterna. Och ändå smakar nog inte dom man köper på affären ens hälften så gott som dom direkt från träden.

Annars inget nytt här, pluggat sedan 9 imorse med lite småpauser. Känns bra, ska fortsätta nu sen blir det middag.


Monday

Sitter för tillfället och renskriver från dagens föreläsning, förvaltningsrätt stod på schemat. Rätt intressant och man har fått bättre förståelse. Hann även göra klart seminarieuppgifterna inför torsdagen, himla skönt. Sen var jag till Biltema och lämnade tillbaka bildelarna jag köpt där då det visade sig att det inte behövdes då det var en annan sak som var lös. Så då fick jag tillbaka 330 kr där. Tack för det!
Imorgon och på onsdag blir det plugg inför tentan för HELA slanten. Oj oj vad slut jag kommer vara. Men det är ju alltid så skönt efteråt när man känner att man gjort nytta. Dock hjälper det inte till av att jag går och är småförkyld. Så himla typiskt, har verkligen inte tid med det..
Till middag idag blev det Wok iaf, väldigt gott.


Är det inte det ena....

.... Så är det de andra. Blir så trött ibland, nu är allt löst som tur är. Vart lite tokigt när vi for till Ljusdal, på vägen hem hände detta. Först punktering, gick till Statoil och köpte såntdär skum man sprutar i. När vi kom tillbaka såg vi att däcket krängts av fälgen så då hjälper ju inte skum heller. Hissar upp bilen och när han ska ta ut extradäcket rör sig bilen lite och bilen åker bakåt lite, domkraften går sönder och bilen hamnar på bara skivan som bilden visar.
Visste inte om jag skulle skratta eller gråta. K's bror och Hans-Erik fick komma med två nya däck, pga att bilen är så låg och en riktig domkraft. Allt löste sig till slut som tur var. Nu blir de älggryta till middag. Mumms!


Lördag

Helgen är här och jag var hemma redan i torsdagskväll vilket var så himla skönt. Hann med att säga hejdå till lillasyster innan hon hoppade på tåget till Sthlm för att bo där. Saknar henne redan men hoppas på att vi syns snart. Det kommer gå bra Tina! Och gör det inte det så står ju rummet kvar hemma.

Igår var jag och köpte skumgummi till bäddsoffan så idag blir det fix. Målade även klart ytterdörren så nu är den fin och vit. Vi ska även hämta en skänk vi har köpt som jag visade i söndags som jag ska måla om, vit såklart.

Igår var det Twilightmaraton hos Sara med henne Monica och lille Axel, vilket gogryn alltså!

Nej nu är det upp och hoppa så det händer nåt. Jo, dessutom är bilen fixad nu, tack hjärtat!
Trevlig lördag på er!


Redan?

Nu åker jag hemåt från Valbo. Handlade några saker så nu ska jag hem och packa upp. Hittade ett beige tyg också till soffan, hade jättesvårt att bestämma mig men jag hoppas att dethär blir bra. Får lägga upp en bild sen, ska köpa skumgummi i helgen. Jo kolla, dom har redan börjat med jul på Ikea.


En liten tripp

Jag är ju en person som gillar spontana små utflykter och tripper. Nu har jag varit duktig för idag så nu sätter jag mig snart på en buss mot Valbo och Ikea. Är det konstigt att åka själv? Aja det ska jag göra iaf, ska nog köpa tyg till kökssoffan, kolla på nån julklapp och sedan följer det söker med en påse värmeljus (lite bra att ha ju) Nu kommer bussen, tjing


Plugg plugg

Nu är det verkligen pluggande som gäller. Ska börja göra frågorna nu och blir förmodligen sittandes ett bra tag. hm aja det ska väl gå det med. Wish me luck!


8 år går fort

Idag tänder jag ett ljus för min gammelmormor. Åtta år sedan du försvann från oss, tiden går så fort. Men jag är säker på att du har det bra där du är, förmodligen spelar du Maja hela dagarna med morfar Birger. Tänker på dig! <3


Nya projektet

Detta är nya projektet som jag har. Ska nog ta och köpa nya beslag också. Är så kul att fixa om det blir bra, dessutom var den ju så billig. Plus i kanten för det! Vad tycker ni?


Söndag

Sitter åter i Gävle nu och har bästa besöket. Anna är här och jag är så glad för det, var så länge sedan vi träffades. Så nu är det godis och tv som gäller. Dessa bilder knäppte jag idag, visst var det en fin dag? Dock halt, hände läskiga olyckor, men jag hoppas att det gick bra.


Lördag

Hade en riktigt trevlig kväll igår hos Vanja som slutade på krogen. Impulsivt javisst! Idag har vi småfixat lite, jag har målat dörren igen och K är just nu på hockey. Får se varsin händer senare. Igår hann vi även med att kolla på lite på Edvins bandyträning. Bästa lillebror!


Bästa pappa

Ja men man har ju bra tur. Hann med en fika hos pappa och Edvin också. Och tur som man har kom vi därifrån med en HEL kasse älgkött. Hur gott som helst! Tur som en tok!


Shopping

Jag måste medge att jag kan detta med att shoppa, och nu var det Kristoffer som ville, vilket är helt otroligt. Men nu har vi hela bilen full. Och jag fick ett par byxor och en tröja. Tack <3!

Nu är vi på Spicy cow för att äta lite. Sen ska vi hämta älgkött hos pappa, man har ju bra tur ibland.


Fredag

Nu är det seminarie sedan hemgång vid 12. Hela jag är upp o ner just för tillfället men det blir säkert bra... Mycket i huvudet och snart är det tenta. Stressen börjar krypa på..


Bra Gävle!

Tänkte på en sak idag, har skrivit det förr jag vet. Men jag känner mig s himla glad över att jag har bytt skola till Gävle. Jag är glad över att jag har provat på Sthlm ett år, men det passade inte mig, inte just då eller nu. Sedan får man självklart se hur det blir i framtiden. Det vet man ju inte nu.
Trivs i staden och gillar människorna. Har dessutom träffat jättesnälla tjejer i skolan som jag pluggar med. Min familj märker verkligen att jag mår bättre och det känner jag själv med. Jag blev väldigt stark när jag bodde i Sthlm så genom en mix av allt har jag verkligen stärkt självkänslan och börjar tro mer på mig själv, något som inte gjort innan. Självklart får man sina dippar men överlag är det mycket bättre. Så tack alla son har funnits och tack familj och vänner. Vad skulle jag göra utan er? <3


Bra besked

Onsdagen lider mot sitt slut. Besöket gick bra och vi fick goda nyheter så det firade vi med en fika. Nu känns det bra! Mamma och Tina satte sig på tåget, typ 30 min senare kommer vi på att det vite mysigt om Tina stannade kvar då hon flyttar till stora staden nästa vecka. Så hon ska byta tåg i Arbrå och komma tillbaka. Börjar ju inte förrän 13 imorgon. Älskar spontana saker.. Nej nu ska jag plugga lite och sen ta en prommis så jag möter upp henne tills hon kommer.


God natt

Redan tisdagkväll. Denna dag har innehållit seminarie, var till fjärran höjder och kollade priser då jag funderar på att köpa simkort, sovit middag, pluggat, gått en kort prommis och haft besök av Marie och Emelie. En bra dag och skönt att jag har fått lite gjort. Dagarna går ju så himla fort ändå tycker jag. Redan oktober liksom, hallå!
Imorgon kommer mamma och Tina till gävle, ska följa med på återbesök och hoppas på att allt gick bra och att allt det "elaka" är borta nu. Sen får vi väl se om det blir en sväng på stan, fönstershopping dock men det går ju också bra.
K har slutat jobbat nu iaf nere i Trollhättan så han är på g hemåt, dock får jag inte träffa han förrän på torsdagkväll förhoppningsvis men det är ju inte såå långt kvar det heller.
Annars då, jo jag tror att det åskade här tidigare ikväll, en blixt sen var det över, som tur var. Men efter det började det halga som bara den. Mysko väder verkligen.. Får se om det blir nå snö i helgen hemma i lilla Jarse. Kom ju till Sveg förra helgen och det är ju inte så långt hemifrån. Dock känns det för tidigt men det brukar ju alltid komma snö för att sedan smälta bort cirka 2-3 ggr innan den stannar kvar för vintern.
Nej nu ska jag ta och kika på lite film innan jag kryper till kojs. Natti på er!

No time to shine

Nu är jag åter i Gävle vilket känns bra. Har varit en effektiv helg och jag har fått mycket gjort vilket känns himla bra. Och ändå har jag hunnit med att träffa både familj och vänner, en toppenhelg verkligen. Var till Carro en sväng idag och kikade på lite kläder, har handlat lite faktistk av henne. Riktigt bra då något hon inte använder kan vara något som jag tycker jättebra om. Så denna gång blev det ett linne och två skjortor. Toppen ju!

Tyvärr så regnade det när jag kom till gävle så innan jag kom till lägenheten såg jag ut som en blöt hund, men men man är ju inte så söt så man smälter vilket är tur denna gång. Har packat upp och fixat matlåda inför imorgon då det är seminariearbete på skolan hela dagen. Kommer nog gå bra det.

Har även hunnit med att prova en ny ansiktsmask jag har köpt. Och den kändes riktigt bra så den kommer jag fortsätta använda. Får se hur det går. Köpt på Åhléns för 99 tror jag det var.

Min blogg.se app funkar fortfarande inte, någon mer än jag som har problem? Vet inte vad jag ska göra, står något i stil med att det är fel anslag eller liknande..


Lördagen

Hmm vet inte om det är något fel just nu på blogg.se appen. Har försökt flera gånger men det vill inte fungera. Så nu blir det ett "vanligt" inlägg utan bild tyvärr. Är iaf hemma i Järvsö nu. Åkte hem igår efter föreläsningen, klart den jobbigaste hittills. Det är ju sista gången jag är bakis på en föreläsning. Haha men tror inte att jag var själv iaf om att må sådär. Hade det riktigt kul iaf i torsdags, kom dock inte i sängen förrän 3.30 så man var ju lite mör i kroppen när klockan ringde vid halv åtta. Haha men ändå värt det!! Igår eftermiddag tvättade jag alla fönster iaf både in- och utvändigt plus mellan. Toknöjd över det. Målade min kökssoffa en sväng till så nu är den klar också. Var hemma hos mamma på kvällen och kikade på tv bara. Imorse bäddade jag rent och sedan grundmålade jag ytterdörren, blir vit såklart men bara på insidan än så länge. Blir så mörkt i hallen då dörren är mörk. SÅ nu hoppas jag att det hjälper till att ljusa upp lite. Sedan har jag varit på dop för gulliga lilla Eskil. Jättefint var det och jag hade i uppdrag att fota lite, haha tog uppdraget på fullaste allvar. Ville ju att det skulle bli några fina bilder, så jag knäppte en del. Hoppas att Nattis och Jon hittar något de blir nöjd med. Fin sång och glad kille gjorde det till ett jättefint dop. Snart ska jag och mamma äta lite middag och ikväll blir det filmmys. Det ska blir härligt! Ja det är väl det som hänt på senaste.. Trevlig lördag på er!

Nu kör vi....

....all in


Hey ho

.....leta go!!


Sahara Hotnights

Nu är vi snart redo för Sahara Hotnights. Har varit hos Marie och Emelie på lite förfest. Så vi är Marie,Emelie,Angelica och Emma. Riktigt kul! Och snart blir det Slick! Kommer bli Awsome! Dock ville inte alla vara med på kort. Men håll till godo.


Sahara Hotnights ikväll!

Har precis pluggat färdigt för idag känns det som. Så det är bra, och snart har jag tvättat klart också. Haha och det är torsdag vilket gör att det är helg imorgon vid 11. Men vi startar helgen redan nu för ikväll ska jag och ett par kompisar på Sahara Hotnights här i Gävle. Kommer bli gryyymt tror jag. Det är ju bara föreläsning imorgon så då får man vara lite trött. Ska snart ta och göra mig iordning och sedan ska ja svänga in på Systemet innan jag går till Emelie och Marie. Wie vad kul!!

Smoothie afton

Är påväg hemåt till min fina lägenhet. Har varit hos Angelica ikväll och druckit MASSA smoothies och kollat på Bonde söker fru plus Greys. Riktigt trevligt men nu kan man ju säga att jag har en riktig laktosmage, alldeles uppsvälld men lätt värt. Himla gott! Nu ska jag krypa till kojs för imorgon är det seminarie, tiidigt! Natti natti


Plugg pågår

Sitter i skolan och pluggar för fullt. Men snart är det klart vilket känns bra. Har några uppgifter kvar. Handlar om LAS (lagen om anställningsskydd) för tillfället. Riktigt kul när man lör sig nytt hela tiden som man kan relatera till.


Godmorgon

Nu är man vaken och redo för skolan och seminariearbete hela dagen. Hoppas att det går bra. Sen ska jag hem och fortsätta plugga lite, har varit dålig på det på sistone och det är ju inte såå långt kvar till tenta.
Man får göra så gitt man kan. Var i Bollnäs igår och köpte doppresent tills i helgen så det är skönt att de är klart. Hoppas de tycker om saken. Jag tyckte det var fint iaf. Nej upp och fånga dagen nu!!


Bingolotto

När mormor är här då ingår det att man spelar Bingolotto. Hittills har vi inte vunnit något men det är inte slut än. Så vi hoppas på storkovan. Det skulle sitta fint!


Kvällsmys

Nu är det kvällsmys här hemma. Har hunnit med liite idag iaf. Sitter här med ett glas rött och snart blir det lite film.
Har iaf hunnit med att gått på höstmarknad idag med mamma och mormor, köpte glödhoppor,små pumpor och en ställning jag ska göra en krans utav och sätta på dörren. Sedan kikade vi på min bil, den är tyvärr trasig så det är mindre kul. Var tydligen bromsbackarna som var slut trodde K. Så det blir en cykeltur till Biltema någon dag tror jag.

Har även varit och hämtat min kökssoffa och köpt vit färg till den så här ska pysslas. Vill ju också kunna skapa fina saker som många andra. Vi får se hur det går. Har lite idéer iaf så kanske :)




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se