Kvällning

Kvällen är här och jag är otroligt nöjd med denna eftermiddag. Mamma hämtade mig efter jobbet, for direkt hem till henne och gjorde grekisk sallad, var in på ica och handlade lite "gott" sen bar det av till Sorttjärn där vi åt middag och badade och myste bara. Låg där hela tiden till typ 21 nu ikväll. Rekommenderas verkligen. Var jätteskönt ute och väldigt avkopplande. Sara kom en sväng nyss och hämtade symaskinen och nu blir det duschen innan sängen. Ska även kolla om den nya serien med Joel Kinnaman är nå bra. Han är ju såå smack my ...!

Nepp nu ska jag avsluta här, ska även packa ner nå "finkläder" tills imorgon då det är lite firmafest med DHL i Ljusdal. Det längtar jag till. Natti natti på er!


Nya i-landsproblem

Dagen lider mot sitt slut, slutar 17.15 och då åker jag med mamma hem och förhoppningsvis åker vi och doppar oss direkt. Tina skulle tydligen göra grekisk sallad så det blir ju jättegott som middag. Man är ju inte så sugen på varm mat när det är så varmt ute.

Dagen har gått bra iaf, hade tipspromenad idag här på jobbet om miljön och gav man ett förslag till miljöförbättring fick man en glass. Och det var ju jag självklart inte sen med att haka på. Haha så en Cornetto blev det. Mumma!

Imorgon blir det lite fest med jobbet så det ska bli himla trevligt. Ska åka till Sofie innan på lite förferre så det blir toppen. SKönt att slippa stressa hem mellan. Gör mig iordning där. Nu bara till det stora i-landsproblemet. Vad ska man ha på sig??


Iphone?

Åh är så sugen på en Iphone nu. Hm vet att jag sagt förut att jag aldrig skulle köpa en sån men det är så många som har en nu och dom verkar ju så bra. Gaah hur ska jag göra? Det som irriterar mig mest är att det har inte ens gått ett år sedan jag köpte min Sony Ericsson Experia mini pro. Och den gillar jag inte alls nu tyvärr.

Gick in på Mecenat och där fanns ett bra erbjudande men då var det slut på både vid och svart. Måste kolla om de får in fler. Men vilken färg ska man isf välja?


Svart eller vit?


Upphittade Ray Bans

Arbetsdagen lider mot sitt slut. Slutar 16.15 och ikväll får jag se vad som händer. Blev ingen rensning igår, tog istället tillfället i akt och tvättade fönstrena och efter det åkte vi och tvättade bilen. Körde även ett litet test om hur fort jag kunde springa, vet inte hur tillförlitligt det är eller hur bra, men 23 km kom jag upp i :)

Men ikväll ska jag försöka rensa lite. Var även till mamma och kikade lite på vinden igår, där finns det mycket som ska slängas. Gamla skor, gamla skolböcker och allt möjligt. En bra sak var att jag hittade mina äkta Ray Bans. Då blev jag glad, så dom åkte på när jag for till jobbet imorse.


Precis såhär ser dom ut! Riktigt glad över att jag hittade dom!


Happy!

Jaaaaaaa! Karin skickade sms och frågade hur tentan gått, jag gick in och kikade med darriga fingar, och jaaa jag klarade den. BAM!! Kreditdelen är inte med i resultatet då det kommer senare men tentan är avklarad och det känns toppen! Nu kan man slappna av i sommar ännu lite mer. Nu är det verkligen en glad Tove-Li som sitter framför datorn.


Garderobsrensning

Ny dag på jobbet och arbete till 17. Sen blir det nog hem och rensa garderoben.
    Funderar på att försöka sälja lite kläder men jag vet inte om det är någon som är intresserad av mina, kanske det är? I sommar ska det bli en riktig rensarsommar. Ska även till mamma och rensa vinden som är full med saker. Göra sig av med massa gammalt.
Skönt att få lite koll på vad man har och liknande med. Förmodligen kommer det fram många saker som jag har glömt, och förmodligen inte saknat. Så är det klart till hösten förmodligen. Har samlat på mig så myckt men ändå är jag en person som har så svårt att göra mig av med saker. Hm det kan ju behövas i framtiden men när man inte använt det på länge kommer det kanske inte vara något man saknar. Eller vad tror ni?

Såhär ser mina naglar ut nu. Provade ett n...

mms_img72466 (MMS)

Såhär ser mina naglar ut nu. Provade ett nagellack jag fick i present som gör att det krackelerar. Jättehäftig effekt eller vad tycker ni?


.....

Anyone can catch your eye, but it takes someone special to catch your heart….




Ackord

Sitter här och plinkar på min gitarr, haha kommer jag någonsin lära mig? Äh klart jag kommer, har jag klarat av ett år på högskola borde jag ju klara av att kunna spela gitarr. Har även beställt en bok från Bokus, får se om det är lättare med en bok än via internet och Youtube. Kommer väl förhoppningsvis denna vecka. Det vore ju grymt om jag lärde mig spela, har velat det jättelänge och nu fick jag ju en gitarr av K när jag fyllde år <3




Helgens sammanfattning

Helgen är över och jag är nöjd över den. Har haft det jättebra och hunnit med mycket ändå. Midsommar firades hemma hos lillFredholm, trevligt var det men rätt lugnt. Skönt, för jag hade tyvärr ont i huvudet hela dagen. Så ingen torön för mig men det var tacksamt dagen efter när jag var jättepigg. Så det får bli brakmidsommar nästa år eller så. Fler torönkvällar blir det ju hela sommaren förhoppningsvis.

Lördagen spenderades på markanden med Sara, träffade Hanna och åt langos. Riktigt smarrigt. Hittade inget speciellt på marknaden, var ju samma saker som åren innan. Köpte lite kolor iofs. Annars inget spec. Träffade lite folk som man kände igen, vissa mer sliten än andra.

På kvällen blev det grillning med Sara och Anders, träffade Hanna och Håkan en sväng. Myskväll bara. Igår var det fixardag hemma, klippte gräset, körde med grästrimmer, bar upp mina lådor på vinden med saker från Sthlm. Ordnade upp lite helt enkelt. Så nu är det lite mer struktur iaf.

Jobb idag igen till 16.15, ikväll vet jag inte vad som händer. Är sugen på en prommis tror jag.. Någon mer?

Nu är det sill-lunch hos lillasyster. Har ...

mms_img18734 (MMS)

Nu är det sill-lunch hos lillasyster. Har allt som ska ingå,sill, potatis och även nubbe bestående av sprite (läsken) Tina ska jobba senare och då är de ju inte så snyggt att lukta sprit då. Snart ska jag duscha lite och sen ska nog tina fixa håret på mig. Sen är det bara att hålla tummarna för att det blir uppehåll. Vad hittar ni på idag?


09:03

Sitter på jobbet nu, känner faktistk att jag börjar komma in i det lite nu. Mycket sitter nog kvar, haha jag som inte trodde det. Iofs är det mycket nytt men det är inget som jag tycker är supersvårt tror jag. Äh det ska nog gå  bra detta.  Hm idag slutar jag 16.15 igen. Skön tid faktistk. Fick låna mammas bilen med eftersom hon skulle till Hudik med några kompisar i helgen.

Och dit vi skulle på midsommar blev inställt idag för lilla Gösta har brutit benet. Hoppas verkligen att det går bra för dom hos vetrinären nu och att han piggar på sig. Inge kul alls!

Ska ta och lägga in lite kort och liknande ikväll tänkte jag. Så kanske det kommer något här med. Ska även ta tag i mycket saker hemma i sommar. Jag ska rensa garderoben, rensa bland papper, försöka sätta in alla kort i pärmar, framkalla kort. Ja somsagt så har jag att göra med det skulle vara underbart att bli klart med det. Sedan vill jag ju lära mig spela gitarr! Wie jag ska klara det

Äh åter till samtalen nu.  Snart fika och då blir det lite rivit kaffe, helt okej ju!

Jobbelijobb

Första dagen på DHL idag, blev en kortis för jag skulle bara dit och kolla så mina inloggningar och liknande funkade fortfarande. Och det gick bra, kul att träffa alla igen. Blir nog en bra sommar detta!

Före det lunchade jag med mamma på Finess, mumma med lite natchos. Efter jobbet följde jag med Sofie hem och kikade på hennes nya lägenhet, åkte med henne och Vanja till Skästra och kikade på Vanjas lägenhet med. Jättefina båda två!

Nu har jag hållt på och städat lite men funderar på om man skulle ta och gå en prommis innan sängen. Imorgon börjar jag "på riktigt" klockat 08.00. Wie hoppas att mycket sitter kvar någonstans i bakhuvudet.
Ska även lägga in kortern från Grekland. Så får ni se några, toppenbra hade vi det iaf.


Åter på svensk mark, efter en underbar vec...

Åter på svensk mark, efter en underbar vecka i Grekland. Har solat, badat och ätit i mängder. Gott men kanske inte så kul nu när även kläderna sitter tajtare. Men men, någon som är på att börja ut och gå? Har även blivit brunare vilket känns superskönt. Är påväg hemåt nu iaf och imorgon ska man upp på jobbet för att känna in lite och sen börjar jag på riktigt på onsdag. Ska bli skönt att komma igång lite.


Nu sitter jag i bilden påväg ner till boll...

Nu sitter jag i bilden påväg ner till bollnäs. Där blir det middag och sen hopp i säng tidigt för imorgon åker vi! Wie ska bli så jäkla skönt. Sola och bada och bra njuta. Hämtade lite pocketböcker hos mamma tidigare om jag tycker det blir för tråkigt med att bara njuta ;) Till middag blir det pappas berömda köttfärssås. Mumsigt värre. Kommer ju inte blogga nu så mycket men nåt inlägg blir det nog. Ha det toppen på er!


Liten har blivit stor

Har precis laddat upp alla bilder från kameran till datorn och externa hårdisken. Känns bra att dom är "säker" nu.
Här kommer några iaf, har lagt upp många fler på facebook också.





God morgon

Oj oj länge sedan jag satt vid datorn nu, har kollat allt via mobilen och då blir det inte så intressanta inlägg heller från min sida.
Har haft fullt upp med tentaplugg, packat för flytten hem och allt möjligt. Men nu är jag  hemma och jag har sommarlov! Sista tentan är gjord och jag hoppas att den gick bra. Så vi får vänta och se på resultatet.

Ska ta itu med lite saker nu som måste fixas, typ tömma kameran på bilder så det finns mycket plats inför resan. Sen skulle jag behöva färga ögonfransar m.m. men det få ske imorgon kanske. PACKA måste jag också göra men det hoppas jag går fort, har ju packat rätt mycket senaste terminerna. Men man ska ju få med sig allt också. Men viktigast är väl pass och mediciner, sen kan ju allt utöver lösa sig.

Sen blir det båttur och solning på ljusnan hoppas jag!





Nyvaken?


Detta blev veckans naglar. Lite mer avance...

mms_img11468 (MMS)

Detta blev veckans naglar. Lite mer avancerade än innan. Rätt nöjd för att vara första gången. Det är ju sommar!


Dagen innan tentan och jag gör alla möjlig...

Dagen innan tentan och jag gör alla möjliga andra saker än att plugga. Förstår verkligen inte hur det kan bli så varje gång. ;) Aja men det kommer kännas grymt skönt imorgonkväll iaf. Så hoppas bara att man klarar tentan också. Har packat en massa så det är klart nu iaf, vilat lite,ätit och pluggat lite. Plus att jag snytit mig x antal gånger. Vill att min förkylning försvinner ju,helst nyss.. Äh inget stoppar mig nu. Ska ta och fortsätta här en stund sen får det faktiskt vara. Det som sitter, det sitter. Som en tjej på facebook skrev: "en students hem är aldrig så städat som under en tentavecka" och det är såå himla sant. Over and out!


Nationaldagen

Måndag och Sveriges nationnaldag. Vet inte om jag kommet att fira det något särskilt. Har sett att grannarna hängt upp flaggan i stången. De brukar ju ha något vid kyrkan men jag hoppar nog det. Ska snart sätta mig med böckerna lite och försöka få in allt nu på några dagar. Jag måste klara detta, det ska jag göra! SÅ det så. Förstå, bara 4 dagar kvar till sommarlov. Hur skönt är inte det!! Ska nog packa allt i helgen, och försöka röja upp och tvätta lite. Blir nog bra det! Hoppas på att jag hinner det bara.

Ikväll bär det av ner till Sthlm igen för sista gången på ett tag. Känns himla skönt att kanske kunna arbeta bort dendär "söndagsångesten" som infinner sig varje helg. Tänk framöver när man slipper det. Skööönt! Sen igår betalade vi in  till bröllopsfesten också, ska bli himla kul att få klä upp sig lite extra och så då. Nej nu ska jag borsta gaddarna..

Söndag

Åter i Järvsö igen nu. Kom hem igår förmiddags och då bar det av direkt till Tina och mamma för att hjälpa Tina iordning inför balen. Jag fixade naglarna och hjälpte till lite med håret. Hon blev så himla fin tycker jag! Och hon verkade toppennöjd så det var bra. Alla var så fina, man längtade tillbaka till sin egen bal för det var såå kul!
Idag blir det nog inte många handtag gjorda tror jag. Ser ut att vara fint väder så man ska väl passa på att vara ute.

Igårkväll grillade vi med Björn och Monica, himla mysigt och trevligt, framförallt GOTT!! Det får ta och göras om tycker jag.

Nepp nu blir det frukost här tror jag.. Kommer lägga upp bilder senare från balen, när jag har min dator och det är för tillfället i Sthlm.

Hallå! Vi har det toppen här på åland,fint...

Hallå! Vi har det toppen här på åland,fint väder och god mat. Solar,pluggar och bara njuter. Som det ska vara alltså. Ska även träna lite i e.m. Bra med er med?




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se