091031

Igår blev det bara lugnt, middag med familjen och sen Idol. Vi fikade en massa och sen skjutsade jag K och Olle på hockey.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer än, vi hade ju planerat lite men somsagt det blir ju aldrig det man tänkt och jag fick en överaskning igår så vi får se vad som händer.

Hoppas att ni får en bra dag.

Spökkväll

Igår var det som sagt spökkväll på köpingen. Jag, Majja och Lena var upp en sväng och kikade. Först fikade vi lite på Finess, det blev en keso och tomatmacka för mig. Efter det var vi och kikade lite i affärerna, det blev att jag köpte några julklappar faktistk. Vuxenpoäng till mig alltså.
Det känns ganska löjligt att redan börja köpa men ändå skönt för då vet jag att jag inte behöver stressa alldeles sista vecka innan jul när många andra också är ute.
Någon mer som börjat köpa juklappar?

Var en sväng på Inferno också och kollade lite och vad häftigt det var där, de hade verkligen satsat mkt på utklädnad och läskiga saker.

Nej nu ska jag  ha lunch.

Fredag!

Äntligen fredag igen!
Så himla skönt med helg, vi har inte så mkt  planer men ikväll kommer iaf pappa och lillebror Edvin på middag så det ska bli mysigt. Får se om vi går på hockey efteråt eller vad vi hittar på för skoj. Imorn blir det nog en sväng till Lassekrog. Sen på kvällen blir det förmodligen middag hos Majja med film och snask. På söndag flyttar hon, tråkigt för oss men kul för henne och jag är så glad att hon har fått ett jobb som hon ville ha. Grattis! 

Sen blir det mest lugnt tror jag, blir nog ingen utgång för mig i helgen, säger jag idag iaf.  
Vad händer för er i helgen?

Torsdag

Ännu en dag på jobbet, ja idag är det ju inte direkt som alla tidigare eftersom vi fick mer info igår om hur det kommer att bli.
Jag kommer förmodligen få sluta härifrån men när det sker vet jag inte. Även om det inte var ett positivt besked så känns det skönt att veta iaf så man slipper gå runt och bara fundera och sätta upp scenarion i huvudet. Det kommer att lösa sig detta, det är jag nästan säker på.

Men nu börjar även tankarna snurra om hur jag ska göra, vad ska jag jobba med. Vill jag plugga, till vad isf? Ska jag plugga upp betygen mer? Ja tankarna är många och invecklade men jag försöker se positivt på det hela, även fast det är svårt.
Egentligen känns det lite dumt att jag har funderat och mått dåligt över detta när det finns personer här som jobbat i flera år, har barn och hus. Det är för dem det kommer bli svårast.

Nej nu ska jag försöka ta tag i jobbet igen. Slutar vid 16.15 idag och ska hem och ta en snabbstädning, efteråt ikväll hoppas jag att jag får träffa mina brudar!

Resultatet

Jahapp då är det kväll och sängen återstår. Nu är jag iaf nyklippt och fin. Jag körde den fega vägen, igen. Men jag var inte helt säker. Det blev ljusa slingor och klippning av toppar. Jag ska dit igen om cirka 8 veckor så jag ska ta mig en funderare tills dess. Men nu får ni se resultatet av dagens frisörbesök iaf.







Det häftiga är att allt hon har gjort är att ha i en kräm som jag inte vet namnet på och sen fönat med trattfön, sen är det mitt eget självfall. Visste inte att jag hade så mkt.


Frisyrer!

Onsdag då, jobb som vanligt och efter jobbet blir det klipp och sling. Någon förslag på hur jag ska göra? Vill ju ha långt hår men jag är ändå lite sugen på att klippa en lång page eller något, men jag törs inte. Åh jag är så kluven, vill men är rädd att jag ångrar mig. Men somsagt det finns ju alltid löshår.

Vad sägs om dessa förslag?



Himla snygg frisyr men vet inte om jag skulle passa i det.



Det är typ isf en sådanhär jag skulle kunna tänka mig, en lång snygg page.



Eller ska jag fortsätta att spara så jag får längre hår?


Tisdag

Godmorgon på er! Sitter på jobbet och har redan jobbat i över en timme.
Idag blir det jobb och sen lite mer jobb på ett annat ställe och ikväll har vi planerart att gå på bio. Äntligen ska jag få se "flickan som lekte med elden" Har hört en del blandad kritik om den filmen, vissa tyckte att den var jättebra och andra gillade den inte fullt lika mkt. Men smaken är ju som baken.
Någon av er som sett den, vad tyckte ni isf?

Jo, jag måste tvätta också, kul eller hur?


Lite shopping idag

Nu är jag hemma från Bollnäs  igen, har duschat lite och snart ska jag lägga mig. Det är alltid trevlig att vara i Bollnäs. Idag var jag först på stan och kikade lite, handlade lite och sen kom farmor och hämtade mig så åkte vi hem till henne och farfar. Fick lite mat och fika.

Detta var det som fick följa med hem idag. Egentligen hade jag tänkt försökt börja handla julklappar men det blev att jag unnade mig själv. Men det ska man ju också göra ibland, eller hur?



Det blev 2 tunikor, en väska, knästrumpor med söta rosetter på och lite hårgrejjor.


lyko.se

Nu har jag äntligen beställt lite saker från Lyko. En komis tipsade mig om detta och det finns hur mkt som hellst till bra priser. Allt som jag förut sålde finns där, D:fi, CREW och Pusher. Kul att se.
Min beställning blev iaf 2 st dust it och en Wella High hair flat iron spray. En produkt som är värmeskyddande så jag hoppas att de fungerar bra.

Såhär ser de ut!










Helgen

Då var helgen över igen, denhär helgen tycker jag har gått jättefort! Först i fredags var jag ju hemma hos mamma och Tina och mös på kvällen bara. Åt gott och satt framför brasan. Sen blev det ganska tidig sänggång eftersom jag skulle upp i tid.
Lördagen spenderades ju i aulan på gymnasiet där det var högskoleprovet hela dagen. Man blev trött i huvudet kan man säga. Det känns som om det gick bra men jag har  ännu inte rättat det så jag vet inte. Men tänkte göra det ikväll tror jag.

Sen åkte jag hem i brådaste rappet och hoppade in i duschen och slängde i mig lite mat. Sen bar det av till Majja för fest. Vilken kväll och vad kul jag hade, tror att alla hade det!
Men sen mådde man ju illa på söndagen. Men så kan det ju vara. Nu är man pigg igen iaf.
En väldigt lyckad kväll tycker jag. Tack vänner!

Ska hem och lägga in korten på datorn så det kommer kanske upp något från lördagen ikväll. Nu ska jag jobba lite.

Har ni haft en bra helg?

Spa kväll?

Idag har jag kommit på att jag ska utnyttja min lillasysters julklapp som jag fick förra året, har liksom inte blivit av innan men nu känner jag att det skulle behövas.

Det jag fick av henne var en hemmaspakväll. Detta inkluderades: massage, ansiktsmask, frukt och avkoppling. Det sitter ju liksom aldrig fel.
Sånt tycker jag är så mysigt och behövligt, det behöver ju inte vara mkt men det är en sak som man kan göra som tjejgäng. Köpa massa frukt och masker och peeling. Och sen ta en helkväll tillsammans. Dippa grönsaker och dricka bubbel. Kanske inte bästa combon men on man tar champange och jordgubbar då??

 





Inte helt fel eller hur?


Fredag

SItter på jobbet nu igen men har varit uppe flera timmar redan. Var hos tandläkaren redan vid 7.15 imorse. Det såg så bra ut och jag ska även skaffa mig en frisktandvårdsförsäkring. Så om det skulle hända något kostar det inte en mindre förmögenhet att fixa. Det tycker jag var bra men det kan ju även bli så att jag går back på det om det inte händer något. Men det är ju bra att ha detta utifall att.

Sen ikäll efter jobbet blir det nog middag och mammi, alltid lika mysigt. Ska nog bara läsa framför brasan ikväll och ladda upp inför morgondagen. K skulle på hockey så vi får se hur jag gör.
Men först ska jag jobba klart för denna dag iaf.

Jo vi fick inte veta något mer om jobbet iaf, men nästa vecka. Men jag måsta ju ändå ringa backen nu och meddela så jag har svårt att tro att jag får jobba där så mkt om jag blir av med jobbet här. Vad ska jag göra då? Ångesten och obehaget kryper på kan jag säga. Jag vill inte vara arbetslös!!

Drömmer och funderar

Sitter på jobbet och längtar hem nu, har en hemsk huvudvärk. Är det inte det ena så är de det andra liksom. Ska åka hem och städa lite inför helgen så det är gjort.
Är en ganska pressad stämmning här på jobbet idag för alla "storchefer" är här och förmodligen kommer jag få veta hur allt blir idag, hoppas verkligen det iaf.

Sen vet jag inte om det händer så mkt mer. Är så mkt jag skulle vilja hinna med och göra och saker jag vill köpa men tiden och pengarna räcker inte till. Sitter och drömmer mig bort till en kritvit strand med turkost vatten. Färsk frukt till frukost och goda drinkar. Det låter inte helt fel va? Någon mer som känner så nu i detta gråa och trista väder??

Operationer

Idag är jag på jobbet igen och arbetar, känner av halsen lite fortfarande men det går bra. Drack te som en tok igår så det hjälpte nog.

Så att det var lite diskussion om bröstförstoring och skönhetsoperationer här på blogg.se Jag är helt öppen för sådant, självklart tycker jag att vissa kan överdriva det hela med operationer och överoperera sig så det blir mer konstigt än normalt. Men jag tycker att det är helt okej och bra att det finns möjlighet att kunna ändra något som man inte är nöjd med.
Som vissa kvinnor som inte har några bröst, jag förstår dem om de vill ha ett par inplantat så det kanske känner sig mer kvinnliga. Ja debatten kan göras lång. Men jag känner att man ska försöka hålla sig på den "normala" nivån och inte börja göra om kroppen för mkt för då ser det somsagt mer konstigt ut.

En sak som jag tycker är otroligt bra är att det finns plastikkirurger som hjälper personer som varit med i olyckor eller har problem sedan födslen. Såg serien "sjukhuset" härom dagen som jag gillar väldigt mkt och då hjälpte de en pojke som var harmynt och hjälpte honom att bygga upp en riktig käke.  Tänk vad sjukvården kan nuförtiden!

Hur känner ni för operationer?



Något tips?

Sitter och försöker kolla efter lite kläder, är sugen på att hitta en nyårs klänning eller någon till julafton. Någon som har något bra tips på någon sida? Har försökt att kolla lite på asos och Bubbleroom. Någon mer bra sida som ni kan tipsa om?

Skulle behöva någon klänning, kanske en tunika och en bra väska.

Sjukling idag

Imorse när jag vaknade var jag jättehängig, hade ont i hela kroppen och lite i halsen. Så jag är hemma idag och hoppas på att jag blir bättre tills imorgon.
Tänkte försöka läsa lite och sen kanske försöka göra ett till testprov tills på lördag. Så man vet lite vad det handlar om. Känns som om det kommer att gå uselt men man ska ju försöka vara positiv och det är ju första gången jag gör det, det sägs ju att det alltid går bättre andra gången. Vi får se.

Sen blir det nog inte särskilt mkt mer som händer här idag. Är mkt som skulle behövas göras här hemma men jag orkar inte ta itu med saker. Det får bli en annan dag.

Nej nu ska jag läsa lite, skriver kanske mer sen.
Tjing

Trött!

Åh nu har jag försökt göra ett till gammalt högskoleprov men jag orkade inte göra klart det. Är så himla trött nu så jag ska bara borsta tänderna och sen krypa ner i sängen. Provet gick ju sådär, det är så mkt man har glömt sedan skolan och alla dessa konstiga ord som jag inte hört. Jag hoppas att det går lättare på lördag.

Imorn blir det jobb igen och sen träning på kvällen. Hoppas att ni har haft en trevlig dag och kväll.
Godnatt på er!



Avslutar med en kvällsbild sedan i somras.


Problem med blogg.se

Jo förresten,var det bara jag eller är det någon mer som hade problem med blogg.se igår kväll? Jag kom inte in alls, kanske var något problem med min dator bara. Eller hade någon mer samma problem?

Måndag kväll

Igår när jag kom hem från jobbet tog jag tag med saker med detsamma. Tog fram sakerna jag behövde och sen började jag putsa fönster. Jag vet att det är i det senaste lagret för det men de var så himla skitiga, får ta och göra en riktig putsning i vår. Men vilken skillnad det blev. Kände mig himla nöjd med mig själv, så jag gav mig en klapp på axeln.
Åkte till mamma och syster en sväng och umgicks lite. Efter det åkte jag hem igen och började kolla på näten och högskoleprovet. Måste ju prova på någon gång innan lördag. Börjar att bli ganska nervös nu för det känns som om det kommer gå så dåligt. Men de säger ju att det inte brukar gå så bra första gången.
Får se hur det blir..

Ringde även till backen, det var trevliga och förstod så jag ska ringa tillbaka till dom med  besked senast torsdag så jag hoppas att jag får veta mer innan dess. HOPPAS! Jag håller tummarna..

Majja kom en sväng med så vi pratade lite om i helgen då hon ska ha utflyttningsfest. Det kommer att bli tomt utan henne men jag ska åka och hälsa på henne i Örebra. Hon hade även börjat fixat med vårat lilla projekt. haha mer än så skriver jag inte.

nej nu är snart min rast slut, skriver mer sen.

Kram på er alla rara!

Helgen

Nu har jag inte bloggat på hela helgen, vet inte varför men nu kommer det lite iaf.
I fredags vart det tjejmiddag hemma hos Majja, alltid lika trevligt med det. Lyssnade på musik och dansade tilll Cha Cha slide. Haha vilken snygg video det blev. Sen drog vi på engmans och dansade. Alltid lika bra och trevligt!

På lördagen tog jag och åkte till pappa, var på stan en sväng och kikade lite. Träffade farmor och kusin och fikade. Sen blev det tacos hos pappa. Åkte hem till Järvsö igen på kvällen. Var så trött så jag la mig i sängen med datorn i knät och kikade lite på film.

På söndagen var jag hem till Majja först umgicks lite och sen åkte vi till Anno och hälsade på henne och alla underbara söta hundar. Man blev alldeles förälskad i dom. Synd att jag är allergist, gosade lite ändå och jag tyckte att det gick bra. Gick en sväng med dom, Anno, Pilla, Hanna och Majja. Sen kom Adam och Sara med. Åh dom var så söta! Tur att Hanna L har köpt en utav dom så man kan träffa den när de andra är sålda och borta.

Här kommer en bild med mig och Hannas hund.

Är hon inte söt!?

Bild lånad av Majja


Freedag!

Denna underbara dag är nu här. Sista dagen före helg. Jag jobbar till 16 idag och sen måste jag nog åka till backen och prata lite med dom, får se hur jag ska förklara. Det löser sig nog, har ju jobbat där två säsonger innan så det ska nog inte vara något problem.

Ikväll blir det kanske tjejmiddag och sedan Engmans, inget bestämt än men det lutar nog åt det. Är ju alltid trevligt med tjejmiddag.

Sitter och smaskar lite på smörgåstårta här på jobbet idag, så himla gott. Ibland får man unna sig :) Nej nu ska jag fortsätta.

Snart...

...är det bara en timme kvar för mig, åh jag vill sluta nu! Men det är bara att hålla ut.
Efter jobbet ska jag till Nattis en sväng och gratta henne som fyller 22 idag. Grattis till dig gumman!

Sen hem och bara slänga mig i soffan känns det som, vet inte om jag orkar ut och springa något, tränade ju igår så jag ska nog bara vila lite idag.

No back to work!

Torsdag

Ja äntligen är det torsdag, känner att jag snart behöver helg. Vet inte vad det är med mig men jag känner mig rastlös, mkt handlar nog om jobbet när man inte riktigt vet men annars med. Det är kallt ute, inte sommar och inte vinter, vill ha antingen eller.
Har bestämt mig för att iår ska jag åka mer skidor vare sig jag jobbar i backen eller inte. Det är ju skitkul ju! Och förra året då vi lärde oss att åka riktig carving blev det ju ännu roligare. Det ser jag fram emot.



Tänk er detta, hur härligt ser det inte ut att vara?

Bild lånad av larsolsson.se


Hoffmaestro - So do you

En låt som jag hörde i helgen första gången som jag fastnade för. Den är så bra och lugn tycker jag. Vad tycker ni?



Stockholms helgen

Här kommer lite bilder från i helgen. Blev inte att jag tog så många men jag ska bli duktigare för det är ju jättekul att ha kvar.
Det jag köpte var 2 par jeans, i jättefin top, en svart lite längre kavaj och en del smink.



Våran röra i lägenheten



Shoppingen från lördagen



Jag, Majja och Hanna innan utgången


Underbara onsdag

Soliga fina, men kalla onsdag. Imorse var det hård skorpa på rutan igen. Hörde på nyheterna att nu har det t.o.m snö i Stockholm. Så imorse drog jag på mig tjockkoftan och vantarna.
Ikväll blir det träning för hela slanten, är cirkulation så det är ju ganska bra när man tränar lite i hela kroppen. Någon mer som ska dit?

Ihelgen ska jag nog åka och hälsa på pappa och Edvin en sväng. Var ju så länge sedan  man träffade dom och släkten där nere. Får nog ta en tripp dit på lördagen eller något. Sen är det ju Engmans på folkan med, men det får jag se hur det blir. Är inte sådär jättesugen på att festa men det hinner ju ändra sig, det är ju bara onsdag. Eller hur?

Åh saknar sommaren lite med nu, men det är skönt när det blir vinter på allvar så man kan åka lite skidor. Därför lägger jag nu upp denna bild sedan i somras på mig och Edvin.



Syns det att det är min lillebror?


Smörgåstårta

Igår efter jobbet var jag och tog bort förstärkningen på mina naglar. Jag har ju bara haft gelé på för att de skulle bli hårda men jag har ju haft mina naglar hela tiden. Kände att jag ville "vila" naglarna lite. Så nu känns det verkligen annorlunda när de är så tunna och sköra. Men det blir nog bättre om ett tag iaf.

Igår kväll var vi och grattade K´s farfar som fyllde år och åt smörgåstårta, mumma kan jag säga! Åkte hem och la upp lite foton på facebook och sen blev det sängen.

Idag är det jättefint väder ute, soligt men väldigt kallt. Imorse när jag kom ut till bilen var det jättesvårt att skrapa, det regnade ju igår kväll och sen kyla på det. Som en hård skorpa! Inte kul.
Idag efter jobbet blir det promenad och sen Hj:s.

Helgen

Vilken helg, har haft det jättekul! Shoppade en del i lördags, det blev 2 par jeans till bra pris. Sedan köpte jag en fin tröjja på Mango och en jättesnygg lite längre kavaj på MQ. Sen lite smink och face mist. Bästa produkten på länge. Kändes inte som om jag handlade så mkt men det gick mkt pengar. Men man ska unna sig, men nu får det bli ganska lugnt på den fronten. Fy måste spara lite med.

På kvällen var vi hemma och Hanna och åt lite och så först och sen bar det av ut. Först blev det East där det var jättetrevligt! Sen stängde dom vid tre och då fortsatte vi på Spy Bar. En bra kväll alltså. Vi kom hem och vid 5.30 låg vi äntligen i sängen.

Igår blev det en riktig sovmorgon och sen frukost, kollade lite på reprisen av körslaget och sen var det bara att packa ihop alla saker och ta sig mot centralen. Bussresan gick bra, men det regnade hela vägen!
Så imorse var det halt kan jag säga.

Nej nu ska jag jobba lite och sen efter jobbet ska jag åka och ta hand om mina naglar. Ska ta bort gelén nu och "vila" dom lite. Skriver mer senare.


Kvällen

Snart ska vi hoppa till kojs. Har varit himla mysigt ikväll. Kom ner och åt middag oc bara pratade. Sen har vi druckigt lite vin och bara lyssnat på musik. men ni får sova så gott.
Imorn ska vi upp  och då står det shopping på schemat.

puss och godnatt!


Snart helg

Nu är det inte långt kvar av denna arbetsdag, ska ta en kopp kaffe nu och sen blir det nästan bara att packa ihop. Ska bli så kul och skönt att komma iväg en stund. Får se hur mkt shopping det blir men det brukar ju alltid bli något. Funderar om jag ska försöka kika på lite julklappar eller om jag bara ska unna mig saker själv.

FÅr se om jag skriver något inlägg från Hanna. Har kameran med mig så det blir lite uppläggning av foton iaf efter helgen.

Ha det bra mina vänner!
Kram på er.

Johan Falk filmer

Har ni sett dom? Det är fortsättningen på Livvakterna. Har sett tre filmer nu och de är faktistk jättebra tycker jag. Spännande, lite komiskt och en del kärlek. Lite av allt liksom, en bra kombo enligt mig alltså. Rekommenderas!



Denhär killen är också med i filmerna, är det bara jag som tycker att han är väldigt snygg? Lite Bad Guy liksom.


Real Housewife

Igår när jag kom hem hade jag en jäkla fart, började med att slänga igång en tvättmaskin. Sedan sydde jag ihop lakanen som jag shoppade. Efter det bytte jag maskin och hängde den rena tvätten. Började med middagen och började packa till helgen samtidigt.

Åt middagen och stack iväg och tränande. Just ja, diskade lite innan middagen med. Jag kan somsagt inte laga mat men nu jäklar ska jag börja. Innan har det mest varit att jag vart lat då föräldrar gjort det och nu har jag en kille som tycker det är kul så då slipper jag med. Men K´s utlåtande igår var att det var det godaste jag gjort på 4 år, mäkta stolt jag blev. Så nu ska jag också börja laga mat!

Efter träningen ordnade jag klart med bilderna, la upp lite på facebook också. Så nu blir det en del kort som ska upp då jag äntligen tagit mig i kragen och ordnat allt. Käns skönt! 

Adams family

Idag har vi maskerad  här på jobbet. Vårat team ska vara Adams family och jag fick uppgiften att vara Morticia Adams. Så jag har en lång svart klänning, svart peruk och blodröda läppar. Det ni!

Men jag tror inte att jag klarar av att ha peruken på mig särskilt länge till. Börjar att sticka och klia ganska mycket. Håller nog ut till lunch.


Stockholm i helgen!

Till helgen bär det av till Sthlm! Jag och Majja åker på fredag eftermiddag för att hälsa på Hanna. Synd att inte Sandra kunde följa med men det blir fler ggr. Ska bli så himla kul, behövligt och skönt! Känna lite storstadspuls. Blev en liten impuls och vi bokade biljetter igår. Så jag hoppas på att det kanske blir någon utgång med och lite shopping.
Åhh längtar för det var ett tag sedan jag var nere nu. Någon som ska ut i sthlm i helgen?



SNÖ

Igår kom det, jag vet inte om jag kan säga äntligen men det var första snön iaf. Allt blev vitt och jag och K måsta ju ta en liten tripp för att se hur mkt det kommit på andrs ställen. Vi får till Harsa och där var det ganska mkt, säkert fem cm. Men det är ju alltid mkt mer där.
Imorse blev man ju inte direkt förvånad när allt var borta igen.

Men det var kul att det kom men det känns nästan lite i tidigaste laget. Men det brukar ju vara så att det kommer snö minst tre ggr innan den stannar kvar på backen. Insåg också igår att vi måste klippa gräset en sista gång och ta ner lite buskar och liknande innan vintern får komma på allvar.

Ska ju bort i helgen med så jag hinner inte då men K är ju hemma och han skulle göra lite. Får se hur det blir med den saken  när jag kommer hem..

Håll ut!

Det blev ingen pallplats för våran rätt men det var väldigt kul ändå.
Hade lite korsord och liknande med idag. Imorn blir det korv och mos till lunch som de bjuder på. Haha slippa ta med sig lunch är helt okej. Sitter och väntar på att klockan ska bli 19 så jag får åka hem. Känner att magen börjar kurra och klockan är bara 17. Åh det kommer bli tungt.

Håål ut!

Denna dag

Oj oj, det var inte några kort jag hade. Satt i över en timme igår och försökte lägga dem i mappar som skulle förenkla men jag har säkert 1000 kort kvar ändå. Men sedan blir det till att lägga ut på facebook och liknande.

Idag är det iaf efterrättstävling här på jobbet, shit vad vissa är tävlingsinriktade men jag tycker att det är kul. Våran efterrätt är grymt god men vi hade inte lagt ner lika mkt arbete på dukningen men jag tror att det går bra iaf. Och på torsdag är det maskerad,haha vad kul det ska bli. 

Ikväll blir det jobb till 19, skulle jobbat till 18 men det var en som var sjuk så jag hoppade in extra. Började ju på  Hj:s vid 8 imorse så det blir en lång dag. Tänkte sen åka hem och kanske  ta en prommis eller joggingtur. Efter det ska jag antingen sy klart det jag har börjat på med eller så fortsätter jag att sortera korten. Roliga alternativ jag har va? :)  

Nej nu ska jag ner och kika på hur domarna bedömmer.

Lördagens

Här är bilderna som vi tog i lördags då vi var på Boda Borg. Hade ju inte kameran med mig där inne. Skulle haft det men då skulle den säkert varit sönder nu. Men vissa ögonblick skulle jag gjort mkt för att ha på kort.




                                                           

Boda Borg, Sandra , Majja och alla vi tre!


Äntligen...

Nu äntligen har jag slagit slag i saken och ordnat till det med mina bilder. Det var rätt många och jag har ingen ordning på dem än men det ska bli. Nu har jag alla på datorn iaf. Tänkte sätta igång nu med detsamma så det blir inget jätteinägg. Här kommer ett smakprov på vad jag kommer lägga upp:

Mamma, Tina och jag på Sushi restaurangen i London


Inpackning

Denna dag har faktiskt gått snabbt, har varit en del som ringt..
Igår när vi var och handlade slank det med en inpackning. Kände att jag måste börja ta hand om mitt hår på allvar om jag vill att det ska växa. Har ju pratat om att jag vill ha långt hår, jag har det men jag vill ha längre. Men nu känns det som om det har slutat växt. Så nu har jag investerat i en inpackning från Elvital som jag tycker är väldigt bra till ett budget pris. Tror det kostade 47 kr eller nåt. Sedan har jag även köpt lite vitaminer som ska främja hår, hud och naglar. Vi får se hur det går.

Detta är inpackningen som förmodligen finns på de flesta matvaruaffärer.



Så mkt skratt!

Oj oj oj vad kul det var i lördags. Så som vi kröp och klättrade och framförallt skrattade! Har inte haft så kul på länge, tack tjejer. 
Vi klarade inte så många banor men jag är nöjd ändå. Så dit blir det till att åka fler ggr, då kan man ju vara ännu fler och tävla mot varandra.
Kom därifrån vid 16 eller nåt och då for vi till Birsta. Åt middag där och insåg sen att de stängde vid 18 och inte 20 som vi trodde. Haha men vi tog en tripp på IKEA iaf så det blev lite shopping där iaf.

Vi kom fram till att det är himla mysigt att åka bil på kvällen, det var ju inte så bra väder men jag satt ju bak. Somnade en sväng med, för det gör jag ju aldrig :)
Kollade lite på tv jag och Majja när vi kom hem.

Igår tog vi det lugnt hela dagen nästan, pantade massa flaskor, började sy lite med det började stula så jag måste hämta maualen hos mamma idag. Sen var jag och tränade på kvällen, fick ingen med mig men jag åkte dit själv. Trodde inte att det skulle vara så jobbigt men du, idag har jag träningsverk så det står härliga till. Men det är en ganska skönt känsla ändå. Någon som håller med?

Idag var det frukost på jobbet med, mysigt! Och imorn är det efterrättstävling. Vi har en himla bra idé om våran men tänker inte avslöja den nu.

Någon mer som haft en bra helg?


Boda Borg

Morgondagen är planerad, vi drar till Boda Borg. Så vi kan leka av oss ordentligt, och klia oss i huvudet när det är så. Någon av er som varit där?

Jag var där för några år sedan med familjen men det ska bli jättekul att åka dit igen. För det var ju massa banor man inte provade då som man kan göra nu. Och sen är det olika svårhetsgrader och allt. Sen fick vi se om vi orkade åka på Birsta efteråt. Skulle vara kul att åka dit en snabbis iaf för shopping orkar man för det mesta, eller vad säger ni?



Detta är kanske jag imorn! Kolla in hennes mun, precis sånadär tänder hade jag före alla mina tandställningar. Det ni, hon kanske gör sig till men jag såg allvarligt ut så. Nu fick ni veta det med!


Fredag

Igår var mamma och dom och fikade och sen kom Majja och hälsade på en sväng. Vi tog en prommis i mörkret och gick en sväng vid skogen, där var det mörkt! Men vi hade en liten ficklampa med oss så det gick bra ändå, det var ganska mysigt att gå där i mörkret, månen lyste iofs upp väldigt bra.
Sen blev det tv:n en stund, kollade på dendär nya serien "Inlåst". Faktiskt helt okej men jag vet inte om det direkt kommer att hjälpa dem genom att "skrämma" dem från kriminalitet. Får fortsätta kolla på det.

Idag är det jobb till 16.30 och sen tänkte jag ta Hj:s direkt efter. Får se vad som händer ikväll, en film kanske, måste nog lägga sig i lite tid om man ska upp i någorlunda tid imorn. Haha det ska bli så kul! Boda Borg here we come!


Grattis DHL 40 år!

Grattis Grattis DHL som fyller 40 år idag. Så nu har vi fått tårta på jobbet, det uppskattas. Självklart var det en gul som det stod DHL på med rött. Mkt grädde var det med så nu känner jag mig ganska full i magen.


Blodgivare

Häromdagen fick jag ett brev ställt till mig från Ljusdals Sjukhus, vart lite nervös innan jag insåg att det var från bodgivningen. Var ju där för några veckor sedan för att hjälpa till i samhället genom att lämna blod men även denna gång var mitt blodvärde för lågt. Det stod att jag kunde försöka igen om några år. Synd när man ville försöka, också får man inte. Någon av er som ger blod?


Torsdag

Torsdag morgon, vaknar och allt är vitt igen. Ingen snö men frost överallt så det vara bara att skrapa rutorna på bilen igen. Insåg att man måste nog investera i en motorvärmare med kupévärmare, dels för bilen och dels för mig. Men det är ju så dyrt men man kommer nog inte att ångra det.

Känner faktiskt av lite i benen sedan igår men mest i magen. Oj oj trodde inte att det var så jobbigt som det var. Men riktigt kul var det, rekommenderas! Man kände ett riktigt GO i kroppen.

Idag blir det middag efter jobbet och ikväll ska mamma, mormor och Tina komma på fika för mormor ville se hur vi bodde nu när hon är uppe ifrån Sthlm. Sen är det ju torsdag=städdag.

Sen skulle kanske Majja komma så vi kunde prata lite om helgen, blev ju inte som vi hade tänkt men vi kan nog komma på något annat trevligt.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se