Helgen

Vilken helg, har haft det jättekul! Shoppade en del i lördags, det blev 2 par jeans till bra pris. Sedan köpte jag en fin tröjja på Mango och en jättesnygg lite längre kavaj på MQ. Sen lite smink och face mist. Bästa produkten på länge. Kändes inte som om jag handlade så mkt men det gick mkt pengar. Men man ska unna sig, men nu får det bli ganska lugnt på den fronten. Fy måste spara lite med.

På kvällen var vi hemma och Hanna och åt lite och så först och sen bar det av ut. Först blev det East där det var jättetrevligt! Sen stängde dom vid tre och då fortsatte vi på Spy Bar. En bra kväll alltså. Vi kom hem och vid 5.30 låg vi äntligen i sängen.

Igår blev det en riktig sovmorgon och sen frukost, kollade lite på reprisen av körslaget och sen var det bara att packa ihop alla saker och ta sig mot centralen. Bussresan gick bra, men det regnade hela vägen!
Så imorse var det halt kan jag säga.

Nej nu ska jag jobba lite och sen efter jobbet ska jag åka och ta hand om mina naglar. Ska ta bort gelén nu och "vila" dom lite. Skriver mer senare.


Kommentarer
Postat av: HelloNicki

Hej på dig :)



Hoppas du haft en trevlig helg!



Kram

2009-10-12 @ 09:42:29
URL: http://hellonicki.blogg.se/
Postat av: helen

hej! jaaa vi har det jattebra, & varmt o skont ;) jag behovde aldrig slinga det tillbakak for fargen forsvann av sig sjalv haha :D

2009-10-12 @ 17:31:46
URL: http://hellens.blogg.se/
Postat av: Josephine

sv: jaha okej :P haha ja men eller hur! det går jätte bra för mig att plugga :) ja köpingen är ju ganska litet ;) haha :D

2009-10-12 @ 18:55:47
URL: http://stjupid.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se