Söndagsångest igen

Godmorgon på er! Ska snart äta lite frulle här hemma i järvsö. Börjar redan känna ångesten krypa på när jag ska åka ner igen ikväll. Känns som om detta kommer bli en tuff vecka eftersom vi har tenta på fredag. Tyckte att det kändes ganska bra härom dagen men nu känns det botten igen. Vet att jag inte förstår riktigt, behöver en ekonom som kan hjälpa mig.
Känner mig smått förtvivlad, går in med att jag förmodligen inte kommer att klara detta, då kanske jag inte blir så besviken när jag får tillbaka tentan. Haha ja det går verkligen upp och ner nu hela tiden. Vill att tiden ska gå fort så det blir sommar så man kanske har hunnit bilda sig en uppfattning om hur sthlm, studentlivet och allt är. Har ju fått en dålig start med allt som hände men känner samtidigt att det förmodligen bara kan gå bättre, eller. Usch ibland mår jag bra och ibland inte alls bra. Hm något tips på vad man kan göra. Skulle behöva en egen ekonom som kunde sitta och förklara allt väldigt pedagogiskt och lugn så jag kan förstå. Åh det är inte lätt att plugga faktistk, funderar på om detta är vad jag vill.. Är det de eller tror jag bara att jag kommer klara det?

Här är det just nu lite tatueringsstudio. ...

mms_img42292 (MMS)

Här är det just nu lite tatueringsstudio. Får se hur det blir men hittills ser det bra ut.


En rolig sysselsättning

Sitter hemma i Hälsingland nu igen och njuter av den friska luften, underbart. Åkte ju med bussen hem igår och träffade en trevlig kvinna så vi satt och pratade lite. Det går bättre då, tråkigt väder bara när man kom hem, regn.. Men men
Insåg en sak igår, jag gillar att iaktta personer, fundera över deras kroppsspråk, hur deras livssituation ser ut. Om de ser glad eller ledsen ut, kan sitta hur länge som helst och bara kolla, det är det jag gjorde igår när jag väntade på bussen på cityterminalen. Är det fler som är som mig? Är jag konstig då? Tycker att det är jättekul. Ajaj nej nu bllir det frulle!!

Det går bra nu...

Ny dag och nu sitter jag i tysta salen och ska plugga, får se hur det går. Och ikväll kommer Anna och hälsar på och ska sova över. Ska bli riktigt mysigt, var ett tag sedan vi träffades nu fast vi pluggar på samma skola. Så då blir det prat och tända ljus. Sen är det bara 2 dagar  kvar tills att jag åker till järvsö igen. Skönt, hoppas på en lika underbar helg som förra. Men plugga inför tentan måste jag ju också göra. Men det ska nog gå.
Tjipp och hej!

Höstväder

Sitter på skolan idag igen och pluggar, idag är det läsning och lite sammanfattning som är mina planer. Sedan ska jag nog hem till mormor en sväng innan jag ska träffa Camilla för en fika inne i stan. Det ska bli mysigt och trevligt, har inte träffats på ett tag nu.
Himla fint väder ute men väldigt kallt, man känner verkligen att vintern snart är här. Men jag håller tummarna för att det inte kommer att bli lika kallt och snöigt iår som förra året. Men det får man väl se med tiden då. Önskar att jag kunde ta ett kort eller så,hm har ju mms men men. Sitter iaf på skolan i biblioteketk och har största panoramafönstrena framför mig som visar "skolgården" med berget i mitten. Och färgerna sprakar på träden. Hösten är ju väldigt fin ändå, synd bara att det blir så mörkt och grått ute fort.

Allt käns lite lättare nu så det är skönt, men jag ska ju inte börja hoppas på att det kanske går lättare nu för då kommer man ju falla som en pannkaka sen. Hm tur jag har fina människor som hjälper och stöttar iaf. Nej nu ska jag fortsätta läsa här..

Toppenhelg

Måndagen är över och jag har suttit och pluggat på skolan idag. Kändes ganska bra men bara ganska. Hade seminarie iaf imorse från 8-10 och det gick ganska bra tycker jag. Nu ska vi göra en kassaflödesanalys och massa andra saker tills nästa gång men det är inte förrän på tisdag så det ska nog gå bra hoppas jag. Hm, det är nog sista seminariet. Gahh fan tenta nästa vecka och oj vad nervös jag kommer att vara men man kan ju inte göra mer än det bästa man kan. Får man se hur långt det räcker. 
 
Ska nog ta och kolla lite på Hollywood-fruar nu och sen blir det sängen. Imorn blir det plugg igen. Yippie! Åh jag önskar att man kunde ha en egen ekonom i familjen som man kunde fråga en massa om. Det skulle varit bra för det är mkt som är väldigt osäkert men jag hoppas att det kommer att lösa sig. Har iaf bestämt med mig själv att jag ska försöka plugga och ha som mål till sommaren så får vi se hur det blir sen för det är väldigt tungt nu men jag hoppas att man kommer in lite mera i det snart. Hm jag kanske inte är pluggis ändå, trodde att jag skulle klara detta men det är långt ifrån nu känns det som. Så om någon känner sig manad eller bara rentav vill hjälpa till med massa ekonomiska problem, hör av er för jag tar emot all hjälp jag kan få :)

Har iaf haft en riktig toppenhelg hemma, har varit och myst med hjärtat i Lassekrog, grillat korv, åkt på fyrhjulingstur i det kalla finvädret, kollat på film, träffat lite kompisar, träffat mamma och även familjen i Bollnäs. Så nu när jag haft en sådan bra helg ska jag försöka få en lika underbar vecka. Så jag håller tummarna!!

Godnattkram på er!

Vi har det mys i Lassekrog,snart blir det ...

mms_img22711 (MMS)

Vi har det mys i Lassekrog,snart blir det korvgrillning i finvädret.


Jag klarade det!

Det är fredag, jag är hemma i järvsö, jag och sara har precis gjort klart seminarieuppgiften till måndag och det gick toppen. Ja och K kommer snart hem och då ska vi till Lassekrog så jag hoppas på en toppenhelg med bara mys och gos. Kan nog inte bli bättre för tillfället. Och solen skíner!! LOVELY! Och vet ni en till superkul sak, jo jag klarade min första tenta! WIIIE vad glad jag blev, jag var förberedd på en omtenta men nu behöver jag inte det. Fan vad skönt. Nu känner jag mig ändå rätt duktig. Visserligen var det inte så långt från U men äh huvudsaken att jag fick G.
Nej nu ska jag ta en macka tror jag och sen ringa hälsocentralen om en medicinspruta jag måste ha för nötallergin.

Sjukaste på länge..

Jaha ännu en dag till enda, snart blir det sängen och lite sömn för imorgon åker jag hem <3 Åh vad skönt det ska bli för nu har jag inte varit i järvsö på nästan 2 veckor. Har spenderat kvällen med lite matlagning, färgande av ögonfransar, duschande, packande och nu blir det "Berg flyttar in" innan jag somnar. Kanske ska ta och måla naglarna och snygga upp sig lite. Har inte blivit nå pluggande ikväll men jag satt ju på skolan från 8.30 till 16 så det kanske räcker ändå.
Haha måste skriva det sjukaste som hänt mig på länge. Jag måste varna känsliga läsare nu. Grejjen är den att jag har tagit hål i den lilla "örsnibben" som man har i mitten på örat eller vad man ska säga. Har haft hål där ett tag nu men tidigare kanske runt mitten av sommaren har mitt örhänge försvunnit och jag har inte orkat köpt nåt nytt så jag har tryckt igenom ett örhänge då och då för att det inte skulle växa igen. Men så imorse rengjorde jag lite med tops och liknande och stötte åt något stort i örat. Förstod inte vad det var så jag började peta med lillfingret, kan ni tänka er vad som kom ut?? Örhänget!! Helt sjukt och riktigt äckligt..!! Det har varit där inne sedan slutet på sommaren. Oj oj vad glad jag är att det kom ut för annars vet jag inte vad som hade hänt.
Kokade örhänget iaf och tröck i det igen. Så nu får vi hoppas på att det sitter kvar. Ja det var det sjukaste på länge eller vad tycker ni? Nej nu blir det natti!


Nu dusch och sen sängen

Har precis kollat lite på Äntligen hemma och Anna Ankas nya program, shit vilken tränad kropp hon hade. Det trodde jag faktiskt inte. Satt och kollade på programmet och åt godis, rätt komistk. Haha men men det är ju jag i ett nötskal. Nej nu ska jag ta och hoppa in i duschen och tvätta mig lite. Sedan blir det till att krypa ner i sängen och hoppas på en god natts sömn. Imorgon är det skolan och plugg igen men dagen kommer nog gå fort och efter det är det bara torsdag dag kvar sedan bär det av heeem! Wie vad jag längtar!
Nej natta på er..

Tisdag och plugg

Jaha då sitter man med böckerna igen. Men känner mig ändå rätt duktig, springer mellan lägenheten och tvättstugan då jag har slängt in några tvättar också. Skönt att få det gjort! ¨
Sitter och läser nu om årsredovisning, rätt intressant så jag hoppas att det sätter sig. Ingen ekonom där ute som känner sig manad att hjälpa mig med läxorna lite då och då, känns som om jag verkligen skulle behöva det. Men jag är stolt över mig själv som gör detta, tänkt om jag klarar det oj vad jag kommer känna mig nöjd då. Men tre år är en lång tid men många säger att det går så fort så jag hoppas att det stämmer. Har sagt till mig själv att ta ett år i taget iaf så får man gå därifrån.
Till helgen ska jag åka hem till Järvsö också, ska bli så skönt och mysigt!! Har ju stannat i sthlm en helg nu så jag saknar K och familjen mkt nu. Men förhoppningsvis kommer jag hem på torsdag kväll och sen ska vi till Lassekrog och bara mysa så det känns underbart!!

Ska försöka plugga lite nu och sedan ska jag nog,hör och häpna slå in lite julklappar. Japp jag har redan börjat och är klar med vissa vilket känns LOVELY! Dels måste jag sprida ut kostnaderna lite nu när man är fattig student och sen är det ju himla skönt när det är klart i tid. Är ju inget hit att springar runt i julruschen med många andra. Då blir det nog bara impulshandling vilket kan leda till större kostnader än vad det var tänkt. Haha jag börjar tänka ekonomiskt! Det ni!

Nej nu ska jag fortsätta! See ya


Lägg märke till mina blå naglar med lite silverglitter, snyggt va?


Helgen

Oj nu har det gått lång tid. Sitter iaf hemma hos mormor nu och ska snart lägga mig på soffan, jag har stannat i sthlm i helgen för jag hade skola så sent på fredagen och allt så jag har stannat och åker hem till helgen istället. Igår blev det utgång med Sara och Nathalie vilket var väldigt trevligt men kom hem väldigt sent, tiden rann iväg och kl 5 imorse kom jag hem. Oj oj men har mått riktigt bra idag, vaknade redan vid halv tio och tyckte att jag sovit klart. Jag och mormor var ute och gick fram och tillbaka till Farsta centrum. Sen  har vi ätit god middag nu och ikväll blir det lugnt och tv. Himla skönt! Saknar min K men till helgen ses vi och då ska vi mysa, blir nog en sväng till Lassekrog bara han och jag. Wie längtar!
Nej nu ska jag placera mig i soffan framför tv:n och inte röra mig mer förrän jag ska krypa i säng. Natti natti på er!

Måndag

Sitter hos mormor nu och kikar runt lite här. Längtar hem redan, inge bra men men det känns bättre när jag är med mormor iaf. Så glad över att jag har henne här.
Har pluggat lite men detta med bokslut är svårt. Hmm någon som kan förklara engelt och väldigt bra??
Har iaf haft en bra helg och har träffat många kompisar, njutit av det fina vädret och har även hunnit med lite korvgrillning med hjärtat.
Var på skolan imorse på seminarium och jag och sara hade bara några små slarvfel så det känns himla bra, alltså bör vi kunna detta med löpande bokföring rätt bra nu va? Imorn ska jag plugga mer och på kvällen ska jag till bästa Anna Visco och ha lite tisdagsmys med middag och film tror jag, det tycker jag låter himla toppen faktiskt. Kul att ha något att se fram emot. Hoppas bara hon känner sig bättre eftersom hon var lite febrig idag. Håller tummar och tår!
Får se om jag åker hem i helgen eller inte då jag har föreläsning på fredag eftermiddag till 16!! Annars blir jag kvar här och umgås lite med mormor tror jag, och pluggar en massa :)
Nej nu ska jag kolla lite på halv 8 hos mig!

Jaha måndag igen och skola. Sitter på pe...

Jaha måndag igen och skola. Sitter på pendeln nu och är påväg till skolan. Har seminarie nu på morgonen till tio sen blir det nog eget studerande och kanske en tur till mormor. Skulle vara mysigt eftersom jag inte träffade henne förra veckan. Och kan ni tänka er om jag blev förvånad nu imorse när jag kliver ut genom dörren och det är frost ute på bilarna. Åh vad jag är sur på mig själv för att jag glömde en varmare jacka hemma i järvsö. Men men. Nej nu ska jag läsa morgonens tidning.


Sitter ute på udden på kyrkön och njuter i...

mms_img66690 (MMS)

Sitter ute på udden på kyrkön och njuter i solen. Underbart väder så nu har jag det bra!


Ändrade planer?

Nu är vi klar med uppgiften, jag som trodde att vi skulle vara klar i eftermiddag. Fan annars hade jag ju kunnat åkt hem med någon vid fyra men nu har jag lovat en kompis att åka hem sent ikväll och hjälpa henne att köra. Iofs så kan jag ju plugga mer då och verkligen slappna av i helgen. Hm det blir nog bäst endå.
 
Sitter och funderar på om jag ska åka in till stan och klippa mig också. Men jag är så rädd att de ska klippa av så mkt! Det vill jag ju inte nu när mitt hår faktiskt blivit rätt långt. Aja jag får se hur jag gör, oavsett så måste det klippas. Nej nu ska jag ta och läsa lite så jag ligger lite i förväg. Det är ju alltid positivt.

Nytillskottet

Denna tröja har jag köpt nygligen och jag fullkomligt älskar den. Jättefin är den och kommer från H&M. Vad tycker ni??


Min lilla lägenhet

Middagen är intagen, disken är diskad, läxorna är gjord och ljusen är tända. Så nu är det onsdagsmys här i min lilla lägenhet. Ensam men det går bra ändå, önskar att min K var här. Sitter och sneglar lite på bonde söker fru medans och snart blir det efterlyst! Fick ju upp hyllorna mina igår med hjälp av hyresvärden. Har inga saker att ställa riktigt på det än men nedan ser ni en liten teaser iaf. Nej nu ska jag skynda mig in i duschen också, sen kanske slänga i kläder i väskan tills imorgon.
Detta är lite från lägenheten som jag skrev om tidigare..




Middagen

Nu har jag diskat upp efter min middag, idag gjorde jag bacon och matvete med turkisk yoghurt och tomat och avocado. Riktigt gott var det men ensamt, såhär kommer det ju bli nu en tid framöver men det ska väl gå bra.

Ska nog lägga mig och kolla lite på tv snart och ladda upp inför morgondagen då det blir mer plugg. Pratade med Jarlis hyresvärden också så imorgon kväll ska han hjälpa mig att sätta upp lite hyllor och lamporna i taket. Blir nog bra, så ska jag ta med mig lite småkraffs hemifrån järvsö tänkte jag så det blir ännu hemtrevligare. Pratade nyss med pappa och edvin också, så skönt att prata med edvin. Saknar han så!

Nej nu ska jag ta och lägga mig på sängen lite och kika på alla ljus jag tänt, faktistk riktigt mysigt.


Plugg igen

Sitter åter på skolan nu, ska försöka ta itu med uppgifter och sedan ska jag och Sara börja med uppgifterna vi har till seminariet. Ska bli spännande faktiskt, får se hur det går. Ikväll blir det lugnt tror jag, skulle behöva tvätta men då var det fullbokat hela veckan, inte bra! Hmm.. Men men ska försöka få tag i Karin med om vi skulle ta nån fika för det vore ju mysigt. Nu tillbaka till böckerna..

Min helg

Jahapp då var redan denna helg över också.. Tråkigt men that´s life. Är nere i Sthlm igen och ska nog snart krypa till kojs. Är nyduschad och har packat upp allt så det känns bra.
I fredags var jag iaf hos farmor och farfar i Bollnäs, vi åt jättegod mat, kollade på tv och tog oss ett glas rött. Var jättemysigt att träffa dom lite ensam. Dom är världens bästa! Åkte hem till järvsö på lördagen och följde med <3 till Lassekrog och lämnade en åkgräsklippare, handlade åt min sjukling till mamma som kom hem från operationen och sjukhuset. Sen kom pappa, Edvin och Kerstin och hälsade på så då blev det kaffe och glass. Kvällen spenderades med K framför tv:n med god mat och tidig sänggång.
Vaknade imorse i rätt god tid, gick ut och fixade lite i trädgården, sen in och åt frukost. Kristoffer bakade bröd medans som blev så himla gott. Med linfrön, russin och allt möjligt gott, nyttigt med!

Nej nu ska jag sova, kanske blir en kopp te innan. Man får försöka mysa lite med sig själv med ljus och te när man inte har K här. Natti!

Jag känner en ängel

Är hos farmor och farfar nu, känns himla skönt så snart blir det middag med älgkött och vin. Smaskigt va?
Jo farmor visade en bok som hon köpt till Edvin men inte läst för honom än. En jättefin bok som heter "Jag känner en ängel" Kommer nog läsa den för honom lite längre fram men den handlar om en liten flicka som har mist sin pappa som nu är en ängel. Tog upp mycket bra saker som att man får både vara ledsen ibland och glad ibland. Att ängeln finns där och ser dig, man kan om man känner för det prata med den om det är något man vill berätta. Såhär ser den ut:


Hoppas att det kanske ska kunna hjälpa honom lite.


Fredags fix

Fredag och ingen skola så jag är bara hemma i lägenheten och slappar. Städar och packar lite för idag bär det av hemåt, tror iofs att jag stannar i bollnäs och hälsar på farmor och farfar. Skulle vara mysigt för jag vet inte riktigt om jag får ut något av att gå på hockey ikväll, kommer säkeret bli mycket folk men jag har ju lite erfarenhet sedan förra året så jag tror att jag skippar det faktistk.
Tänkte att jag ska börja läsa lite på läxan som vi har till måndag och nu ska jag lägga upp det på ett annat sätt, jag ska börja sammanfatta redan från början. Vad sägs om det? Kommer ta mycket längre tid men förhoppningsvis kommer det gå bättre. Hm hoppas det iaf!

Nej nu ska jag dra igång dammsugaren och städa lite. Hörde att de började borra nera i våran tvättstuga som de gör om så då är det säkert okej att jag börjar här med. Sen blir det frukost och läsning. Åker hem vid 12,13 tiden tror jag. Wie!!

Har funderat på att lägga ut lite bilder på lägenheten med så ni får se hur mysigt jag bor på veckorna, finns det någon som skulle vilja se det? :)



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se