Lite party!

Tentan idag är avklarad. Kändes sådär så det är ju bara att hoppas på det bÄSTA. Håll tummarna!!
Nu är jag hos Nathalie iaf och ska dricka lite rosé och sen blir det kanske utgång. Bara för att fira att tentan är inne. Så ikväll blir det lite fest!

Imorgon blir det hemgång mot Järvsö igen Wie!!

Over and Out!

Det närmar sig...

Oj oj inte skrivit på ett tag igen. Haha får skylla på att jag har haft annat för mig. Det har varit plugg, fest, kompisar och familj. Ja så som det ska vara. Är hemma nu tills imorgon. Då bär det av till sthlm igen för lite mer plugg, tenta och tentafest. Jo sedan har jag fått förfrågning om att vara sminkmodell också så det ska bli jättekul. Roligt att se hur det blir och skönt att bli "ompysslad" Jag tror att det kommer bli jättebra ja.

Tentan känns sådär. åh det är så himla mycket som ska in, massa årtal och den ekonomiska historian. Men det ska gå, jag har en klar målbild framför mig så den ska jag försöka eftersträva. Har ju fungarat förr :)
Igår var jag till bollnäs också och lämnade in datorn och sen hälsade jag på lillebror, farmor och farfar och även pappa. En toppendag! Avslutade med lite tv-mys när K kom  hem innan det blev sängen.
Nepp nu ska jag klä på mig och följa med in och handla lite. Sen blir det plugg för hela slanten tills ikväll eller så..

Det går bra nu...

Idag har man samlat rejält med vuxenpoäng. Var på banken och kollade över räntor och sparande. Så nu känns det toppen. "Hittade" även ett konto i Bollnäs med många lappar på som pappa har sparat på. Sånt är alltid lika kul!! Sen var jag till ljusdal och gick på "invigningen" av nya dollar, med mamma. Blev inte så impad faktiskt eftersom det inte var något speciellt tyckte jag.
Var och hälsa på DHL och träffade alla gulliga där. RIktigt kul. Bestämde hur mkt jag ska jobba i sommar och så, det känns bra att ha det klart. Så lite semester får jag också. Jag och K har ju tänkt åka iväg lite. Blir nog en liten sverige resa. Funderar på Gotland eftersom det är så himla mysigt där!

Blev bjuden av syster-yster på finess. En latte och en liten glass, det är grejjer det! Och nu blir det hemmagjort pizza med tina och mamma. Sen en riktig systerkväll. Var länge sedan så det blir skoj! K ska skruva lite skoter så jag hoppas att det går bra för honom.


Åh känner mig så glad och sprallig i kroppen nu. Känns som att man är på rätt spår. Har lite planer och jag har postat ansökan till gävle så jag hoppas jag kommer in nu. Wie det går bra nu allihopa!!

Nej nu ska jag hjälpa till lite i köket!

<3 på er!

Nya skor igen

Jo igår köpte jag ju nya löparskor! Kände att mina gamla gjort sitt nu. Så var det ett bra erbjudande men nu blir det till att hålla i pengarna idag.. Haha så ska vi kanske köpa ny säng, det är bra de. Ett par Adidas blev det så jag hoppas att dom är bra. Fina och rosa är dom iaf!




Sunshine

Solen skiner idag och jag är på bra humör! Har precis bokat tågresan ikväll hem mot norrland! WIe ska bli skönt, och denhär gången blir jag hemma lite längre eftersom jag har tentavecka. Jobbigt med tenta men skönt att få vara hemma. Har suttit och tänkt på det, vad tiden går fort! Snart har jag gjort två terminer på högskolan och i höst kanske det blir på annan ort. Ska skicka in papprena idag!
Har packat och donat nu på morgonen och ska väl ta itu med lite läsning nu. MÅSTE få in detta i huvudet. Vill verkligen klara denhär tentan för då är det "bara" micron kvar och det säger de flesta är mycket lättare så det är bara att hålla tummarna för det.

Fick en söt liten bild av Monica igår också på lilla bäbisen från UL, riktigt kul att se!!

Jo igår var det ju plugg hela dagen och sen på kvällen träffade jag Anna och Sanne. Det var länge sedan, men oj vad kul det var. Känner att jag har lite ont i magen pga allt skratt faktiskt. Där förlängde vi livet med MÅNGA år! Haha skönt det, pratade lite om resplaner och liknande som jag hoppas kommer bli av i framtiden..

IKEA is the shit!

Dagen lider mot sitt slut och jag ska snart hoppa ner i sängen. Har läst lite nu på kvällskvisten och fixat med lite papper. Imorgon läggs ansökan till Gävle på lådan :) Sen är det bara att hålla tummarna.
Ska även in till stan imorgon och plugga lite med iaf Nathalie och Karin. Blir fina fisken det. Sen vidare till Anna och fika vidare där med henne och Sanne. Var länge sedan så det ska bli toppen.
Var iaf på IKEA på förmiddagen och kom hem med en kasse, förstår verkligen inte dom som bara kommer hem med en sak eller så. Hm  hur gör dom? Blev iaf mina hyll konsoller, svarta för det fanns fortfarande inte i träfärg men jag ska ju ändå måla dom VIT så det gör inget. En liten plastblomma som ska ner på toan, ett måttband och sen då.. Bra blir det nog.. Tog bussen frång Kungens kurva till skolan, och passade på ett inviga pilotisarna för iår, wie våååår!

Sedan pratade jag med K idag, och vi ska nog införskaffa oss en ny säng. Hittade ett erbjudande som jag tror vi kommer slå till på. Får se om det blir tills i helgen. Ska bli väldigt skönt isf. Nepp nu blir det duschen en snabbis. 
natti natti!!

Tror även jag ska kolla på lite Twiligt innan jag somnar via datorn, det var länge sen.  

Får man säga att man är duktig?

Kväller igen och jag har precis sytt klart två stycken kuddöverdrag. Så nu är jag klar med alla till soffan. Tror att det blir jättebra och kul när man lärt sig det också för då är det ju inte så svårt att skapa lite förändring ju. Toknöjd! Och imorgon ska jag och mormor på IKEA en sväng så då hoppas jag verkligen att konsollerna finns inne på lagret..

Nu blir det nog lite slapp framför tv:n, känner mig så himla trött. Tidigt sänggång också, men först en kopp te. Det hjälper mot allt.



Helgen

Nere i Sthlm igen, åkte med Klas igårkväll. Alltid lika jobbigt men söndagar men som tur var hade vi det supermysigt på dagen. Satt hemma hos kristian och karin och lilla nikky och solade på deras kortsida. Grillade korv och myste hela dagen. Helt underbart!!

Så helgen har varit bra förutom att nån på festen vi hade har tryck ALLDELES för hårt på tex deleteknappen och några till så de har lossnat och går inte att sätta tillbaka (på datorn). Jag förstår att olyckor kan hända men varför inte säga det isället för att strunta i det och inte låtsas om det. Sånt tycker jag är tråkigt. Dålig stil rent utav.. Sedan ställde jag två ljuslycktor som jag fick efter petra på en hylla som självklart hade ramlat ner och gått sönder, får ju skylla mig själv men synd då de betydde mycket när de var efter henne. Men ska kolla om jag kan hitta några liknande för jag vet vart hon hade köpt dom.
Utöver det har det varit en bra helg! Varit på marknad och träffat folk. Och till helgen blir det lite mer fest, systermys och förhoppningsvis en tripp till bollnäs.

Nu ska jag plugga lite och så innan skolan i eftermiddag..
Kram på er!

Jaha nu väntar vi på lite folk som ska kom...

Jaha nu väntar vi på lite folk som ska komma till oss innan vi drar vidare mot bygdegården och middag. Senare blir det Engmans och det är ju alltid toppen. Har iaf varit i ljusdal en sväng idag, träffade tina lite och har sen varit till mamma också. Nepp nu ska jag gå och knäppa en cider tror jag.


Tågresa

Jaha då sitter jag äntligen på tåget påväg hemåt. Känns riktigt skönt!
Synd bara att jag måste vänta i cirka 45 min i gävle men det ska väl gå.. Får väl plugga eller nåt. Har haft en bra dag på skolan iaf, kom hem och åt lite och renskrev föreläsningen idag. Sedan var det bara att dra ihop väskan och åka mot centralen. Åh det är en tjej bredvid som äter godis, jag som är så suuuugen på det. Vill ha, hoppas på att något i närheten är öppen i gävle så kan kan fira att det är helg. Var rätt länge sedan jag åt godis nu.
Nepp nu ska jag läsa lite
Wooo woop


Shoes!

Har ju glömt att visa skorna jag köpte igår! Är himla nöjd faktiskt. Kändes lite tidigt att köpa ett par sommarskor men vad tusan, bättre att vara förberedd när man hittar ett par man gillar, som dessutom är väldigt sköna!! Då passar iaf jag på att införskaffa mig dom.
Vad tycker ni??




En liten pojke!

Wie äntligen torsdag vilket betyder hemgång ikväll. Ska bli skönt nu när man inte varit hemma på ett tag. Blir lite plugg idag innan skolan och sedan får jag se om jag kunde åka med en kompis eller om jag bokar något sista minuten.

En superkul sak som jag fick reda på igår var att natten till igår fick jag en liten fyrmänning eftersom Nattis och Jons pojke kollade ut då. SÅ kul!! Igår när jag ändå var inne i stan köpte jag en liten present som jag hoppas att dom kommer uppskatta, bara att hålla tummarna för att de inte redan har såna ;)

Nu:frukost!!

Tisdag

Ska snart bege mig mot skolan nu. Har läst lite, hjälpt mormor med tvätten och så på morgonen. Nu bär det av mot skolan för jag ska skriva ut lite dokument och så innan föreläsningen.

En sten föll från mitt hjärta igår iaf när det visade sig att jag inte behöver läsa upp två kurser om jag ska börja i Gävle vilket kändes sjukt skönt! Trodde först att jag behövde det men med lite hjälp och rådfrågning, samtal och diskussioner visade det sig att huvudsaken jag har hela FEK A så ska det motsvara det de har i Gävle. Sköööönt!
Så nu kan man pusta ut lite. Haha har bara NEK A och fixa nu då men det ska nog gå bra. Så kan man slappna av i sommar och inte behöva känna så mycket press då. WIE!

Solen skiner och det är tisdag, bara två dagar kvar tills hemgång. Känns länge sedan nu fast det bara är två veckor men det känns längre. Vet inte riktigt vad som händer i helgen heller, vet inte om det blir nåt hoffmaestro, har inte hört nåt mer. Vi får se, men trevligt blir det nog oavsett..

Nej nu ska jag gå ut i solen, dagen till ära har jag tjocka strumpbyxor och klänning. Är det vår så är det.. Ikväll blir det nog en liten löparrunda igen!

Helgens bravader

Måndag igen och en ny vecka framför sig. Fy jag har inte pluggat på hela helgen men det har varit skönt också för jag behövde vila lite. Det gick iaf inte så bra för oss på spökbollen, kom nog kanske tvåa eller trea från botten. Men kul var det iaf. Sedan blev det utgång i gamla stan.
Så på lördagen mådde man som man förtjänade.. Fy kollade på tv och lekte med lilla kusinen hela dagen.

Igår blev det en liten roadtrip till Nynäshamn, muskötunneln och Ösmo. Sedan var jag och firade bästa Anna på hennes födelsedag,. Superkul att träffas igen så där satt vi och fikade och pratade hur länge som helst. Igår va jag ute och sprang en sväng igen och lyckades springa 20 min utan att stanna för att gå en enda gång. Wie!!

Nu har jag ringt högskolan i gävle också och har jag otur måste jag läsa marknadsföring 1 i höst samtidigt som en annan kurs bara för att södertörn ska vara speciella och döpa om eller helt enkelt bara ha ett eget litet kursupplägg. SKa dit och fråga om lite råd och hjälp idag med blanketter. Hoppas verkligen att det jag har läst hittills ska överenstämma med de dom läst i Gävle. För det finns inte som sommarkurs heller...
Nepp tillbaka till läsningen nu..

GlaaaaaaD

Jaaaaa, kollade precis resultatet efter våran första makrotenta och jag klarade det! Känner mig så glad och stolt över mig själv. Jag kan ju bara jag tror på mig själv. Nu är det att ladda upp lite inför nästa tenta, den tillämpade makrodelen. Känns lite klurigare men det ska gå bra. Tycker att jag inte gör annat än att sitter och läser. Hoppas att det går in lite också.
Ska nog ta och vila en stund snart så man orkar länge ikväll :) Måla lite naglar och fixa iordning mig. Sedan bär det av till Nathalie. Vi skulle äta tillsammans också, själv är jag sjukt sugen på sushi så vi får se vad det blir.

See you!


Ungefär såhär känner jag mig nu!!


Mer snö... nej tack

Ny dag, och fredag dessutom. Ännu bättre ju! Har sovit ut och ätit en god frukost. Nu blir det lite plugg, och sen ut en sväng. Duscha och försöka göra mig lite fin. För sen bär det av mot nathalie på gullmars för lite tjejträff innan spökbollen. Ska bli kul! Har läst på reglerna nu också så nu är jag med i matchen.

Fy fick höra av K idag att det var en decimeter nysnö hemma, inte kul! Fast förhoppningsvis smälter det bort rätt fort bara solen kommer fram. Jag vill har VÅR! Höra fåglarna och takdroppet. Se snön försvinna och se de söta snödropparna som kan kika fram ut backen. Ja det vore underbart, men snart så :)


Sova.....

Nu är det natti natti för mig! Ska bara ta en snabbdusch först. Sen krypa ner till kojs. Saknar min K, men om en vecka sover jag förhoppningsvis hemma i våran säng. Det längtar jag till!
Ska försöka börja sy de nya kuddöverdragen i helgen också. Känner att jag är sugen på att vara lite pysslig. Sen ska jag ta mig till IKEA igen nån dag och se om hyllfästena jag behöver har kommit. Dom var ju slut sist. Så ska jag knåpa ihop några hyllor som jag kan ställa mina fina coctailglas på, och se till att dom INTE ramlar ner fast man poppar hög musik.

Nepp sova, sova säng, säng, säng nu så jag förhoppningsvis orkar ta mig ut på en liten morgonrunda imorn.


Självklart ska dom bli vita!
Bild från http://www.ikea.com/se/


Bra uppladdning?

Dagens föreläsning förvirrade mig bara. Hm inge bra men förmodligen kommer det släppa. Vad är reporänta?? Något man hör varje dag nästan på ekonominyheterna men vet tyvärr inte vad det är. Ska googla det tror jag.
Imorn är det spökbollsturnering som gäller med ett gäng tjejer och stora klassen. Ska bli skoj, rosa tjejerna det är vi, fast vi heter "Hajarna"
DÅ måste man ju ladda upp på rätt sätt vilket jag anser är med en flaska vin. Eller vad tycker ni? Efter blir det nog utgång någonstans. Ska bli kul tycker jag! Imorgon ska jag ringa banken och boka möte och ringa gävle högskola med lite frågor. Så jag hoppas det går bra. Nu blir det tv!




Kunde inte....

..... hålla mig så jag la en beställning direkt. Ville inte riskera att dom tog slut. Men nu känner jag mig så dum när jag kunde sambeställt med Carro. Förlåt!
Aja blev en svart iaf. Wie hoppas den är lika mysig som den ser ut att vara. Och mycket billigare än onepiece.
Vad tycker ni??



Slut på vatten...

Sitter bänkad framför datorn igen, nu ska det läsas och jag ska försöka hinna ikapp till det som kommer på föreläsningen idag. Känner även att jag fuskade med stretchingen (stavas det så?) igår. Gör ont i mina ben. Men somsagt det som inte dödar härdar, eller hur??

Nu för en stund sedan upptäckte jag att jag och mormor inte varit så smarta nu, det stod i hissen härom dagen att de skulle stänga av vattnet idag från 9-12. Kom vi ihåg det, NEJ! Haha så jag upptäckte det när jag stod och borstade tänderna. Aja det får väl gå ändå men självklart känner man sig törstig nu bara för att man inte kan få tag i vatten och inte tappade vi upp något innan heller. Smartskaft som vi är!


Inga dåliga väder....

Jaha blev en liten löparrunda ikväll också, kom utanför porten och möttes av regn. Det var mindre kul men mammas mantrade ekade i huvudet "det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder" SÅ jag fortsatte på min lilla tur. Lyssnade självklart på musik och hängde med i takten med stegen. Vart en längre runda än härom dagen. Vid ungefär hälften av rundan sprang jag såklart igenom en stor DJUP vattenpöl så då blev man plaskvåt i skorna. Men jag fortsatte, men lite vemod att jag inte sprungit på sidan. Men men. Kom hem och tog en stor kopp te och ett äpple, kikade lite på tv och nu blir det sängen och lite romanläsning. '

Ja natti natti på er!

BH ångest!

Bland de värsta sakernna som jag tycker finns att göra är att prova bh:ar. Det är jobbigt för oftast sitter inget bra, man gillar inte sig i provhytten eller nåt.. Hm och det måsta jag göra idag.
Kände att det verkligen var dags att införskaffa mig en ny. Den jag använder mest nu sitter inte alls om man säger så. Så jag promenerade in på Triumph och där hjälpte de en såklart.
    Det första jag fick reda på att jag har innan tagit för stora storlekar runt om om ni förstår. Sedan skulle man prova kupan. Hittade många fina som passade bra, tyvärr var ju det in en  prisklass jag inte riktigt tänkte mig. 700 kr för en BH!!

Så jag tackade för hjälpen och skulle fundera. Gick till H&M men där fanns självklart inte storleken jag skulle ha. Men så går jag till Cubus och där ha dom grejer! Vilken affär, där ska jag handla oftare. Superbh:ar så jag kom hem med en brun iaf. Ska dit en till gång när jag har lite mer tid att prova och kika. Så jag blev nöjd, och dessutom till ett mkt bättre pris som passade min plånbok. Så det blev ett litet kap idag. Det tackar jag för!!


Pretty in Pink

Sitter åter vid datorn och läser. Har haft lite sovmorgon och varit i tvättstugan. Ikväll känns det som om det blir en liten löparrunda igen. Ska ta en annan sväng då och hoppas att den är mindre isig.

Har precis suttit och läst Sofies blogg om hennes förlossning och så, när de fick lilla Isabelle. Och man blir så rörd, tänk att få vara med när en ny liten människa kommer till världen. Lite så man längtar själv fast det kanske inte kommer ske än på ett tag men någon gång så :)
Haha satt och tänkte på härom dagen i gymnasiet och alla tokigheter vi hade för oss, jag, josse, sandra och Sofie. Festerna och de små utflykterna. Typ som när vi tog bussen till Loos och hälsade  på.. Ja det var skoj, saknar de tiderna ibland...

Har också målat naglarna med nya lacket jag köpte i helgen, färgen är nummer 118 och från Viva la Diva. Helt okej nagellack tycker jag..



Bild lånad från nätet..


Rosa sportkläder?

Jaha denna dagen lider mot sitt slut, det säger bara poff och dagarna går.. Har varit på föreläsning idag och funderar på hur Staffan orkar prata om detta ämne år efter år.. Känns inte så inspirerande med denna tillämpningskurs. Men men..
Kom hem och följde sedan med mormor till hennes kompis som bor i en utav Söderkåkarna. Små gulliga hus med falurödmålade väggar.. Mitt inne i stan med en fantastisk utsikt. Det var gulligt och mysigt det!
Ska ta och krypa ner i sängen och fortsätta läsa på i min spännande bok snart.

Jo någon som har en rosa överdel att låna ut. Ska nämligen på spökbollsturnering med några tjejer från skolan på fredag kväll. Och utstyrseln är svarta tights, rosa överdel, sportpannband och converse. Snyggt och fancy va? :)

Nepp natti natti på er!!


Denhär skulle inte vara helt fel..
Bild lånad av Stadium.se


London, någon??

Jaha ny dag igen! Blev inte så lång tur igår eftersom min tanke om att det kanske var bart grusades rätt fort, höll på att ramla x antal ggr så det blev inte lika långt som jag hoppats men men, snart så. Myste med en god bok innan jag somnade, Mari Jungstedt är en grym författare! Nu blir det till att läsa lite mer innan frulle tänkte jag.

Satt och läste Heléns blogg nyss om att hon varit i London, jag vill också!! Någon som är intresserad av att åka på en weekend snart, skulle behöva det tror jag. Shoppa lite och se en annan stad. Ja det vore något de, möta våren lite tidigare än sverige. Men då gäller det att någon är villig att följa med för ensam törs jag inte åka, någon??? :)

Sitter och tänker på alla saker jag skulle vilja göra, länder jag skulle vilja se, men när ska man hinna det? Hm nu har jag ju planerat skola i iaf i lite mindre än 2,5 år till. Sen då?? Hm får ångest när man tänker sådär, haha jag är ju fortfarande ung men jag ångrar lite att jag inte rest tidigare. Men det kanske får bli mer framöver, den enda som sätter stopp för det är ju jag...

 När jag, mamma och Tina var där i Septemer hm, för två år sedan?

Löpartime

Har precis renskrivit lite anteckningar från idag och i torsdags! Tände massa ljus och sitter här och njuter. Ska ta och snöra på mig springskorna och dra på löpartightsen nu och gå ut och ta en sväng. Har ju inte kollat in Årstas löparmöjligheter än. Hoppas på att det är någorlunda bart på backen iaf.
Sen hem och bara slappa framför tv:n tror jag. Ja så får det bli tror jag.


Såhär ser mitt rum ut förresten!


Helgen

Åter i Sthlm igen! Intog bilen vid strax efter 3 imorse och kunde även nicka till lite på vägen ner, körde lite och sen sov jag när jag kom till lägenheten. Ska ta och plugga lite nu innan jag far till skolan för lite föreläsning.

Har haft en bra helg och hunnit med rätt mkt! På fredagen  åkte jag med K till Ljusdal då han for på jobbet. Själv satt jag mig på biblioteket och pluggade lite, fikade med syster-yster efter att hon slutade. Köpte även hårtoning och lite annan smått och gott!
På kvällen blev det fest hos Skyttas och riktigt trevligt var de, gillade min, Sofies och Sandras gruppdans mest! Lördagen spenderades med fina sara, for till ljusdal igen en sväng,  drack kaffe och bullar, tonade håret och bara pratade om allt möjligt. Sedan hälsade vi även på hos Björn och Monica i huset och där hade det hänt grejer, riktigt kul att se. På kvällen blev det partaj hemma och sen till Ljusdal en sväng.
Söndagen spenderades på Boda isen med K, Stefan, Nattis och Jon för lite pimpelfiske och korvgrillning. Så en lyckad helg har det allt varit. Bjöd även mamma och Tina på middan igår, det blev lite räkgryta och pasta. Så himla gott är det!!

Nepp nu blir det böckerna igen...

Norrsken!

Läste på facebook igår om att det hade varit ett underbart norrsken hemma i Järvsö igår! Hade jag gärna velat sett faktiskt. Men hoppas att det kanske blir ett till i helgen. Skulle vara en upplevelse för man förstår liksom inte riktigt hur vacker det är!

Denna bild hittade jag på google!


ZUMBA

Wie idag är dagen då jag och Karin följer med Jenny mot Enköping för Zumba och vin. Ska bli sjukt kul tycker jag, bra att man kan hitta på lite roliga saker såhär mitt i veckan. Sånt gillas skarpt! Har haft lite i-lands problem med att veta vad man ska ha på sig men det blir löpartightsen och t-shirt från Lundgrens skog och flis, måste funka va? :) Har aldrig provat det förr utan endast sett snuttar från TV-shop och dom verkar ju ha kul men ALLT på TV-shop är ju sant, eller hur? Haha! Tror det blir uppladdning med ett glas vin innan och några fler efter för att återställa vätskebalansen. Tur att vi inte börjar förrän vid 14 imorgon.

Sitter och har läst en massa artiklar som vi ska ha inför föreläsningarna så nu är man alldeles snurrig, sitter även och sneglar ut på det fina vårvädret, här i Sthlm är det takdropp som gäller nu men tyvärr är det bara varmt i solen och inte i luften. Hoppas att finvädret håller i sig tills i helgen när man ska hem. Vill sitta i en snödriva och mysa, skulle vara nåt det. Funderar på om solen börjat tagit än eller inte, hmmm...


Såhär ser man ut idag!


Sitter och kikar lite nu på bygglov och ta...

mms_img36268 (MMS)

Sitter och kikar lite nu på bygglov och tar in lite inspiration. Sen ska jag plugga lite och ladda för en kväll med vin och zumba i Enköping. Ska bli sjukt kul. Jag, Karin och Jenny, vilket gäng. Åh längtar, känner mig dock lite nervös inför själva zumban men det ska nog gå.. Sen blir de nog hemgång på torsdag. Sen måste jag gratulera Sofie som har fått en liten dotter. Åh så kul för henne, hoppas på ett kort snart. Nej nu börjar bygglov igen. Ha det!


Läser och läser lite till...

Har sovit tills jag vaknat idag, väääldigt skönt och lite behövligt. Sedan har jag hjälpt mormor lite och nu har jag suttit och pluggat en stund. Men nu gav jag upp, har mycket att läsa nu så jag vet inte riktigt hur jag ska ta och lägga upp det. MASSA artiklar på typ 20 sidor var som ska läsas, funderar på om man verkligen måste läsa alla! Oftast räcker det ju med det som föreläsaren pratar om på föreläsningarna för att klara tentan. Så ska fundera lite och prata med dom i skolan om hur dom har tänkt. Ska dit tidigare och skriva ut lite papper och så tänkte jag. Sedan föreläsning från 14-17. Rätt slut i huvudet vid den tiden om man säger så men det är bara att bita ihopt. Måste ju fixa detta så kaffet blir räddaren i nöden!!

Nepp nu blir det morotssoppa till lunch tror jag!


Denna bok kan jag förresten rekommendera till er! Väldigt spännande.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se