BH ångest!

Bland de värsta sakernna som jag tycker finns att göra är att prova bh:ar. Det är jobbigt för oftast sitter inget bra, man gillar inte sig i provhytten eller nåt.. Hm och det måsta jag göra idag.
Kände att det verkligen var dags att införskaffa mig en ny. Den jag använder mest nu sitter inte alls om man säger så. Så jag promenerade in på Triumph och där hjälpte de en såklart.
    Det första jag fick reda på att jag har innan tagit för stora storlekar runt om om ni förstår. Sedan skulle man prova kupan. Hittade många fina som passade bra, tyvärr var ju det in en  prisklass jag inte riktigt tänkte mig. 700 kr för en BH!!

Så jag tackade för hjälpen och skulle fundera. Gick till H&M men där fanns självklart inte storleken jag skulle ha. Men så går jag till Cubus och där ha dom grejer! Vilken affär, där ska jag handla oftare. Superbh:ar så jag kom hem med en brun iaf. Ska dit en till gång när jag har lite mer tid att prova och kika. Så jag blev nöjd, och dessutom till ett mkt bättre pris som passade min plånbok. Så det blev ett litet kap idag. Det tackar jag för!!


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se