Heelg!

Äntligen helg inom ett par minuter. Känns så skönt och välbehövligt. Ska snart ringa pappa och bestämma om det blir sommarland imorn för isf så är det jag som åker ner i ilfart i dessa banor imorn.
Måste hem först och packa lite saker och se vad det finns för alternativ till kollektiv trafik till bollnäs ikväll. Men ha en trevlig helg på er. Hoppas på finväder!


Bya Boa

igår efter jobbet bar det av till Stocksbo för mig och Sandra. Till den lite annorlunda affären Bya Boa tror jag det hette. hade lite fördomar innan man åkte dit och själv trodde jag att det mest var loppis och så men när vi kom dit blev vi förvånad. Oj vad mkt fina saker det fanns! Det var nästan precis som på vilken Indiska affär som hellst. Lite rökelser, fina ljusstakar och lyktor. Sen massa fina tunikor som såg ut att vara handboderade. Det slutade med att vi kom hem varsina par av harembyxor och Sandra köpte även en ny fin väska.

Sen var det ju ett plus i kanten när jag fick åka hennes nya vrålåk :) Jättefin bil, vart så avis!

Åh snart har jag lunch, blir lite left over från igår. Natchos :)


Tiden

Tänk om man hade mer tid på sig varje dag. Jag är en sådan person som inte klarar av att bara sova typ 5 timmar/ natt. Då sitter jag bara och stirrar om jag ens klarar det för jag blir knäpp efter ett tag då. Beundrar dom som klarar det. Men tänk om man bara behövde sova typ 2-3 timmar eller så och ändå känna sig utvilad. Det vore något det tycker jag. Hm får uppfinna något som gör att man klarar det.
Tycker ni inte att det vore bra? Då skulle man hinna så mkt mer, visst att allt inte handlar om att stressa men då kunde man hinna med och träna , umgås och rå om sig själv mer. Det handlar ju om att prioritera men det skulle förenkla det hela. Eller hur? :)


Vuxenpoäng

Tosdag, dagen före den efterlängtade helgen.  Är på jobbet som vanligt och jobbar tom klockan 15 idag. Härligt med tidiga dagar. 
Efter 15 idag tror jag att jag ska fara till banken och samla lite vuxenpoäng och kolla hur dom tycker att jag ska placera sparpengar m.m. Tror t.o.m. att jag ska öppna ett pensionssparande, hör och häpna. Men jag har funderat på det och om man bara sparar en hundring eller så redan nu så borde man ju få ihop en liten hacka till man ska bli pancho. ( osäker stavning )
Hade lite middag igår hos mamma med Majja och Hanna, det är som alltid lika trevligt. Det blev pasta med baconsås och oliver. Riktigt supergott! Sen satt vi och pratade om allt möjligt.. Åt lite hallon sorbet och honungsmelon med. Så gårdagen blev lyckad.

Sitter och hoppas på finväder till på lördag för då bär det av till Leksand och sommarland med pappa och Edvin, kanske TIna med om inte hon jobbade. Det vore jättekul men då vill det ju till att det blir finväder med för regn är väl inte så kul om man är just där. Men vi får se, håller tummarna iaf.

Ibland är man bra klumpig..

Haha satt nyss och skulle smörja in mina händer med lite alcogel, det är min nya sak. Det är så skönt och man känner sig fräch, sen luktar det ju gott också men precis när jag ska stänga flaskar så sprätter det till. Rätt in i ÖGAT, kan säga att det sved till ordentligt. Förstår ju att man absolut inte ska ha det där.
Kändes så pinsamt när jag satt här för mig själv och skratta och sa aj. Är alldeles rödsprängd i ögat nu.

Duktigt Tove-Li liksom :)

Onsdag

Jahapp, då är det onsdag. Nästan halva veckan avkladar. Skönt!
Funderar mkt fortfarande, hur ska jag göra, kommer det bli någon skillnad. Fan det är så svårt! Hmm..

Efter jobbet idag ska jag träffa Majja iaf, härligt att göra något.
Känner att jag nu måste planera saker, jag vill ha saker att se fram emot om det ska funka. Får se hur det blir.

Pratade med pappa igår så om vädret håller i sig, kors i taket det är ju sol ute idag, så ska vi till Leksands sommarland på lördag. Ska bli himla kul så jag håller tummarna hårt!


Saker jag vill göra i livet

Har funderat lite de senaste dagarna på vad jag vill göra i mitt liv. Man vet ju somsagt aldrig när det tar slut, nu ska jag ju inte vara sådan som tror att det slutar närsomhellst för jag ska leva länge jag. Lika länge som min gammelmormor och lika pigg ska jag vara med för hon var en äkta krutgumma.

Detta är min lista:

* Jag vill resa till Kina och gå på Kinesiska muren, se kulturen och landskapet. Förstå vilken känsla och gå på muren som tillochmed syns från rymden.
* Resa till Thailand och se de vitaste stränderana, det turkosaste vattnet och de vänliga människor. ( har personer som varit där sagt iaf)  Kanske provat på att dyka och även se den under världen. Haha får ta med Anna som kan instruera, hon kan ju sådant.
* Åka till Egypten och se pyramiderna
* Hoppa fallskärm, förstå känslan av att flyga i luften med en känsla av frihet och viktöshet..

Hmm ja det var väl några saker, känner att det är dax att börja spara MYCKET pengar om jag ska ha råd med dethär :)


Dagboken

Igår när jag var hos mamma satt jag och kollade på "Dagboken" En helt underbar film om äkta kärlek, men den var så sorglig så jag satt och smågrät hela tiden. Rekommenderar verkligen denna film. Otroligt vacker!





Äkta kärlek verkar ju finnas...

.....

Känns inte som jag har något att skriva om just nu. Ingen bra dag idag heller. Får se när det kommer något mer här nästa gång..

Shopping

Mina funderingar om vad jag behöver handla är många men det finns vissa saker som jag vill och ska handla. Dessa är:

                                                   

Torrshampoot från Lee Stafford har jag hört ska vara bra så det ska jag prova, sen kläder är ju alltid bra att ha. Känns som ett par jeans skulle sitte bra. Fick ångest imorse när jag knappt fick på mig ett par som jag alltid har kunnat haft.. Eller ja, köpte dom på skolresan i nian och sedan dess har jag kunnat haft dom.
Face Mist rekommenderar jag för det gör att sminket fäster och sitter på längre. Sedan är det så skönt att spraya på ansiktet imellanåt. Concealern från Make Up Store ska vara något i hästväg så vi får väl se..


Lööön

Kom just på en trevlig överraskning! Idag är det ju löön. Hur kunde jag glömma en sådan viktig sak? 

Morgonen

I morse var det ganska tungt att gå upp, blev lite sent igår när jag och K kollade på Wallander "Kuriren" Vaknade av regnet mot taket, ganska mysigt läte. Lätt sövande sådär och det var nog därför det tog emot att stiga upp.

Kom till jobbet strax innan 7 och möts av att en kollega berättar att det har regnat in en del. Inte särskilt bra, så nu har vi en skål på golvet. Men det verkar som om det slutat regnat nu. 
 

Torsdag

Även denna vecka har gått riktigt fort, kanske känns ännu snabbare eftersom jag var hemma och var sjuk i tisdags.
Dagens väder är mulet och en aning kyligt. Känns som om sommaren försvann totalt men jag tror att den kommer tillbaka snart, hoppas och tror på det iaf.
Fick en sådan lust att åka till sthlm nu när det är ett sådanthär väder. Lite mulet så man kan ta på sig någon stor tröjja och gå på stan, stanna och ta någon mysig fika nånstans. Häärligt! Men snart ska jag ner, det har jag bestämt. Om ingen vill med så åker jag själv. Men är det någon som är intresserad? : )

Igår kan jag berätta att jag åt en riktigt god middag hos Majja. Tack så mkt!
Nu ska jag jobba lite, snart rast :)


Törs jag?

Har suttit och längtat till 15 nu ett bra tag och jag är nästan stupsäker på att på schemat hemma står det 7-15. Men när jag kollar på vad jag har skrivit här så står det till 15.15. Hm, vad ska jag göra, jag kan ju inte chansa för då undrar dom ju  varför jag gick en kvart tidigare. Men jag blir sur på mig själv om det var 15. Så skulle jag kolla i vårt system för scheman och då ligger de nere av någon anledning. Typiskt liksom.
Så jag får nog sitta gulligt här och vänta.

Middag?

Fick ett sms tidigare idag från Majja " Middag hos mig klockan 6. Ta med dig karln. Puss"
Inget mer, och det kan man verkligen kalla kort och koncist. Härligt och spännande, vad är det för underbart vi ska få? Hon är duktig på att laga mat så jag tror absolut på att det blir något riktigt smarrigt.
Haha längtar!

Först ska jag en sväng på bibblan och lämna tillbaka böcker som jag fått påminnelse om, aja bajja. Inte bra!

Nu kör vi slutspörten, full fart mot helgen!

Planerna

I helgen har jag och K planerat att åka till Sundsvall och Birsta tillsammans. Ska bli jättemysigt att göra något, först funderade vi på att bo på hotell en natt men vi insåg att det blev för dyrt. Så kan det vara ibland men det ska bli skönt att göra något annat. Efter Sundsvall skulle vi åka till något ställe som K tyckte var så fint sen han var där och jobbade. Ska ta med lite fika eller  mat tror jag.  Ser fram emot det så mkt!


Ska fundera på vad jag ska behöva inhandla.


Här ska vi handla en hylla och nån lampa tror jag..

Sjukling

Hm fortfarande sjuk, inte alls särskilt kul. Var hemma igår men kände att jag måste på jobbet nu men känner att man kanske skulle vart hemma ändå. Halsen känns som sandpapper och då ska jag sitta och prata i telefonen hela dagen. Känns sådär. Som grädde på moset har jag fått munsår runt heela munner. Har typ 5 blåsor uppe och 10 nere. Alla frågar om jag har svinkoppor men nej, det är herper. Notera att det är MUN herpes och INTE könsherpes. Det är många fler än vad man tror som har det. Saken är den att det går så himla ont när man får det. Man kan inte äta ordentligt, när man pratar låter det konstigt och jag får dricka genom ett sugrör. Häftigt värre va?

Slutar vid 15 idag så det är bara att härda ut!

Galet

Haha helgen blev mkt lyckad. Fredagen vart jättebra med Diggiloo, fint väder, trevliga människor och bra musik.
Lördagen spenderades på stranden med vänner. Hann träffa kusinerna en sväng med och fika på caffären. Kvällen spenderades hos Henke med grillning och cider. Det blev bad i natten och det slutade med att vi sov 4 st i en, kan det vart 140 cm säng? :) Liite trångt men mysigt.
For till pappa på söndagen med syster för att kolla på Perssons Pack med pappa och syster. Verkligen mysigt var det, synd att regnade nästan hela tiden men jag hade ju regnkläder så det gick ganska bra ändå.

Ett stort minus nu är att redan igår kände jag att jag började bli sjuk och mkt riktigt imorse vaknade jag med halsont som bara den, rinnande nästa och lite feber. Men jag åkte till jobbet ändå, men känner att jag är låångt ifrån frisk. Vill bara åka hem och lägga mig. Inge kul att vara sjuk alls ju.

Ser fram emot en ny vecka och jag och K har pratat om att åka någonstans till helgen. Funderar på att åka till Sundsvall och bo på hotell eller så över natten. Får se hur det blir, men det vore ju mysigt.

Någon som har en bra idé eller?

Den kommande helgen

Japp härliga fredag är äntligen här igen. Behöver lite ledigt nu känns det som.

I helgen ska jag vara riktigt kulturell, ska på Diggilo i goda vänners  lag ikväll och på söndag ska jag på Perssons Pack med far och syster i Freluga. Känns kul att göra något lite annorlunda.

Mina kusiner från sthlm kommer och hälsar på så då är det ju tänkt att jag ska träffa dom med. Lilla Moltaz och Svante, gulliga namn va? Vi se vad vi hittar på, var på Järvzoo förra årat så det blir nog något annat iår. Kanske att det blir badväder?

Idag skulle vi få jordgubbar och glass igen, mumma!

"Förståndet har sina gränser, endast dumheten är gränslös"
Zarko Petan

Ganska smart!

mina planer för denna afton..

... är så otroligt underbart roliga som städning med stort S! Känns väl inte särskilt kul med tanke på att jag även jobbar till 18 men vill man ha det fint så får man ju slita lite. Skänt att ha det gjort med innan helgen. Vilka i-lands problem man har. Som tex när man har bråttom om man ska ut eller vad man ska så kan man stå framför spegeln och fundera ett bra tag på vad man ska ha på sig för att man har för MÅNGA  alternativ att välja emellan. Hhm, vissa har ju knappt alls nå kläder.

Äh nu får jag skärpa mig med att klaga så mkt. Ska blir poositiiv! Får ta och skärpa mig lite.


Avis... jag?

Ringde nyss min K, har tjatat på han sedan imorse att han skulle dra ut allting hemma då det åskat så mkt. Han hade iaf gjort det nu så det var ju tur.

Frågade vad han gjorde, fick till svar att han åkt till Hudik för att shoppa och åka gokart med en massa kompisar.
Jaha men vad trevligt liksom, det var ju inget jag skulle viljat följa med på... Hm jo!
Får till svar, jodu Tove-Li, vi har ju semester vi.  Åh vad avis jag blir, vill också ha det.

Får trösta sig med att nästa år får jag semester, men man får ju se om man är  kvar här då eller om man är någon annanstans. Kanske uppe i luften och flyger. Haha nog med fantasi. Men visst ska man hoppas.

Det är inte lätt att jobba när andra har ledigt, någon som håller med??

Blixtar och dunder

Shit, sitter på jobbet nu och himlen runtomkring bara lyser av blixtrara hela tiden. Telefonerna fräser och det känns inte allt för kul att sitta med både dator och telefon. Alldeles svart på himlen ute..

Biljetterna bokade

Fick just ett sms från Monica så nu är biljetterna bokade till fredag. Då blir det Diggilo för hela slanten för mig, K, Björn och Monica. Härligt! Det blir nog en favorit i repris sen förra året. Haha då var det första gången jag träffade Monica. Får ta med oss gott fika som vi kan sitta och smaska på.. Längtar lite nu.


framtiden

Har funderat på vad jag vill bli när jag blir stor. Det är inte lätt att veta vad man vill även fast man är 20 år. Men jag tror att flygvärdinna vore ett skojjigt jobb. Visserligen kanske det inte är lika glamoröst som man kan tro men vad mkt folk man får träffa. Det vore nog väldigt kul!
Det som är ett litet minus är att jag inte är supergrym på språk men jag menar man kan ju alltid göra sig förstådd på något vis och sen lär man ju sig.
Visserligen är detta bara en tanke så vi får se om det blir så jag tar tag i saken och försöker genomföra det



Denna film "Nina Frisk" är faktiskt kul och värd en titt, hon är då just en  flygvärdinna
.


Solen skiner ju

Helt otroligt, idag är det finväder vilket höjer humöret en nivå. Sitter inne på jobber iofs men det är ju sol ute iaf, till skillnad från igår då det regnade och åskade.
Pratade med Monika igår om Diggilo, hoppas att det finns platser kvar med det borde det ju. Mysigt att sitta i det gröna med picknickkorg och allt.

Idag slutar jag vid 17 igen, sen ska jag nog hem och sova en stund känns det som. Vet inte vad det är med mig men jag är så trött. Känns alldeles torrt i ögonen och det låter väl inte så sunt va? :)

Nu ni, händer det saker

Precis efter att jag hade tryckt på uppdatera på förra inlägget slocknade ALLT här på jobbet. Alla datorer stängdes av och telefoner slutade att fungera. Men det varade bara i några sekunder men sedan fick vi ju alla starta om allt vi hade. Men nu går det så himla seegt! Blir så irriterad. Ganska knäppt ändå att man är så himla beroende av elen. Självklart är det nödvändigt men när ALLT bara slocknar..

En kollega såg precis blixten som slog ner mot något berg i närheten. Åskväder verkar inte vara att leka med direkt. Nej nu ska vi se om det blir någon fart på datorn.



Mättnaden fyller nu min mage

Kom nyss tillbaka från lunchen, i dagens låda blev det pytt i panna och stekt ägg. Mumms!
Ska väl snart börja ta lite samtal. Yippie!

Idag efter jobbet ska jag till Hj:s och städa och sen blir det förhoppningsvis lite umgänge ikväll. Får se hur det blir..
Känner att mina inlägg är inte direkt innehålls rika men men. Har inte så stor insperation att skriva nu.  Blir nog bättre :)

Åskar det?

Sitter på jobbet nu och det är alldeles svart utanför, tyckte jag hörde ett muller nyss. Det borde vara åskväder. Det är inger jag är speciellt glad över. Det är inte så att jag är rädd för det men lite läskigt är det alltid.  Hoppas att det inte börjar att blixtra bara.

Jodå nu kom det en, och sen en riktig knall...

Helgens bravader

Måndag igen, inte särskilt kul. Känns som om jag skulle behövt någon till dag ledig nästan.
Slutade ju 18 i fredags och efter det var jag och handlade och dona lite innan hemgång. Kvällen spenderades hemma framför tv:n med film och snask. Myspys! Syster skulle sova hos oss också för hon skulle till en kompis på kvällen så vi fick lite extra sällskap till frukosten. Skorna som jag hämtade i lördags var jättebra, och superfina. Är så himla nöd!

På lördagen åkte vi till Lassekrog och plockade en massa, rensade och höll på. Skönt med lite ordning. For hem och åt lite och gjorde oss lite iordning och efter det bar det av till Kristian där vi satt och pratade och drack lite. Efter det for vi till Stene och var där. Helt okej där men jag måste medge att enligt mig var det väldigt annorlunda musik.. Men kul att dansa var det iaf och jag träffade en massa trevliga människor.

Det slutade med att jag och Sandra gick hem vid 2 ungefär. Haha det var lätt den knäppaste vandringen hem. Vi gick från stene till skästra fast vi åkte cykel från Henke. När vi vinglar fram där säger hon, "vet du tovan, man kan åka dit för rattfylla på cykel" Haha det visste jag faktiskt inte men men. Hem kom vi iaf.

Åt pizza på söndagen och sen var jag bara hemma. Städade på Hj:s och sen tog jag det lugnt.

Ja det var min helg det.. Snart är det slut på denna arbetsdag med. Då bär det av till apoteket där jag ska köpa lite lotion. Är så himla torr..

Hej vad det går..

.. fick ett sms nyss om att mina skor har kommit till ica. Ska svänga in och hämta dom efter jobbet. Hoppas att jag kan ha dom. Tajmat med stövlar nu liksom :)

Bara 20 minuter kvar nu. skönt!

Trevlig helg på er

Freedag!

Åh, det är alltid samma härliga känsla såhär på fredagar för man vet att snart får man vara lite ledig. Känns såå bra! Men jag slutar inte förrän vid 18 så det är väl ett litet minus men men. Började iofs 10 idag då.

Idag ska vi få jordgubbar, glass och även rulltårta. Mumma. Känns bra att få lite uppskattning om man gör cheferna glada :) 
Igår var jag ju somsagt och fixade mina naglar, dom blev så himla fina. Långa, vita och med lite dekorationer. Himla tjejigt men snyggt.

När jag kom hem slängde jag i mig lite mat och sen bar det av vidare till Erik och Anki där vi kollade på film. Blackbird tror jag den hette.. Eller?? Bra var den iaf.
Funderar lite på vad som händer i helgen, inget planerat direkt iaf men man hittar väl alltid på något.

Snart är min luch slut också. Skriver kanske lite mer senare, om jag hinner.

 

Skoor

Har nyss beställt lite skor från SKopunkten. Ett par snygga höga svarta sandaler och ett par gummistövlar faktistkt. Känns som om det kommet att behövas i detta väder som kommit. Vill att den varma heta sommaren ska komma tillbaka. Det var ju så skönt när man kunde vara ute i linne till framåt 23 på kvällen. Det är ju så det ska vara.. Men det kommer väl tillbaka förmodligen.

Idag efter jobbet ska jag och fixa påfyllningen på naglarna, ska bli så skönt när det blir fint igen. Funderar på om jag ska göra nåt coolt mönster. Får se vad som händer och sker. Ska dit vid 17 iaf.
Mkt att göra på jobbet nu, så det blir inte särskilt mkt uppdatering men men. Det får vara så när jag inte har någon dator hemme, än :)


Droppar



Ganska vackert ändå

Regn och rusk...

.... men på ett vis är det väldigt mysigt med det. Sitter på jobbet nu och har ont i huvudet. Skulle inte sitta fel med att ligga hemma i soffan hela dagen och kolla på film och mysa med en kopp te. Låter inte helt tokigt va. Eller att sitta i en bil och åka bort, vartsomhelst. Höra smattret mot biltaket som är så underbart sövande.

Tisdag

Haha en dag närmare helgen igen. Lite knäppt att tänka så men  men.. Idag jobbar jag till 16 och sen ska jag till Hj:s och städa 2 timmar. Ikväll blir det nog bara lugnt, har ingen ork att göra något.
Men igår pysslade vi lite iaf. Först var vi och handlade lite så vi har mat i veckan. Åkte hem och gjorde Chili Con Carne med matvete. Det var bara det att vi glömde att köpa bönor som man ska ha i men det gick bra ändå. Vart såå himla gott!

Sen var vi in och handlade igen, kom ju på att vi skulle baka så jag gjorde chokladbollar och K kladdkaka. Sen åt vi det till efterrätt med jordgubbar. En riktig lyxkväll.. Kollade lite på Beck men det blev det sängen.

Kom till jobber och fick höra att det hade varit ett rån på Statoil inatt i Ljusdal. Läskigt! Stackars den som jobbade då för jag vet inte om de är två på nätterna. Hm mycket konstigt som händer nu..

Back to work..

Spännande saker händer ibland

Här på jobbet händer det lite spännande saker nu. Vi leker lite detektiver allihopa. Det är en svart vanbil som stått här sedan i fredagskväll och ingen känner igen den och den ska tydligen vara avställd sedan i fjol. Hoppsan!
Får se vad som händer, det som störde mig mest var att den upptagit TVÅ parkeringsplatser... I-lands problem verkligen!

Ny vecka, nya tag

Jahapp, måndag igen, alltid lika roligt... Hmm.
Helgen har väl varit helt okej i stora drag, vissa saker hade man väl kunnat skippat men men. I fredags tog jag och K det lugn, beställde natchos och åt i båthamn. Sen blev det film med Sara och Andreas.

Lördagen spenderade jag med Sandra, fikade först en stund på caffét nere på stationen och sen satt vi och solade hemma hos mig. Gjorde iordning köttet som vi skulle ha hos Majja och så.
Sen åkte hon och jag började göra mig klar för kvällen, K skjutsade mig och Sandra till Majja. Kvällen där var trevlig till en början, det hade kunnat slutat bättre men det tänkter jag inte gå mer in på. Utgång i ljusdal blev det, både Stadt och Järnvägs. Det var ganska kul faktiskt, mkt folk ute.

Söndagen spenderade jag i bollnäs med familjen. Vi badade på Karlslund och sen var vi ute på stora gräsmattan bakom pappa och knäppte fina kort, stog på händer och busade rent allmänt. Sen på kvällen åkte vi upp till Arbrå och fikade med kusin Viktor. Tog bussen därifrån på kvällen. När jag kom till Järvsö åkte jag ner till sandra och majja en sväng.

***

Ikväll blir det kanske Moläta med K en sväng, ska även kanske åka till hans kompis och kolla på dator som han ska hjälpa mig med..
Nu, tillbaka till nya samtal.

Nej, nej!

Nu börjar det regna, jag vill inte. Vill ha finväder! :) Hoppas på att det bättre snart iaf. Slutar om cirka 40 minuter..

Trevlig helg..
Tjing

Fredag!

Yes nu är det äntligen fredag, känner att jag verkligen behöver helg nu när det vart hur mkt som helst i veckan. Därför min dåliga uppdatering.  Ska bättra mig.

Var nyss ute och gick en sväng eftersom jag haft en timmes lunch. Vädret ser ut att bli sämre nu,  typiskt, det var varmt men kändes mest väldigt klibbigt.
I helgen har jag inga bestämda planer egentligen men vi har pratat om att hitta på något, vi tjejer imorn. Sen på söndag funderade pappa på att åka till Leksand så vi får se hur vädret blir och om de ska till Leksand men det vore ju kul att hitta på något skoj. Men då är det jag som ska ha något på huvudet eftersom jag flagnar i hårbotten nu, inte det trevligaste.

Nej nu måste jag jobba, nu är min timme slut.. Kanske skriver mer senare, om jag hinner :)

Nu är jag trött

Idag har det varit en hård dag, är fortfarande på jobbet men jag slutar nu 18 isf 16.30 som jag skulle först med en kollega var borta så då hoppade jag in så jag får lite komptid. 

Nu har jag föör många ärenden, alla är krångliga så jag får sitta med dom mer tid än vad man ska egentligen. Många otrevliga personer så nu vill  jag bara hem egentligen. Men snart så.. Blir lite orolig om hur det kommer bli framöver när vi är ännu mindre med folk. Det har hänt att en del personer fått magsår på sommrarna.. Haha nej nu ska jag inte vara allt för negativ men lite nervös är jag allt.

Efter jobbet ska jag hem till mamma och få mat för K skulle iväg till Harsa och fisk + sova över med ett par kompisar så då bär det av till mamma. Hon ska ju iväg imorn med så jag vill ju träffa henne innan med.

Nej nu är det bara 20 minuter kvar...
Tjing 

Gårdagen

Japp igår var vi somsag på Torön och åt. Kan bara meddela att det var såå himla gott. Skämtar inte om jag säger att jag nästan åt mest av alla. Först tog jag en stor tallrik med grillat och allt. Efter det blev det två tallrikar med frukt, kex, ost och räkor  :) Mumma.. Efter någon timme så köpte jag mig en skål med glass och maränger med, som toppen på moset. Haha det är nästan pinsamt att berätta men det var såå himla gott.

Vi som var där var jag, K, Sara, Andreas, Björn, Monika, Pyre, Mats, Johan, Henke och Robin. Vi hade det trevligt hela kvällen, det blev ju allsång också så där satt vi och skrålade med. Vid 22 när dom stängde så åkte vi tillbaka till Henke där dom med semester stannade ett bra tag, själv åkte jag hem nästa med detsamma. Man måste ju få sin sömn för att må bra...

Idag är det en hel del som ringer så därför kan jag inte skriva mer, kanske blir nåt på eftermiddagen.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se