Vädret kan vara bra vackert ibland. Har pr...

mms_img62708 (MMS)

Vädret kan vara bra vackert ibland. Har precis ätit lite pannkaka och sylt iaf. Idag har jag verkligen lärt mig att det blir aldrig som man tänkt sig, och jag lär mig aldrig. Fattar inte.. Känner mig väl inte riktigt på topp nu men jag hoppas att det blir bättre. Ett plus för idag är iaf att jag förmodligen har fått en lägenhet i gävle iaf. Det är bra, till sommaren vilket passar perfa. Jag ska styra upp mitt liv på allvar nu känner jag. Göra saker jag mår bra av. Haha hoppas jag följer mina egna råd iaf. Tjinng på er!


Nu sitter jag i en fulltankad bil påväg ti...

Nu sitter jag i en fulltankad bil påväg till bollnäs. Blir nog lite shopping idag. Det jag skulle vilja ha är ett par inlines,sen ska jag kika i lite andra affärer med. Ikväll blir de condismys middag med Tina tror jag. En liten försenad present från henne. Nej nu är jag snart framme. Tjing på er!


Haha kollade på bilden nu som jag skickade...

Haha kollade på bilden nu som jag skickade. Såg inte så bra i solan så det blev ju inte bästa kortet men men. Nu lämnar vi ängskär iaf och far vidare. Vet inte vart vi ska... Men tror nog solen tog bra, toppen! Var förbi och kollade på Fordmark igår också, vilket ställe. Har aldrig sett ett kärnkraftverk. Nepp nu blir det lite kortspel.


Har det helt okej här i solen bland klippo...

mms_img60391 (MMS)

Har det helt okej här i solen bland klipporna. Ligger här och lyssnar på havet och måsarnas skratt.


Hjärtat och jag på klipporna.

img_1546 (MMS)

Hjärtat och jag på klipporna.


Nu är det snart läggdags här i bilen. Har ...

Nu är det snart läggdags här i bilen. Har precis varit och duschat. Och oj vilken härlig och fräsch camping vi är på, Ängsskär heter det. Spelade minigolf tidigare,tyvärr blev jag sist men kul var det. Och dessutom har jag fått de äckligaste djuret på mig idag,en fästing, som tur var kröp den fortfarande så det var bara att ta bort den. Fiskat vid havet har vi också,tyvärr utan napp. Nu blir det natti,hoppas det blir fint väder imorgon också.


Nu anländer vi snart till östhammar där må...

Nu anländer vi snart till östhammar där målet för idag är. Ska stanna bredvid vattnet tror jag. Ska bli mysigt. En sak som är minde mysig är att jag fick ett äckligt sms från någon tidigare idag. Såklart finns inte numret att söka på så man får reda på vem det är. Misstänker att de är från blocketannonsen men jag får väl skylla mig själv som la ut numret men tänk att man inte ens kan göra de. Aja hoppas inte den skriver igen bara. Men men annars är det toppen. Ikväll blir det grillad fjärilskotlett, mm! Tjing.


Nu åker vi från campingen mot nästa ställe...

Nu åker vi från campingen mot nästa ställe. Blir nog ett eget ställe vid havet någonstans tror jag. Får se om det blir ett dopp i havet kanske. Revbensspjällen igår var otroligt goda, och det smakar alltid bättre när man äter ute.


Låt campinglivet börja! Nu är vi iaf på Sa...

mms_img75198 (MMS)

Låt campinglivet börja! Nu är vi iaf på Sandvikens camping, inte det vid gävle utan nära Norrtälje. Snart blir det grillade revbensspjäll och potatis. Sen ska vi gå ner till klipporna och vattnet lite. Solen skiner också så det känns himla bra. Älska semester!


Spontanutgång

Söndagen är här och det känns att jag var på torön igår, men riktigt kul var det! Så lätt värt.. Träffade mycket folk och dansade till tonerna av Engmans, och regnet klarade vi oss ifrån också. En toppenkväll faktiskt, det brukar ju bli bäst när det blir lite spontant eftersom det inte var meningen att jag skulle ut. Träffade pappa också som var där så det blev en liten svängom, haha kul som bara den. Aja!

Nepp nu ska vi äta lite. Hoppas att ni har haft en bra helg?

Är och fikar med dessa fina just nu. Mysig...

mms_img12487 (MMS)

Är och fikar med dessa fina just nu. Mysigt värre!


Filmmys

Kväll igen och jag och K ska mysa ner oss i soffan och kolla på film. Har tidigare varit ute och sprungit/pw med carro. Det var härligt, blev inte så långt men ändå skönt.

Efter jobbet var jag och köpte glasen iaf på Wahlins så nu är dom fina glasen mina. Lånde lite böcker och sen köpte jag alovera gelé.

Nej nu ska vi börja här, och jag har köpt mörk choklad med hallonsmak, mumma!


På mig har jag såklat min mysiga låtsas one piece.


Familjemys

Freeeedag! Och sista dagen innan min veckas semester! Tyvärr är det mulet och tråkigt idag. Men men, jag är inte bitter.

Igår hade jag det såå himla mysigt, efter jobbet hämtade jag K, sen bar det av till Condis där pappa bjöd oss på middag och med var ju självklart Tina och Edvin också. Efteråt så bar det av mot campingen för minigolf turnering, haha jag kan säga att jag var klart sämst. Edvin var jätteduktig. Tur att han ska börja på golfskola för han kommer nog bli gryym på det!

Sen åkte vi hem till oss en sväng, pappa och Edvin for hem och jag åkte hem till mamma med Tina och la in en blocket annons. Så nu är det klart! Kändes bra, vi fick nog till den rätt bra.

Senare var jag och hälsade på Jonna och Olle i huset där flera andra var. Ja sen var det bara tack och godnatt för då var klockan sent. For hem och duschade och somnade.

Världens undergång?

Maten intagen och halva dagen gått.
En sak som har diskuterats här på jobbet idag är "smällen" som hördes sent igår. Jag hörde inget då jag var i Järvsö. Men lite läskigt ändå. Kollade in Hela Helsingland och där var det någon som trodde att det var något ruffel med försvaret eller liknande. Hm mystiskt såntdär faktiskt men ändå spännande. Självklart kan det vara meteoriter för det är ju vanligt. Men tänk om det är något annat med.... Haha dom säger ju att världen är påväg att gå under, vad tror ni?


Godmorgon

Morning på er! Ny dag och jag är såå himla trött. Åh vill vara pigg. Men men, och höstväder är det ute också. Fy det ska vara sommar och sol.  Deppigt värre.

Äh nu ska vi se det positiva iaf. Jobbar idag och sedan kommer pappa och Edvin upp för då blir det minigolf. Mysigt värre! Blev inte att jag la in någon annons igår så ikväll måste det bli. Och imorgon är det sista jobbdagen, sen har jag en veckas semester. SKöönt som bara den, hoppas att det bli som vi planerat för veckan också. Måste kolla det lite extra ikväll och när vi isf ska åka.

Nej nu är det dags för kaffe känner jag.
Tjipp

Blocketannons?

Lunchen är avklarad, halva dagen kvar. Men jag mår bra när jag fått i mig lite utav K:s underbara wok. Supergott med lime, kokosmjölk, kyckling och massa grönsaker. Mumms!

Håller på att funderar lite, ska nog lägga in en annons via blocket om att jag söker bostad. Så får vi se vad man får för träffar. Ska bli spännande för en kompis gjorde på det sättet och hon fick en genom det sättet och det var en lägenhet som inte ens låg inne på blocket  utan som en annan satt och kikade på och tyckte att hon passade. Superfin tydligen och nyrenoverad.

Woop woop jobba vidare nu.

08:19

Igår blev det lite fix hemma igen, ordnade på "mitt" rum där jag har mina kläder och liknande. Tog upp en annan hylla från källaren och sen ordnade vi lite i "mellanrummet" nere där vi har frysen och liknande. Men det är mycket kvar, förhoppningsvis kommer K börjar sätta upp lite mer panel idag om vädret tillåter. Sen ikväll får vi se vad som händer, har lite olika planer men får se.

Idag efter jobbet ska jag iaf iväg till Wahllins och köpa några glas för ett presentkort jag fått när jag fyllde år för typ 2 år sedan. Har hittat ett par matchande till andra glas som jag har hemma. Så det kommer att bli finfint! Hoppas också att jag får upp hyllan jag har köpt. Aja mycket fix och trix är det kvar men ett steg i taget.

60 min...

Haha bara 1h kvar till jag slutar. Men skönt att det är lugnt här iaf. Blev ingen minigolf ikväll iaf men förhoppningsvis på torsdag. Ikväll ska vi förhoppnigsvis laga min bil istället. Sätta dit nya bromsbelägg så bilen slipper låta så mycket :) Sen så, är det redo!

Får se om det blir min favvomat idag också, räkgryta! Såå himla god. Sen skulle man ju behöva en liten prommis ikväll, får se hur det blir.


Jo jag fixade ju med nina naglar lite igår...

Jo jag fixade ju med nina naglar lite igår också. Tyvärr blev inte effekten den jag väntade. Målade naglarna svarta, sen tog jag ett mattlack över och för att till slut ta en klarlack och göra som häftiga ränder på. Tyvärr syns inte ränderna alls utan de ser bara svarta ut. Men men, en god idé var det iaf. Får komma på något annat häftigt snart. Är sugen på att prova med fjädrarna jag köpt men vet inte riktigt hur jag ska fästa dom men förmodligen går det med bara vanligt klarlack.


14:08

Nu verkar det som om min bild på mina kap kommit upp, vad tycker ni?
Snart är det lunch iaf, jag är hungrig! Igår sprayade jag mina krukor som är med på bilden iaf, vita och fina blev dom så det var toppen. Kul med stor skillnad av små medel.

Ikväll kanske det blir minigolf med pappa och edvin. Hoppas det blir så för hur mysigt vore inte det, nu när det är hyffsat fint väder.

Nej nu ska jag jobba vidare här, på återseende!

Allt detta för 60kr. Det tycker jag är ett...

mms_img31102 (MMS)

Allt detta för 60kr. Det tycker jag är ett kap!


11:11

Idag börjar jag 11 men tro inte att jag legat på latsidan innan, nehe! Jag klev upp i ganska skaplig tid, gjorde mig iordnig och sen har jag rensat min garderob och klädställning. Haha men det var tyvärr inte så mycket som blev utplockat, har ju så svårt att slänga men några blir det iaf. Så nu är det mer struktur iaf. Känns bra det! Sedan var jag och hämtade ut mina nya bromsbelägg till bilen, förhoppningsvis ska K hinna byta det ikväll så det slipper låta så mycket när man bromsar. Sen är det bara att tuta och köra!

Nu är jag på jobbet iaf och ska jobba till 19, det är lite drygt men det kommer nog att gå.

Bäddsoffa?

Okej, snart är arbetsdagen slut. Och regnet öser fortfarande ner..

Jag har försökt att mms:a in ett blogginlägg på mina fynd, tyvärr utan framgång, bilden är för stor. Men har lagt upp en bild på facebook. Snart bär det av till Dollar, får se om man hittar något mer spännande.

Idag när jag kommer hem ska jag spraya krukorna, sen ska jag nog sätta fart med rummet hemma. Tror jag ska måla klart elementen och i bästa fall även listerna så att vi äntligen kan sätta upp tapeterna så det blir klart.

Är på jakt efter en liten bäddsoffa också, något man kan ha om det kommer gäster eller liknande. Någon som har en sådan?


Måndag 09.01

Helgen är över och arbetsveckan tar fart! Haha idag gjorde det inget alls att åka till jobbet eftersom det ändå är så tråkigt väder ute. Fy för det, stackars er som har semester. Fast det är ju lite mysigt ockå med regn ibland men bara det blir sol för er typ imorgon eller så.

Började 7.15 imorse och slutar 15.30. Då bär det av till Dollar för att köpa lite sprayfärg för att jag ska spraya krukorna jag köpte igår. Haha måste visa mitt loppiskap också för er. Helt underbart!

Nej nu blir det en kaffe snart!
Tjing

Kvällen är här och jag är hos Tina en stun...

Kvällen är här och jag är hos Tina en stund. Har kommit hem från gävle men vet inte vad det är med mig. Är så himla trött, sov hela vägen till OCH från Gävle. Aja får se vad som händer ikväll. Inga direkta planer faktiskt. Vad gör ni?


Nu är jag i Gävle iaf och känner in inför ...

Nu är jag i Gävle iaf och känner in inför hösten! Får se hur det blir men för tillfället känns det bra! Har kikat lite i affärer och liknande och nu strosar jag mest runt. Känns bra att jag gör någon för mig själv, behöver nog det ibland. Funderar på vad som händer ikväll..


Detta är njutning! Mummsigt!

mms_img20482 (MMS)

Detta är njutning! Mummsigt!


WOW

Säger bara oj oj oj, vilken bra film det var igår! Jättespännande, ledsam och rolig i samma film. Haha tårarna rann där en stund och det var nog inte bara på mig, tyckte att alla i salongen satt och snorade lite.
Mycket trevlig kväll iaf var det,  tack Sara! Sjukt kul hade jag. Hann ju med lite roadtrip inne i Hudik också, fan dit måste jag åka och vara mer. Det är ju så fint där vid havet. Är så sugen på att åka och bada i Hölick som så många pratar om, har ju aldrig varit där jag.

------
Idag är det jobb som vandlig, men det är ju freeeeedag! Så då känns allt mycket bättre. Rätt lugnt nu på förmiddagen också. Får se om det håller i sig. Ikväll ska jag förmodligen på lite tjejfest, myspys! Och innan dess ska jag förmodligen köpa mig en bil, ingen flådig alls utan bara en som rullar. Känner att det vore toppen om jag hade en nu när jag och K bara har en, som inte är besiktigad. Men på måndag blir den förhoppningsvis det. Vädret är tråkigt ute men jag hoppas det blir finare framåt kvällen.


Nu är vi redo för Harry Potter 3D!

mms_img42619 (MMS)

Nu är vi redo för Harry Potter 3D!


Kolla vad jag vann på en tävling genom job...

mms_img42617 (MMS)

Kolla vad jag vann på en tävling genom jobbet för att jag sålde mest leveranser före 12 igår! Superglad blev jag,tack!


Morning

Torsdag och redan slutet på veckan. Känns skönt men oj vad tiden går fort. Igår hade vi det himla trevligt hos Erik och Vickan i stugan. Grillade, fikade och pratade och myste bara. Tyvärr skulle ju jag upp och jobba så jag åkte hem vid 22 resten av gänget stannade en bra stund tror jag. Det får vi göra om fler ggr tycker jag!

Finvädret verkar hålla i sig men tydligen ska det bli sämre til helgen, såklart! Men det gör inget för ikväll bär det av till Hudiksvall för Harry Potter! Jag är taggad som bara den, och mest spännande ska det bli att prova på 3D för det har jag inte gjort innan. Är det häftigt??

De små sakerna..

Det är dom små sakerna som gör livet. Det behövs inte mycket tycker jag för att man ska känna sig lite smålycklig.
Jag gillar att iakta människor. Kan sitta och kika på deras kroppsspråk, fantisera om hur dom är som personer, vad dom gillar och vad dom jobbar med. Sitta och fundera och spekulera. Det jobbiga är iofs om de ser att man iaktar dem ( i smyg) och man blir alldeles röd och skäms. Haha det har hänt några ggr.

Jag kan även bli lycklig av vädret, som imorse när jag gick från bussen mot jobbet. Klockan vad sisådär 06.30. Allt var stilla, solen sken, fåglarna kvittrade, det for en lätt bris och det luktade sommar. Jag gick i min takt och mådde bra. Kikade på hästarna som stod stilla i hagen och njöt. Såg gräset på ängarna svaja i vinden. Ja det är sådana saker som gör att man känna ett lugn i kroppen.
Kanske tycker ni att jag är helt ute och cyklar i mina tankar. Men icke, det är sådan stunder jag kan känna mig lycklig över inget spec alls..

07:12

Godmorgon på er!
Sitter på jobbet nu eftersom jag börjar 07.00. Hoppade på bussen från Järvsö redan vid 06.10 men det var helt okej, är ju så fint väder ute så man blir pigg av bara det. Helt underbart!

Blev lite sent igår men det var helt klart värt för oj vad trevligt det var på Condis, skrattade konstant kändes det som. Vi diskuterade det ena konstigare än det andra, haha undra vad de andra tänkte om de hörde oss. Men men. Sjukt kul iaf, så tack för det tjejer! Vi får ta och hitta på något igen snart tycker jag.

Idag blir det jobb till 15.15 och det är himla skönt, slippa komma hem såå sent. Ikväll blir det förhoppningsvis grillning om vädret håller i sig och det skulle det ju göra.

Och imorgon är det Harry P för heela slanten!!

Stabilt vädret

Hm vädret ser tyvärr inte så lovande ut för picknick på klacken. Jag som såg så mycket fram emot det. Men men det kanske blir bättre innan ikväll, håller tummarna. Annars får vi fika någon annanstans. Men det jag ser fram emot mest är att träffa tjejerna, var sååå länge sedan nu. Haha nästan nostalgiskt!
Jag vill ha sol, sol, sol nu, min bränna från Grekland försvinner och jag ser lika blev och tråkig ut som innan, det är inge kul. Får hoppas på annat väder till helgen.

Cirka en timme kvar nu bara, dagarna går så fort. Och som jag längtar tills på tooorsdag!

Morrn morrn

Godmorgon på er!
Sitter på jobbet, igen och slutar inte förrän vid 17. Men då blir det att åka hem, få i sig någon mat och sen bär det av på pickninck på klacken. Ska bli riktigt mysigt ju! Det ser jag fram emot.

Någon som är sugen på att följa med till Gävle i helgen? Jag ska på öppet hus på högskolan men där kanske man inte blir så länge. Tänkte om någon har lust att haka på :)

Får man kalla sig duktig?

Nu är denna dag slut också. Har hunnit med förvånansvärt mycket idag tycker jag. Först jobbade jag, sedan åkte jag på granngården och köpte blommor och ett katthalsband, var sedan och kikade på Wallins och såg ett par glas jag ska köpa för mitt presentkort som jag fått där. Sedan jag kommit hem har jag hunnit  hjälpt K lite med hans nya Iphone (såå avis), städat toaletterna, dammat, dammsugit, torkat golvena, plockat lite, tvättat, klipp gräset och även tagit en liten springtur. K lagade mat, tog reda på det och städade bilen och fixade den tills vi ska besiktiga den. Så nu har vi varit duktiga nog tycker jag. Snart blir det duschen och sedan blir det slapp på soffan innan jag ska lägga mig, får inte bli lika sent som det blivit många dagar nu.
K är iväg och fiskar lite, så jag hoppas att dom får någon, tror det var bäcköring dom skulle fiska.

Äh natti på er!

Citat

Vill du lära känna dig själv, så lägg märke till vad du helst och oftast tänker på.
J.P Richter

Harry P

Japp nu är bion bokad på torsdag, det blir Harry Potter och dödsrelikerna del 2 i 3D. Wie kommer vara första gången jag går på 3D och tror att det kommer vara superhäftigt. Verkar vara mycket effekter i denna film, värre än de innan. Så klockan 21 på torsdag gäller det. Kommer ju bli sent hem isäng men det är det värt tror jag. Haha får leva på kaffe dagen efter. Så då är det jag och Sara som åker, kanske man kan hinna med Donken också... Längtar nu jag!

Måndag

Godmorgon på er! Nu är det jobb igen för hela slanten. Hade tur som fick låna mammas bil idag igen men i eftermiddag kommer hon hem så då får jag nog börja åka buss men det ska ju gå det med.

I helgen funderar jag på att åka till Gävle, dom har öppet hus på högskolan så då tänkte jag passa på att åka dit och kika lite. Se hur det ser ut, hur man tar sig och liknande. Så man vet lite tills man börjar.
Hm och sen lägenheten jag kikade på via nätet, den tjejen hade valt en nu så det gick tyvärr inte. Men det går inte att ge upp, jag ska kika efter fler och sedan även gå via skolan eftersom dom har bostadsgaranti. Eller är det någon här som vet om någon lägenhet för uthyrning?

Tack på förhand :)

Run the world!



Helt otrolig video, vilken kvinna!

Grym kväll

Söndag, härliga söndag eftersom jag är riktigt pigg idag. Även fast det blev en prommis hem sent i natt, eller ja imorse så mår jag bra idag. Har hunnit med att fika med bästa Anna på Caffären. Blev bjuden på grekisk macka, efterrätt och prat om allt möjligt. Riktig kvalitétstid ju! Tack för det vännen.

Gårdagskvällen var himla rolig, som jag skrattade och dansade. Riktigt skoj och himla lyckat. Engmans levererade som alltid. Blev en rolig hemfärd till Pär för lite efterfest, dock gick jag efter en stund därifrån när några somnat. Så det blev en vacker gång hemåt i gryningen. Tänk så stilla allt är vid den tiden..

Nu resten av dagen vet jag inte riktigt vad som händer, funderar på att gå ut och tvätta mammas bil nu som jag fått lånat medan hon har varit i Skoog. Det vore väl gulligt av mig?! Ja så får det nog bli, hörs på vetja!

Money

Bokade precis en frakt åt en kund som skulle skicka till 9 olika stället varav 8 av dom var leverans före klockan 12. Haha pengar rullar in, det går bra nu!


Fredag

Freeeedag idag! Wie underbart. Känns som om jag behöver lite helg faktistk. Har varit lite körigt denna vecka. Igår var jag på massage iaf, och det var UNDERBART! Riktigt skönt var det och en hel timme!
Före det åt jag med Sara och var på apoteket och köpte astmamedicin.

Igår blev det en prommis igen, himla skönt! Sen var vi och drack te i Skästra och jag lånade duschen eftersom vi inte hade hunnit fått varmvattnet varmt. Kikade på lite tv och åt skorpor och drack te. Sen bar det av hemåt och bums i sängen.

Idag funderar jag på att åka till Bollnäs, får se hur jag göra.

Woop woop!

Nu känns det lite bättre faktiskt, pratade nyss med K och det hade kommit ett glatt besked. Ska inte skriva något mer nu eftersom det inte är säkert men förhoppningsvis löser sig allt och då blir det även ännu lite bättre. Så nu hoppas jag verkligen på detta! Happy happy!

"Inget ont som inte har något gott med sig" brukar man ju säga. Och det stämmer faktistk i dom flesta fall iaf.
Japp det lilla uppdateringen för tillfället.


09:15

Ny dag och redan torsdag, imorgon är sista arbetsdagen för denna vecka. Och idag på eftermiddagen ska jag på massagen, som jag har längtat. Ska bli otroligt skönt, och välbehövligt.

Sen blir det förhoppningsvis en prommis, ellerhur Carro? ;)

Solen skiner idag igen och jag sitter inne. Känns sådär, vill ju sola och bada lite ju.

2 timmar

Två timmar kvar, sen bär det av hemåt för mat och sedan förhoppningsvis en prommis. Imorgon är det redan torsdag vilket känns skönt, en dag närmare festen :)

Pratade med K också och det ser ljust ut ändå, han hade fått ett bra erbjudande så jag håller tummarna och han skulle kolla upp detta lite mer. Detta ska lösa sig, kändes himla mörkt härom dagen men men.

Solen skiner och det är varmt ute, vill egentligen inte sitta inne då ju. Hoppas att det håller i sig tills i helgen. På söndag ska jag ta en fika med Anna också, ska bli himla mysigt när det var ett tag sedan vi såg varandra.

Work it!

Boende i Gävle?

Sedan har jag kanske även förhoppningsvis hittat en lägenhet på söder i Gävle. En gullig liten etta som jag skulle isf hyra i andra hand av en tjej som pluggar i sthlm. Inget är klart ännu men isf blir det för hela nästa studieåret. Nära till stan och även nära till skolan. Och det är ju ett bra område, det har alla sagt som jag pratat med.
Så jag hoppas att det går igenom, den var möblerad men det är ju ändå kanske bara bra.
För så mycket möbler har jag ännu inte själv. Vi får se, jag kanske inte ens får den men nåt boende bör jag ju kunna ordna.

Det är bara att hålla tummarna!

Morning morning

Godmorgon på er! Idag är det jobb till 18 som gäller och sedan ska jag hämta mammas bil som jag förhoppningsvis kommer få låna lite nu under helgen om inte Tina måste ha den. Det kännns skönt att kunna ta sig lite isf för nu är man ju rätt låst. Tur att det har fungerat så bra hittills eftersom jag åkt med mamma mycket men nu har ju hon semester. Men det löser sig förhoppningsvis. Det brukar det ju göra.


John Blund kommer snart

Prommisen avklarad, har fixat lite här hemma och nu blir det sängen. Har lagt över lite kort på datorn från semestern och liknande. Lagt upp några på facebook och så. Bjuder här på en bild från midsommar. Natti på er!


En liten kluring

Kan ni lösa detta? Jag lyckades faktiskt, hade ett litet fel först men sen så. Kul när man känner att man bara måste klara den!

1. Fem villor ligger i rad, alla har olika färg och alla bebos av män av olika nationaliteter  och med olika smak i    fråga om drycker, rökverk och husdjur.

2.      Engelsmannen bor i den röda villan.

3.      Spanjoren äger hunden.

4.      Kaffe dricks i den gröna villan.

5.      Ukrainaren dricker te.

6.      Den gröna villan ligger närmast till höger om den vita.

7.      Old Gold-rökaren håller sig med sniglar som husdjur.
 
8.      Kool röks i den gula villan.

9.      Mjölk dricks i den mellersta villan.

10.  Norrmannen bor i villan längst till vänster.

11.  Mannen som röker Chesterfield bor i villan närmast rävägarens.

12.  Kool röks i villan bredvid hästägarens.

13.  Lucky Strike-rökaren dricker apelsinjuice.

14.  Japanen röker Kent.

15.  Norrmannen är närmast granne till mannen i den blå villan.

Vem dricker vatten? Vem äger zebran?


Shoes

Åter på jobbet, känner mig lite hängig idag. Många tankar i huvudet men det löser sig ju, det brukar det alltid göra. Ska bli skönt med en prommis ikväll igen, perfekt för att rensa huvudet lite ju.

Sitter och surfar runt på lite frisyrer och inspiration till festen på lördag, det kommer bli sjukt kul tror jag. Är taggad till 1000. Pratade om den igår med Carro och hon är också taggad. Lovely!
Provade en klänning jag funderade på att ha igår också, den blir nog bra den. Annars tar jag en annan som jag har i mina tankar. Skorna har jag också klar, dock är dom väldigt höööga så jag måste nog ta med mig ett par "dansskor" också. Haha låter lite töntigt med dansskor men typ sandaler eller liknande passar nog. För jag anser ju att det är himla snyggt med high heels, synd bara att man blir så himla lång. Haha blir väl närmare 1.90 då. Aja bara man sträcker på sig ju...



Snygga Louboutins, någon gång ska jag införskaffa mig ett par liknande.

 


Sov gott!

Avslutade dagen med att vara lite duktig genom att gå på en prommis med Carro, tack för det, väldigt välbehövligt och skönt. Diskuterade allt möjligt så prommis blir det fler gånger. Nu blir det dusch och hopp i sängen. Imorn är det jobb igen till 17 och förhoppningsvis en kvällsprommis igen. Det är bra om man börjar införa det som lite rutin. Det är ju så skönt att gå på kvällen för jag tycker att man sover mycket bättre då. Och nu på sommrarna vill man ju ta vara på finvädret på kvällen. Imorn får vi nog med oss Sara med :)

Nej hopp i säng, natti natti

Åhhh

När allt går bra och flyter på som man vill kommer det självklart in nåt som ändrar allt. Varför kan det inte bra gå bra någon gång... Hoppas detta löser sig nu för annars vet jag inte vad som  händer. Hm det är så himla tröttsamt. Aja det är bara att hoppas på det bästa, håll tummarna!


Helgens bravader

Ny  vecka och nya tag. Sitter på jobbet nu och ska jobba till 16.15. Sen blir det till att åka hem och pyssla om K som ligger hemma och är dålig. Vet inte om han fått nackspärr eller liknande. Eller en rejäl inflamation i axeln. Vet inte men han skulle till hälsocentralen idag.

Sen hoppas jag att vi kan styra upp en promendag ikväll, vart ju ingen igår.. Haha.

Har iaf haft en riktigt rolig helg, först fest med jobbet som var himla kul. Tänkte att jag skulle försöka åka hem i tid men icke, det blev till 02.00 det. Haha och sen låste vi oss ute och allt, löste sig till slut iaf.
Lördagen blev lugn med promenad och mys bara. Sen på kvällen åkte jag och Sara till Fredrik och Carro för att mysdricka lite vin. Haha det blev en hel del vin och kom inte därifrån förrän efter 03.00 tror jag. Men som jag skrattade den kvällen. Tack för det hörni!

Igår mådde man som man förtjänade och lite skadeglad blev jag när jag hörde att Sara mådde likadant, och hon blev nog glad när jag var dålig också. Knäpp man är. Så det blev soffan hela dagen nästan. Gjorde sallad på kvällen som blev lunch idag, supergod faktiskt.

Och idag kanske jag får min gitarrbok som jag har beställt, då blir det till att träna och nöta så mycket som möjligt.  Får se hur det går.

London någon?

Satt precis och kikade på Ryan Airs hemsida. Blev så sugen, har bestämt mig för att i höst vill jag verkligen åka till London och shoppa lite och kika runt lite. ÄR DET NÅGON SOM VILL MED?? Jag är tokseriös med att jag verkligen ska dit, om jag så ska åka själv. Eller ja, det kanske inte är så kul. Men men.

Vore jätteglad om någon hakade på iaf. Är sugen isf i slutet på Augusti innan jag börjar skolan igen. Shoppa på Primark blir det iaf. Haha så denna gång ska jag inte packa så mycket. Nu när punden är så låg och allt. Då får man ju mycket för pengarna.

Hojta till den som är på!!


Malaco godis

Första Juli och vart tog sommaren vägen? Inge roligt väder alls idag ju, hoppas på att det blir bättre senare i helgen. Andra samtalet idag och fick en "trevlig helg" Det är härligt det! Sånt som gör att man blir himla glad.
Och idag är det ju fest med jobbet. Har tagit med mig lite kläder som jag ska svida om till senare. Blir nog bra det.

Möttes i entrén också med MASSA Malaco godis. Det är en säljare vars man jobbar där tror jag så vi brukar få massa hit till jobbet. SÅ nu har jag tagit två påsar som jag ska prova i helgen. Hoppas att dom är god bara!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se