Helgens bravader

Ny  vecka och nya tag. Sitter på jobbet nu och ska jobba till 16.15. Sen blir det till att åka hem och pyssla om K som ligger hemma och är dålig. Vet inte om han fått nackspärr eller liknande. Eller en rejäl inflamation i axeln. Vet inte men han skulle till hälsocentralen idag.

Sen hoppas jag att vi kan styra upp en promendag ikväll, vart ju ingen igår.. Haha.

Har iaf haft en riktigt rolig helg, först fest med jobbet som var himla kul. Tänkte att jag skulle försöka åka hem i tid men icke, det blev till 02.00 det. Haha och sen låste vi oss ute och allt, löste sig till slut iaf.
Lördagen blev lugn med promenad och mys bara. Sen på kvällen åkte jag och Sara till Fredrik och Carro för att mysdricka lite vin. Haha det blev en hel del vin och kom inte därifrån förrän efter 03.00 tror jag. Men som jag skrattade den kvällen. Tack för det hörni!

Igår mådde man som man förtjänade och lite skadeglad blev jag när jag hörde att Sara mådde likadant, och hon blev nog glad när jag var dålig också. Knäpp man är. Så det blev soffan hela dagen nästan. Gjorde sallad på kvällen som blev lunch idag, supergod faktiskt.

Och idag kanske jag får min gitarrbok som jag har beställt, då blir det till att träna och nöta så mycket som möjligt.  Får se hur det går.

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se